- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsilik değil ama korkulacak bir şey de değil, zamanla geçerKızlar bebeğimin yüzünde minik minik ucları beyaz sivilceler cktı bunlar isilik mi? Bi yanagında vardı dıgerınde yoktu smdı öbür yanağada atladı cıkardım üstünğ basını acaba isilik mi olduk ya kırmızı kırmızı noktacıklar sdece yüzde var ne yapmak lazım soydum bebeği kısa kolluylayıx evde evde 26.5 fln derece 26 fln bzim!?
Kızlar bebeğimin yüzünde minik minik ucları beyaz sivilceler cktı bunlar isilik mi? Bi yanagında vardı dıgerınde yoktu smdı öbür yanağada atladı cıkardım üstünğ basını acaba isilik mi olduk ya kırmızı kırmızı noktacıklar sdece yüzde var ne yapmak lazım soydum bebeği kısa kolluylayıx evde evde 26.5 fln derece 26 fln bzim!?
Bize de ebe anne sütünün yağından olur dedi bizde de var korkulacak birsey degil sönüp çıkıyorlarBizim yüzümüzde de var ucları beyaz
İsilik degil de anneden süte geçen hormonlar yaparmış
Kimi de sütün yağı ağır gelmiştir diyo bilmiyorum artık
Ben bibs kullaniyodum baktim 1 ayda sisiyor para yetmiycek her ay 90 lira verecegme aventin ultra air olanini aldim ve direk tutttu yorumlarida cok iyi deneyeblrsnz bnceKizlar philips avent shoothie mi normal emziği mi, son olarak onu da deneyelim dedik ,daha doğrusu eşim ısrar ediyor ama hangisi ona karar veremedik, vakit bulup hangisinin farki nedir onu bile arastiramadim
Ay nerde yaa benim kizimda cok gazli sancidan uykusundan uyaniyo. Bugun annemgil bizdeydi onlarda gördü kizim uyumuyo. Sancilaniyo uyuyamadikca sancilandikca emmek istiyo. Annemgil emzirme cocuk çatlayacak diyo ama bu seferde aglamaktan catliyo kiyamiyorum. Emdikce aglamasi kesiliyo en azindan.Gaza çözüm bulan oldu mu
Aynı durumdayız. Emzirmemek icin bağıra çağıra şarkılar ninniler kucağımda sallaya sallaya saatlerce geziyorum evde. Artık belim boynum tutuluyor. Emmek istiyor memeye alıyorum memede çığlık arıyor. Bırakıyorum yine ağlıyor meme diye. Yatağa koyduğun an sancı geliyor , 3 gündür gündüz uykumuz yokAy nerde yaa benim kizimda cok gazli sancidan uykusundan uyaniyo. Bugun annemgil bizdeydi onlarda gördü kizim uyumuyo. Sancilaniyo uyuyamadikca sancilandikca emmek istiyo. Annemgil emzirme cocuk çatlayacak diyo ama bu seferde aglamaktan catliyo kiyamiyorum. Emdikce aglamasi kesiliyo en azindan.
Gerci emdikcede gazlaniyo biliyorum ama off sonsuz bi dongu ne yapacagimi sasirdim
Yarım kundak yapıp uyutun bebeği kesinlikle sızde o sırada dinlenin uyuyun, uyku rutini önemli 1.5 saat yeterli uyanıklık süresi 1.5-2 saat uyanık kalıp uyutmak yarım kundak bizde cözüm oldu bır de malesef kucakta pış pış ve sallayarak biraz dalabiliyoruz en son yavasca yataga bırakma gbiAy nerde yaa benim kizimda cok gazli sancidan uykusundan uyaniyo. Bugun annemgil bizdeydi onlarda gördü kizim uyumuyo. Sancilaniyo uyuyamadikca sancilandikca emmek istiyo. Annemgil emzirme cocuk çatlayacak diyo ama bu seferde aglamaktan catliyo kiyamiyorum. Emdikce aglamasi kesiliyo en azindan.
Gerci emdikcede gazlaniyo biliyorum ama off sonsuz bi dongu ne yapacagimi sasirdim
Gazla emzirmenin alakasi yok yahu ,onu söyleyen doktor ,çaresizlikten sallıyor. Cocuk çaresizlikten rahatlamak için emiyor.Emdigi icin gaz olduguna asla inanmiyorum ,emzir bence.Gaz cok zor ama 3 ay sabredeceğiz, caresizAy nerde yaa benim kizimda cok gazli sancidan uykusundan uyaniyo. Bugun annemgil bizdeydi onlarda gördü kizim uyumuyo. Sancilaniyo uyuyamadikca sancilandikca emmek istiyo. Annemgil emzirme cocuk çatlayacak diyo ama bu seferde aglamaktan catliyo kiyamiyorum. Emdikce aglamasi kesiliyo en azindan.
Bence bunu yapmayın emzirin ya ,inanın ne bel kaldi ne sirt ben de ama emzirmekten baska çare yok ,bunu söyleyen doktorlara ben inanmıyorum. Anne memesi biberon mu ki hava yutsun, cok sacma ,yazik yavruları bırakmayın memesizAynı durumdayız. Emzirmemek icin bağıra çağıra şarkılar ninniler kucağımda sallaya sallaya saatlerce geziyorum evde. Artık belim boynum tutuluyor. Emmek istiyor memeye alıyorum memede çığlık arıyor. Bırakıyorum yine ağlıyor meme diye. Yatağa koyduğun an sancı geliyor , 3 gündür gündüz uykumuz yok
Kundak her çocuğun mizacina uymuyor ,ilk günden beri yaptim ama baktim Ela çok mutsuz ,bıraktım. Elleri serbestken daha huzurlu uyuyor .Gönül isterdi olsun ama anasına çekmiş ,özgür ruhluYarım kundak yapıp uyutun bebeği kesinlikle sızde o sırada dinlenin uyuyun, uyku rutini önemli 1.5 saat yeterli uyanıklık süresi 1.5-2 saat uyanık kalıp uyutmak yarım kundak bizde cözüm oldu bır de malesef kucakta pış pış ve sallayarak biraz dalabiliyoruz en son yavasca yataga bırakma gbi
Eller serbestken dalıyor ise ahh ne mutluu bizde direk cok güzel uyurken rahat rahar eller havada ıkı yandaykdn 5 dk sonra eller yüze anne karnında da hep elleri yüzündeydı bazen gostermezdi ultarsında, suanda da serbest bırakalım dırek ellerı yuze goturmece gozlerı ovmaca yüzü ellerıyle koparırcasına hareketler gözüne sokar elimi mutlaka emerken mesela..kendi kendini uyandıran bir cocuk o yuzden bız mevbur kaldık yarım kundak yapıyım en az 2 saat uyur gunduz.. gece 3-4 saat uyur rahat.. güzel beslendiyse emdiyse ya da ..Kundak her çocuğun mizacina uymuyor ,ilk günden beri yaptim ama baktim Ela çok mutsuz ,bıraktım. Elleri serbestken daha huzurlu uyuyor .Gönül isterdi olsun ama anasına çekmiş ,özgür ruhlu
Hepsinin mizaci tıpkı bizim gibi farklı iste ,Ela da uyandırıyor kendini ama yapacak bir şey yok ,kunakliyken cok mutsuzEller serbestken dalıyor ise ahh ne mutluu bizde direk cok güzel uyurken rahat rahar eller havada ıkı yandaykdn 5 dk sonra eller yüze anne karnında da hep elleri yüzündeydı bazen gostermezdi ultarsında, suanda da serbest bırakalım dırek ellerı yuze goturmece gozlerı ovmaca yüzü ellerıyle koparırcasına hareketler gözüne sokar elimi mutlaka emerken mesela..kendi kendini uyandıran bir cocuk o yuzden bız mevbur kaldık yarım kundak yapıyım en az 2 saat uyur gunduz.. gece 3-4 saat uyur rahat.. güzel beslendiyse emdiyse ya da ..
Benimki memede ciglik atmiyor uyuyo memedeyken ama memeyi birakinca gaz sancilari basliyo. Sonrada kivraniyo sancidan uyuyamadi. Galiba M Mvikdn Hakli bebisleri emzirmeliyiz bence. Simdi emzirdim aglamasi durduAynı durumdayız. Emzirmemek icin bağıra çağıra şarkılar ninniler kucağımda sallaya sallaya saatlerce geziyorum evde. Artık belim boynum tutuluyor. Emmek istiyor memeye alıyorum memede çığlık arıyor. Bırakıyorum yine ağlıyor meme diye. Yatağa koyduğun an sancı geliyor , 3 gündür gündüz uykumuz yok
Benim kizim kundak sevmiyor. Elleri havada teslim ol demisler gibi uyuyor. Kundak yaptimda ellerini cikarana kadar durmadi sevmiyo yaniYarım kundak yapıp uyutun bebeği kesinlikle sızde o sırada dinlenin uyuyun, uyku rutini önemli 1.5 saat yeterli uyanıklık süresi 1.5-2 saat uyanık kalıp uyutmak yarım kundak bizde cözüm oldu bır de malesef kucakta pış pış ve sallayarak biraz dalabiliyoruz en son yavasca yataga bırakma gbi
Valla katiliyorum sana. Gercekten emzirdim simdi cocuk sanki rahatladi biraz. Yazik ya sabahtan beri agla agla uyuyamadi. Ablamla annemde emmesin yeni emdi diye kucakta sakinlestirmeye fln calistilar. Ben aldikca emzirdim anlikta olsa rahatladi ama bilmiyorum suan kucagimda mesela besigine koydugum an yine aglayacak biliyorumGazla emzirmenin alakasi yok yahu ,onu söyleyen doktor ,çaresizlikten sallıyor. Cocuk çaresizlikten rahatlamak için emiyor.Emdigi icin gaz olduguna asla inanmiyorum ,emzir bence.Gaz cok zor ama 3 ay sabredeceğiz, caresiz
Canim emzir sen günahtır, Ela da ayni gun boyu memedeyiz ama onların derdi sütten cok bize temas etmek ,bence annesi yaninda emebilen bir çocuğu memeden uzak tutmak cok büyük vebaldir tabi gene karar sizindir saygı duyarimBenimki memede ciglik atmiyor uyuyo memedeyken ama memeyi birakinca gaz sancilari basliyo. Sonrada kivraniyo sancidan uyuyamadi. Galiba M Mvikdn Hakli bebisleri emzirmeliyiz bence. Simdi emzirdim aglamasi durdu
Benim kizim kundak sevmiyor. Elleri havada teslim ol demisler gibi uyuyor. Kundak yaptimda ellerini cikarana kadar durmadi sevmiyo yani
Valla katiliyorum sana. Gercekten emzirdim simdi cocuk sanki rahatladi biraz. Yazik ya sabahtan beri agla agla uyuyamadi. Ablamla annemde emmesin yeni emdi diye kucakta sakinlestirmeye fln calistilar. Ben aldikca emzirdim anlikta olsa rahatladi ama bilmiyorum suan kucagimda mesela besigine koydugum an yine aglayacak biliyorum