Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mama ver yani emzirdiysen elinden geldigince butun sütünü verdiysen mama ver siringayla naapcan. Bende boyle durumlarda veriyorum surekli vermiyorum mesela ama bazen 2 memeyide emziriyorum sagdigimi veriyorum ve hala araniyo oluyo o zaman mamayi veriyorum rahatliyoKuzular saat 16.30dan beri 5 kere meme verdim kolumda uyudu yatağa koydum ağladı en son mochide topladığım sütü verdim yine ağladı sab simplex verdim hala ağlıyor. Napmalıyım ya valla kafayı yicem ağlıyor ağlıyor ağlıyor
Ya hızlı mama diye bir şey olsa keşke o ağlamaya başlayınca elim ayağıma dolaşıyor. Mutfağa koş su kaynasın soğusun mamayı koy ısısı oldu mu olmadı mı çocuk orada katılıyor. Vallahi sorunMama ver yani emzirdiysen elinden geldigince butun sütünü verdiysen mama ver siringayla naapcan. Bende boyle durumlarda veriyorum surekli vermiyorum mesela ama bazen 2 memeyide emziriyorum sagdigimi veriyorum ve hala araniyo oluyo o zaman mamayi veriyorum rahatliyo
Ayyy hiç gülesim yoktuaynı şeyleri yaşamış ve düşünmüşüzYa evet çocuk gözlerini bir değişik yapıyor Allah korusun benim de aklıma neler geldi çocuk büyütmüş birinden normal olduğunu duymak rahatlattı beni
Bakayim Mart annelerine ,rahatlamislar mi
Canim mama icin suyu kaynat ,sürahide agzi kapali beklesin ,ben hep durduruyorum hazırda.Suyu isitmiyorum, oda ısısında oluyorYa hızlı mama diye bir şey olsa keşke o ağlamaya başlayınca elim ayağıma dolaşıyor. Mutfağa koş su kaynasın soğusun mamayı koy ısısı oldu mu olmadı mı çocuk orada katılıyor. Vallahi sorun
Bacım şafak görünmüyor ama bazıları gece 5,6 saat uyuyormuş .Umarim o piyango bize de çıkarŞafak kaç bize de söyle
Canım oda ısısındaki kaynamış su oluyor mu yani? Ben her seferinde hazır suyu kaynatıyorum. Ilıyınca mama ekliyorum bileğimde ölçüyorum. Ilıyana kadar da Laçin krize giriyor.Canim mama icin suyu kaynat ,sürahide agzi kapali beklesin ,ben hep durduruyorum hazırda.Suyu isitmiyorum, oda ısısında oluyor
Olur olur ben de ilk çocukta senin gibiydim ,zamanla boyle yaptım, Ela da hep yapıyorum. Hele simdi havalar zaten iyi,topluca kaynat,surahide agzi kapalı beklesinCanım oda ısısındaki kaynamış su oluyor mu yani? Ben her seferinde hazır suyu kaynatıyorum. Ilıyınca mama ekliyorum bileğimde ölçüyorum. Ilıyana kadar da Laçin krize giriyor.
Benimki de gazdan bitirdi bizi bi de çocukta radar mı var ne tam uyuyor yatağına koyuyoruz uyanıyor 10 dk sonra nerden anlıyorsun mübarekBugün en uzun uykumuz 20 dakika annemle zor idare ediyoruz Ela yi.Bu süt olayi resmen piyango ya bir bakiyorum cok güzel bir bakiyorum hic gelmiyor.Doymuyor mu diye mama da verdim genede farketmedi.
Canım martta doğum yaptım hala çok zorBakayim Mart annelerine ,rahatlamislar mi
Benimki de öyle canım karnı tok gaz damlalarını veriyorum anca çığırıyor tepem çıkacak gibi oluyorKuzular saat 16.30dan beri 5 kere meme verdim kolumda uyudu yatağa koydum ağladı en son mochide topladığım sütü verdim yine ağladı sab simplex verdim hala ağlıyor. Napmalıyım ya valla kafayı yicem ağlıyor ağlıyor ağlıyor
Uykusu var kesinlikle hele o kdr emdiyse altını temızle ve derin uykuya gecebılmesı ıcın yarım kundak yap mutlaka rahatlasın uyusun kundak yapmazsan işin cok zor yaparsanda bna dua edeceksın ama yarım kundak olcak bacaklar serbest olsun..Kuzular saat 16.30dan beri 5 kere meme verdim kolumda uyudu yatağa koydum ağladı en son mochide topladığım sütü verdim yine ağladı sab simplex verdim hala ağlıyor. Napmalıyım ya valla kafayı yicem ağlıyor ağlıyor ağlıyor
Herkes aynı şeyi söylüyor ve evet bebek kolları sıçrarken korkuyor ama Ela resmen özgür ruh.Deliriyor kollarını çıkaramayınca, bu arada kısmetse yarın ilk tırnak kesimini yapacağım, sizler kestiniz mi arkadaşlar?Uykusu var kesinlikle hele o kdr emdiyse altını temızle ve derin uykuya gecebılmesı ıcın yarım kundak yap mutlaka rahatlasın uyusun kundak yapmazsan işin cok zor yaparsanda bna dua edeceksın ama yarım kundak olcak bacaklar serbest olsun..
Canım uyku tulumuna koyuyorum kundak işini beceremiyorumUykusu var kesinlikle hele o kdr emdiyse altını temızle ve derin uykuya gecebılmesı ıcın yarım kundak yap mutlaka rahatlasın uyusun kundak yapmazsan işin cok zor yaparsanda bna dua edeceksın ama yarım kundak olcak bacaklar serbest olsun..
Benimki de öyle deliriyor kolları sabitleyince küvözde yattı ya orda alışmış bu serbestliğe geldiği günden beri bağlatmadı kollarınıHerkes aynı şeyi söylüyor ve evet bebek kolları sıçrarken korkuyor ama Ela resmen özgür ruh.Deliriyor kollarını çıkaramayınca, bu arada kısmetse yarın ilk tırnak kesimini yapacağım, sizler kestiniz mi arkadaşlar?
Canım ben pilli dönen törpü aldım tırnak kesmekle uğraşmıyorum. Bundan benimkiHerkes aynı şeyi söylüyor ve evet bebek kolları sıçrarken korkuyor ama Ela resmen özgür ruh.Deliriyor kollarını çıkaramayınca, bu arada kısmetse yarın ilk tırnak kesimini yapacağım, sizler kestiniz mi arkadaşlar?
Evet evet o seslerin ardından bi çığlık geliyo zatenBenimkinde de var burnu rahatlamış olsa da yapıyor daha çok gazı varken bence çıkarıyor o sesleri
Benim bildiğim 3 saat ara ama 2 ideal diyolar gaz sancısı da olmasın diye. Ne kadar sık besleme o kadar çok gaz diyolarBenimki grip oldu o yuzden cikiyo sesler. Hokur hokur. Oncesinde yoktu ses ama olabiliyormus yenidoganlarda garip sesler. Normal diyorlar
Ya o 2 saat olayi en gec 2 saat degil mi?? 2 saatten once emzirebilirsiniz diyorlar. Ama 2 saati gecirme diyorlar. O yuzden bizim bebelerde 2 saatten once emiyor emsinler tabi emecekler ki kilo alip buyuyecekler
Sarilikli bebe anasi ben manyak gibi surekli emziiryorum valla gitsin su sarilik diye
Bende her şeye meme veriyorum tek susturma yolum meme bizim hiç uyanmama anı olmuyor ya hacıyatmaz gibi bebeYa ben valla çocuğu susturmanın başka yolunu bilmiyorum şahsen ne zaman ağlasa dayıyorum memeyi daha 30 günlük bebek ne bileyim oyuncakla oynamaz kitap okumaz nasıl susacak bu çocuk bu gazla memeden kaçış yok gece bile doktor çocuk bir aylık oldu dört saat ara verebilirsin iki beslenme arası dedi ama benim bebe ya hiç uyanmıyor ya da saat başı uyanıp meme istiyor