- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Maşallah canım teşekkür ederim, olsun ben ilk çocuğumu hic emziremedim ,sağlık sorunları yüzünden, ona bakarsan 5.5 ay bana cok uzun geliyorsu konusunda da haklısın galiba.Bugun baya uğraştım emiyor gibi ama ben de ne bel ne sırt kaldı su konusunda ise kesinlikle haklısınMesela ben suan emziriyorum 10 dk sonra bitti zannediyorum 5 dakka daha emince tekrar süt iniyor cok cok onuda yutuyor yok diye dusunme sağ ki yenisi üresin bu aralarda artık haraket vermen lazım yoksa napsan artmıyor gidince sütler yada benim öyle oldu bilmiyorum çok ugrastim akli erince memedede cok durmadi bol sutu emip birakti 5.5 ay verebildim bi biberonluk topluyordum veriyordum biberon akisi aradigi icin emmiyorduda oyle oyle derken iyice azaldi bende artik pes etmek durumunda kalmistim ve cok yiprannistim bunda kasik biberon aldim ebeler sut inmezse mama vercez demesine ragmen olsun sarilik gelir yatariz dedim sakin vermeyin dedim deniycem bi gun dedim baktim kolostrum geliyor hic yeltenmedim bile mMaya o geliyosa devamida geliyo ama annelik iste yetmiyo deyip mama verince heleki biberon hatasina dusunce toparlamak cok zor olabiliyo en önemlisi su su su gunde 4 5 litrre iciyorum yiyecekler kalitesini etkiliyor arttirmiyor sivi hariicinde bisey ben ilk 10 gun bagarsagimdaki sikintidan sadece corba ve hosaf yedim sebze puresi bile yoktu ona ragmen oldu süt bosuna su demiyorlarmis diye onemini anlamis oldum