2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Vallahi emzik vermesem bizde o durumdayiz emzige yatip kalkip sukur ediyorum yoksa indiremiyorum memeden doymasina ragmen kusup kusup gene istiyo
Sanırım sadece doymak için değil rahatlamak için uykuya dalmak ıcın korktugunda vs sureklı memede durmak ıstıyo e aaktıf olarak sureklı emersr memelr dolmuyo ve o kusuyo sonra yanktan beyaz beyaz onuda ıstemıyorum nasıl olcak bilemedim, şu hemsırelerın 2 saat bosluk aralıgını oturtmak ıstıyorumkı bana da bı nefeslık zmn kalsın hemde duzenlı ne beslendgını bıleyım boule cok zor anne ıcınde

Emen bebeklere sağım önerilmiyor bırak kendi emsin bitirsin uyanırsa yine verirsn camm. Hepimizin bebeği öyle memede snnle olmak istiyor. Zaten süt üretimide tentene temas ve memede bebeğin kalmasıyla artıyor.
Ya ama 20 dkdan sonra bırakıyo ztn gelen süt mıktarı p kdr ılk bastakı gbı fazla olmadığı için , ve ztn uyuyakalıyo cokca yarım saat onu uyandırmakla gecıyor asla uyanmıyo gercekten.. ıkı memeyı emzırdıktwn sonra ben sagıyırum onları gece yada aralarda uykuya dalma oncesı verıyorum ztn memelerde süt kalmamıs oluyo cok gelmıyo malesf.. emzırme danısmanı bana o sutlerı buzdolabına koy geceye sakla demıstı meme yakalama problemımız hala oldugu ıcın cok aglamasın gecelerı dıye ozellılle sagıyorum malesf..

Aa neden ki mama veriyosun canm cekemiyodur mdmeden o sagip ver bence sutunu okdr bol sut varken ne gerek var bilemedim

Evet kesinlikle yoksa cok zor oluyor ben careyi boyle.buldum oglum hc emzk tutmamsti kizim tuttu ama surekli vermiyorm doydgna emin oldgmda uyusun dye verip ckiyorz hemen yoksa durduramyrz sut uretimi bozuluyo ddgin gibi

Kizlar bebegimin burnu tikaliydi birkac gündür hasta gibi, serum fizyolojik yapiyoruz ama rahatlatmiyo sanki boyle domuz gibi sesler çıkarıyo ya normal mi bu sesler sizinkiler de yapiyo mu garip garip sesler? Tikali oldugundan mi yoksa normal bi ses mi anlayamadim yani

Bu sesleri çıkaran biri daha varmış demekki ben de videoya alıp doktora atmayı bile düşündüm çocuk istisnasız sürekli o modda

Serum fizyolojikten sonra sumukleri cekin burun aspiratoruyle o zaman rahatliyolar

Evet kesinlikle yoksa cok zor oluyor ben careyi boyle.buldum oglum hc emzk tutmamsti kizim tuttu ama surekli vermiyorm doydgna emin oldgmda uyusun dye verip ckiyorz hemen yoksa durduramyrz sut uretimi bozuluyo ddgin gibi
Ben asla doyduğundan emn olamıyorm bana kalsa hep aç

Bu sesleri çıkaran biri daha varmış demekki ben de videoya alıp doktora atmayı bile düşündüm çocuk istisnasız sürekli o modda
Canim ben de oyle doktora goturmeyi dusunuyorum, uykusunu da etkiliyo yarim saatte uyanip homurdanip duruyo anlamadim. İnternette gezindim simdi yenidoganlarin ses cikarmasi normal diyo ama bu sesler normal mi bilmiyoruz tabi
Serum fizyolojikten sonra sumukleri cekin burun aspiratoruyle o zaman rahatliyolar
Canim cekiyoruz ama sıfır ses hic olmuyo, tikanikliktwn midir bu sesler kesin? Uyurken falan sessiz mi seninki

Gözlerini de degisik degisik yapacak ,degisik nefes almalar ,değişik sesler,hepsi normal

Aa neden ki mama veriyosun canm cekemiyodur mdmeden o sagip ver bence sutunu okdr bol sut varken ne gerek var bilemedim
Canım doktor kilo alsın diye dedi. Emiyor akanı topluyorum onu veriyorum bazen böyle memede süt kaldığında sağıyorum onu da veriyorum mama da mecbur. Bi tamamen mamayı kesemedik. Sadece benim sütümle kilo alsa kescez de olmuyor

Hahah ağzın bal yesin ya resmen öyle şu iki saat mevzusu için en az iki aylık fln olması gerekiyor sanrm yoksa bizim oral dönem çok şert geçiyor

Canım biz doktora sormuştuk. Şu anda burun kemiği yok sırf kıkırdakların birleşmesinden oluşan bir yapı var. O kıkırdaklar nefes alırken çarpınca öyle ses çıkıyor. Bu normal dedi doktor. Hatta bazen özellikle yaparlar dedi. İstesem ben bile öyle ses çıkarabilirim burnumdan normal dedi. Korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…