• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar size bi sorum olacak. Yarin 15 gunluk oluyoruz. Esimin kardesine kiz istemeye gidecekler. Benide cagiriyorlar inatla. Biliyorsunuz sarilik hala devam ediyor surekli emzirmem gerek. 50 kisi falan olacak deniyor. Kalablikta olacak baya.
Esim gitmemi istemiyor. Kayinvalidemler gitmemi bekliyor. Esim demis gelmicegimi ama kayınvalidem bana ne giyeceksin diye soruyor. Yani gitmemi bekliyor.
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim? Bebegi ablama birakip 2saatligine fln gidip gelsem mi ne yapayim sizce

Normalde yüksek bir değer degil arkadasim ama senin normalin hep düşükse o zaman nasıl değerlendirilir bilemiyorum.Yediklerinin tuzuna biraz dikkat et.Eğer cok rahatsiz ederse bir dahiliye uzmanına gidersin olmazsa.Ama cok yüksek değerler olmadığı için bir sey yapacaklarını sanmam.Dogum vücutta bir cok şeyi değiştiriyor, belki artik yeni normalin bu olacaktır.
Doktoruma sordum sikinti yaratcak bi durum degil normal gbisinden ses atmış gitsende mudahale edilcek bi tansiyon degil normal demis bi an korktm ama normal sanirim dedigin gbi canm 🤷‍♀️

Bak ya Eloşa inat çıktı
Olsun annesi daha inattır sıktır göğsünden dudağına sütün tadını alımca açsa karnı mecbur alır bence pes etme iyice alışmasın sarılık riski bittiyse biberona ara ver bakalım ne yapacak

O zorlanmalar biter cnm 3 aydan sonra rahat çıkarır artık olsa bile haklısın kolay mı öyle görmek
Madem dışarda mutlu hergün bi temiz hava missss gezerken gazı mazı unutuyo demek😍😍
Doktor öyle dedi ama sabahtan beri uyuyor ,korkuyorum canim .Sadece üç kere 10 dakika emdi ,ondada süt geldi mi ne icti bilmiyorum🙄

Doktoruma sordum sikinti yaratcak bi durum degil normal gbisinden ses atmış gitsende mudahale edilcek bi tansiyon degil normal demis bi an korktm ama normal sanirim dedigin gbi canm 🤷‍♀️
Evet canim değer normal olduğu icin muhtemelen kimse bir şey yapmaz ,yani önemsemez.Ama baktın vücudun alışamaz ,vücut tepki vermeye devam ederse ,dahiliyeye gidersin

Kizlar size bi sorum olacak. Yarin 15 gunluk oluyoruz. Esimin kardesine kiz istemeye gidecekler. Benide cagiriyorlar inatla. Biliyorsunuz sarilik hala devam ediyor surekli emzirmem gerek. 50 kisi falan olacak deniyor. Kalablikta olacak baya.
Esim gitmemi istemiyor. Kayinvalidemler gitmemi bekliyor. Esim demis gelmicegimi ama kayınvalidem bana ne giyeceksin diye soruyor. Yani gitmemi bekliyor.
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim? Bebegi ablama birakip 2saatligine fln gidip gelsem mi ne yapayim sizce

Ha sen tek gitmişsin ha bebekle
Bişey bulaşırsa Allah korusun sende taşırsın eve
Zaten lohusasın heleki eşim istemiyosa asla gitmem hani zorlayan git diyen bi adam değil
Kısacası sırf kv istiyo diyeee hiçbi türlü gitmem😛😛😛

Modum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.

Ha sen tek gitmişsin ha bebekle
Bişey bulaşırsa Allah korusun sende taşırsın eve
Zaten lohusasın heleki eşim istemiyosa asla gitmem hani zorlayan git diyen bi adam değil
Kısacası sırf kv istiyo diyeee hiçbi türlü gitmem😛😛😛
Esim gidecek her türlü. Ben kv istiyor diye degilde aslinda yeni eltimlen ilk bastan kotu olmayalim diye gitsem mi diyordum😅. Annemgilde seni dusunuyolarsa erteleselerdi diyor. Cunku istemeyi beklemeden zaten esyalari aldilar dugun salonunu tuttular vs. Aceleleri de yok yani isteme icin.

Doktor öyle dedi ama sabahtan beri uyuyor ,korkuyorum canim .Sadece üç kere 10 dakika emdi ,ondada süt geldi mi ne icti bilmiyorum🙄

Mamayı meme ucuna damlatıyolar falan o emdikçe. bisürü değişik şeyler gördüm nette bi aratıp baksana öyle kandırıp tutturmayı bi denersin belki

Ben olsam gitmem canim ,15 günlük bebekle kayinvalidenin yaptığı sadece isguzarlik, daha hastaneden bile kurtulamadın,bak esin de gitme diyor.Ama kendin gidesin varsa sen bilirsin canım.Ama ben böyle emirvakilerden hoşlanmam ,biraz ters teper bana.Daha cok yeni doğum yaptik yani.Kanamamiz bile bitmedi

Modum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.

Çok iyi yapmışsın vallahi canım
Yok çıkarız ya ne olacakmış allaha emanet
Ben 40 gün evde oturursam 40 yıl kendime gelemem😂😂 o yüzden her fırsatta kaçışşş

Bence kendini iyi hissettigin zamn cikin zaten 50 kere dra gidiyoruz. Eskiden odadan cikmiyorlarmis 😱

Esim gidecek her türlü. Ben kv istiyor diye degilde aslinda yeni eltimlen ilk bastan kotu olmayalim diye gitsem mi diyordum😅. Annemgilde seni dusunuyolarsa erteleselerdi diyor. Cunku istemeyi beklemeden zaten esyalari aldilar dugun salonunu tuttular vs. Aceleleri de yok yani isteme icin.
Aynen en azindan ayın dolsaydi yani ,hic sevmem böyle işgüzar is yapanları. Ben olsam gitmem,annenler hakli ,elti de isterse kötü olsun ,daha doğum yapalı 15 gun olmuş yani

Bizimki de pusete koyup arabaya bindiğimiz an inene kadar çok derin uyuyor. Hamileyken fıldır fıldır gezdim, alıştı heralde diyorum 🤣 3 gündür bizde de gaz sancıları var. Baya ağlıyor sıkıyor kendini. Bugün bebeyagi ile karnına masaj yaptım. Gaz kaka ne varsa çıktı. Dene istersen
Aynen ben de aynısını dedim gezmeye alışık 😂😂 ben de duş aldırıyorum sonrasında masaj yapıyorum bi tık iyi geliyo. Bi de bir memeden diğer memeye geçmeden gazını çıkarmaya çalışıyorum iyi gelen şeylerden biri de o
Bak ya Eloşa inat çıktı
Olsun annesi daha inattır sıktır göğsünden dudağına sütün tadını alımca açsa karnı mecbur alır bence pes etme iyice alışmasın sarılık riski bittiyse biberona ara ver bakalım ne yapacak

O zorlanmalar biter cnm 3 aydan sonra rahat çıkarır artık olsa bile haklısın kolay mı öyle görmek
Madem dışarda mutlu hergün bi temiz hava missss gezerken gazı mazı unutuyo demek😍😍
Sorma sorma eve girince çığlık 😂 sokak kızı olacak belli 😂
Canım benim de aynı mahvolduk inan nasıl çaresiz hissediyorum kendimi 😓
ah bende bende vallahi napıcaz bilmiyorum. 49 gün sonra bile devamsa tünelin ucu karanlık 🥹🥹
Canim büyüdükçe gaz geçecek ama kucak isteyecek ,ilgi isteyecek ,bu süreç böyle evrilerek değişecek. Yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah, ama biz uykusuzluğa ve bu rutine alışacağız.Hatta gece de10 kere kalkip ise gidecegiz ,rabbim her şeyi ayarlıyor galiba.Analik boşuna kutsal değil.Ben anne olmadan önce de dünya da en sevdiğim varlık annem di.Ama yapı olarak fevri ve kaprisli bir insanım ,bazen anneme istemeden yukselirdim.Anne olduktan sonra anladım ki ben ne kadar nankörmüşüm ki fena evlat da değilimdir, iyi evlat olduğumu sanırdım. Oysa annelikte verilen emek karşısında bu bir hicmis. Rabbim içimize o sevgiyi koyuyor ,o sevgiyi koymasa kimse dayanamazdi galiba.Yeter ki sağlık olsun bir sekilde geçecek bu süreçler.Azcik yüzleri gözleri açılsın, bir gülmeye başlasınlar, yani simdi de gülüyorlar da ,bilinçli gülsünler, her sey unutulacak insallah.Sonra benim gibi ikinciye bismillah diyeceksiniz😃
Canım en son rahatsız eden şey uykusuzluk diyebilirim 🤧 o an ağlıyo ve bi şey yapamıyosun ya o çok üzücü. Bi de kucakta ağlıyo memede ağlıyo her an ağlayan moda giriyo gazı çıkana kadar. İnşallah tüm sıkıntılar geçsin gitsin bir an önce. İkincinin hayalini bile kurmak yasak şuan 😂

Yok ya bunun için niye kötü olsun senle
Okadar çirkefmi kızz🤪 senin elinde bişey mi sanki bu zamanlama. Normal zaman olsa bi bahaneyle gitmesen falan neyse şuan sebebin büyük
Corona daha bitmedi🫣🫣🫣 ishal kusma salgını var o da felaket o kalabalıga girmene nasıl ısrar edebilirler😕

Ben olsam gitmem canim ,15 günlük bebekle kayinvalidenin yaptığı sadece isguzarlik, daha hastaneden bile kurtulamadın,bak esin de gitme diyor.Ama kendin gidesin varsa sen bilirsin canım.Ama ben böyle emirvakilerden hoşlanmam ,biraz ters teper bana.Daha cok yeni doğum yaptik yani.Kanamamiz bile bitmedi
Kiz bide kv karsimda oturuyor. Evlerimiz karsilikli. Hastanede yattik sarilik icin biliyorsunuz. Cars. Ciktik daha bi kere karsidan gelip torununu gormedi. Insan 5 dk gelip bakmaz mi kiz torununa. Nasil duruyor ben anlamiyorum.

Aynen ben de aynısını dedim gezmeye alışık 😂😂 ben de duş aldırıyorum sonrasında masaj yapıyorum bi tık iyi geliyo. Bi de bir memeden diğer memeye geçmeden gazını çıkarmaya çalışıyorum iyi gelen şeylerden biri de o

Sorma sorma eve girince çığlık 😂 sokak kızı olacak belli 😂

ah bende bende vallahi napıcaz bilmiyorum. 49 gün sonra bile devamsa tünelin ucu karanlık 🥹🥹

Canım en son rahatsız eden şey uykusuzluk diyebilirim 🤧 o an ağlıyo ve bi şey yapamıyosun ya o çok üzücü. Bi de kucakta ağlıyo memede ağlıyo her an ağlayan moda giriyo gazı çıkana kadar. İnşallah tüm sıkıntılar geçsin gitsin bir an önce. İkincinin hayalini bile kurmak yasak şuan 😂
Şu sıralar 2.diyene küfür bile edersin canım, zamanla 😆

Kiz bide kv karsimda oturuyor. Evlerimiz karsilikli. Hastanede yattik sarilik icin biliyorsunuz. Cars. Ciktik daha bi kere karsidan gelip torununu gormedi. Insan 5 dk gelip bakmaz mi kiz torununa. Nasil duruyor ben anlamiyorum.
Boşver hic sallama madem.Kendi gitsin istemeye ,bana birisi emrivaki yaparsa direkt ters teper

Back