Tatlım değişik bir durum var.mı? Bende bel agrısıyok hiç sdece vajına kemıklerım sag sola donerken yatakta fena.. artık vcüdüm tasımıyor kendi agırlıgımı ayaklarım aşırı şiş ,kasılma oldu gündüz iki kere yogun hıisettim o kadarsonra gecınce cok sallamadım bu sekılde bende. Ptesiyi iple çekiyorumSanki beni anlatmış gibisin canım bendede sancı çıkıyor nstde ama ben sadece bel ağrısı ve pelvik ağrısı çekiyorumama baya şiddetli benimkide acil birşey olursa gelirsin dedi
Şu an için pcr veya başka birşey istemediler pazartesi onlar konuşulacak mis hepsi ,bebekde 3300 Gr olmuş boyuda 49 cm eğer bir sapma
Sizlerin bu tecrübeleri bizede ışık oluyo cok iyi yapmışsınız valla bnde lohusa iken annemden başkasına asla katlanamam sanırım kafam atar muhtelen ! Normal zamanda zor zamanımda yanımda olmayan bebek var dıyedr gelmesin acıkcası bna sinir gelr dha çok ..cok iyi etmişsiniz ne kdr süre kaldı annennız sonra demıssınız esımlr ben yaparız dye gonderdım be kdr sure sonra düzene griyor onu merak ettimBöyle zamanlarda en iyisi güvendiğiniz bir kişinin yanındakalması bence. Ben pek sevmem kayınvalidesi. Çok görüşmeyerek saygısızlık yapmamaya çalışıyorum sadece eşim için . Çünkü lafını sözünü asla bilmez. Bebek doğacağı zaman eşinin ailesinden annesinden daha yakın gördüğüm kişiler var onlar da dahil kim yardıma gelelim dese ben ann3mden başkasini istemiyorum çocuğa alışırken sakinlik lazım kimse beni yanlış anlamasın deyip kabul etmedim. Bugüne kadar annem kaldı. Zaten bebekle hep ben ilgilendim o sağolsun yemeğini evimin işini her şeyi yaptı. Bugün onu da gönderdim birkaç gün eşimle birlikte bakalım diye. Inan kafam çok rahattı. Kimse gözüme batmadı sakin atlattım çok şükür. Yoksa zaten hormonlar tavan. Kim bilir neler olurdu
Canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla yavrucağını inşallahGüzel anneleeer
Türküşüm dün epidural sezo ile geldi
2850 gr 49 cm.. sezo sırasında gördüğümüz bir miyomumda alındı. Sezo bir tık uzun sürdü. Evimize geldkdarısı herkesin başına.
Ben o kordon kaninin cocuga gitmesinin daha faydali oldugunu düşünüyorum. Ilk kizimda cok arastirmistim bu kordon kani bazi hastaliklarda belli bi seneye kadar gecerli oluyordu diye hatirliyorum. 4 sene oncesinde arastirdigim icin net hatirlayamiyorum ama bana gereksiz gelmisti
Ben cok isterdim aslında ama şu an ki onceliklerimizde maddi olarak ilk sıraya yerleşmedi malum hayat şartları. Bir de eşimin yapısı gereği bu tarz şeyleri cok düşünmenin iyi olmadığını iddia ediyor.Daha oluruna bırakmanın ve iyi düşünmenin daha olumlu olacağını düşünüyor. Ben yapi olarak cok kontrollü bir insanin her şeyi ayarlamaya ,planlamaya çalıştıkça gerçekten hep sarpa sarıyor, o yüzden ben de artık bu tarz konularda esime atiyorum topu
Tiksine tiksindim her gün o kadar yumurta yedim genede buyutemedim su çocuğu icimde.Hersey kocaman geliyor sozde 2960 doğdu, bende bile geri 0 numara aldık. Bu işi de anlamadım. Neyse ya sağlıklı olsunlarda artık kilo falan aramıyorumBugün bizde kontrole gittik
Herşey normal başını iyice kasığa doğru sokmuş suyum rahim ağzım vs sorun yok dedi nst ye hala sokmadı bile
2770 gr dedi sıska kızım benim, 3 ü zorlarmıyız bilmiyorum 10 gün var
18 mayıs a aldık günümüzü hayırlısıyla gelsin sağlıkla
Tiksine tiksindim her gün o kadar yumurta yedim genede buyutemedim su çocuğu icimde.Hersey kocaman geliyor sozde 2960 doğdu, bende bile geri 0 numara aldık. Bu işi de anlamadım. Neyse ya sağlıklı olsunlarda artık kilo falan aramıyorum
Çok teşekkür ederim. Ay amiiin inşallah hemen atlatırızAhhsana da geçmiş olsun canım.
Gerçekten dediğin gibi bu sabah yalvardım zaten yeterince eziyetim var allahım ne olur son anda bunu yaşatma bide diye yaa
İnşallah çabucak atlatırız hafif bi üşütmedir
Çok teşekkürler, bebiş nasıl oldu belli mi ne zaman çıkacağınız hastaneden? Sen nasılsın moral olarak biraz daha iyi misinGecmis olsun sizlere kizlar. Bagisikligimiz dusuk tabi hastaliklara acigiz. Insallah doguma kadar toparlanirsiniz c vit. Alin.
Dogumdan sonra da halsizlik hissi devam ediyor cunku toparlayin kendinizi birakmayin
Benim oğlan 38 de 3250 doğmuştu ama o gözüme hiç böyle gelmiyordu, kiyafetler olsun bez olsun normal oluyordu.300 gr nasıl bu kadar farkediyor anlamadım ben.Neyse artık takılmıyorum, resmen oyunda level gibi once dogum yap ,sonra o testi gec ,sonra başka bir testi geç. Hayirlisiyla topuk kanı, sarılık ve kalça usg sonuçları hepsini bir atlatalım, kurban keseceğim. Rabbim tüm korkularımızı yavrularimızdan uzak tutsun inşallahBende öyle o yumurtadan bıktım nasıl zorluyorum
Muz da yiyorum et falan ne bileyim yaa
Aynen sağlıklı olsun tabi derdim o. kızımda 2870 di 10 kerede doğursam benden çıkıp çıkacak bu kadar heralde
Benim oğlan 38 de 3250 doğmuştu ama o gözüme hiç böyle gelmiyordu, kiyafetler olsun bez olsun normal oluyordu.300 gr nasıl bu kadar farkediyor anlamadım ben.Neyse artık takılmıyorum, resmen oyunda level gibi once dogum yap ,sonra o testi gec ,sonra başka bir testi geç. Hayirlisiyla topuk kanı, sarılık ve kalça usg sonuçları hepsini bir atlatalım, kurban keseceğim. Rabbim tüm korkularımızı yavrularimızdan uzak tutsun inşallah
Ohoo teyzesii 13 günlük olduk bile
Bebis cok sukur daha iyi hala isigin altinda yatiyor. Simdi saat 5 gibi bi daha kan aldilar sonucuna gore bugun cikacagiz insallah.Çok teşekkürler, bebiş nasıl oldu belli mi ne zaman çıkacağınız hastaneden? Sen nasılsın moral olarak biraz daha iyi misin
Senle ben kader arkadaşı olduk.Esim beni 1.5 saat uyuttu ,artik hastanede olduğu kadar.Ben de onu yatırdım simdi 1 saat oldu.Ela cok huzursuz kuzu ,orda durmaktan.Insallah 0 a yakin bir değer çıkar. Bizim de durum belli değil, doktor sabaha kadar demis ,sanırım sabah vizite gelir artık. Uzaktan bir kuzenim ebe ,şekerli su dedi.Normalde seker konusunda cok cok takıntılıyım ama eve gidince ya da yarin artik duruma göre cay kaşığı ile şekerli su vereceğim, bir kac gunde mama takviyesi yapacağım. Cok bunaldim bir daha hastaneye gelmek istemiyorum.Hos kesin gene kontrole çağıracak ama en azindan yatmayalım inşallah. Gecen sefer çıkarken cihaz ile ölçmüşlerdi ama ona da artik cok inanmiyorum.Yavrum delik deşik oldu ama kandan baksınlar daha garanti.Bebis cok sukur daha iyi hala isigin altinda yatiyor. Simdi saat 5 gibi bi daha kan aldilar sonucuna gore bugun cikacagiz insallah.
Bende deger dusmeye basladigindan beri daha iyiyim moral olarak cok sukur. Sadece yorgunluk var artik oda eve gidince dinlenebildigim kadariyla gecer insallahcok tesekkur ederim sordugunuz icin
Bu arada sen hangi şehirdeydin canımBebis cok sukur daha iyi hala isigin altinda yatiyor. Simdi saat 5 gibi bi daha kan aldilar sonucuna gore bugun cikacagiz insallah.
Bende deger dusmeye basladigindan beri daha iyiyim moral olarak cok sukur. Sadece yorgunluk var artik oda eve gidince dinlenebildigim kadariyla gecer insallahcok tesekkur ederim sordugunuz icin
Ay hadi hayırlı haberlerle, inşallah bir daha yükselmesin minik kuşun değeri iyileşsin hiçbir hastalık uğramasın bebeklereBebis cok sukur daha iyi hala isigin altinda yatiyor. Simdi saat 5 gibi bi daha kan aldilar sonucuna gore bugun cikacagiz insallah.
Ay çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah tamamen geçsin gitsin. Hiç hasta olmasın bebekler, güzel haberlerinizi bekliyoruzSenle ben kader arkadaşı olduk.Esim beni 1.5 saat uyuttu ,artik hastanede olduğu kadar.Ben de onu yatırdım simdi 1 saat oldu.Ela cok huzursuz kuzu ,orda durmaktan.Insallah 0 a yakin bir değer çıkar. Bizim de durum belli değil, doktor sabaha kadar demis ,sanırım sabah vizite gelir artık. Uzaktan bir kuzenim ebe ,şekerli su dedi.Normalde seker konusunda cok cok takıntılıyım ama eve gidince ya da yarin artik duruma göre cay kaşığı ile şekerli su vereceğim, bir kac gunde mama takviyesi yapacağım. Cok bunaldim bir daha hastaneye gelmek istemiyorum.Hos kesin gene kontrole çağıracak ama en azindan yatmayalım inşallah. Gecen sefer çıkarken cihaz ile ölçmüşlerdi ama ona da artik cok inanmiyorum.Yavrum delik deşik oldu ama kandan baksınlar daha garanti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?