2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah tamamen geçsin gitsin. Hiç hasta olmasın bebekler, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Teşekkürler arkadaşım, aynen öyle, o kadar minikler ki.Insan cok üzülüyor, rabbim beterinden korusun

Benim oğlan bana minicik geliyordu önceden, Ela doğduğundan beri kocaman geliyor.Başka bebekler görüyordum ama genede benim kuzum bana minicik geliyordu.Şimdi Ela doğduğundan beri benim minik kuzu gözüme kocamanından geliyor doktoru bekliyorum ,kim bilir ne zaman gelir .Bugün tam bir haftalık olduk ,rabbim nice güzel zamanlar ,sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah

İyi dileklerde bulunup editleyemedim annelermi öpüyorum burdan Sarılık olmaması bence doğumdan snra ki ilk kaos. Bunun stresi bambaşka bi de kg düşükse benm miniğim gibi.

Kızlar doğumda yaşm bankası kordon kanı vs aldıran var mı bu konuda ne düşünüyorsunuz? L Larissa Kadindiyorki @Dh120910 A Atalanteda M Mvikdn @Neess
BiZ bu işi çok araştırdık baya ciddi ciddi düşünmüştük firmayla görüştük. Ablam doktor onun aracılığıyla hematoloji vs hocalarıyla görüştük. Kendi doktorumuzla görüştük.
Özetle hastalıkların etkin tedavisnde kullanılması için bilimin biraz daha ilerlemesi lazımmış firmalar işi ticarete dökmüş. Ve kordon kanının doğum esnasında bebeğe geçmesi onun için çok daha yararlıymış bizim öğrendiklerimiz böyleydi. Bizde vazgeçtk.

Evet insan uzuluyor ama kandan bakilmasi daha garanti.
Ay esin yaninda mi senin ne guzel. Ben yalnızım kimseyi almiyorlar. O yuzden cok uykusuz kaldim bebisin gozu acilacak diye korktum. Hep baktim surekli.
Sekerli suyu bende duydum ya. Valla sarilik olacak gibi olursa verilebilir ya nolacak azicik bi sey.
Ben simdi ilk gece yattigimizda mama verdim uyanmasin makinede cok kalsin diye. Sonra deger biraz dustukten sonra mama verme anne sutu alsin daha iyi, anne sutu aldikca sariligi atacak dediler.

Cocugun kakasi degisti isikta durdukca. Civciv sarisiydi kakasi yesile dondu ve ishal gibi atiyor. Oyle atiyormus bilrubini sizinde oyle oluyor mu?

Bu arada sen hangi şehirdeydin canım
Ankaradayim ben
Ayy bu banada oldu. Benim kiz daha 3 bucuk yasinda bide. Onceden gayet kucuk geliyodu gozume simdi boyle elleri ayaklari yuzu kafasi kocaman geliyor esimde oyle diyo gozume kocaman gozukuyo diyo

Ayy bu arada mujdeee kan degeri dusmus isiga yatirmicaz artik giydirebilirsin dedilrr aldilar makineyi gittiler cok sevincliyim doktorlar vizit gezdikten sonra cikariz heralde insallahhhh

Darisi basiniza olsun insallah bacimm

Bizde doktorumuzla aynen böyle konuşmuştuk etkin tedavide kullanılması için bilimin biraz daha ilerlemesi lazım diye. Yoksa direk yaptırırdım talena

İyi dileklerde bulunup editleyemedim annelermi öpüyorum burdan Sarılık olmaması bence doğumdan snra ki ilk kaos. Bunun stresi bambaşka bi de kg düşükse benm miniğim gibi.
Ay canım benim hadi hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Türkü kuşu. İnşallah sarılık yükselmesin hep iyi olsun minik kuş

Gözün aydın canım bize de doktor geldi muayne etti ,iyi görünüyor, kana gerek yok ,usulen cihazla bir bakılsın dedi ,sonra çıkacağız. Ama pazartesi gene kontrole çağırdı. En son kaça düştü sizin?Kan uyuşmazlığı olmadığı için bir daha gerek olacağını sanmıyorum dedi.Ama Ela hic kusmuyordu, dunden beri kusuyor.Herhalde biberon veriyoruz ondan mı diyeceğim .Çünkü baya hızlı gidiyor ,sözde aventin 0 numara biberonu ama.Kaka konusunda bizimki doğduğundan beri koyu renkli kakasi

Benim de gözüme kocaman geliyor surekli oğlum sen kg aldın sanki bi tartıl bakalım boyun mu uzadı surekli bunu söylüyorum

Canim evet 2 gunde de esim yanımdaydı, biraz pahalıya mal oldu ama neyse yeter ki Ela iyi olsunda

Sabah 5deki olcumde 9 cikmis bizim kan degeri. 9 degerle aldilar isiktan bizi. Doktor hala gelmedi. Gorusemedik doktoru bekliyoruz.

Insallah tekrar yukselmez degerlerimiz.

Kusmasida mamadandir dedigin gibi ya. Fazla geliyordur. Evet biberonlar gercekten akisi cok hizli cocuk nefes nefese kaliyor.

Canim evet 2 gunde de esim yanımdaydı, biraz pahalıya mal oldu ama neyse yeter ki Ela iyi olsunda
Ne kadarmis ucret? Bi daha olursa valla bende devlete gelemem heralde. Burda cok uzun bir prosedur var. Saatlerce beklettiler yatis icin

Oh maaşallah paşayabakalım ne zaman gelmek isteyecek

Ne kadarmis ucret? Bi daha olursa valla bende devlete gelemem heralde. Burda cok uzun bir prosedur var. Saatlerce beklettiler yatis icin
Gecen yarim gune 900 vermiştik, bu sefer 1400 verdik canım. Yapılan bir is yok ama kari koca birbirine destek oluyorsun iste ona değer.Yoksa orda verilen de ışık burda verilen de ışık

Ya benim oğlan ödevimden soru soracağım diye geldi dikkat et dedim halen geldi koca salonda resmen Ela nin üstüne oturdu delireceğim, baskasi olsa kıyameti kopartırım. Hey Allah im ya yandan kurtardim gibi insallah bir yerini ezmedi yavrunun ,nasıl korktu ya.Bir de o kadar hızlı hareket ediyor ki düşünmeden ben uyanırken daha yaptı yapacağını, sinir oldum.Simdi bir sey desem olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…