- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Güneş koruyucu önerilmiyor canım. Benm doktorum güneş kremi fln süreym deme direk güneşe çıkar d vitamini alsın die tembihlediArkadaşlar malum yaz geldi tatil planları var
Güneş koruyucu ne aldınız ben mustela aldım ama emin olamadım
Sürekli yapışık vaziyette olunca çok yoruluyorum dışarıya da rahat çıkamıyorum hemen bi ağlama kucak isteme hali iyice bunaldım koca bi kısır döngüdeymiş gibi hissediyorum biliyorum bu günler geçecek ama bazı günler insan enerjisini yükseltemiyor işteKucak sevmeyen bebe yok sanrmbi şekilde alışacaklar allah kolaylık versn hepimize. Bigemciğim seni yordu anlaşılan
Evet bugünler geçecek bir daha geri gelmeyecek kucaklamak isteyeceksin oyun oynayacak yanına gelmeyecek. Dış dünyayla tanıştıkları anda seni sallamayacak annesiSürekli yapışık vaziyette olunca çok yoruluyorum dışarıya da rahat çıkamıyorum hemen bi ağlama kucak isteme hali iyice bunaldım koca bi kısır döngüdeymiş gibi hissediyorum biliyorum bu günler geçecek ama bazı günler insan enerjisini yükseltemiyor işte
Cnm sling mi alsanSürekli yapışık vaziyette olunca çok yoruluyorum dışarıya da rahat çıkamıyorum hemen bi ağlama kucak isteme hali iyice bunaldım koca bi kısır döngüdeymiş gibi hissediyorum biliyorum bu günler geçecek ama bazı günler insan enerjisini yükseltemiyor işte
Aldım da sevemedim kullanmasını kanguru alalım diyoruz bakalımCnm sling mi alsan
Benim kanguru yarin gelecek ama bakalım bu sıcakta nasıl olacak ,emzirmeye çalışıyorum benden ter akıyor, Ela dan ter akıyor, ayyyy cok zor bu sıcakta her sey cok zor vallahiAldım da sevemedim kullanmasını kanguru alalım diyoruz bakalım
Hangisinden aldın kanguru canım bana da fikir olurBenim kanguru yarin gelecek ama bakalım bu sıcakta nasıl olacak ,emzirmeye çalışıyorum benden ter akıyor, Ela dan ter akıyor, ayyyy cok zor bu sıcakta her sey cok zor vallahi
Canım nuna cudl modeli ,satın almadim kuzenim gönderiyor ama inceledim cok begendim ,ben almak için araştırma yapiyordum tam o sırada beni aradı, sqkin alma ben gönderiyorum dedi.Doktora soracağım once dedim ,gönderme dedim.Baktim ki dayanamiyorum ,doktorda kullan dedi ,sağolsun dun verdi kargoya.Kendisi cok mükemmeliyetçi bir babadır o yuzden iyi olduğuna eminimHangisinden aldın kanguru canım bana da fikir olur
Canim sifa olsun ,rota cok gerekli bir asi ve en güzel tarafı igne olarak yapılmıyor. Ben oğluma da yaptırmıştım, Allah korusun rota bulasirsa 10 günden asagi hastaneden çıkamazsın, o yuzden kac paraysa da vereceğiz.Bize de doktor ilk dozu 2.ay ikinci dozu 4.ay dedi.9.ayda da menenjit dedi.Rabbime emanetlerKızlar kızım bugün rotavirüs aşısının ilk dozunu oldu. Bildiğiniz ağızdan damla şeklinde. 2 doz rotarix yaptırmaya karar verdik ilk dozunu oldu. Tek doz fiyatı 495 TLateş hafif uyku yaparmış allahım inşallah yapmaz korktum. Ben tüm gün şimdi ateşini ölçerim 23 haziranda da diğer zorunlu 3 tane 2. Ay aşıları olacakmış.
Gerçekten çok sıcak, hele emzirme anları tam felaket oluyor
Ay azıcık büyük olsalar bari 3 ay falan. Aynen emzirme disinda idare ediliyor ama emzirmek tam bir kabus oldu ,zaten daha dikiş tutturamadık.Senin göğüs yaraları nasil oldu?Sen buralisin ya etraftan görmüşsündür bebisleri sıcaklarda nasil idare ediyorlar diye sorayım dedim canim.Biz normalde klimasız dakika duramıyoruz, alışkın değiliz diye ama Ela yi hasta etmekten cok korkuyorum ,boyle de benim psikolojim çöküyorGerçekten çok sıcak, hele emzirme anları tam felaket oluyorben hala direniyorum klima açmadım kapı pencere esintisi ile yetiniyorum bi de malum benim bebiş daha iki haftalık çekiniyorum o yüzden canım
Göğüs yaralarım daha iyi bizimki zaten emerken uyuyakaldığı için bu ara asıl problemim o benimAy azıcık büyük olsalar bari 3 ay falan. Aynen emzirme disinda idare ediliyor ama emzirmek tam bir kabus oldu ,zaten daha dikiş tutturamadık.Senin göğüs yaraları nasil oldu?Sen buralisin ya etraftan görmüşsündür bebisleri sıcaklarda nasil idare ediyorlar diye sorayım dedim canim.Biz normalde klimasız dakika duramıyoruz, alışkın değiliz diye ama Ela yi hasta etmekten cok korkuyorum ,boyle de benim psikolojim çöküyor
Ela daha büyük oldugu halde aynı, seninki daha minik canım, uyumasi cok normal.İnsallah üstesinden geliriz.Göğüs yaralarım daha iyi bizimki zaten emerken uyuyakaldığı için bu ara asıl problemim o benimvalla canım ben de çok bilmiyorum biz de afalladık bir yandan sıcak bir yandan soğuk alır diye çekiniyoruz
Benim de is arkadaşlarım gelecek bebek görmeye ,günlerdir her aksam hazırlık yapmaya çalışıyorum,sıcak bir yandan.Emzirme çalışması dışında Ela yi esime veriyorum ama memede iki emip uyuyakaldigi icin hazırlıklar cok zorluyor.Normalde bir saatte yapacağım ikramlarla resmen 3 gündür uğraşıyorum yahumadem böyle erken geleceklerdi keske annem varken gelselerdi ,o bebisi oyalarken hallederdim hemen .Normalde pratik ve hızlı biriyimdir resmen bir şey yapamaz oldum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?