Burası da olmasa bi tek benimki böyle sanıp depresyona girerdimKiz hepsi ayni bunlarin suna bakgecen bi yerde yenidoganlar gunde 20 saat kadar uyur ama bunun hepsini yatakta uyumalarini beklemeyin bebek sizden o kadar ayri kalamaz kucaginizda uyuduklari emerek uyuduklari flnda sayiliyormus ama bizimkiler hep kucakta
Dimi bide otururkende kabul etmiyo benimki kucakta gezdircem yoksa agliyo valla zor
Bizimki emzik aliyo mesela emzikle uyuyo tam emzigi tukuruyo kendini uyandiriyo haydaaa bastanBurası da olmasa bi tek benimki böyle sanıp depresyona girerdimbu nasıl bi şeyse çocuklar uykuya dalamıyo ya anakucağında sallıyorum şimdi 50 kez gözünü açtı mesela
Gunlerimiz asagi yukari ayni gerci bu atak haftasi normal dogmasi gereken gunden hesaplaniyo ama atak midir nedir bilmiyorum valla bana bi cinnet geliyo bazenKizlar benim bebik 38+1 de doğmuştu, buna gore su an atak haftasindayiz galiba. Memeyi istememe aglama zor uykuya dalma ( ki zaten hep oyleydi daha da zorlaştı o gözler kapanmak bilmiyor) var su an bizde. Ataktandir di mi? BIrden ciglik cigliga agliyo memede sussrdi onu da istemiyo cildircam gercekten, mamada veriyorum ben mama yediği halde agliyo hic yapmazdı karnı doyunca rahatlardi. Sizlerde durumlar ne
Evet canim doğması gerektiği tarihe göre su an atak haftasindayiz ikimiz de. Ondandir umarim insallah geçici bir durumdur ya ben de cok fenalardayim yine aksam oldu hicbir sey yapamadan gun bitti yemek falan hak getire zaten tuvalete gitsem şükrediyorum ben de.Bizimki emzik aliyo mesela emzikle uyuyo tam emzigi tukuruyo kendini uyandiriyo haydaaa bastancocuk resmen uyumamanin yolunu bulmus
Dedigin gibi burasi insana iyi geliyo gercekten. Baksaniza hepimizinki ayni.
Gunlerimiz asagi yukari ayni gerci bu atak haftasi normal dogmasi gereken gunden hesaplaniyo ama atak midir nedir bilmiyorum valla bana bi cinnet geliyo bazendaha kahvalti masasi duruyo oldugu gibi aciktim tuvaletim geldi bebegi birakipta gidemedim cok sefilim
Kizlar bide bizde şöyle oluyo anlatiyorumbenim kiz 2 gundur agliyo sancilaniyo. Masaj yapiyorum gazini cikarmasi icin pirtliyo ama her pirtiyla azicik kaka cikiyo bulastiriyo resmen. Yani kakasini mi yapamiyo simdi benim kizim sizce? Gazini bacaklarini karnina itince cikariyo azar azar. Ama her birtla kaka firliyo azicik sonra agliyo. Anlatabilmisimdir umarim. Boyle bi sey yasayan var mi??
Bide esim eczaciya gaz damlası sormus zinco diye bi damla vermis sabah ogle aksam 4 damla damlatacakmisiz
Ayy unutacak miyim gerçekten o kadar uzagim ki ikinciye su anAtak matak takip etmeyin yahuhayatımız olmuş atak şaka bir yana kendimizi koşullamayalım.Benim ataklar hep aktif mesela çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı, ben ,meme ve Ela ilişkisini gördükçe çocuktan vazgeçti gibi.Gecen kahveye geldi gene emzir emzir ,ayağa kalktığımda doğrulamadım, meme ortada, kaplumbağa terbiyecisinin başka bir versiyonu olarak ortada kaldım, cok güldük halime.E bu gazlar bitecek, diş başlayacak, yeterki hasta olmasınlar bunlara alışacağız.Sonra unutup 2.cocuk derdine düşeceksiniz
EvettttttAyy unutacak miyim gerçekten o kadar uzagim ki ikinciye su an
Ayy kız adama acıdım vallaDoktora gittim ,içeride daha sıvı var ,kanaman devam eder bir sure daha dedi ,korkulacak bir şey yok ,normal dedi.Onun dışında korunmayı anlattı uzun uzunKanama bitmeden iliski yok dedi ,esim yorumsuz kaldi bugun 46 olmuş ,e 9 ayda önden var e biz zaten bu hafta esimi bırakıp memlekete gidiyoruz,üzgünüm yani ne yapayım
Kesinlikle doğru diyorum bak çoğu çocuk bizimki gibiymiş diyorum eşime içim rahatlıyor bir nebze de olsaBurası da olmasa bi tek benimki böyle sanıp depresyona girerdimbu nasıl bi şeyse çocuklar uykuya dalamıyo ya anakucağında sallıyorum şimdi 50 kez gözünü açtı mesela
Canım ben de uzağım ve eşimle ikimizin ortak kararı valla istemiyoruz Allah olmayanlara versinAyy unutacak miyim gerçekten o kadar uzagim ki ikinciye su an
Benimki aventi tutuyo gibi yapıp tutmuyo aslında. Annesinin süt akan memesini emzik yapmak varken boş şeylerle uğraşmaz benim kızımBizimki emzik aliyo mesela emzikle uyuyo tam emzigi tukuruyo kendini uyandiriyo haydaaa bastancocuk resmen uyumamanin yolunu bulmus
Dedigin gibi burasi insana iyi geliyo gercekten. Baksaniza hepimizinki ayni.
Gunlerimiz asagi yukari ayni gerci bu atak haftasi normal dogmasi gereken gunden hesaplaniyo ama atak midir nedir bilmiyorum valla bana bi cinnet geliyo bazendaha kahvalti masasi duruyo oldugu gibi aciktim tuvaletim geldi bebegi birakipta gidemedim cok sefilim
hahah bende aynı bende. Bak normalmiş diye diye bu günlere geldikKesinlikle doğru diyorum bak çoğu çocuk bizimki gibiymiş diyorum eşime içim rahatlıyor bir nebze de olsa
Merhaba hangisi daha etkili oldu bebeğinizde?Biz de günde 3 defa 10ar damla şeklinde kullanıyoduk 8 saat ara ile düzenli olarak yani. Şimdi mommy bliss e geçtik, ama daha dünden beri kullanıyoruz bi kıyas yapamicam. İnşallah iyi gelir miniklerimize
Amin canimCanım ben de uzağım ve eşimle ikimizin ortak kararı valla istemiyoruz Allah olmayanlara versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?