• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bgn bende son kontrolüme gittim
Resmen nst yüzü görmeden doğurtuyo adam beni😂😂 18i çarşamba kısmetse gidiyoruz💃💃💃 2920 kg civarı ölçtü. 3 kg ü bulurmu 4 günde sanmam. Bi Çirozum daha geliyor🙈
Yarın da büyük kızıma doğum günü yapıyorum son bi enerjimle. Sonra da ben yatışşşş 2 gün🤭🤭

L Larissa canım bizim 40tan sonra oldu böyle çocuk değişti birden ama bizim de çoğunlukla gazdan dalamıyor uykuya ayrıca ben baştan söyledim bana 2.çocuk diye gelme dedim 🤣🤣

Aynen ben de aynısını dedim gezmeye alışık 😂😂 ben de duş aldırıyorum sonrasında masaj yapıyorum bi tık iyi geliyo. Bi de bir memeden diğer memeye geçmeden gazını çıkarmaya çalışıyorum iyi gelen şeylerden biri de o

Sorma sorma eve girince çığlık 😂 sokak kızı olacak belli 😂

ah bende bende vallahi napıcaz bilmiyorum. 49 gün sonra bile devamsa tünelin ucu karanlık 🥹🥹

Canım en son rahatsız eden şey uykusuzluk diyebilirim 🤧 o an ağlıyo ve bi şey yapamıyosun ya o çok üzücü. Bi de kucakta ağlıyo memede ağlıyo her an ağlayan moda giriyo gazı çıkana kadar. İnşallah tüm sıkıntılar geçsin gitsin bir an önce. İkincinin hayalini bile kurmak yasak şuan 😂

Ben bişey itiraf edeyim mi
İlk doğumda ameliyathane de masada yatarken bidaha doğurursam …. . ….. demiştim🫣🫣🫣
Şuan bunlar için çok erken🤭

Bgn bende son kontrolüme gittim
Resmen nst yüzü görmeden doğurtuyo adam beni😂😂 18i çarşamba kısmetse gidiyoruz💃💃💃 2920 kg civarı ölçtü. 3 kg ü bulurmu 4 günde sanmam. Bi Çirozum daha geliyor🙈
Yarın da büyük kızıma doğum günü yapıyorum son bi enerjimle. Sonra da ben yatışşşş 2 gün🤭🤭
Belki seninki ters yönde tutmaz 😉3.5 doğarmış😍 ay ben de bugün diyorum Ela ne zaman büyüyeceksin, en azindan ele avuca gelse ,yüzü gözü bir tam açılsa şöyle 🥰

Kizlar size bi sorum olacak. Yarin 15 gunluk oluyoruz. Esimin kardesine kiz istemeye gidecekler. Benide cagiriyorlar inatla. Biliyorsunuz sarilik hala devam ediyor surekli emzirmem gerek. 50 kisi falan olacak deniyor. Kalablikta olacak baya.
Esim gitmemi istemiyor. Kayinvalidemler gitmemi bekliyor. Esim demis gelmicegimi ama kayınvalidem bana ne giyeceksin diye soruyor. Yani gitmemi bekliyor.
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim? Bebegi ablama birakip 2saatligine fln gidip gelsem mi ne yapayim sizce
Bence bebeginden önemli değil hiçbir şey . Esin haklı. Gitmesen daha iyi

Modum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.
3. Günümden beri birkaç kez çıktım. 😅 Anneme, Kayinbabamlara, bir de avm ye gittim kısa süreli bebişle birlikte

Evde oturmak daha çok geriyor beni. Eşime de dedim hafta sonu hava güzel olurda açık alan bi yere gidelim. Yanımıza sağdıgim sütü mamayı alırız zorda kalırsak diye . Bence kendi psikolojimiz her şeyden önemli
Hava fena degil ama tam yaz gelemedi bir türlü, eşimle annem de bebek üşür diyip duruyorlar.Benim iş yas,artik ya anneme bırakıyorum esimle çıkıyorum kisa süreli, ya da esime bırakıp annemle çıkıyorum. Hoş gittiğim e bebekti bir de bu akşam annemle çıktım sadece.Onun dışında devamlı hastanedeydik zaten maalesef, aktivite olarak.

Modum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.
Biz çıktık 🙋🏻‍♀️ Bana kalsa daha bile erken çıkardım da annem üşür falan diyince durdum. Şimdi bi şey olur vicdan yaparım el kadar bebek diye. Ama dün 18. Gündü aldık kızı da baya dışarda durduk. 10 günlükken de bi anneme gittik geldik. Yarın da kv gidicez, bundan sonra da durmak istemiyorum evde 😅 çocuk da bunalıyo bence.

Şu sıralar 2.diyene küfür bile edersin canım, zamanla 😆
Dışarda 2 veya daha fazla çocuklu insanları görünce şok geçiriyorum tebrik ederim nasıl başardınız diyesim geliyo😂😂 vallahi size de helal olsunn P Purple07 A Atalanteda 👏🏼👏🏼
L Larissa canım bizim 40tan sonra oldu böyle çocuk değişti birden ama bizim de çoğunlukla gazdan dalamıyor uykuya ayrıca ben baştan söyledim bana 2.çocuk diye gelme dedim 🤣🤣
Ay benimki doğuştan böyle 😂😂 düzelir mi acaba 40 dan sonra 😂😂
Yo yo çok zor 2. 🥹
Ben bişey itiraf edeyim mi
İlk doğumda ameliyathane de masada yatarken bidaha doğurursam …. . ….. demiştim🫣🫣🫣
Şuan bunlar için çok erken🤭
ben de kız ağlarken saçımı bile kurutamadığımda hepsini tekrar tekrar ediyorum 😂😂

Bugün kızımla anne kız çekimine gittik çok güzeldi yaaa nası hoş bi hatıra oldu😍
Bide bu karnımda ki minnoş tabi 🙏
Anneler günü çekimi kampanyası yapmış bizim fotoğrafçı. iyi oldu hem gebe çekimi yaptırmamıştım bahaneyle bu halimle de çekinmiş oldum

Dışarda 2 veya daha fazla çocuklu insanları görünce şok geçiriyorum tebrik ederim nasıl başardınız diyesim geliyo😂😂 vallahi size de helal olsunn P Purple07 A Atalanteda 👏🏼👏🏼

Bende esime diyorum ki 3.yu yapmayalim 🤣 annem diyo ki kiz hemen 3.yu mu düşünmeye basladin yapma tabi yeter diyo 😂😂

Hele bugun 2 cocuklu hayatin ilk zorlugunu yasadim resmen kizlar. Buyuk kizim ateslendi kulagim agriyor diyo. Bebegi hastaneye götürmemiz lazim sarilik icin resmen 2ye bolunduk. Buyugu babasi goturecekti doktora dedem gotursun dedi allahtan onu dedesigil goturdu bizde bebisi hastaneye goturduk ama resmen icimiz ikiye bolundu cok zordu gercekten o hasta o sarilik. Icimiz parçalandi

Kızlar biz bugün memeye kavuştuk çok şükür🥳🥳
1 haftada 320 gr. almış oğluşum. 1 aylık olduğumuzda kontrole gideceğiz. İnşallah o zamana kadar meme ve kilo olayını oturtmuş oluruz🫠🫠
Maşallah Yağıza,alıyor mu peki sorunsuz ?

Hele bugun 2 cocuklu hayatin ilk zorlugunu yasadim resmen kizlar. Buyuk kizim ateslendi kulagim agriyor diyo. Bebegi hastaneye götürmemiz lazim sarilik icin resmen 2ye bolunduk. Buyugu babasi goturecekti doktora dedem gotursun dedi allahtan onu dedesigil goturdu bizde bebisi hastaneye goturduk ama resmen icimiz ikiye bolundu cok zordu gercekten o hasta o sarilik. Icimiz parçalandi
En korktuğum durum ,gene bir dede opsiyonunuz varmış, bizim gurbette kimsemiz de yok,çok korkuyorum öyle çaresiz kalmaktan.Allah başa vermesin.Çok geçmiş olsun

Ah çok fena olmuş 😟
Çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona kulak ağrısı fenadır.. daha yeni başladık kaça bölüneceğiz bakalım 🥲

Kızlar biz bugün memeye kavuştuk çok şükür🥳🥳
1 haftada 320 gr. almış oğluşum. 1 aylık olduğumuzda kontrole gideceğiz. İnşallah o zamana kadar meme ve kilo olayını oturtmuş oluruz🫠🫠

Aiiy çok şükür çok sevindim kuzum🥰
Yarasın yağız kuşumuza🎈

Back