2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bebişin yüzünde minik minik sivilceler çıktı ya yanagında falan varmı böyle olan
La roche un bi kremi var ondan sürüyorum
Sıcaktan mııı yoksa sütten mi anneden geçem hormonlar yapar diyo nette ama
Ben hala kısa kola geçmedim bi yarı kırkımız çıksaydı diyorum ama geçsemmi acaba
Gerçi isilik gibi degil öyle olsa vücudunda olur

Ah canım benim şükürler olsun. Zaten topuk kanı bu yüzden 2 kez alınıyor demekki hatalı sonuç vs çıkmasın diye Ya aklımdaydı aslında daha önceden yazıcaktım ama kafa kalmıyo ki bebeden

Bizde de var kuzu bioderma kullanıyoruz hiç de faydası olmadı bıraktım kremi kendi kendine geçer inşallah sütümüzün yağından oluyomuş

Canim hepsinde var ,bence sürme bir sey ,gene sen bilirsin tabi de.

Ah canım benim şükürler olsun. Zaten topuk kanı bu yüzden 2 kez alınıyor demekki hatalı sonuç vs çıkmasın diye Ya aklımdaydı aslında daha önceden yazıcaktım ama kafa kalmıyo ki bebeden
Çok teşekkürler canımevet çoğu zaman sağlık ocağında yanlış cikabiliyormus bende yeni duydum ama şükür geçtibendede iki bebe olunca hiç akıl kalmıyor arada girip okuyorum yazılanları ama tam yazayım diyorum ikisinden biri başlıyor Allah yardımcımız olsun

Ben 15 günlükkenden yapmıştım canım

Valla ben hep otribebe kullanıyorum. Kimseye de sormadim kullanılıyordur inşallah. Bizim doktor serum fizyolojigi önermedi küçük daha . Kendiniz çekin dedi

Ben kısa tulum giydirmeye başladım çocuk kendine geldi. Biz de de sivilce gibi olmaya başlamıştı. Bence sıcaktan oluyor

Canım onlar anne sütunun yağından oluyormus emzirme danışmanı oyle demişti bana.isirik daha farklı olur tüm vücutta özellikle görünür

Ayy demekki çoğu kişide varmış yaa bir de aklıma ne takılıyor benim kız iyice kucakçı gündüz zaten çoğunlukla uyanık ve uyanık olduğu saatlerin %99unda kucakta e eylülde okul başlayacak ben işe döneceğim bakıcı nasıl yapacak bu kucakta durma hali azalır mı şimdiden dert oldu valla

Kucak sevmeyen bebe yok sanrm bi şekilde alışacaklar allah kolaylık versn hepimize. Bigemciğim seni yordu anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…