Bize de aile hekimi nadi night diye bir damla önerdi. Aldık 2 gündür kullanıyorum bitti ağlamalar sürekli gaz çıkarıyorBizde sab simplex azda olsa işe yarıyor gibi ama arkadaşım mommys olanı önerdi çok memnun kalmış bende merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de aile hekimi nadi night diye bir damla önerdi. Aldık 2 gündür kullanıyorum bitti ağlamalar sürekli gaz çıkarıyorBizde sab simplex azda olsa işe yarıyor gibi ama arkadaşım mommys olanı önerdi çok memnun kalmış bende merak ettim
Valla aynen kimse bişey yazmıyor noliyiiiiSelam kızlar ,iyice sessizleşmiş buralar ,ben kac gündür yoktum ,sayfa bile ilerlememiş ,herkes pert galiba
Ben sözde rahatlarım diye memlekete geldim sadece sıcaktan kurtuldum ,onun disinda her sey aynı, kimse Ela ya bakamiyor ki çünkü meme istiyor.Gerçi büyük çocuğum açısından iyi oldu onunla hep ilgileniyorlar ama ben pertim,uyumuyor ,durmuyor .Valla aynen kimse bişey yazmıyor noliyiiii
Benim oğlum da kusuyor cok, cuma kontrolümuz var ozman sorcam bendeArkadaşlar sizin bebislerde de kusma var mi?benik oğlum cok kusuyor bazen çürütüp bazen normal haftaya doktor randevumuz ama sanırım erkene alicam tedirgin olmaya başladım
Aynen ,sözde bir de ailemin yanındayım ama Ela bırakmıyorValla pertim uyumuyor gündüzleri asla uyumuyorr iş güç yapmayı geçtim ağzıma 2 lokma bi şey atarsam kârdır gözüyle bakıyorum ne zaman geçicek bu haller acaba
Biz 35 günlükken ettirdik sunnetini cok şükür atlattık o süreci kolayda iyileştiKızlar ya şu sünnet olayı kafamı çok kurcalıyor.
Bir an önce olsun bitsin istiyorum, kısa bir süre sonra bebeğim dönmeye başlayacak,o zaman daha bi zorlanır diye düşünüyorum.bilmiyorum bebeğime kıyamadığımdan ikilemde kaldım. Sizler ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?
Ya masaAllah. Peki hastane ortamında mı sünnet ettirdiniz? Klipsli sünnet diye bir şey duydum hastanede dr yapıyormuş.Gerçi bizim sülalenin bi sünnetçi dedesi var, akrabam olan onlarca bebeği sünnet etti,ona yaptirmayi düşünüyoruz ama klipsli sünnet için ağrısız diyorlar bilemedim yaBiz 35 günlükken ettirdik sunnetini cok şükür atlattık o süreci kolayda iyileşti
Bizim sıpa ağlaya ağlaya gazlana gazlana göbek fıtığı olmuş. Bi bu eksikti.Ben sözde rahatlarım diye memlekete geldim sadece sıcaktan kurtuldum ,onun disinda her sey aynı, kimse Ela ya bakamiyor ki çünkü meme istiyor.Gerçi büyük çocuğum açısından iyi oldu onunla hep ilgileniyorlar ama ben pertim,uyumuyor ,durmuyor .
Çok geçmiş olsun tedavisi nasıl olacakBu arada bizim kız 4160 olmuş. Doktor kilosunu çok beğendi. ama işte göbek fıtığı canımı sıktı.
Biz 47 günlükken yaptırdık canım. İçimiz içimizi yiye yiye ilk gün inanılmaz zordu. 1 haftada tamamen iyileşti çok şükür.Kızlar ya şu sünnet olayı kafamı çok kurcalıyor.
Bir an önce olsun bitsin istiyorum, kısa bir süre sonra bebeğim dönmeye başlayacak,o zaman daha bi zorlanır diye düşünüyorum.bilmiyorum bebeğime kıyamadığımdan ikilemde kaldım. Sizler ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz?
Biz gün aslık. 21 temmuzda olacak inşallah. Me kadar erken o kadar iyi h3m hareketlenme açısındn, hem de daha çabuk iyileşiyormuş erken dönemde olursaKızlar ya şu sünnet olayı kafamı çok kurcalıyor.
Çok geçmiş olsun canım. Ne kadar sürede geçermiş ne dedi doktorBu arada bizim kız 4160 olmuş. Doktor kilosunu çok beğendi. ama işte göbek fıtığı canımı sıktı.
Çok geçmiş olsun canımBu arada bizim kız 4160 olmuş. Doktor kilosunu çok beğendi. ama işte göbek fıtığı canımı sıktı.