Canım krem sürüp göğüs kalkAnı takmalısın ki hem sütler kalkanda biriksin onları biberona at hemde ucu hava Aldığı için krem sür ustund kalkanı tak mutlaka mycey almıstım ben memnunu. Acılen edin ondamDepresyona 3.günden girdim sanırım..
Memelerim facia gibi resmen kopuyor kanıyor veremiyorum çocuğa dün geceden beri. sağdım falan ama o da çok acıttı. Taş gibi oldular öyle oturup ağlıyorum elimden bişey gelmeden.
Sütler etrafa akıyor yataklara ben bgn mama veriyorum kızıma çaresiz.. ağlamaltan helak oldum içimden hiçbişey gelmiyor geçeceğini bilsemde hiç geçmeyecek gibi sanki öyle bi çaresizlik içindeyim. Tecrübeyle de olmuyormuş yavrumu kucagıma bile alamadım dünden beri çok mutsuzum, Allahım yardım et
Aynen bende onu 24 saat takıyorum çok memnunumCanım krem sürüp göğüs kalkAnı takmalısın ki hem sütler kalkanda biriksin onları biberona at hemde ucu hava Aldığı için krem sür ustund kalkanı tak mutlaka mycey almıstım ben memnunu. Acılen edin ondam
Eger kilo alimi iyiyse sutun yetiyordur birak emsinKızlar bişy danışacağım bnm kız iyice meme arsızı oldu! emZırıyorum iki memeyıde en az 20 dkda 15 dk bazen 30 dk, sınra biraz sağım yapıyorm ztn az ckıyo arkasından onuda verıyorum vlla , 2 gune onceye kdr kanardı şimdi onada kesınlıkle kanmıyooo mıkır mıkır huysuzz yıne sureklı emme meme ıstıyo ee tam dolmadan memelerr tekrar emmek ıstıyo o bıberondan sonra gunluk kaç cc bu donemler bebegın ıhtıyacı ya bnm kızım hıc doymuyo maşallah
Keske bi göstergeleri olsa da doyup doynadiklarini anlasak.benim oğlumda surekli emmek istiyor bu sefer gaz doluyor rahatsız olup agliyor hep böyle kısır bir döngüdeyiz.o ağladıkça ben doymadı sanıp yine emzirmeye çalışıyorumKızlar bişy danışacağım bnm kız iyice meme arsızı oldu! emZırıyorum iki memeyıde en az 20 dkda 15 dk bazen 30 dk, sınra biraz sağım yapıyorm ztn az ckıyo arkasından onuda verıyorum vlla , 2 gune onceye kdr kanardı şimdi onada kesınlıkle kanmıyooo mıkır mıkır huysuzz yıne sureklı emme meme ıstıyo ee tam dolmadan memelerr tekrar emmek ıstıyo o bıberondan sonra gunluk kaç cc bu donemler bebegın ıhtıyacı ya bnm kızım hıc doymuyo maşallah
Doymuyorlar ,yukarıda da benzer bir seyler yazdim ,yani doymuyor derken sütün yetmiyor anlamında değil.Emzirdigimiz miktar doymasina yetmiyor ,yoruluyor emerken, azcik dinlenince ağlamaya başlıyor Ela da ama ölçerek 80 ve üstü verebilirsem eğer, o zaman 2 saat üstü uyuyor.Ama bu dönemin zamanla geçeceğini düşünüyorum, herhalde güçlenecekler çünkü emzirirken gördüğüm kadınlar, emzirip bir kenara koyuyordu çocuğuKızlar bişy danışacağım bnm kız iyice meme arsızı oldu! emZırıyorum iki memeyıde en az 20 dkda 15 dk bazen 30 dk, sınra biraz sağım yapıyorm ztn az ckıyo arkasından onuda verıyorum vlla , 2 gune onceye kdr kanardı şimdi onada kesınlıkle kanmıyooo mıkır mıkır huysuzz yıne sureklı emme meme ıstıyo ee tam dolmadan memelerr tekrar emmek ıstıyo o bıberondan sonra gunluk kaç cc bu donemler bebegın ıhtıyacı ya bnm kızım hıc doymuyo maşallah
Valla benim kizim 1 bucuk yasina kadar 2 saatte bi kalkip emiyodu geceleriDoymuyorlar ,yukarıda da benzer bir seyler yazdim ,yani doymuyor derken sütün yetmiyor anlamında değil.Emzirdigimiz miktar doymasina yetmiyor ,yoruluyor emerken, azcik dinlenince ağlamaya başlıyor Ela da ama ölçerek 80 ve üstü verebilirsem eğer, o zaman 2 saat üstü uyuyor.Ama bu dönemin zamanla geçeceğini düşünüyorum, herhalde güçlenecekler çünkü emzirirken gördüğüm kadınlar, emzirip bir kenara koyuyordu çocuğuYani bizim durum gibi değildi
Benim kız olan büyük kedi koklayıp kaçıyor pek tahammül edemiyor oğlan olan küçük kedim seviyor ama onun henüz bebek olduğunu biliyor öyle çok dibine yatmıyor mesela bi 20-30 cm yanına yatıyor hele Bigem bi ayaklansın en yakın arkadaş olacaklar birbirlerine inşallahKızlar benim de köpeğim depresyonda laçini çok kıskanıyor. Beni ne zaman tek yakalasa ağlıyor kendini sevdiriyor. Ama mesela ne zaman laçini emzirsem yanımızda nöbet tutuyor. Yanıma kimseyi yaklaştırmıyor. Kendi de belli bir mesafeye kadar yaklaşıyor. Misal laçinin altını açarken koklayıp kaçıyor. Deli ya
Yanlis pozisyonda emziriyorsundur canim yapma sutlerin varken neden mama veriyorsun ya benim icim acidi suan dayan sabret duzelecek o sagmak dha cok acitir zaten suan emzirmeye calissan biraz bosaltip cok sert olirsada ememezDepresyona 3.günden girdim sanırım..
Memelerim facia gibi resmen kopuyor kanıyor veremiyorum çocuğa dün geceden beri. sağdım falan ama o da çok acıttı. Taş gibi oldular öyle oturup ağlıyorum elimden bişey gelmeden.
Sütler etrafa akıyor yataklara ben bgn mama veriyorum kızıma çaresiz.. ağlamaltan helak oldum içimden hiçbişey gelmiyor geçeceğini bilsemde hiç geçmeyecek gibi sanki öyle bi çaresizlik içindeyim. Tecrübeyle de olmuyormuş yavrumu kucagıma bile alamadım dünden beri çok mutsuzum, Allahım yardım et
Yok bende uyusma olmuyorArkadaslar günaydın uyandığımda tişörtüm hep islanmisti sütten, hem sevindim hem boşa gitti diye üzüldümbiraz emzirdim simdi sagiyorum ama pek cikmiyor .
Bir de başka bir konu soracağına sizinde göğüs uçlarını uyuşuyor mu ,emzirirken.Benim uyuşuyor, sanki Ela nin cekimini cok az hissediyorum, bu uyuşmadan mi acaba ,sizde de var mi,sormak istedim
Benden hic oyle emzirirkem ciddi akma olmuyor islaniyor ama oyle 50 cc toplicak gbi degil biraktigindada 1 2 yemek kasigi kadar bosaliyo bazen hayret ediyorum birini emerken digerinden bukdr sut akanlari duydukca vallahiKızlar yeni bir şey keşfettim benim sütüme çok iyi geldi size de şöyleyim dedim. Migros’tan lactamil sütlü anne içeceği aldım toz halinde 1 bardak suya 3 yemek kaşığı karıştırıp içtim tadı milshake gibi. Gayet güzel. Sütümü çok arttırdı. Daha demin çocuğu 2 memede emzirdim. Mochiye tek memeden akan süt 50cc idi. Emzirdiysen sonra yemek yerken öne eğildim bi baktım süt akıyor sağdım 30 cc çıktı 2 memeden. Oha dedim. Still tea de içmiştim ya o sütlü içecek ya da still tea işe yaradı. Ya da 2si birden anlamadım. Ama çok iyi geldi işte. Deneyin.
Vallahi emzik vermesem bizde o durumdayiz emzige yatip kalkip sukur ediyorum yoksa indiremiyorum memeden doymasina ragmen kusup kusup gene istiyoKızlar bişy danışacağım bnm kız iyice meme arsızı oldu! emZırıyorum iki memeyıde en az 20 dkda 15 dk bazen 30 dk, sınra biraz sağım yapıyorm ztn az ckıyo arkasından onuda verıyorum vlla , 2 gune onceye kdr kanardı şimdi onada kesınlıkle kanmıyooo mıkır mıkır huysuzz yıne sureklı emme meme ıstıyo ee tam dolmadan memelerr tekrar emmek ıstıyo o bıberondan sonra gunluk kaç cc bu donemler bebegın ıhtıyacı ya bnm kızım hıc doymuyo maşallah
Beze falan olmasin canim dur hemen kotuye yorma yahu gosterirsin sinek falan sokmus olmasinKızlar bir gözüm şişti kanlandı cumartesi doktora gittim enfeksiyon kapmış dedi emziriyorum deyince hafif bi ilaç verdi geçmezse gel antibiyotik yazalım dedi onu da sordum sonra antibiyotik kullanılabilirmiş bir de akşam fark ettim Kulak hizamda kulağa yakın yerde yüz kısmımda da elime bi sertlik geldi az önce fark ettim ona canım sıkıldı bi de kötü bişidir diye korktum
Yok dıştan hiçbir şey belli değil ama inşallah kendiliğinden geçer basit bişi olsunBeze falan olmasin canim dur hemen kotuye yorma yahu gosterirsin sinek falan sokmus olmasin
Yok canım bende doğumdan sonra 5. Günde başladı normalde 20-30 cc akma olurdu bu içeceği içtim 50cc oldu ben de şaşırdım. Aksa kaç yazar benim bebiş yeterince kilo alamamış ki mecburen mama takviyesine devam.Benden hic oyle emzirirkem ciddi akma olmuyor islaniyor ama oyle 50 cc toplicak gbi degil biraktigindada 1 2 yemek kasigi kadar bosaliyo bazen hayret ediyorum birini emerken digerinden bukdr sut akanlari duydukca vallahibebisim cok iyi kilo almis gormesem yetmiyo bile diyebilirdim cok hizli bosaltiyor artik iki memeyi birden akma etmede olmuyor vallahi benden
Bu canım inşallah sana da iyi gelirMasallah senin süt zaten cok iyi ,hemen ben de bakayım o neymiş.Ya da internetten aldım bir seyler bira mayası tableti falan ,once onlari bir deneyeyim ,sonra bunlara bakayimpaylaştığın için teşekkürler canım
Allah seniAyni benim kizimi tarif etmissinsurekli agliyo kendini sevdiriyo falan ne zaman bebegi emzirsem dibimden ayrilmiyor bebegin bezini degistirirken kakasina bakiyim fln diyo sizin kopekle benim kiz ayni davranislari sergiliyor valla
Bana zamanla duzelecek diyorlarsizinkide duzelir insallah
Emen bebeklere sağım önerilmiyor bırak kendi emsin bitirsin uyanırsa yine verirsn camm. Hepimizin bebeği öyle memede snnle olmak istiyor. Zaten süt üretimide tentene temas ve memede bebeğin kalmasıyla artıyor.Kızlar bişy danışacağım bnm kız iyice meme arsızı oldu! emZırıyorum iki memeyıde en az 20 dkda 15 dk bazen 30 dk, sınra biraz sağım yapıyorm ztn az ckıyo arkasından onuda verıyorum vlla , 2 gune onceye kdr kanardı şimdi onada kesınlıkle kanmıyooo mıkır mıkır huysuzz yıne sureklı emme meme ıstıyo ee tam dolmadan memelerr tekrar emmek ıstıyo o bıberondan sonra gunluk kaç cc bu donemler bebegın ıhtıyacı ya bnm kızım hıc doymuyo maşallah
Enfeksiyondan lenf bezin sismistir, korkma canımKızlar bir gözüm şişti kanlandı cumartesi doktora gittim enfeksiyon kapmış dedi emziriyorum deyince hafif bi ilaç verdi geçmezse gel antibiyotik yazalım dedi onu da sordum sonra antibiyotik kullanılabilirmiş bir de akşam fark ettim Kulak hizamda kulağa yakın yerde yüz kısmımda da elime bi sertlik geldi az önce fark ettim ona canım sıkıldı bi de kötü bişidir diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?