- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.394
- 83
- 33
Maşallah minnoşlara başarisi daim olsun ❤Kimliğimiz geldi ,gözyaşım pıt abisi de bilsem i kazandı ,ona da gözyaşım pıt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah minnoşlara başarisi daim olsun ❤Kimliğimiz geldi ,gözyaşım pıt abisi de bilsem i kazandı ,ona da gözyaşım pıt
Amin ,teşekkür ederizMaşallah minnoşlara başarisi daim olsun ❤
Canim doymuyor olabilir mi acabaKızlar bebişim uyumuyor Çok yoruldum artık dün biraz dışarı çıktık dışardayken gayet güzel uyudu, eve geldik yine uyumamaya huzursuzlanmaya başladı. Banyo da yaptırıyoruz asla mahmurlaşmıyor çocuk napıcaz bilmiyorum ne gece ne gündüz uyumuyo hep bi ıkınma halinde. Gazını da çıkartıyo ama hala ıkınıyo hiç bitmiyo ıkınması
Canım eşin uykuya dayanamiyordur, bilerek yapmaz herhalde.Sen de gerek lohusalik gerek yorgunluk ve hormonlarla fazla tepki göstermişsin.Tabi ki eşinin daha dikkatli olması gerekir orasi ayri.Ama evde huzur ortamı hem evliliğiniz icin ,hem Laçin icin hem senin sütun icin cok önemli. Bu dönemler evliliklerde önemli bir kırılma noktası olabiliyor.Ben de Ela yi emzirirken uyuyakalabiliyorum.Oluyor iste insanlık hali ,inşallah hepimiz bu süreci kolay atlatırızKızlar 2 gündür sinir harbi yaşıyorum 2 gün önce eşim laçini pışpışlıyordu uyutmak için ben de içeride bi işim vardı onu hallediyordum. Odaya bi geldim uyuyakalmış eşim. Kolunda Laçin ile. Kolu düşmüş Laçin düşmek üzereydi. Laçini tuttuğum gibi bağırmaya başladım. Ben bağırınca eşim uyandı. Laçin ağlamaya başladı. Kovdum odadan kocamı laçini uyuttum. İçeri gittim eşime ana avrat düz gittim evden kovdum. Dedim gelme bir daha bu eve. Kapı dışarı ettim. 1 saat sonra geldi konuştuk başta reddetti. Uyumadım dedi inkar etti. Dedim ben manyak mıyım sana iftira mı attım. Konuştuk söz verdi bir daha olmayacak dedi. İyi dedim. Dün laçini emzirdim yatırdım ağladı. 2-3 kere yine emzirdim yatırdım ağlayınca tüm gün mama vermemiştik ben de eşime dedim mama ver ben bi tuvalete gideyim bi geldim mamayı vermiş Laçin kolunda uyumuş bu da uyumuş. Baktım Laçin yine düşecek neredeyse çocuğu sakince kolundan aldım sessizce bunu uyandırdım çıkardım balkona nasıl bağırıyorum. Kendimi kaybettim dedim tedavi ol. Bugün çift terapisi randevusu almış yarın gideceğiz. Yoksa ben bu adamı boşayacağım. Bugün de beni aramış işten ayrılcam diyor. Dedim ne halt edersen et bıktım senden. 24 günlük çocuğu olan adamın yaptığına bakar mısınız?
Canım eşiminki normal değil bin kere söyledim çöz bu problemini diye. Çünkü bak biz sevgiliyken arabada trafikte uyuyakaldı zincirleme kaza yaşandı. Duş alırken uyuyakalıyor. Barda uyudu. İş yerinde iş başında uyudu işten kovdular. Normal bir durum değil.Canım eşin uykuya dayanamiyordur, bilerek yapmaz herhalde.Sen de gerek lohusalik gerek yorgunluk ve hormonlarla fazla tepki göstermişsin.Tabi ki eşinin daha dikkatli olması gerekir orasi ayri.Ama evde huzur ortamı hem evliliğiniz icin ,hem Laçin icin hem senin sütun icin cok önemli. Bu dönemler evliliklerde önemli bir kırılma noktası olabiliyor.Ben de Ela yi emzirirken uyuyakalabiliyorum.Oluyor iste insanlık hali ,inşallah hepimiz bu süreci kolay atlatırız
Canim sakin ol biraz. Yorgunuz hepimiz tamam uyumamali ama boyle seyler olabiliyor. Bende uyuyakaliyorum bazen kucagimdayken. Ama bebek kucagindayken derin uykuya dalmiyosun zaten. O da babasi sonucta en az senin kadar oda dusunuyordur cocugunu.Kızlar 2 gündür sinir harbi yaşıyorum 2 gün önce eşim laçini pışpışlıyordu uyutmak için ben de içeride bi işim vardı onu hallediyordum. Odaya bi geldim uyuyakalmış eşim. Kolunda Laçin ile. Kolu düşmüş Laçin düşmek üzereydi. Laçini tuttuğum gibi bağırmaya başladım. Ben bağırınca eşim uyandı. Laçin ağlamaya başladı. Kovdum odadan kocamı laçini uyuttum. İçeri gittim eşime ana avrat düz gittim evden kovdum. Dedim gelme bir daha bu eve. Kapı dışarı ettim. 1 saat sonra geldi konuştuk başta reddetti. Uyumadım dedi inkar etti. Dedim ben manyak mıyım sana iftira mı attım. Konuştuk söz verdi bir daha olmayacak dedi. İyi dedim. Dün laçini emzirdim yatırdım ağladı. 2-3 kere yine emzirdim yatırdım ağlayınca tüm gün mama vermemiştik ben de eşime dedim mama ver ben bi tuvalete gideyim bi geldim mamayı vermiş Laçin kolunda uyumuş bu da uyumuş. Baktım Laçin yine düşecek neredeyse çocuğu sakince kolundan aldım sessizce bunu uyandırdım çıkardım balkona nasıl bağırıyorum. Kendimi kaybettim dedim tedavi ol. Bugün çift terapisi randevusu almış yarın gideceğiz. Yoksa ben bu adamı boşayacağım. Bugün de beni aramış işten ayrılcam diyor. Dedim ne halt edersen et bıktım senden. 24 günlük çocuğu olan adamın yaptığına bakar mısınız?
Canim emzirdikten sonra sag bak bakalim memeyi bosaltmis mi bosaltmamis mi boylece anlarsin gercekten doymus mu birakmis yoksa doymamis uyumusta mi birakmis. Ben oyle yapiyorum artik bu sekilde emin olabiliyorum ancak yoksa baska turlu anlayamıyorum uyuyor. Ki cogu zamanda memeyi bosaltmadan uyuyakalmis oluyor. Sagdigimi iciriyorum gozu aciliyo hemenBenim de sorunum şu ki kizlar Ela ya meme veriyorum aç olmasina aç ama bazen aliyor emiyor bazen cok açta olsa ağzına koyup asla emmiyor ,dudakları bir büzmesi var cadının.Simdi saat 9 gibi 15 dakika falan emdi uyuyor.Ben emdiğinden doyuyor mu ,süt geliyor mu anlamiyorum ,sonra sarılıktan oyle uyumasın yavrum.Of nasil anlayacağım ya ,biberonu tamamen kessem diyorum ,o zamanda korkuyorum sekeri düşüp uyuyacak mi diye
Bu mesajinizi gorunce fikrimi degistirdim e madem boyle bir sorunu var esinizin ve bunu biliyorsunuz bebegi vermeyeceksiniz geceleri ozellikle. Dusta uyumakta normal degil yani belli ki bir saglik sorunu var. Insallah cozersiniz bi an onceCanım eşiminki normal değil bin kere söyledim çöz bu problemini diye. Çünkü bak biz sevgiliyken arabada trafikte uyuyakaldı zincirleme kaza yaşandı. Duş alırken uyuyakalıyor. Barda uyudu. İş yerinde iş başında uyudu işten kovdular. Normal bir durum değil.
Evet canım bir sağlık sorunu var çöz diye bin kere söyledim. Ya ben de çok yoruluyorum 2 dakika o ilgilensin istiyorum doğal olarak hem de bakıyorum uykusu yok gibi görüp iki dakika tuvalete vs gidesim geliyor. Ama işte aniden uyuyakalıyor. Dersin bu adamın şu an uykusu yok bir bakarsın uyumuş öyle yani. Normal değil anacım.Bu mesajinizi gorunce fikrimi degistirdim e madem boyle bir sorunu var esinizin ve bunu biliyorsunuz bebegi vermeyeceksiniz geceleri ozellikle. Dusta uyumakta normal degil yani belli ki bir saglik sorunu var. Insallah cozersiniz bi an once
Aaaaaaa çok enteresanmış o zaman destek almasi lazım acilen.İnşallah bir sorun olmadan halledersinizCanım eşiminki normal değil bin kere söyledim çöz bu problemini diye. Çünkü bak biz sevgiliyken arabada trafikte uyuyakaldı zincirleme kaza yaşandı. Duş alırken uyuyakalıyor. Barda uyudu. İş yerinde iş başında uyudu işten kovdular. Normal bir durum değil.
Ne zaman ağzına koyup biz de rahatca oturacağız yaaaaa.Ben ilkini de emzirmediğim icin bilmiyorum ama benim gördüğüm hiçbir emziren böyle kıvramıyorduCanim sakin ol biraz. Yorgunuz hepimiz tamam uyumamali ama boyle seyler olabiliyor. Bende uyuyakaliyorum bazen kucagimdayken. Ama bebek kucagindayken derin uykuya dalmiyosun zaten. O da babasi sonucta en az senin kadar oda dusunuyordur cocugunu.
Esinize cok yuklenmeyin bence. Insanlik hali. Onun yerinde sizde olabilirdiniz. Bu donemde esler birbirine karsi daha anlayisli olmali bence. En az bizler kadar eslerimizde zor bir donemden geciyorlar.
Edit:Sonraki mesajda fikrimi degistirdigimi beyan ediyorum
Canim emzirdikten sonra sag bak bakalim memeyi bosaltmis mi bosaltmamis mi boylece anlarsin gercekten doymus mu birakmis yoksa doymamis uyumusta mi birakmis. Ben oyle yapiyorum artik bu sekilde emin olabiliyorum ancak yoksa baska turlu anlayamıyorum uyuyor. Ki cogu zamanda memeyi bosaltmadan uyuyakalmis oluyor. Sagdigimi iciriyorum gozu aciliyo hemen
Canım bizde de Laçin benim sol mememi tutamıyor ağzına alıyor 2 emiyor atıyor zar zor tutturuyorum. Bundan dolayı sürekli sağ memeyi emiyor. Acımaya başladı o da emzirirken acı çekiyorum. Yani ağzına koyup rahatça oturmak biraz zaman alacak gibi duruyor. 3 ay falan geçmesi gerek zannımca.Ne zaman ağzına koyup biz de rahatca oturacağız yaaaaa.Ben ilkini de emzirmediğim icin bilmiyorum ama benim gördüğüm hiçbir emziren böyle kıvramıyordu
Valla bilmiyorum ki benim ilk kizim 2 yasina kadar emdi hic boyle sorunlarim olmadiydi. Lokur lokur emiyordu o 2. Cocukta acemi oldum resmenNe zaman ağzına koyup biz de rahatca oturacağız yaaaaa.Ben ilkini de emzirmediğim icin bilmiyorum ama benim gördüğüm hiçbir emziren böyle kıvramıyordu
Onu da denedim mama verdiğimde de aynısı yatağa koyuyoruz 10 dk sonra bi çığlık ayakları karnına çeke çeke ağlama ıkınmalar ve ardından çok sesli bir gaz ama bu döngü hiç bitmiyo bi düzen kuramıyoruzCanim doymuyor olabilir mi acaba
Canım bizde de Laçin benim sol mememi tutamıyor ağzına alıyor 2 emiyor atıyor zar zor tutturuyorum. Bundan dolayı sürekli sağ memeyi emiyor. Acımaya başladı o da emzirirken acı çekiyorum. Yani ağzına koyup rahatça oturmak biraz zaman alacak gibi duruyor. 3 ay
Yahu aç mesela su an ,yarim saattir uğraşıyorum. Ağzını acıyor, meme olduğunu anlayınca kapatıyor agzini ,asla emmiyor.Simdi ben napicam ,korkuyorum sarılık yükselecek diye.Ya inat edicem ya da biberon vericemof ya basta ne guzel emiyorduValla bilmiyorum ki benim ilk kizim 2 yasina kadar emdi hic boyle sorunlarim olmadiydi. Lokur lokur emiyordu o 2. Cocukta acemi oldum resmen
Bugun yine hastanede emzirme danismaniyla gorustm yine ucunu emiyo benimki tekrar gosterdiler dogrusunu insallah beceriririm artik
Gaz o zaman canim ,mecburen böyle geçecek, done dolasa ,Allah kolaylık versin canimOnu da denedim mama verdiğimde de aynısı yatağa koyuyoruz 10 dk sonra bi çığlık ayakları karnına çeke çeke ağlama ıkınmalar ve ardından çok sesli bir gaz ama bu döngü hiç bitmiyo bi düzen kuramıyoruz
Siringayla ver canim. Hemsire parmagini sokuyor bebegin agzina, parmagin yanindan da siringayi veriyo bebek ordan emiyo.Yahu aç mesela su an ,yarim saattir uğraşıyorum. Ağzını acıyor, meme olduğunu anlayınca kapatıyor agzini ,asla emmiyor.Simdi ben napicam ,korkuyorum sarılık yükselecek diye.Ya inat edicem ya da biberon vericemof ya basta ne guzel emiyordu
Bio gaia ve sab simplex kullanıyoruz düzenli kullanımda faydasını görürmüşüz inşallah görürüz tecrübeli anneler ne zman geçiyo bu gaz çıkarırken zorlanma dönemleriGaz o zaman canim ,mecburen böyle geçecek, done dolasa ,Allah kolaylık versin canim