• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlaar bugun 40imiz cikti bizim 💃💃😅😅(kirki cikinca noluyosa 😅)
avmye gittik gezmeye annanesiyle hediyelendi kuzum sonra gelince de yikadik bi guzel ama simdide uyumuyo 😅
Her goren ayy ne kadar minik cok tatli diye sevdi kesin nazarlar degdi kuzuma ben cok inaniyorum nazara 😄
Ay hadi hayırlı olsun ,bizim de yarın çıkacak inşallah yarın misafirimiz var bolca

Ela 11 den beri memede😶 bıraktığım an ağlıyor, artık gücüm kalmadı. 4 ,5 kere de kaka yaptı

Bugün 40imiz çıkacak inşallah, eğer saat usulüyse çıktı 😅😅😅misafirler giderse aksam kızımla yıkanırız baska da ritüelimiz yok bizim.Kanamam kesilmedi ama üst sınır 40 günmüş, o yüzden artık dua edebileceğim, ona seviniyorum ,yani sure okumak ,Kuran okumak anlaminda

Evet canım daha 50 günlük ama tam oturmasa da oturdu rengi. Zaten eğer kahverengi ise çabuk oturuyor rengi. Renkli ise geç belli oluyor
Kahve göz degismiyor canım zaten kahveyse tonlari oluyor oglumun kahveydi buyudukce acildi bal köpüğü gbi sarımsı kahve olddu kizim dogdugunda koyu lacivertti smdi acilmaya basladi mavi olmaya basladi bakalim o ne olacak benim gozum mavi esimin kahverengi bu insallah bana cekeer 😊

7 de bi uyanıyo sabah
Bidaha uyut uyuyabilirsen
Daldı diye koyuyorum hopp ciyaklıyo
Anlamadım bu işi yenidoğan dedigin uyur arkadaş gözü açılmaz
Gaz desen daha erken degil mi
Valla şuan çöktüm kaldım koltukta pil bitti

Ya şu sling kullanan varmı yarın dışarı çıkıcam ona mı koysam diyorum dururmu acaba bilemedim

7 de bi uyanıyo sabah
Gel gardaşım sarılalım😂 6 dan beri uyanığız bizde gözünü kırpmadı. Öngörülü davranıp annemi çağırmıştım yoksa pil bitik 😅

Gel gardaşım sarılalım😂 6 dan beri uyanığız bizde gözünü kırpmadı. Öngörülü davranıp annemi çağırmıştım yoksa pil bitik 😅

Sarılalım kardaşım :KK19:
Bizi bizden gayrı kimse anlamaz
Doymuyor mu diye tribe giriyorum böyle uyumayınca yaaa🥲
Ananı sıkı tut kaçmasın biyere🤣 velinimet şuanda o
Ben yalnızım koca gün geçti bi makarnayı zor haşladım🥸
ama neyse daldı bu sefer 1 saattir uyuyor🥳

7 de bi uyanıyo sabah
Benim hala öyle uyumuyor hep benimle olmak istiyor hele dün gece iyice şaşırdı yarım saatte 40dkda bir uyandı 🫥

7 de bi uyanıyo sabah
Bizimde oyle gerçi aramızda 20 gun var ama o zamanda öyleydi 6-7 arası bir uyanıyor uyut uyutabilirsen tamda uykunun zevkli olduğu saat ☺️

Benim bildiğim bebeler uyur bunlar niye böyle anlamadım yaa 😕 bana da hep derler sen durmazdım ağlardın hep gezdirirdik seni diye ama sonra orta kulak iltihabım olduğu ortaya çıkmış meğerse ondan ağlıyormuşum ama bunlar uyumamak üzere gelmişler uyursa da kucakta memede uyuyor işte yatağa koyunca olay 😣 ayı gelsin de uyku eğitimi vercem ben zor bu şekilde işe başlıcam eylülde o zaman daha beter olur

Misafirler varken Ela nın gıkı çıkmadı, hani yaramazdı dediler dedim vallahi durmuyor normalde.Onlar çıktılar başladı ağlamaya :KK43:

Kahve göz degismiyor canım zaten kahveyse tonlari oluyor oglumun kahveydi buyudukce acildi bal köpüğü gbi sarımsı kahve olddu kizim dogdugunda koyu lacivertti smdi acilmaya basladi mavi olmaya basladi bakalim o ne olacak benim gozum mavi esimin kahverengi bu insallah bana cekeer 😊
O zaman babasınınki gibi olabilir rengi ay inşallah babasına çeker gözü çok seviyorum eşimin gözlerini. Zaten sanırım kirpikleri babasına çekti uzun uzun çok güzel. Eşimin kirpikleri de uzun ve yukarı doğru kıvrık bir erkeğe göre çok güzel göz yapısı kaşı kirpiği falan. 🥰

Back