Ah canım benim şükürler olsun. Zaten topuk kanı bu yüzden 2 kez alınıyor demekki hatalı sonuç vs çıkmasın diyeEvet canım verdik sonuçlar düştü çok şükür sağlık ocağındaki ebe ilk dönemde anne hormonlarini taşıdığı için olabilir beslenme kaynaklı yada yanlış alımdan dolayı olmus olabilir dedi ki şükür kötü birşey olmadıçok korktum çok ağladım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu arada sordugun icin çok teşekkürler:)
Bizde de var kuzu bioderma kullanıyoruz hiç de faydası olmadı bıraktım kremi kendi kendine geçer inşallahKızlar bebişin yüzünde minik minik sivilceler çıktı ya yanagında falan varmı böyle olan
La roche un bi kremi var ondan sürüyorum
Sıcaktan mııı yoksa sütten mi anneden geçem hormonlar yapar diyo nette ama
Ben hala kısa kola geçmedim bi yarı kırkımız çıksaydı diyorum ama geçsemmi acaba
Gerçi isilik gibi degil öyle olsa vücudunda olur
Canim hepsinde var ,bence sürme bir sey ,gene sen bilirsin tabi de.Kızlar bebişin yüzünde minik minik sivilceler çıktı ya yanagında falan varmı böyle olan
Ben hala kısa kola geçmedim bi yarı kırkımız çıksaydı diyorum ama geçsemmi acaba
Çok teşekkürler canımAh canım benim şükürler olsun. Zaten topuk kanı bu yüzden 2 kez alınıyor demekki hatalı sonuç vs çıkmasın diyeYa aklımdaydı aslında daha önceden yazıcaktım ama kafa kalmıyo ki bebeden
Ben 15 günlükkenden yapmıştım canımBizdede var hırıltılı solunum emerken ve memedeyken uyumaya gectıgınde bıldıgın horluyor gbi bebe..uyurken değilde,serum fizyolojik uyguluyorum gunde 2-3 ama sımdı eşim farketti odanın nemi üzgün ısareti gosterıyo dıyorr :-(buhar makınasını calıstırdım bakalım ıse yarayacak ınsallah yoksa doktora goturcem burnu cok sık tıkanıyo.. burun aspritörü var yenıdogan ıcın ama otribebe 1 aylıkken kullanabiliuormuyuz?
Valla ben hep otribebe kullanıyorum. Kimseye de sormadim kullanılıyordur inşallah. Bizim doktor serum fizyolojigi önermedi küçük daha . Kendiniz çekin dediBizdede var hırıltılı solunum emerken ve memedeyken uyumaya gectıgınde bıldıgın horluyor gbi bebe..uyurken değilde,serum fizyolojik uyguluyorum gunde 2-3 ama sımdı eşim farketti odanın nemi üzgün ısareti gosterıyo dıyorr :-(buhar makınasını calıstırdım bakalım ıse yarayacak ınsallah yoksa doktora goturcem burnu cok sık tıkanıyo.. burun aspritörü var yenıdogan ıcın ama otribebe 1 aylıkken kullanabiliuormuyuz?
Ben kısa tulum giydirmeye başladım çocuk kendine geldi. Biz de de sivilce gibi olmaya başlamıştı. Bence sıcaktan oluyorKızlar bebişin yüzünde minik minik sivilceler çıktı ya yanagında falan varmı böyle olan
Canım onlar anne sütunun yağından oluyormus emzirme danışmanı oyle demişti bana.isirik daha farklı olur tüm vücutta özellikle görünürKızlar bebişin yüzünde minik minik sivilceler çıktı ya yanagında falan varmı böyle olan
Bazen bizimki de ediyor ama şimdilik kazanan benimKızlar sizin bebeler de memeyle kavga ediyor mu
Evet Ya güç güleceğim yoktuKızlar sizin bebeler de memeyle kavga ediyor mu
Kavga ederken nerdeyse konuşacakKızlar sizin bebeler de memeyle kavga ediyor mu
Kavga ederken nerdeyse konuşacakguyukguyukguyuk sesler çıkarıyo bi de
Dört gündür kavgalıyız memeyle. Bugün dr kontrolümüz vardı doktor üşütmüş gaz olmuştur ondandır dedi birkaç güne geçer dedi bekliyorm geçmesniKızlar sizin bebeler de memeyle kavga ediyor mu
Evet ya anlamiyorum bir hırs bir sinir ,kendini geriye cekiyor ,sonra hic vermemişim gibi sinirle saldırıyorKızlar sizin bebeler de memeyle kavga ediyor mu
Canım ilk 6 ay güneş kremi kullanılmıyor tabi sen yine de doktoruna sorArkadaşlar malum yaz geldi tatil planları var
Güneş koruyucu ne aldınız ben mustela aldım ama emin olamadım
Kucak sevmeyen bebe yok sanrmAyy demekki çoğu kişide varmış yaa bir de aklıma ne takılıyor benim kız iyice kucakçı gündüz zaten çoğunlukla uyanık ve uyanık olduğu saatlerin %99unda kucakta e eylülde okul başlayacak ben işe döneceğim bakıcı nasıl yapacak bu kucakta durma hali azalır mı şimdiden dert oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?