Doğal sirkülasyona çok inanan biri olarak bu açıklama bana pek ikna edici gelmiyor.Memeler zaten hep dolu degilki bebek sişsin ,zaten çoğu zaman emzik gibi mıy mıy emiyor kuzular ben de doktorlara rakip oldum ,oturduğum yerden ama gerçekten hic mantığıma uymuyor. Bu arada N Neess sen naptin nasil gidiyor danisman ileBizim doktorumuz emzirdikce karnı sisiyor oda onu rahatsız ediyor agliyor demişti.kendinizi düşünün fazla yemek yiyince ne durumda oluyorsunuz onlarda öyle demişti.oyalayabiliyorsaniz oyalayın olmazsa tabii verin yine meme diyede ekledi
Bende sana katiliyorum valla yazik uzak tutmaya calistigimda cocugum cok agliyo gercekten gunah yani banane aman her istediginde vercem. Cocuk emdikce rahatliyorDoğal sirkülasyona çok inanan biri olarak bu açıklama bana pek ikna edici gelmiyor.Memeler zaten hep dolu degilki bebek sişsin ,zaten çoğu zaman emzik gibi mıy mıy emiyor kuzular ben de doktorlara rakip oldum ,oturduğum yerden ama gerçekten hic mantığıma uymuyor. Bu arada N Neess sen naptin nasil gidiyor danisman ile
Ver bak rahatlayacaksınız o da sen deBende sana katiliyorum valla yazik uzak tutmaya calistigimda cocugum cok agliyo gercekten gunah yani banane aman her istediginde vercem. Cocuk emdikce rahatliyor
Ah nasıl gitsin canım çabalamaya devam ediyorumDoğal sirkülasyona çok inanan biri olarak bu açıklama bana pek ikna edici gelmiyor.Memeler zaten hep dolu degilki bebek sişsin ,zaten çoğu zaman emzik gibi mıy mıy emiyor kuzular ben de doktorlara rakip oldum ,oturduğum yerden ama gerçekten hic mantığıma uymuyor. Bu arada N Neess sen naptin nasil gidiyor danisman ile
Banyoda emzirmeyi denediniz mi?Ah nasıl gitsin canım çabalamaya devam ediyorumoğluşum cumartesi günü sünnet oldu cumartesiden beri biraz ilerleme var gibi ama hala biraz daha zamana ihtiyacımız var
Yok henüz denemeye fırsatımız olmadı. İlk fırsatta onuda deneyeceğiz. Siz denemiş miydiniz?Banyoda emzirmeyi denediniz mi?
Ben ilk oğlumda cok sıkıntı yaşamıştım emzirme konusunda asla memeye gelmek istemiyordu.bir akşam kucağımda yıkarken birde memeye yapisti kendiliğinden sok olmustum ama cok hoşuma gitmişti oyle emzirdim bebekler suda daha rahat emermiş artık kendilerini güvende hissettiklerinden mi bilmem ama bunu birçok kişiden de duymuştum.hatta 3 aylıkken gelen meme reddini bu şekilde atlatan arkadaşlarım var.havalar sıcak nasılsa denemekte fayda varYok henüz denemeye fırsatımız olmadı. İlk fırsatta onuda deneyeceğiz. Siz denemiş miydiniz?
Oy hayırlı olsun paşaya, nes kuşum kime yaptırdın sünneti? bende yaptırıp kurtulalım istiyorum. Yenidoğan da anestezisiz yapıyorlarmış ilk bir ay öyle mi yaptırsak yoksa biraz daha bekleyip lokal anestezi ile mi yaptırsak diye düşünüyoruz ne dersin var mı tavsiyen ?Ah nasıl gitsin canım çabalamaya devam ediyorumoğluşum cumartesi günü sünnet oldu cumartesiden beri biraz ilerleme var gibi ama hala biraz daha zamana ihtiyacımız var
Suda kendilerini anne karnında hissettikleri için redlerde çok öneriliyor canım evet. Biz doğunca tentene temas yapamadığımız için telafi amaçlıda önerildi. Tek başıma zor olur diye eşimin yoğun zamanına denk geldi sonra da sünnet girince araya suda yasaktı. Artık yasak kalktı bu hafta deneyeceğim inşallah. Şuan da bazen binbir emekle tutuyor bazen de kendiliğinden ama silikon uçlu. Uçsuz asla tutturamadık çok direnç gösteriyor. Bize de iyi gelir uçsuz tutar ve hiç bırakmaz inşallahBen ilk oğlumda cok sıkıntı yaşamıştım emzirme konusunda asla memeye gelmek istemiyordu.bir akşam kucağımda yıkarken birde memeye yapisti kendiliğinden sok olmustum ama cok hoşuma gitmişti oyle emzirdim bebekler suda daha rahat emermiş artık kendilerini güvende hissettiklerinden mi bilmem ama bunu birçok kişiden de duymuştum.hatta 3 aylıkken gelen meme reddini bu şekilde atlatan arkadaşlarım var.havalar sıcak nasılsa denemekte fayda var
Canım benim çok sağol. Kendi doktorumun önerisiyle Fatih Akovaya yaptırdık canım. Asla kıyamadık ama yenidoğan sürecinde hem iyileşme kolay hem hatırlamıyorlar hem de henüz dönmedikleri için koruma açısından daha rahat olur diye gözümüzü kararttık yaptırdık. İlk gün baya zorduOy hayırlı olsun paşaya, nes kuşum kime yaptırdın sünneti? bende yaptırıp kurtulalım istiyorum. Yenidoğan da anestezisiz yapıyorlarmış ilk bir ay öyle mi yaptırsak yoksa biraz daha bekleyip lokal anestezi ile mi yaptırsak diye düşünüyoruz ne dersin var mı tavsiyen ?
Benim kızım da gündüz hiç uyumuyorAy nerde yaa benim kizimda cok gazli sancidan uykusundan uyaniyo. Bugun annemgil bizdeydi onlarda gördü kizim uyumuyo. Sancilaniyo uyuyamadikca sancilandikca emmek istiyo. Annemgil emzirme cocuk çatlayacak diyo ama bu seferde aglamaktan catliyo kiyamiyorum. Emdikce aglamasi kesiliyo en azindan.
Gerci emdikcede gazlaniyo biliyorum ama off sonsuz bi dongu ne yapacagimi sasirdim
Benimkinin daha açık canım ön kısımdakiTecrübeli anneler bebeleriniz bıngıldağı kaçıncı ayda kapandı?Erken kapanınca sıkıntı oluyormuş sanırım
Oy maşallah hayırlı uğurlu olsun canimAh nasıl gitsin canım çabalamaya devam ediyorumoğluşum cumartesi günü sünnet oldu cumartesiden beri biraz ilerleme var gibi ama hala biraz daha zamana ihtiyacımız var
Istedikce emziriyorum da normalde. O memede gaz sancısından çığlık attığı zamanlar ertelemek için uğraşıyorum. Çünkü görsen cani çok yanıyorBence bunu yapmayın emzirin ya ,inanın ne bel kaldi ne sirt ben de ama emzirmekten baska çare yok ,bunu söyleyen doktorlara ben inanmıyorum. Anne memesi biberon mu ki hava yutsun, cok sacma ,yazik yavruları bırakmayın memesiz
Ay çok sevinirim telefonunu verirsen kuşum bir görüşelim bizde , evet ne kadar erken o kadar iyi gerçekten çok çok iyi yapmışsınız. Bizde gözümüzü karartıp yaptıracağız artık çünkü büyüdükçe daha zorCanım benim çok sağol. Kendi doktorumun önerisiyle Fatih Akovaya yaptırdık canım. Asla kıyamadık ama yenidoğan sürecinde hem iyileşme kolay hem hatırlamıyorlar hem de henüz dönmedikleri için koruma açısından daha rahat olur diye gözümüzü kararttık yaptırdık. İlk gün baya zorduama sonra toparladı çok şükür. İstersen numarasını verebilirim karar verirseniz bi muayeneye gidip görüşürsünüz. Bahçelievlerde muayene ediyor biruni ya da medicanada yapıyor sünneti.
Kiz hepsi ayni bunlarin suna bakBenim kızım da gündüz hiç uyumuyorben de ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyurdu yerine koyardım bu da çok fazla olmazdı ama artık gözünü kırpmıyor gibi bi şey. Uyumaları da gerekiyor, hayır uyanık kalıp ne yapacaklar sanki
Dimi bide otururkende kabul etmiyo benimki kucakta gezdircem yoksa agliyo valla zorÖnceden gezerken mızırdanmazdı şimdi şekilden şekle sokuyorum beğenmiyor kucağımda kucaktan koysan hiç durmuyor gerçekten çıldıracak gibi oluyorum bazen gündüz uyku yok zaten bizde de artık ağırlaştı kucakta taşımak da öldürüyor inan ruhen ve bedenen bitik hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?