• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canim sen mi almıştın, emzirme desteği?Ne kadar sürdü ve gerçekten ise yaradı mı bir de ne kadar ödediniz acaba Pinky93 Pinky93
Canım ben aldım evet emzirme danışmanlığı. 600 TL ödedim geldi 5 saat sürdü göğüsü nasıl tutturacağım göğüs masajını vs emzirmeyle ilgili herşeyi öğretti sağolsun. Daha sonrasında aklıma takılan herşeyi mesajla aramayla görüntülü konuşmayla cevapladı. Yani takibini baya bir yapıyor. Çok işe yaradı. Bugün emzirirken diğer göğsümden akan süt 50 cc çıktı öyle söyleyim.

Canım ben aldım evet emzirme danışmanlığı. 600 TL ödedim geldi 5 saat sürdü göğüsü nasıl tutturacağım göğüs masajını vs emzirmeyle ilgili herşeyi öğretti sağolsun. Daha sonrasında aklıma takılan herşeyi mesajla aramayla görüntülü konuşmayla cevapladı. Yani takibini baya bir yapıyor. Çok işe yaradı. Bugün emzirirken diğer göğsümden akan süt 50 cc çıktı öyle söyleyim.
Ay maşallah, iyi oyle pahali da değilmiş.Ben de burdan birini bulacağım bence online ise yaramaz .Bakalim burda ne kadar fiyat isteyecek. Sinirim bozuldu ,barut gibiyim.Tek basima olmuyor ,son çare onu da deneyeceğim, olmazsa ne yapayim.Lacin hic enmiyor muydu?

Ay maşallah, iyi oyle pahali da değilmiş.Ben de burdan birini bulacağım bence online ise yaramaz .Bakalim burda ne kadar fiyat isteyecek. Sinirim bozuldu ,barut gibiyim.Tek basima olmuyor ,son çare onu da deneyeceğim, olmazsa ne yapayim.Lacin hic enmiyor muydu?
Canım Laçin doğduğundan beri meme aranan bir bebek sanırsın sürekli aç. Ama 2535 gram doğduğu için doğduğunda memede 2 emip uyuyakalıyordu. Çenesi kuvvetli değildi doğumdan sonra sanırım 3. Ya da 4. Günde geldi ebe. Nasıl emzireceğim öğrenince çok çabuk alıştık birbirimize. Laçin elini emiyor annem kucağına alıyor annemin yüzünü emiyor eşimin memesine yapıştığını bilirim. Acayip bir emme refleksi var Allah’a şükür. Ebenin o masajı sayesinde benim doğumdan danışmanlık alana kadar tıkanan kanallar da açıldı kendim de öğrendim şimdi baktım mememde sert noktalar var tıkanmış kanallar hemen açıyorum. Sağmak çok işe yarıyor elle bol bol sağ kuzum memeni.

Bizim isitme testi 3 4 gunluk muaynesinde yapildi gözü genelde 1 aylikken yapiyolar ama benim doktorum ben 3 aylikken yapiyorum dedi 1.5 aylikkende kalca ultrasonu var
Goz yokmuş zaten eşim yanlış anlamış🤷aradim doktoru sadece işitme olacak ve genel bı kontrol olacakmis☺️

Canım biz 4 günlükken gitmiştik kontrole o zaman işitme testi de yapıldı
Dogru bizimde salı bir hafta oluyor eşim yanlış anlamış aradim doktoru sadece işitme ve genel kontrol dedi bende erken diye biraz endişelendim öyle birşey yokmuş henuz

Kızzzz sizin lohusa geyiklerinizi duydukça çocugu içimde tutasım geliyor😂😂 vah başıma gelen aynılarını yaşayacam kesin
Sütler mi üşüt ben mi üşütürüm artık allah korusun aklımı yaraaaabbbim🫣
Ay 2,3 kişi psikojinizi bozduk valla. Ama napalım bacim, nerelere gidelim😀

Kızzzz sizin lohusa geyiklerinizi duydukça çocugu içimde tutasım geliyor😂😂 vah başıma gelen aynılarını yaşayacam kesin
Sütler mi üşüt ben mi üşütürüm artık allah korusun aklımı yaraaaabbbim🫣
Anam beni yeminle krize soktular kaynanam sürekli aç bu çocuk diyor telefonda. Tövbeler olsun. Yahu yanımızda mısın? Her gün şahit mi oluyorsun? Neye dayanarak aç diyorsun dicem olmayacak. Bir de taktılar balkona çıkma üşüme çorap giy. Her yediğime içtiğine kimyon atıyorlar. Kaynanam buradayken yoğurt yiyorum ona bile kimyon atıyordu. 😟

Anam beni yeminle krize soktular kaynanam sürekli aç bu çocuk diyor telefonda. Tövbeler olsun. Yahu yanımızda mısın? Her gün şahit mi oluyorsun? Neye dayanarak aç diyorsun dicem olmayacak. Bir de taktılar balkona çıkma üşüme çorap giy. Her yediğime içtiğine kimyon atıyorlar. Kaynanam buradayken yoğurt yiyorum ona bile kimyon atıyordu. 😟

Afedersin Al sen emzir dicem böylesine
Doyursun görelim tövbe yarabbim ya🤷‍♀️

Sanada aç diyorlarsa biz napalim😄

Sanada aç diyorlarsa biz napalim😄
Düşün yani gereksizler ordusu 😂 daha demin bebek mememde uyudu ama ayıramıyorum memeden çünkü uykusunda emiyor sanırım kayınvalidem kocamı aramış kocam dedi 1 saattir emişiyorlar güldü falan ne dediyse artık bir süre konuştular kocam gelmiş yanıma kucağa alışmasın diyor annem diyor bana. Şeytan dedi al benimkini anasına yolla. Manyak mıdır nedir benim koca da. Gelmiş bana ettiği lafa bak 🤨 alcam bebemi kaççam izimi tüzümü bulamasınlar 😂

Bu çocuk aç derler mama desteği yapınca da emziremedi zor geldi derler insanları memnun etmek mümkün degil.
Bebeklerimizi en iyi biz tanırız kimseye kulak asmamak lazım ama tabii cok zor ne yazık ki

Afedersin Al sen emzir dicem böylesine
Doyursun görelim tövbe yarabbim ya🤷‍♀️
Yahu yok kayınvalidem kocamı hiç emzirememiş doğumdan 5 gün sonra sütü gelmiş benim koca mamayla büyümüş. Yani tabii ki yargılamıyorum ben de anamı 3 ay emmişim sadece olabilir yani. Ama bana hamileyken emzir mutlaka emsin diyen kadın ben emzirme danışmanlığı aldım ebe gitti biz ardına bi markete gidelim diye evden çıktık eve bi döndük bebeğe mama veriyordu.

Bu çocuk aç derler mama desteği yapınca da emziremedi zor geldi derler insanları memnun etmek mümkün degil.
Bebeklerimizi en iyi biz tanırız kimseye kulak asmamak lazım ama tabii cok zor ne yazık ki
Valla bir daha bana yanılıp şaşırıp aç bu çocuk diyene dicem tamam bana 2 senelik mama masrafını anında havale et haklısın aç bu çocuk dicem. Deli eder adamı bu çeşit tipler. 😡😬

Ay kizlar cocugum artik bir uyanıyor tam uyaniyo geri uyutmam baya suruyo 😅😅 cipil cipil aciyo gozlerini kocaman etrafa bakiyo gormeye mi basladi artik acaba.

Emziriyorum, sagiyorum sagdigimi veriyorum siringayla. Ay hala araniyor. Doymuyor benim cocugum 😅 tekrar tekrar emziriyorum anca oyle doyuyo da uyuyo. Onda da eger gazi yoksa uyuyor gazi varsa kivran kivran uyuyamiyor. Cok erken degil mi ya daha bunlar icin 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bide 2 saatte bi alarm kurdum ama masallah benimki saat basi uyaniyormus zaten. Hic alarmi duyamadik daha 🤦‍♀️

Bi cenesi gucleneydi de guzelce emseydi doyursaydi karnini ya. Bostan bostan emiyo sonra doymuyo cadi kizim

Ay kizlar cocugum artik bir uyanıyor tam uyaniyo geri uyutmam baya suruyo 😅😅 cipil cipil aciyo gozlerini kocaman etrafa bakiyo gormeye mi basladi artik acaba.

Emziriyorum, sagiyorum sagdigimi veriyorum siringayla. Ay hala araniyor. Doymuyor benim cocugum 😅 tekrar tekrar emziriyorum anca oyle doyuyo da uyuyo. Onda da eger gazi yoksa uyuyor gazi varsa kivran kivran uyuyamiyor. Cok erken degil mi ya daha bunlar icin 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bide 2 saatte bi alarm kurdum ama masallah benimki saat basi uyaniyormus zaten. Hic alarmi duyamadik daha 🤦‍♀️

Bi cenesi gucleneydi de guzelce emseydi doyursaydi karnini ya. Bostan bostan emiyo sonra doymuyo cadi kizim
Emmek isteyen bebişte yorucu ama emmek istemeyen kadar değil😬 o yüzden meme isteyen bebeğe mememizi veriyoruz. Bizimki bazen aralıklı üç saat emiyor. Kısır döngü resmen emzir gaz çıkar azıcık uyusun yerine koy tekrar uyansın emzir gaz çıkar kucağında uyusun yerine koy yine emzir😆

Emmek isteyen bebişte yorucu ama emmek istemeyen kadar değil😬 o yüzden meme isteyen bebeğe mememizi veriyoruz. Bizimki bazen aralıklı üç saat emiyor. Kısır döngü resmen emzir gaz çıkar azıcık uyusun yerine koy tekrar uyansın emzir gaz çıkar kucağında uyusun yerine koy yine emzir😆
Aynen aynen bizimkide oyle sonsuz dongu seklinde uyaniyo. Cunku iste dogru duzgun emip karinlarini doyurmuyolar bos bos emiyo uyuyo memede, memeyi bosaltmiyo o yuzden de karni doymuyo yataga koyuncada uyaniyo cadilar. Bi guclenseler boyle olmaz doyururlar karinlarini guzelce emer uyurlar heralde 😅

Cumartesi Saat gece 2 de sancilarla gidip 4 de dogum yaptim. Bir onceki gun sabah 7 de kalkmistim hic uyumadan gittim yani doguma sonrada malum dogum bebek derken aksam ustu olmus uyumamisim daha. Bismillah kv ortak whatsapp hesabina yazmis sut varmi diye esimde annem soruyo sut varmi diye dedi bende hayirdir kendine mi istiyor gelsin bi test etsin dedim 😂 yaw ne biliyim varmi yokmu cesme degilki bu acip bakasin 🙈🙈 Neyse kizlar ikinci tecrubesi boyle oluyor ilkinde ne deseler sinir oluyorsun ikincide ne deseler laf soktugun icin onlar sinir oluyor. Laf sokmada herseyden once tecrube ediniyorsunuz 😂😂😂

Aynen aynen bizimkide oyle sonsuz dongu seklinde uyaniyo. Cunku iste dogru duzgun emip karinlarini doyurmuyolar bos bos emiyo uyuyo memede, memeyi bosaltmiyo o yuzden de karni doymuyo yataga koyuncada uyaniyo cadilar. Bi guclenseler boyle olmaz doyururlar karinlarini guzelce emer uyurlar heralde 😅
Ben doulaya sordum bunu bazen karnı tokken güven ihtiyacı için uykuya dalmak için senin kokun için yine meme isteyebilir çocuk aç diye düşünme her seferinde dedi.

Back