Yemek ben de cok zorlanıyorum ama ne yapayim ,gelmeyin diyemedim, bundan sonra bebe büyümeden kimseye bebek görmeye gitmem, ben oğlumda hastaydım hastanedeydim eve geldiğimde de hep kalabalıktı, ben kendi derdimdeydim bu lohusa olaylarını hic bilmiyordum ,annemlerde kalıyordum, anlamamıştım ama gidilmez kimseye yazıktır vallahi.Gelenlerde sagolsunlar sen yorulma bir kahveye geliyoruz diyorlar ama bir kahveyle olacak is değilki iste ben yapamam öyleVallahi bırak misafir ağırlamayı
Ben 2 gündür yemeği zor yapıyorum
Tam o saatlerde başlıyor mızmızlanmaya
Bgn pilava tuz atmayı unutmuşum aceleden
Yarın benimde arkadaşlarım bebegi görmeye gelecek kahve içeriz sadece dediler ama içime sinmedi bir ilk hazırlıkta yapayım dedim ama bugun resmen canıma okudu ablamda bendeydi bebegi oyalar diye geldi ama yok ikimiz de uyutamadik susturamadık resmen sabah erken gelecekler ve ben hala küçük bey ile uğraşıyorum en sonunda ayağıma aldımBenim de is arkadaşlarım gelecek bebek görmeye ,günlerdir her aksam hazırlık yapmaya çalışıyorum,sıcak bir yandan.Emzirme çalışması dışında Ela yi esime veriyorum ama memede iki emip uyuyakaldigi icin hazırlıklar cok zorluyor.Normalde bir saatte yapacağım ikramlarla resmen 3 gündür uğraşıyorum yahumadem böyle erken geleceklerdi keske annem varken gelselerdi ,o bebisi oyalarken hallederdim hemen .Normalde pratik ve hızlı biriyimdir resmen bir şey yapamaz oldum yahu
Menü olarak ne yapacaksın canımYemek ben de cok zorlanıyorum ama ne yapayim ,gelmeyin diyemedim, bundan sonra bebe büyümeden kimseye bebek görmeye gitmem, ben oğlumda hastaydım hastanedeydim eve geldiğimde de hep kalabalıktı, ben kendi derdimdeydim bu lohusa olaylarını hic bilmiyordum ,annemlerde kalıyordum, anlamamıştım ama gidilmez kimseye yazıktır vallahi.Gelenlerde sagolsunlar sen yorulma bir kahveye geliyoruz diyorlar ama bir kahveyle olacak is değilki iste ben yapamam öyle
Vallahi önceden her gelene kaç çeşit hazırlıyordum. Bebek olduğundan beri gelene hazır şeyler alıyorum oastaneden öyle karşılıyorum yapacak bir şey yok kendime yemek hatırlayamıyorum ki onlara hazirlayimmYemek ben de cok zorlanıyorum ama ne yapayim ,gelmeyin diyemedim, bundan sonra bebe büyümeden kimseye bebek görmeye gitmem, ben oğlumda hastaydım hastanedeydim eve geldiğimde de hep kalabalıktı, ben kendi derdimdeydim bu lohusa olaylarını hic bilmiyordum ,annemlerde kalıyordum, anlamamıştım ama gidilmez kimseye yazıktır vallahi.Gelenlerde sagolsunlar sen yorulma bir kahveye geliyoruz diyorlar ama bir kahveyle olacak is değilki iste ben yapamam öyle
Bende katılıyorum gelen olursa pastaneden kurabiye en fazla bi kek çırpablrmVallahi önceden her gelene kaç çeşit hazırlıyordum. Bebek olduğundan beri gelene hazır şeyler alıyorum oastaneden öyle karşılıyorum yapacak bir şey yok kendime yemek hatırlayamıyorum ki onlara hazirlayimm
Bende katılıyorum gelen olursa pastaneden kurabiye en fazla bi kek çırpablrmhamileykende buzluğa börek sarıp atmıştm onlardan çıkarıyorum zaman zaman. Bemce gelecek olanlarda güne gelir gibi ikram beklemesin. Asıl onların gelirken yemek getirmesi lazm
Kız bi de sarma mıSabahtan beri sarma sarmaya çalışıyorum resmen öldüm bittim ,ayağımla ana kucagi sallıyorum, neyseki yarim tencere bir sey sardım artik bir daha da böyle bir salaklığa kalkışmam
Bende aldm babymall dan babycim markaPiyanolu oyun halısı aldım oyun istiyor artık bebem
Ben de trendyoldan pembiş olanı aldım. Böyle etrafa tepki falan vermeye başladıkça çok keyifli olmaya başladıBende aldm babymall dan babycim marka
Ben de aldım pek ilgisini çekmiyor arada eliyle çıngıraklarına rastgele vuruyor sadece. İleride ilgisini çeker sanırım daha erkenBen de trendyoldan pembiş olanı aldım. Böyle etrafa tepki falan vermeye başladıkça çok keyifli olmaya başladı
Canım benim gözüm kahve kocamın gözü Ela bizim kız ahanda böyle.Deneyimli anneler bebeklerinin gözü renkli olan var mı bu göz rengi ne zaman oturur
Hayırlı olsun canım kırkınızKizlaar bugun 40imiz cikti bizim(kirki cikinca noluyosa )
avmye gittik gezmeye annanesiyle hediyelendi kuzum sonra gelince de yikadik bi guzel ama simdide uyumuyo
Her goren ayy ne kadar minik cok tatli diye sevdi kesin nazarlar degdi kuzuma ben cok inaniyorum nazara
Yaaaaa miraycığım kırklanmış artık uyusunKizlaar bugun 40imiz cikti bizim(kirki cikinca noluyosa )
avmye gittik gezmeye annanesiyle hediyelendi kuzum sonra gelince de yikadik bi guzel ama simdide uyumuyo
Her goren ayy ne kadar minik cok tatli diye sevdi kesin nazarlar degdi kuzuma ben cok inaniyorum nazara
Benim oglum 2.5 yasina kadar mavişti, sonra ela oldu ,su anda da bal rengi gibi ,ela gibi ama mavi değil .Simdi kızımınki de mavi ama belli olmazDeneyimli anneler bebeklerinin gözü renkli olan var mı bu göz rengi ne zaman oturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?