2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Vallahi bırak misafir ağırlamayı
Ben 2 gündür yemeği zor yapıyorum
Tam o saatlerde başlıyor mızmızlanmaya
Bgn pilava tuz atmayı unutmuşum aceleden
Yemek ben de cok zorlanıyorum ama ne yapayim ,gelmeyin diyemedim, bundan sonra bebe büyümeden kimseye bebek görmeye gitmem, ben oğlumda hastaydım hastanedeydim eve geldiğimde de hep kalabalıktı, ben kendi derdimdeydim bu lohusa olaylarını hic bilmiyordum ,annemlerde kalıyordum, anlamamıştım ama gidilmez kimseye yazıktır vallahi.Gelenlerde sagolsunlar sen yorulma bir kahveye geliyoruz diyorlar ama bir kahveyle olacak is değilki iste ben yapamam öyle

Yarın benimde arkadaşlarım bebegi görmeye gelecek kahve içeriz sadece dediler ama içime sinmedi bir ilk hazırlıkta yapayım dedim ama bugun resmen canıma okudu ablamda bendeydi bebegi oyalar diye geldi ama yok ikimiz de uyutamadik susturamadık resmen sabah erken gelecekler ve ben hala küçük bey ile uğraşıyorum en sonunda ayağıma aldım
Tirlatmaya ramak kaldı resmen.ben uyutup mutfağa geçene kadar başlıyor ağlamaya

Menü olarak ne yapacaksın canım

Bizde dün gece pek uğraştık napsam uyumadı
Memede durmak istiyo hep. Tam uyudu diyip yatağına koyuyorum yokk ciyakladı kalktı. En sonunda eşim dürüm yapıp ayağına aldı 3 saat uyudu çocuk sanırım kundak yapmamız lazım

Hani kırkından sonra biraz da olsa düzene girerdi bebekler.bizde değil düzene girmek aksi yönde ilerleme oldu iki gram olan uykumuzda gitti 2 gündür canımıza okudu valla gece gündüz

Vallahi önceden her gelene kaç çeşit hazırlıyordum. Bebek olduğundan beri gelene hazır şeyler alıyorum oastaneden öyle karşılıyorum yapacak bir şey yok kendime yemek hatırlayamıyorum ki onlara hazirlayimm

Bende katılıyorum gelen olursa pastaneden kurabiye en fazla bi kek çırpablrm hamileykende buzluğa börek sarıp atmıştm onlardan çıkarıyorum zaman zaman. Bemce gelecek olanlarda güne gelir gibi ikram beklemesin. Asıl onların gelirken yemek getirmesi lazm

Sabahtan beri sarma sarmaya çalışıyorum resmen öldüm bittim ,ayağımla ana kucagi sallıyorum, neyseki yarim tencere bir sey sardım artik bir daha da böyle bir salaklığa kalkışmam

Aynen öyle ben önceden 1 saat önce bile haber verilse kaç çeşit çıkarırdım. Şimdi arıyorlar diyorlar ki sakin yorma kendini bebek var bak. Zaten bir şey yapmayacam valla diyorum. Ama halden anliyorlardir bence. o börek işi çok iyi.ben de yapacaktım güya kaldı , bi ara atmam lazım buzluğa

Deneyimli anneler bebeklerinin gözü renkli olan var mı bu göz rengi ne zaman oturur

Ben de trendyoldan pembiş olanı aldım. Böyle etrafa tepki falan vermeye başladıkça çok keyifli olmaya başladı
Ben de aldım pek ilgisini çekmiyor arada eliyle çıngıraklarına rastgele vuruyor sadece. İleride ilgisini çeker sanırım daha erken

Deneyimli anneler bebeklerinin gözü renkli olan var mı bu göz rengi ne zaman oturur
Canım benim gözüm kahve kocamın gözü Ela bizim kız ahanda böyle.
Anlamadım ama kahve sanırım

Eklentiler

• 280B354E-6565-4ED7-B480-5EE2DDF992FD.jpeg
    18,6 KB · Görüntüleme: 68
Kizlaar bugun 40imiz cikti bizim (kirki cikinca noluyosa )
avmye gittik gezmeye annanesiyle hediyelendi kuzum sonra gelince de yikadik bi guzel ama simdide uyumuyo
Her goren ayy ne kadar minik cok tatli diye sevdi kesin nazarlar degdi kuzuma ben cok inaniyorum nazara

Hayırlı olsun canım kırkınız nazarlar uzak olsun hepimizden

Yaaaaa miraycığım kırklanmış artık uyusun

Benim oglum 2.5 yasina kadar mavişti, sonra ela oldu ,su anda da bal rengi gibi ,ela gibi ama mavi değil .Simdi kızımınki de mavi ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…