2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Daha çok erken annesi evde bi bebekle yaşamaya onun da alışması için zaman lazım
Yıllarca evde kendi başlarına cumhuriyettiler bakalım bundan sonra neler olacak

Çok teşekkür ederim, ilgiyle cevapladın tatlım bizre eşimle çok arada kaldık, ve yaptırmama kararı aldık maddiyatla alakalı hiç değil, bilimsel olarak şuam türkiyede aktif kök hücre tedavisi uygulanmadıgı gbi yurtdısındada ciddi maliyetler gerektiiryor.. henüz ilerlemiş değil.. evet sizin gibi düşünüyoruz bebeğin kordon kanı doğum esnasında bebeğe geçmesi taraftarıyız bizde içim rahatladı sizde epey araştırmışssınız… bebeğiniz nasıl sağlık durumu iyisinizdir inşallah

Daha çok erken annesi evde bi bebekle yaşamaya onun da alışması için zaman lazım
Yıllarca evde kendi başlarına cumhuriyettiler bakalım bundan sonra neler olacak
Evet zor olacak

Oyyy maşallahh artık sizlere heyecanlanıyoruz bizde sağlıkla gelsin inşallah minikkuş

Kizlar cok sukur biraz sutum geldi ama mama destekli gidiyoruz yine de. 2 gundur yediklerinin birazını kusmaya basladi yedirdikten sonra dik tutmaya calisiyorum gazini cikarmaya calisiyorum ama niye boyle anlamadim normal mi acaba sizinkiler nr durumda

Belki reflusu vardır annesi gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum ama ya da yer yemez kusuyorsa çok geliyordur fazlasını atıyordur

Belki reflusu vardır annesi gerçi bu kadar erken başlar mi bilmiyorum ama ya da yer yemez kusuyorsa çok geliyordur fazlasını atıyordur
Bazen yer yemez kusuyor bazen 2 saat uyuyup uyandiktan sonra anlamadik neden boyle 2 gundur hem mama hem meme gidince fazla kaciyo bazen ayar galiba fazlasını atmaya çalışıyordur umarim insallah baska bir seyi yoktur

Allah allah ya. Geçmiş olsun diyelim bolca dua edelim
Tek kalmazsam bana da hiç alisamayacakmisim gibi geliyor eşim 11 ine kadar evde en azından büyük destek oluyor şimdilik. O işe başlayınca da 2 3 güne bir annem gelip yemeğimi temizliğimi yapsa rahatlarım galiba ya zaten bise yapamıyorlar ki , bebek onlarda sürekli ağlıyor, meme olmayınca gece gündüz ben ilgileniyorum onlar evin islerimi hallediyorlar

Daha bugün 1 haftalik oldu bebeo canım. Annem dün sabahtan gitti , daha önce nasılsa aynıydı hicbir eksiklik yaşamadık. Eşim evde zaten 5 gün de o evde kalacak benimle. Açıkçası ben hastaneden çıktığından beri hiç yatmadım. Öyle hareket edip iş yapmadım ama kendimi hasta psikolojisine de sokmamak için uzandım oturdum salonda. Çocuk da hep yanımda. Ilk 3 gün inanılmaz zordu. Bebek sürekli ağlıyor doymuyor. Uyumuyor ne yapsak biz ondan anlamıyoruz o bizden. 4. günden itibaren onda alışmaya başladı. Tabi bire bir düzen oluşmadı ama uyku saatleri 2 saate bir uyanmaya döndü şu an neyse ki. Bununla birlikte de bebeğe sen bakıyorsan evine de yardim eden birileri oluyorsa gerçekten çok ihtiyaç duyulmuyor. Eşim gidince nasıl olacağım o konuda da artık bi güncelleme yaparım

Bugün göbegimiz düştü yarın Ilk banyo. Banyo sonrası beb3k daha da rahatlıyor diyorlar. Inşallah öyle olur

Ben ilk 3 gün mama da verdim memeye ek. Biberonla verdim hem de. Bir arkadaşıma doktoru memeyi ver biraz emsin ardına mamayı biberonla ver bırakmaz demişti. Öyle yaptık. Aklında olsun canım

Ben ilk 3 gün mama da verdim memeye ek. Biberonla verdim hem de. Bir arkadaşıma doktoru memeyi ver biraz emsin ardına mamayı biberonla ver bırakmaz demişti. Öyle yaptık. Aklında olsun canım
Valla dünden beri veriyorum artık canim,su an önceliğim sarılık. Doktor gerek yok dedi diye ben de umursamadım ama bu kadar kişi boyle yapıyorsa vardır bir bildikleri

İyiyiz kuzucum psikolojik olarak biraz yorgunum tabii onun dışında her şey yolunda çok şükür. Hamilelik daha kolaymış
Ay deme kuşum benimde hamileliğin bu zamanları biraz yordu beni psikolojik olarak diye düşünüyordum.

Aman maşallah maşallah her şey yolunda olsun

Su an için değişik birşey yok aynı benimde vajina kemiklerim çok kötü dediğin gibi saatleri sayıyorum artık ağrılardan uyumak haram oldu doktoruma söyledim ama salı gününe kadar duyabilirsin dedi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…