Hele bu hafta son haftaya ne yapacagiz kara kara onu dusunuyorum gercekten
evde surekli aglayan bir bebek ve ilgi bekleyen buyuk cocukla allah yardimcimiz olsun
Biz gosteriyi atlattik. Pztesi gunuydu gitmeden emzirdim arabada uyumayi seviyo bebis allahtan (uyumayi sevdigi tek yer
) pusetinde uyudu gosteride bi ara agladi gurultuden heralde kucagima aldim pis pisladim. Karanlikti bide salon cok durmazsa karanlikta emzirmeyi bile dusundum
en kenara oturun bebekle her hangi bi duruma karsi cikabilme ihtimaliniz olsun. Bi yaniniz bos bi yaninizda da esiniz fln olursa karanlikta muslin bile ortup onunuze emzirebilirsiniz. Yani bebisi birakmayin bence sizle gelirse orda bi sekilde halledersiniz.
Ki bu arada kizimin gosterisinde de bir suru yenidogan bebek vardi (aglamalarindan tanidim) baya aglayanda oldu en arkada ayakta pis pislayip susturmaya calisiyolardi
Gercekten unutuluyor
ilk kizimda gazliydi geceleri esimle nobetlese kalkip evin icinde dolaniyoduk fln ama kac ayliktii ne kadar surdu cok mu gazliydi az miydi bu kadar uyksuz kalmis miydik ne cekmistik hic bi sey hatirlamiyoruz
Buyuk kizimda 3 bucuk yasinda bu arada cok zaman bile gecmedi aslinda ama insan unutuyor ve bi sure sonra bebek ozluyosunuz ayrica ilk cocugunuzun yalniz kalmasini istemiyorsunuz. Yani en azindan bi kardesiniz varsa ve kardese sahip olma duygusunu biliyorsaniz bunu cocugunuza yasatmak istiyorsunuz. 2. Cocukta otomatik olarak yasayacak oluyor o duyguyu zaten