• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım biz doktora sormuştuk. Şu anda burun kemiği yok sırf kıkırdakların birleşmesinden oluşan bir yapı var. O kıkırdaklar nefes alırken çarpınca öyle ses çıkıyor. Bu normal dedi doktor. Hatta bazen özellikle yaparlar dedi. İstesem ben bile öyle ses çıkarabilirim burnumdan normal dedi. Korkma
Tesekkurler canim rahatladim gerçekten 🌺

Canim ben de oyle doktora goturmeyi dusunuyorum, uykusunu da etkiliyo yarim saatte uyanip homurdanip duruyo anlamadim. İnternette gezindim simdi yenidoganlarin ses cikarmasi normal diyo ama bu sesler normal mi bilmiyoruz tabi😔

Canim cekiyoruz ama sıfır ses hic olmuyo, tikanikliktwn midir bu sesler kesin? Uyurken falan sessiz mi seninki
Benimki grip oldu o yuzden cikiyo sesler. Hokur hokur. Oncesinde yoktu ses ama olabiliyormus yenidoganlarda garip sesler. Normal diyorlar 😊
Benim gördüğüm kadarıyla burda hiçbirimizin bebeği 2 saatte 1 emmiyor 😅 hepimiz çilekeşiz valla meme tiryakisi mi bunlar anlamadım 😅 kim çıkardı arkadaş bu 2 saat mevzusunu çocuklar afrikalı gibi doyuramıyoruz 😅
Ya o 2 saat olayi en gec 2 saat degil mi?? 2 saatten once emzirebilirsiniz diyorlar. Ama 2 saati gecirme diyorlar. O yuzden bizim bebelerde 2 saatten once emiyor 😅 emsinler tabi emecekler ki kilo alip buyuyecekler 😅

Sarilikli bebe anasi ben manyak gibi surekli emziiryorum valla gitsin su sarilik diye

Biz yine hastanedeyiz bu arada 😅 psikolojim bozulacak artik

Akciger filmi cektiler oksuruyor bebis. Idrar tahlili istediler torba taktik, torbaya da denk gelmiyo cis bi daha taktik bi tanesi olmadi. Kan verdik yine sarilik crp troitlerine vs bakiliyor.

Ay bide o kadar kalabalik ki ogleden sonra kan verebildik anca sira geldide sabahtan beri hastanedeyiz. Sonuclar da ne zaman cikarsa onuda bilmiyorum 4te gidiyomus drlar. 4ten sonraya kalirsa cocuk acildeki drlara gosterecekmisiz sonucu

Yani bu sehir hastanesi iyi hosta her geldigimizde farkli bi dr gordu cocugu. Asla ayni dr bakmiyor dr her seferinde degisiyo cok garip bi sistem

Selam kızlar,
Bugün biraz daha iyiyim sanırım. 2gündür çok ağladım çöktüm sanki ama kendime gelmem lazım😟
Kızımın cumartesi göbeği düşüverdi 3.günde
Bugün de yıkadık🧿
Memelerim hala iyileşmedi acısı beynimde çınlıyor pomadlar falan sürüyorum sürekli açıkta geziyorum inşallah geçer artık🙏
Çarşamba bizimde ilk kontrolümüz.

Biz yine hastanedeyiz bu arada 😅 psikolojim bozulacak artik

Akciger filmi cektiler oksuruyor bebis. Idrar tahlili istediler torba taktik, torbaya da denk gelmiyo cis bi daha taktik bi tanesi olmadi. Kan verdik yine sarilik crp troitlerine vs bakiliyor.

Ay bide o kadar kalabalik ki ogleden sonra kan verebildik anca sira geldide sabahtan beri hastanedeyiz. Sonuclar da ne zaman cikarsa onuda bilmiyorum 4te gidiyomus drlar. 4ten sonraya kalirsa cocuk acildeki drlara gosterecekmisiz sonucu

Yani bu sehir hastanesi iyi hosta her geldigimizde farkli bi dr gordu cocugu. Asla ayni dr bakmiyor dr her seferinde degisiyo cok garip bi sistem
İnşallah geçer tez vakitte 🤲🏼

Bugün en uzun uykumuz 20 dakika😒 annemle zor idare ediyoruz Ela yi.Bu süt olayi resmen piyango ya bir bakiyorum cok güzel bir bakiyorum hic gelmiyor.Doymuyor mu diye mama da verdim genede farketmedi.

Selam kızlar,
Bugün biraz daha iyiyim sanırım. 2gündür çok ağladım çöktüm sanki ama kendime gelmem lazım😟
Kızımın cumartesi göbeği düşüverdi 3.günde
Bugün de yıkadık🧿
Memelerim hala iyileşmedi acısı beynimde çınlıyor pomadlar falan sürüyorum sürekli açıkta geziyorum inşallah geçer artık🙏
Çarşamba bizimde ilk kontrolümüz.
Canim bence gecene kadar en azindan 2 gun elleme,şırınga ile besle bebegi. Memen açıkta dursun ,masaj yap ,yukari kısımlara, Allah sifa versin.2 gun mama ver bence bir sey olmaz,dünyanın sonu değil, inşallah iyileşirsin geri dönersiniz

Abisinin hamağına koydum sallıyorum son çare
20220523_160027.jpg

Ya evet çocuk gözlerini bir değişik yapıyor Allah korusun benim de aklıma neler geldi çocuk büyütmüş birinden normal olduğunu duymak rahatlattı beni
Evet canim insan once cok korkuyor ,çünkü cok değişik şeyler yapıyorlar ama zamanla geçiyor

Benim gördüğüm kadarıyla burda hiçbirimizin bebeği 2 saatte 1 emmiyor 😅 hepimiz çilekeşiz valla meme tiryakisi mi bunlar anlamadım 😅 kim çıkardı arkadaş bu 2 saat mevzusunu çocuklar afrikalı gibi doyuramıyoruz 😅
Ya ben valla çocuğu susturmanın başka yolunu bilmiyorum şahsen ne zaman ağlasa dayıyorum memeyi 😂daha 30 günlük bebek ne bileyim oyuncakla oynamaz kitap okumaz nasıl susacak bu çocuk bu gazla memeden kaçış yok gece bile doktor çocuk bir aylık oldu dört saat ara verebilirsin iki beslenme arası dedi ama benim bebe ya hiç uyanmıyor ya da saat başı uyanıp meme istiyor 😂

Ya ben valla çocuğu susturmanın başka yolunu bilmiyorum şahsen ne zaman ağlasa dayıyorum memeyi 😂daha 30 günlük bebek ne bileyim oyuncakla oynamaz kitap okumaz nasıl susacak bu çocuk bu gazla memeden kaçış yok gece bile doktor çocuk bir aylık oldu dört saat ara verebilirsin iki beslenme arası dedi ama benim bebe ya hiç uyanmıyor ya da saat başı uyanıp meme istiyor 😂
Arada uyanmiyorsa cok guzel canim valla sen de yat uyu,bosver artik şeker falan düşmez

Canim bence gecene kadar en azindan 2 gun elleme,şırınga ile besle bebegi. Memen açıkta dursun ,masaj yap ,yukari kısımlara, Allah sifa versin.2 gun mama ver bence bir sey olmaz,dünyanın sonu değil, inşallah iyileşirsin geri dönersiniz

Evet cnm öyle yapıyorum düm denedim maalesef mümkün olmadı kanadı yine🥲
Bugünde mama vericem kaşık biberonla besledik yarına allah kerim biraz dhaa iyi olur inşallah🤲

Mememin Sertleşen kısımlarına sıcak havluyla kompres yapıp elimle sağdırdım nasıl akıttı rahatlattı beni bugünde öyle idare edicem.
Sağamıyorum bile çünkü o kadar dayanılmaz bi yangın var şuam😖

Evet cnm öyle yapıyorum düm denedim maalesef mümkün olmadı kanadı yine🥲
Bugünde mama vericem kaşık biberonla besledik yarına allah kerim biraz dhaa iyi olur inşallah🤲
Evet kendini hırpalama,psikolojimiz iyi olmazsa hiçbir şey yapamayız. Benim de psikolojim bozulmuştu, simdi bıraktım artık, deniyorum ,tutarsa tutuyor ,tutmazsa sağıyorum ,çıkarsa çıktı, çıkmayınca mama veriyorum .Allah baska dert vermesin ,diğer çocuğum bile hırpalandı benim ruh halimden

Ay kizlar sariligimiz 12ye dusmus sukurler olsunki bundan sonra dusecek heralde daha da baktirmam artik sariliga.

Simdide oksurugu ve geniz akintisi var diye salmiyolar bizi. Normal dr kismi kapandi cocuk acile yolladilar birazda orda baksinlar dediler 😅 akciger filmi iyi enfeksiyon yok ama genzi akiyo kotulenebilr diyolar. E ama iyi emdikce rahatliyo diyorum olsun sen bi acile gotur takip etsinler dedi. Valla sinir oluyorum artik sabahin 8inden beri hastanedeyiz bizi bi salin artik ya 😅

Evet kendini hırpalama,psikolojimiz iyi olmazsa hiçbir şey yapamayız. Benim de psikolojim bozulmuştu, simdi bıraktım artık, deniyorum ,tutarsa tutuyor ,tutmazsa sağıyorum ,çıkarsa çıktı, çıkmayınca mama veriyorum .Allah baska dert vermesin ,diğer çocuğum bile hırpalandı benim ruh halimden

Kesinlikle canım
Her dakka beni ağlayarak gördü o kadar üzüldü ki
Rızıkları kadar yiyecekler ne yapsak boş
Herşeyin başı moral anneysen çökme lüksün yok maalesef🥲

Kesinlikle canım
Her dakka beni ağlayarak gördü o kadar üzüldü ki
Rızıkları kadar yiyecekler ne yapsak boş
Herşeyin başı moral anneysen çökme lüksün yok maalesef🥲
Zaten hayatlari cok değişti bir de devamli ağlayan bir anne🙄 oğlum bana dediki, bana çok kötü davranıyorsun dedi😪

Back