Tesekkurler canim rahatladim gerçektenCanım biz doktora sormuştuk. Şu anda burun kemiği yok sırf kıkırdakların birleşmesinden oluşan bir yapı var. O kıkırdaklar nefes alırken çarpınca öyle ses çıkıyor. Bu normal dedi doktor. Hatta bazen özellikle yaparlar dedi. İstesem ben bile öyle ses çıkarabilirim burnumdan normal dedi. Korkma
Canım yeni annesin çok normal korkman hele ben paranoyak gibi korkuyorum her konuda doktoru arıyorumTesekkurler canim rahatladim gerçekten
Benimki grip oldu o yuzden cikiyo sesler. Hokur hokur. Oncesinde yoktu ses ama olabiliyormus yenidoganlarda garip sesler. Normal diyorlarCanim ben de oyle doktora goturmeyi dusunuyorum, uykusunu da etkiliyo yarim saatte uyanip homurdanip duruyo anlamadim. İnternette gezindim simdi yenidoganlarin ses cikarmasi normal diyo ama bu sesler normal mi bilmiyoruz tabi
Canim cekiyoruz ama sıfır ses hic olmuyo, tikanikliktwn midir bu sesler kesin? Uyurken falan sessiz mi seninki
Ya o 2 saat olayi en gec 2 saat degil mi?? 2 saatten once emzirebilirsiniz diyorlar. Ama 2 saati gecirme diyorlar. O yuzden bizim bebelerde 2 saatten once emiyorBenim gördüğüm kadarıyla burda hiçbirimizin bebeği 2 saatte 1 emmiyorhepimiz çilekeşiz valla meme tiryakisi mi bunlar anlamadım kim çıkardı arkadaş bu 2 saat mevzusunu çocuklar afrikalı gibi doyuramıyoruz
Çok sağol canım yaa içim rahatladıOluyor kulak çevresinde
İnşallah geçer tez vakitteBiz yine hastanedeyiz bu aradapsikolojim bozulacak artik
Akciger filmi cektiler oksuruyor bebis. Idrar tahlili istediler torba taktik, torbaya da denk gelmiyo cis bi daha taktik bi tanesi olmadi. Kan verdik yine sarilik crp troitlerine vs bakiliyor.
Ay bide o kadar kalabalik ki ogleden sonra kan verebildik anca sira geldide sabahtan beri hastanedeyiz. Sonuclar da ne zaman cikarsa onuda bilmiyorum 4te gidiyomus drlar. 4ten sonraya kalirsa cocuk acildeki drlara gosterecekmisiz sonucu
Yani bu sehir hastanesi iyi hosta her geldigimizde farkli bi dr gordu cocugu. Asla ayni dr bakmiyor dr her seferinde degisiyo cok garip bi sistem
Canim bence gecene kadar en azindan 2 gun elleme,şırınga ile besle bebegi. Memen açıkta dursun ,masaj yap ,yukari kısımlara, Allah sifa versin.2 gun mama ver bence bir sey olmaz,dünyanın sonu değil, inşallah iyileşirsin geri dönersinizSelam kızlar,
Bugün biraz daha iyiyim sanırım. 2gündür çok ağladım çöktüm sanki ama kendime gelmem lazım
Kızımın cumartesi göbeği düşüverdi 3.günde
Bugün de yıkadık
Memelerim hala iyileşmedi acısı beynimde çınlıyor pomadlar falan sürüyorum sürekli açıkta geziyorum inşallah geçer artık
Çarşamba bizimde ilk kontrolümüz.
Ya evet çocuk gözlerini bir değişik yapıyor Allah korusun benim de aklıma neler geldi çocuk büyütmüş birinden normal olduğunu duymak rahatlattı beniGözlerini de degisik degisik yapacak ,degisik nefes almalar ,değişik sesler,hepsi normal
Evet canim insan once cok korkuyor ,çünkü cok değişik şeyler yapıyorlar ama zamanla geçiyorYa evet çocuk gözlerini bir değişik yapıyor Allah korusun benim de aklıma neler geldi çocuk büyütmüş birinden normal olduğunu duymak rahatlattı beni
Ya ben valla çocuğu susturmanın başka yolunu bilmiyorum şahsen ne zaman ağlasa dayıyorum memeyiBenim gördüğüm kadarıyla burda hiçbirimizin bebeği 2 saatte 1 emmiyorhepimiz çilekeşiz valla meme tiryakisi mi bunlar anlamadım kim çıkardı arkadaş bu 2 saat mevzusunu çocuklar afrikalı gibi doyuramıyoruz
Arada uyanmiyorsa cok guzel canim valla sen de yat uyu,bosver artik şeker falan düşmezYa ben valla çocuğu susturmanın başka yolunu bilmiyorum şahsen ne zaman ağlasa dayıyorum memeyidaha 30 günlük bebek ne bileyim oyuncakla oynamaz kitap okumaz nasıl susacak bu çocuk bu gazla memeden kaçış yok gece bile doktor çocuk bir aylık oldu dört saat ara verebilirsin iki beslenme arası dedi ama benim bebe ya hiç uyanmıyor ya da saat başı uyanıp meme istiyor
Canim bence gecene kadar en azindan 2 gun elleme,şırınga ile besle bebegi. Memen açıkta dursun ,masaj yap ,yukari kısımlara, Allah sifa versin.2 gun mama ver bence bir sey olmaz,dünyanın sonu değil, inşallah iyileşirsin geri dönersiniz
Evet kendini hırpalama,psikolojimiz iyi olmazsa hiçbir şey yapamayız. Benim de psikolojim bozulmuştu, simdi bıraktım artık, deniyorum ,tutarsa tutuyor ,tutmazsa sağıyorum ,çıkarsa çıktı, çıkmayınca mama veriyorum .Allah baska dert vermesin ,diğer çocuğum bile hırpalandı benim ruh halimdenEvet cnm öyle yapıyorum düm denedim maalesef mümkün olmadı kanadı yine
Bugünde mama vericem kaşık biberonla besledik yarına allah kerim biraz dhaa iyi olur inşallah
Evet kendini hırpalama,psikolojimiz iyi olmazsa hiçbir şey yapamayız. Benim de psikolojim bozulmuştu, simdi bıraktım artık, deniyorum ,tutarsa tutuyor ,tutmazsa sağıyorum ,çıkarsa çıktı, çıkmayınca mama veriyorum .Allah baska dert vermesin ,diğer çocuğum bile hırpalandı benim ruh halimden
Zaten hayatlari cok değişti bir de devamli ağlayan bir anneKesinlikle canım
Her dakka beni ağlayarak gördü o kadar üzüldü ki
Rızıkları kadar yiyecekler ne yapsak boş
Herşeyin başı moral anneysen çökme lüksün yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?