• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok kuzum o ikinci çocuğu çok istiyor bana daha geçen 2 sene sonra kesin 2. Çocuğu yapalım dedi. Bahane olarak da Laçin kardeş ister dedi. Dedim nerden biliyorsun kardeş isteyeceğini ne alaka. Bana kızdı ben tek çocuğum kardeşsiz büyümek kötü bir şey diye. Adam cinselliğe sadece çocuk yapmak olarak bakmaya başladı sanırım😅😂
Galiba öyle olmuş😅

Ayyyy benim oğlan Mert😅 fenerbahçe kabusum oldu yemin ederim ,nefret ettim.Çocuk fanatik, gece gündüz tek gündem spor
Yaa 😅 ben de basta çok kızıyordum eşime. Şimdi mecbur kaldım uykuya dalmak için bile marş istiyor çünkü ileride de seninki gibi olcaz belli 😅

CaNim bizde oldu. Ama emme sonrasında da yatarken çıkıyordu ses ara ara. Doktora görürdüm. Hastalanmış, bi de doktora goturdugum gün öksürük başladı çok hafif. Hemen buhar ile öksürük surubuna başladık geçti şükür. Bir de otribebe ile sürekli burnunu temizle sen burun tıkanıksa Geçer

Anladım canım
Geçmiş olsun ya minicik şeyler hasta olmasın lütfen
Bizimkinde emme dışımda bi ses yok
Bugün emerkende yapmadı ama dün baya hırlıyosu bakalım takipteyim tekrar olursa götürüm burnunu temizleyelim gerekirse

Yaa 😅 ben de basta çok kızıyordum eşime. Şimdi mecbur kaldım uykuya dalmak için bile marş istiyor çünkü ileride de seninki gibi olcaz belli 😅
Sorma sorma fenerbahcenin bütün sezon maçını tüm ayrıntıları ile anlatıyor, tüm goller ,kim atmış ,kim pas vermiş ama bu hatayı kızda yapmam.Hayir bir de kendim cimbomluyum adama babalar günü jesti yapacam diye kendi topuğuma sıktım

Ela dursa hıçkırık durmuyor ,bıktım bu hıçkırıktan yahu ,geldi mi gitmiyor ,günde en az 4,5 kez bir de

Arkadaşlar yüzüm lekelenmis benim yaaaa ,yeni farkediyorum ,aynaya bakamadım ki doğumdan sonra😔 canim sıkıldı, halbuki hic dışarı çıkmadım, yürüyüşler de iki gun güneş çıkmıştı, bu mudur yani🤨

Arkadaşlar yüzüm lekelenmis benim yaaaa ,yeni farkediyorum ,aynaya bakamadım ki doğumdan sonra😔 canim sıkıldı, halbuki hic dışarı çıkmadım, yürüyüşler de iki gun güneş çıkmıştı, bu mudur yani🤨

Bende de oldu leke tam elmacık kemiklerimde
Bide göbek deliğimin etrafı olmuş üff geçiyodur inşallah bunlar

Bi cesaret silikonu çıkarıp emzirdim acısı geçmişti
Tutmak için savaştı durdu Yine oldu kıpkırmızı göğüslerim
Yok geçmiyor deliricem🥺
Resmen işkenceye döndü emzirmek 😔

Hamilelik döneminde güneş yokken bile güneş kremi sürdüm. Yüz lekesi çok çabul olabiliyor ama bir süre sonra genellikle geçiyormuş🥰

Arkadaşlar bebislere su veriyor musunuz?malum havalar çok sıcak
Birde kehribar kolye kullanıyor musunuz?ben hamileyken almıştım ama kullanmaya korkuyorum bogulur diye Allah korusun

Birde kehribar kolye kullanıyor musunuz?ben hamileyken almıştım ama kullanmaya korkuyorum bogulur diye Allah korusun
Ben bilekliğini sipariş vereceğim canım

Daha kehribar icin erken ,su ise ilk 6 ay istemiyor doktorlar,anne sütünün yuzde 80 i suymuş.Komsum bizim doktor icin Diyarbakır koşullarında içiriyor dedi ama doktor henüz bir sey söylemedi ben su an vermeyi düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilmem

Hamilelik döneminde güneş yokken bile güneş kremi sürdüm. Yüz lekesi çok çabul olabiliyor ama bir süre sonra genellikle geçiyormuş🥰
Onu biliyorum ama ilk gebeliğimde olmadı diye sanirim rahattım, bir kac gün güneş çıkmıştı yürürken muhtemelen orda olanlar oldu ,halbuki ev gunes kremi dolu ama iste ihmal etmişim

CaNim bizde oldu. Ama emme sonrasında da yatarken çıkıyordu ses ara ara. Doktora görürdüm. Hastalanmış, bi de doktora goturdugum gün öksürük başladı çok hafif. Hemen buhar ile öksürük surubuna başladık geçti şükür. Bir de otribebe ile sürekli burnunu temizle sen burun tıkanıksa Geçer
Bizdede var hırıltılı solunum emerken ve memedeyken uyumaya gectıgınde bıldıgın horluyor gbi bebe..uyurken değilde,serum fizyolojik uyguluyorum gunde 2-3 ama sımdı eşim farketti odanın nemi üzgün ısareti gosterıyo dıyorr :-(buhar makınasını calıstırdım bakalım ıse yarayacak ınsallah yoksa doktora goturcem burnu cok sık tıkanıyo.. burun aspritörü var yenıdogan ıcın ama otribebe 1 aylıkken kullanabiliuormuyuz?

Son düzenleme:
Y Ygttt canım tekrar topuk kanı vericektiniz nasıl çıktı sonuçlar?
Evet canım verdik sonuçlar düştü çok şükür sağlık ocağındaki ebe ilk dönemde anne hormonlarini taşıdığı için olabilir beslenme kaynaklı yada yanlış alımdan dolayı olmus olabilir dedi ki şükür kötü birşey olmadı🤲☺️çok korktum çok ağladım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 😍 bu arada sordugun icin çok teşekkürler:)

Bizdede var hırıltılı solunum emerken ve memedeyken uyumaya gectıgınde bıldıgın horluyor gbi bebe..uyurken değilde,serum fizyolojik uyguluyorum gunde 2-3 ama sımdı eşim farketti odanın nemi üzgün ısareti gosterıyo dıyorr :-(buhar makınasını calıstırdım bakalım ıse yarayacak ınsallah yoksa doktora goturcem burnu cok sık tıkanıyo.. burun aspritörü var yenıdogan ıcın ama otribebe 1 aylıkken kullanabiliuormuyuz?
Canım seni korkutmak istemem ama benim ilk oğlum böyle once burun tıkanıklığı ile başladı sonra gogusune kadar indi bende ilk çocugun cahilliği ile pek bilemedim çocuğun ciğerlerine kadar inmisti çocuk bronşit olmuştu 10 gün hastanede yatmak zorunda kalmıştık çok dikkat et burnunu hep açmaya calis serum fizyolojik ve aspiratör ile elini sırtına köy göğsüne köy eğer hırıltı sitindan geliyorsa bir çocuk doktoruna götür bu arada buhar makinasını calistirdigin iyi olmuş

Back