Pek belli olmuyor Çok aç olursa sinirleniyor bir iki deniyor sonra ağlıyor canım. Bazen de sakince emebiliyor. Yoluna girecek inşallahMaşallah Yağıza,alıyor mu peki sorunsuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek belli olmuyor Çok aç olursa sinirleniyor bir iki deniyor sonra ağlıyor canım. Bazen de sakince emebiliyor. Yoluna girecek inşallahMaşallah Yağıza,alıyor mu peki sorunsuz ?
Ben her zamanki gibi cikiyorum, slinge koyup yürüyüşe de çıkarıyorum, günde yarım saatle başladım. Geçtiğimiz hafta yemeğe de gittik. Kafe/restoran pek konforlu olmuyor çünkü emzirme önlüğü cok zorlamdim bebegim disariya çıkınca çok derin uyuyor, uyandiramadim ama çok bunalmistim, bana iyi geldi. Kalabalığa girmeye çekiniyorum ama bebek arabasıyla falan dışarı çıkılabilir benceModum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.
Ondan al basması falan oluyormuş bence insanda psikoloji mi kalır 40 gün aynı odadaBence kendini iyi hissettigin zamn cikin zaten 50 kere dra gidiyoruz. Eskiden odadan cikmiyorlarmis
Benim kp aramadı bile daha büyük kızımda da aramamisti eşimle kavga etmiştim, söylemiştim. Kötü bir şey düşündüğünden değil, o aramaz pek dediler. İyi dedim, ben de onu aramıyorum hiç. Yüzyüze gelince bir sıkıntısı yok, anlayamıyorum nasıl insanlar. Bunda da aramadı tabi ki. Her hafta hayırlı cumalar mesajı atıyor arada cevap veriyordum. Teyzem vefat etti, aramadı. O zamandan beri hiç cevap vermiyorum mesajlarına da. Kv de doğum olunca aradı bir tek, o kadar. Biz bir de çok uzakta yaşıyoruz, yazın ve 15 tatild egidince uzun kalıyoruz. Odadan çıkmıyorum ben de pek, muhabbete girmiyorum artik. Sofrayı kurup kaldırmaya sadece yardım edersem ediyorum.Benim kp dün çiçek göndermiş bebek doğalı 13 gün oldu dedim ,jeton köşeli galiba.Artik dedim hiçbir değeri yok benim için.
Hakli olarak onlar boyle davraninca insan soguyor degil miBenim kp aramadı bile daha büyük kızımda da aramamisti eşimle kavga etmiştim, söylemiştim. Kötü bir şey düşündüğünden değil, o aramaz pek dediler. İyi dedim, ben de onu aramıyorum hiç. Yüzyüze gelince bir sıkıntısı yok, anlayamıyorum nasıl insanlar. Bunda da aramadı tabi ki. Her hafta hayırlı cumalar mesajı atıyor arada cevap veriyordum. Teyzem vefat etti, aramadı. O zamandan beri hiç cevap vermiyorum mesajlarına da. Kv de doğum olunca aradı bir tek, o kadar. Biz bir de çok uzakta yaşıyoruz, yazın ve 15 tatild egidince uzun kalıyoruz. Odadan çıkmıyorum ben de pek, muhabbete girmiyorum artik. Sofrayı kurup kaldırmaya sadece yardım edersem ediyorum.
Bana kalsa gitmem bile onların bu davranislarindan sonra ama sırf eşim için bir şey demiyorum
Bgn bende son kontrolüme gittim
Resmen nst yüzü görmeden doğurtuyo adam beni 18i çarşamba kısmetse gidiyoruz 2920 kg civarı ölçtü. 3 kg ü bulurmu 4 günde sanmam. Bi Çirozum daha geliyor
Yarın da büyük kızıma doğum günü yapıyorum son bi enerjimle. Sonra da ben yatışşşş 2 gün
Aman maşallah maşallah senin bebiş de geliyor hayırlısıyla inşallah. 3 kiloyu bence bulur annesi ya fazla eksik durumu belki fazladır senin bebişin. Sağlıkla gelsin
Ne güzel aktiviteler ne zaman şu moda dönücez toplucaDun gece Ela yi babasına sattim valla döndüm arkami uyudum ,madem biberon istiyor, ben de keyfini çıkardım.Bugün eşim evde diye bu durumu kullandim ,o da sabah uyudu biraz.Iyi oldu ,ben de kalktım Ela yi cebelleşerek biraz emzirdim sonra anneme bıraktım, poğaça falan yaptim ,esimi uyandırdım
Canim meme arka planda kaldığı için bunlar oldu ,iyi gibi görünse de benim durum,gene de sizin durum daha iyidir ,bakalım tekrar meme alacak mi Ela üstüne eğilmekten ,zorlamaktan belim ve sırtım inanılmaz ağrıyor. Simdi sabahb9.30 da 10 dakika kadar emdi ondada ne emdi belli değil duruyor oyle ac acNe güzel aktiviteler ne zaman şu moda dönücez topluca
Aç olsa ağlar ya bence belki de ona yeteri kadar almıştır. Bi çok emzirme danışmanının yazısını okuyorum da 10 ar dk emmek içinde normal diyolar. Zamanlar artar o da inşallah. Benimki de tek memede uyuyo diğer memeye geçmeden gazını çıkarıyorum o zaman uyanıyo diğer memeye geçiyoruz. Ya da altını açıyorum o zaman da uyanıyo böyle çözüm buldumCanim meme arka planda kaldığı için bunlar oldu ,iyi gibi görünse de benim durum,gene de sizin durum daha iyidir ,bakalım tekrar meme alacak mi Ela üstüne eğilmekten ,zorlamaktan belim ve sırtım inanılmaz ağrıyor. Simdi sabahb9.30 da 10 dakika kadar emdi ondada ne emdi belli değil duruyor oyle ac ac
Canim bu sarılık olana kadar o kadar güçlü ve cok emiyordu ki simdi sirf emmemek icin uyuyor.Ama biberon versem 80 ml iciyor resmen ,inatçı kızAç olsa ağlar ya bence belki de ona yeteri kadar almıştır. Bi çok emzirme danışmanının yazısını okuyorum da 10 ar dk emmek içinde normal diyolar. Zamanlar artar o da inşallah. Benimki de tek memede uyuyo diğer memeye geçmeden gazını çıkarıyorum o zaman uyanıyo diğer memeye geçiyoruz. Ya da altını açıyorum o zaman da uyanıyo böyle çözüm buldum
Hemen hazıra alışmış yaramaz kız bence biberonu tamamen kes ya şırınga ya kaşık biberon yap unutsun biberonu yol yakınkenCanim bu sarılık olana kadar o kadar güçlü ve cok emiyordu ki simdi sirf emmemek icin uyuyor.Ama biberon versem 80 ml iciyor resmen ,inatçı kız
Bizimkiler nazlı çıktı kuzuuum. Sağlıkla gelsinler de tabi önemli olan o bekleyeceğiz artıkBen de kontrolden çıktım kızlar çok şükür her şey yolunda benim bebişin keyfi de yerinde beklemeye devam
Aynısını düşünüyorum ama hastalik tekrarlayacak diye korkuyorum.Dunyayi inletiyor simdi uyandı, annemle esim de ağlıyor da ağlıyor diyorlar, ağlıyor napiyim yani.Biberon versem susacak ,bebek bu ağlar ,aşırı büyütüyorlar.Esim diyor napalım sağıp verelim,oyle istiyorsa.ben her yere pompa ile mi gideceğim, ağlasın dedim of bunaldim ya ,bir de kötü olan su ki ilk 4 gün vakum gibi emiyordu.Egilip zorlamaktan sırtım koptuHemen hazıra alışmış yaramaz kız bence biberonu tamamen kes ya şırınga ya kaşık biberon yap unutsun biberonu yol yakınken
Sağıp vermek uzun vadede olmuyor zaten. Max 6 ay. Bebek emdiğinde salgılanan hormonlar salgılanmıyor sağınca. Aman kimseyi dinleme annesisin en iyisini sen bilirsin. Geçen hafta bana da memede uyuyo emzik etti çek öyle olunca alışmasın falan dediler. Kızım 10 günde 240 gr aldı onların yüzünden. Şimdi aheste aheste de olsa asla çekmiyorum ve bu yüzden bu hafta daha çok kilo aldı bence.Aynısını düşünüyorum ama hastalik tekrarlayacak diye korkuyorum.Dunyayi inletiyor simdi uyandı, annemle esim de ağlıyor da ağlıyor diyorlar, ağlıyor napiyim yani.Biberon versem susacak ,bebek bu ağlar ,aşırı büyütüyorlar.Esim diyor napalım sağıp verelim,oyle istiyorsa.ben her yere pompa ile mi gideceğim, ağlasın dedim of bunaldim ya ,bir de kötü olan su ki ilk 4 gün vakum gibi emiyordu.Egilip zorlamaktan sırtım koptu
Meme reddi durumunda bebegi dusta emziriyorlar canim bi denesene. Hatta varsa küvet fln su doldur gir bebisinle emzir. O zaman boyle anne karni hissi vs oluyomus yeniden memeye alisabiliyorlarmis.Aynısını düşünüyorum ama hastalik tekrarlayacak diye korkuyorum.Dunyayi inletiyor simdi uyandı, annemle esim de ağlıyor da ağlıyor diyorlar, ağlıyor napiyim yani.Biberon versem susacak ,bebek bu ağlar ,aşırı büyütüyorlar.Esim diyor napalım sağıp verelim,oyle istiyorsa.ben her yere pompa ile mi gideceğim, ağlasın dedim of bunaldim ya ,bir de kötü olan su ki ilk 4 gün vakum gibi emiyordu.Egilip zorlamaktan sırtım koptu