• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Arkadaşlar malum yaz geldi tatil planları var
Güneş koruyucu ne aldınız ben mustela aldım ama emin olamadım
Güneş koruyucu önerilmiyor canım. Benm doktorum güneş kremi fln süreym deme direk güneşe çıkar d vitamini alsın die tembihledi😅 bana kalsa heryerine sürerdim.

Kucak sevmeyen bebe yok sanrm😅😅 bi şekilde alışacaklar allah kolaylık versn hepimize. Bigemciğim seni yordu anlaşılan😌
Sürekli yapışık vaziyette olunca çok yoruluyorum dışarıya da rahat çıkamıyorum hemen bi ağlama kucak isteme hali iyice bunaldım koca bi kısır döngüdeymiş gibi hissediyorum biliyorum bu günler geçecek ama bazı günler insan enerjisini yükseltemiyor işte 😕

Sürekli yapışık vaziyette olunca çok yoruluyorum dışarıya da rahat çıkamıyorum hemen bi ağlama kucak isteme hali iyice bunaldım koca bi kısır döngüdeymiş gibi hissediyorum biliyorum bu günler geçecek ama bazı günler insan enerjisini yükseltemiyor işte 😕
Evet bugünler geçecek bir daha geri gelmeyecek kucaklamak isteyeceksin oyun oynayacak yanına gelmeyecek. Dış dünyayla tanıştıkları anda seni sallamayacak annesi🥰 kucakla kızını bol bol.

Kızlar selam, benim haftasonu kuaföre gitmem lazım, mecburum ,memlekete gitmeden boya yaptırmaya.Ama simdi biberonu bıçak gibi kestim ya ,esim nasıl başedecek çocukla bilmiyorum. Şırınga ile cok zorlanir.Bir kere biberon verse korkuyorum başa dönmekten. Gitmesem diyorum ama mecburen gitmem lazim

Cnm sling mi alsan

Aldım da sevemedim kullanmasını kanguru alalım diyoruz bakalım
Benim kanguru yarin gelecek ama bakalım bu sıcakta nasıl olacak ,emzirmeye çalışıyorum benden ter akıyor, Ela dan ter akıyor, ayyyy cok zor bu sıcakta her sey cok zor vallahi

Benim kanguru yarin gelecek ama bakalım bu sıcakta nasıl olacak ,emzirmeye çalışıyorum benden ter akıyor, Ela dan ter akıyor, ayyyy cok zor bu sıcakta her sey cok zor vallahi
Hangisinden aldın kanguru canım bana da fikir olur

Kızlar kızım bugün rotavirüs aşısının ilk dozunu oldu. Bildiğiniz ağızdan damla şeklinde. 2 doz rotarix yaptırmaya karar verdik ilk dozunu oldu. Tek doz fiyatı 495 TL 😬 ateş hafif uyku yaparmış allahım inşallah yapmaz korktum. Ben tüm gün şimdi ateşini ölçerim 🥹 23 haziranda da diğer zorunlu 3 tane 2. Ay aşıları olacakmış.

Hangisinden aldın kanguru canım bana da fikir olur
Canım nuna cudl modeli ,satın almadim kuzenim gönderiyor ama inceledim cok begendim ,ben almak için araştırma yapiyordum tam o sırada beni aradı, sqkin alma ben gönderiyorum dedi.Doktora soracağım once dedim ,gönderme dedim.Baktim ki dayanamiyorum ,doktorda kullan dedi ,sağolsun dun verdi kargoya.Kendisi cok mükemmeliyetçi bir babadır o yuzden iyi olduğuna eminim

Kızlar kızım bugün rotavirüs aşısının ilk dozunu oldu. Bildiğiniz ağızdan damla şeklinde. 2 doz rotarix yaptırmaya karar verdik ilk dozunu oldu. Tek doz fiyatı 495 TL 😬 ateş hafif uyku yaparmış allahım inşallah yapmaz korktum. Ben tüm gün şimdi ateşini ölçerim 🥹 23 haziranda da diğer zorunlu 3 tane 2. Ay aşıları olacakmış.
Canim sifa olsun ,rota cok gerekli bir asi ve en güzel tarafı igne olarak yapılmıyor. Ben oğluma da yaptırmıştım, Allah korusun rota bulasirsa 10 günden asagi hastaneden çıkamazsın, o yuzden kac paraysa da vereceğiz.Bize de doktor ilk dozu 2.ay ikinci dozu 4.ay dedi.9.ayda da menenjit dedi.Rabbime emanetler

Z Zynpada ben klimasız can çekişiyorum, açıyorum korkuyorum ,kapatıyorum dayanamıyorum, sen naptin nasılsınız :KK43:

Z Zynpada ben klimasız can çekişiyorum, açıyorum korkuyorum ,kapatıyorum dayanamıyorum, sen naptin nasılsınız :KK43:
Gerçekten çok sıcak, hele emzirme anları tam felaket oluyor 😢 ben hala direniyorum klima açmadım kapı pencere esintisi ile yetiniyorum bi de malum benim bebiş daha iki haftalık çekiniyorum o yüzden canım

Gerçekten çok sıcak, hele emzirme anları tam felaket oluyor 😢 ben hala direniyorum klima açmadım kapı pencere esintisi ile yetiniyorum bi de malum benim bebiş daha iki haftalık çekiniyorum o yüzden canım
Ay azıcık büyük olsalar bari 3 ay falan. Aynen emzirme disinda idare ediliyor ama emzirmek tam bir kabus oldu ,zaten daha dikiş tutturamadık.Senin göğüs yaraları nasil oldu?Sen buralisin ya etraftan görmüşsündür bebisleri sıcaklarda nasil idare ediyorlar diye sorayım dedim canim.Biz normalde klimasız dakika duramıyoruz, alışkın değiliz diye ama Ela yi hasta etmekten cok korkuyorum ,boyle de benim psikolojim çöküyor

Ay azıcık büyük olsalar bari 3 ay falan. Aynen emzirme disinda idare ediliyor ama emzirmek tam bir kabus oldu ,zaten daha dikiş tutturamadık.Senin göğüs yaraları nasil oldu?Sen buralisin ya etraftan görmüşsündür bebisleri sıcaklarda nasil idare ediyorlar diye sorayım dedim canim.Biz normalde klimasız dakika duramıyoruz, alışkın değiliz diye ama Ela yi hasta etmekten cok korkuyorum ,boyle de benim psikolojim çöküyor
Göğüs yaralarım daha iyi bizimki zaten emerken uyuyakaldığı için bu ara asıl problemim o benim🤦🏼‍♀️ valla canım ben de çok bilmiyorum biz de afalladık bir yandan sıcak bir yandan soğuk alır diye çekiniyoruz

Kızlar, Dün anneme gitmiştim, oğlum kucağımda oturuyordum, Bebişim elbisemi boyun kısmından tutmuş çekiştiriyordu, küçük kız kardeşim,abla dedi belki bebek sana bi msj veriyodur süt istiyorum diye😂
Ablacım bebek sütümü tutmuyor dedim ama bi deneyeyim dedim.Ben şok:oha:
Bizimki kaptı memeyi😂(masaAllah)
2 saat sonra bi daha denedim yine tuttu, dünyalar benim olmuştu sanki. Bugün yine tutuyor Allah'ım havalara uçacağım:KK53:
Meme tutturma uğraşım bitti çok şükür. Şimdi sütümü arttırma telaşı başladı evde:halay:
Çok mutluyum:KK61:

Göğüs yaralarım daha iyi bizimki zaten emerken uyuyakaldığı için bu ara asıl problemim o benim🤦🏼‍♀️ valla canım ben de çok bilmiyorum biz de afalladık bir yandan sıcak bir yandan soğuk alır diye çekiniyoruz
Ela daha büyük oldugu halde aynı, seninki daha minik canım, uyumasi cok normal.İnsallah üstesinden geliriz.

Benim de is arkadaşlarım gelecek bebek görmeye ,günlerdir her aksam hazırlık yapmaya çalışıyorum,sıcak bir yandan.Emzirme çalışması dışında Ela yi esime veriyorum ama memede iki emip uyuyakaldigi icin hazırlıklar cok zorluyor.Normalde bir saatte yapacağım ikramlarla resmen 3 gündür uğraşıyorum yahu :KK12: madem böyle erken geleceklerdi keske annem varken gelselerdi ,o bebisi oyalarken hallederdim hemen .Normalde pratik ve hızlı biriyimdir resmen bir şey yapamaz oldum yahu

Benim de is arkadaşlarım gelecek bebek görmeye ,günlerdir her aksam hazırlık yapmaya çalışıyorum,sıcak bir yandan.Emzirme çalışması dışında Ela yi esime veriyorum ama memede iki emip uyuyakaldigi icin hazırlıklar cok zorluyor.Normalde bir saatte yapacağım ikramlarla resmen 3 gündür uğraşıyorum yahu :KK12: madem böyle erken geleceklerdi keske annem varken gelselerdi ,o bebisi oyalarken hallederdim hemen .Normalde pratik ve hızlı biriyimdir resmen bir şey yapamaz oldum yahu

Vallahi bırak misafir ağırlamayı
Ben 2 gündür yemeği zor yapıyorum
Tam o saatlerde başlıyor mızmızlanmaya🥺
Bgn pilava tuz atmayı unutmuşum aceleden😝

Back