2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım krem sürüp göğüs kalkAnı takmalısın ki hem sütler kalkanda biriksin onları biberona at hemde ucu hava Aldığı için krem sür ustund kalkanı tak mutlaka mycey almıstım ben memnunu. Acılen edin ondam

Aynen bende onu 24 saat takıyorum çok memnunum

Kızlar bişy danışacağım bnm kız iyice meme arsızı oldu! emZırıyorum iki memeyıde en az 20 dkda 15 dk bazen 30 dk, sınra biraz sağım yapıyorm ztn az ckıyo arkasından onuda verıyorum vlla , 2 gune onceye kdr kanardı şimdi onada kesınlıkle kanmıyooo mıkır mıkır huysuzz yıne sureklı emme meme ıstıyo ee tam dolmadan memelerr tekrar emmek ıstıyo o bıberondan sonra gunluk kaç cc bu donemler bebegın ıhtıyacı ya bnm kızım hıc doymuyo maşallah

Eger kilo alimi iyiyse sutun yetiyordur birak emsin emmemesinden iyidir valla. Doymadigindan degil ya bazen bize yakin olmak icinde emiyorlar, rahatlamak icin emiyorlar.

Keske bi göstergeleri olsa da doyup doynadiklarini anlasak.benim oğlumda surekli emmek istiyor bu sefer gaz doluyor rahatsız olup agliyor hep böyle kısır bir döngüdeyiz.o ağladıkça ben doymadı sanıp yine emzirmeye çalışıyorum

Doymuyorlar ,yukarıda da benzer bir seyler yazdim ,yani doymuyor derken sütün yetmiyor anlamında değil.Emzirdigimiz miktar doymasina yetmiyor ,yoruluyor emerken, azcik dinlenince ağlamaya başlıyor Ela da ama ölçerek 80 ve üstü verebilirsem eğer, o zaman 2 saat üstü uyuyor.Ama bu dönemin zamanla geçeceğini düşünüyorum, herhalde güçlenecekler çünkü emzirirken gördüğüm kadınlar, emzirip bir kenara koyuyordu çocuğu Yani bizim durum gibi değildi

Valla benim kizim 1 bucuk yasina kadar 2 saatte bi kalkip emiyodu geceleri sonra 2 yasina dogru gece emmesini birakmisti sukurler olsun ama 2 yasina kadar 2 saatte bi uyanip emip uyuyordu. O yuzden 2 saat ustunu pek beklemiyorum ben valla 2 saate raziyim suan icin

Benim kız olan büyük kedi koklayıp kaçıyor pek tahammül edemiyor oğlan olan küçük kedim seviyor ama onun henüz bebek olduğunu biliyor öyle çok dibine yatmıyor mesela bi 20-30 cm yanına yatıyor hele Bigem bi ayaklansın en yakın arkadaş olacaklar birbirlerine inşallah eminim ki senin köpüşün de alışacaktır

Yanlis pozisyonda emziriyorsundur canim yapma sutlerin varken neden mama veriyorsun ya benim icim acidi suan dayan sabret duzelecek o sagmak dha cok acitir zaten suan emzirmeye calissan biraz bosaltip cok sert olirsada ememez

Yok bende uyusma olmuyor

Benden hic oyle emzirirkem ciddi akma olmuyor islaniyor ama oyle 50 cc toplicak gbi degil biraktigindada 1 2 yemek kasigi kadar bosaliyo bazen hayret ediyorum birini emerken digerinden bukdr sut akanlari duydukca vallahi bebisim cok iyi kilo almis gormesem yetmiyo bile diyebilirdim cok hizli bosaltiyor artik iki memeyi birden akma etmede olmuyor vallahi benden

Vallahi emzik vermesem bizde o durumdayiz emzige yatip kalkip sukur ediyorum yoksa indiremiyorum memeden doymasina ragmen kusup kusup gene istiyo

Kızlar bir gözüm şişti kanlandı cumartesi doktora gittim enfeksiyon kapmış dedi emziriyorum deyince hafif bi ilaç verdi geçmezse gel antibiyotik yazalım dedi onu da sordum sonra antibiyotik kullanılabilirmiş bir de akşam fark ettim Kulak hizamda kulağa yakın yerde yüz kısmımda da elime bi sertlik geldi az önce fark ettim ona canım sıkıldı bi de kötü bişidir diye korktum

Beze falan olmasin canim dur hemen kotuye yorma yahu gosterirsin sinek falan sokmus olmasin

Yok canım bende doğumdan sonra 5. Günde başladı normalde 20-30 cc akma olurdu bu içeceği içtim 50cc oldu ben de şaşırdım. Aksa kaç yazar benim bebiş yeterince kilo alamamış ki mecburen mama takviyesine devam.

Masallah senin süt zaten cok iyi ,hemen ben de bakayım o neymiş.Ya da internetten aldım bir seyler bira mayası tableti falan ,once onlari bir deneyeyim ,sonra bunlara bakayim paylaştığın için teşekkürler canım
Bu canım inşallah sana da iyi gelir

Eklentiler

• D1738AB4-110B-429E-8292-022B0673DC4F.png
    356,3 KB · Görüntüleme: 34
Allah seni düzelir inşallah ne diyim

Emen bebeklere sağım önerilmiyor bırak kendi emsin bitirsin uyanırsa yine verirsn camm. Hepimizin bebeği öyle memede snnle olmak istiyor. Zaten süt üretimide tentene temas ve memede bebeğin kalmasıyla artıyor.

Enfeksiyondan lenf bezin sismistir, korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…