Teşekkürler arkadaşım, aynen öyle, o kadar minikler ki.Insan cok üzülüyor, rabbim beterinden korusunAy çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah tamamen geçsin gitsin. Hiç hasta olmasın bebekler, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amiiiin amiiin Allah herkesin bebeğini korusun inşallahTeşekkürler arkadaşım, aynen öyle, o kadar minikler ki.Insan cok üzülüyor, rabbim beterinden korusun
BiZ bu işi çok araştırdık baya ciddi ciddi düşünmüştük firmayla görüştük. Ablam doktor onun aracılığıyla hematoloji vs hocalarıyla görüştük. Kendi doktorumuzla görüştük.Kızlar doğumda yaşm bankası kordon kanı vs aldıran var mı bu konuda ne düşünüyorsunuz? L LarissaKadindiyorki @Dh120910 A Atalanteda M Mvikdn @Neess
Evet insan uzuluyor ama kandan bakilmasi daha garanti.Senle ben kader arkadaşı olduk.Esim beni 1.5 saat uyuttu ,artik hastanede olduğu kadar.Ben de onu yatırdım simdi 1 saat oldu.Ela cok huzursuz kuzu ,orda durmaktan.Insallah 0 a yakin bir değer çıkar. Bizim de durum belli değil, doktor sabaha kadar demis ,sanırım sabah vizite gelir artık. Uzaktan bir kuzenim ebe ,şekerli su dedi.Normalde seker konusunda cok cok takıntılıyım ama eve gidince ya da yarin artik duruma göre cay kaşığı ile şekerli su vereceğim, bir kac gunde mama takviyesi yapacağım. Cok bunaldim bir daha hastaneye gelmek istemiyorum.Hos kesin gene kontrole çağıracak ama en azindan yatmayalım inşallah. Gecen sefer çıkarken cihaz ile ölçmüşlerdi ama ona da artik cok inanmiyorum.Yavrum delik deşik oldu ama kandan baksınlar daha garanti.
Ankaradayim benBu arada sen hangi şehirdeydin canım
Ayy bu banada oldu. Benim kiz daha 3 bucuk yasinda bide. Onceden gayet kucuk geliyodu gozume simdi boyle elleri ayaklari yuzu kafasi kocaman geliyorBenim oğlan bana minicik geliyordu önceden, Ela doğduğundan beri kocaman geliyor.Başka bebekler görüyordum ama genede benim kuzum bana minicik geliyordu.Şimdi Ela doğduğundan beri benim minik kuzu gözüme kocamanından geliyordoktoru bekliyorum ,kim bilir ne zaman gelir .Bugün tam bir haftalık olduk ,rabbim nice güzel zamanlar ,sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
Bizde doktorumuzla aynen böyle konuşmuştuk etkin tedavide kullanılması için bilimin biraz daha ilerlemesi lazım diye. Yoksa direk yaptırırdımBiZ bu işi çok araştırdık baya ciddi ciddi düşünmüştük firmayla görüştük. Ablam doktor onun aracılığıyla hematoloji vs hocalarıyla görüştük. Kendi doktorumuzla görüştük.
Özetle hastalıkların etkin tedavisnde kullanılması için bilimin biraz daha ilerlemesi lazımmışfirmalar işi ticarete dökmüş. Ve kordon kanının doğum esnasında bebeğe geçmesi onun için çok daha yararlıymış bizim öğrendiklerimiz böyleydi. Bizde vazgeçtk.
Ay canım benim hadi hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Türkü kuşu. İnşallah sarılık yükselmesin hep iyi olsun minik kuşİyi dileklerde bulunup editleyemedim annelermi öpüyorum burdanSarılık olmaması bence doğumdan snra ki ilk kaos. Bunun stresi bambaşka bi de kg düşükse benm miniğim gibi.
Yaaaaaa teyzesi yer onun totosunuuuuuu maaşallahOhoo teyzesii 13 günlük olduk bileinşallah zamanı gelince sen de sağlıkla al kucağına canım benim
Gözün aydın canım bize de doktor geldi muayne etti ,iyi görünüyor, kana gerek yok ,usulen cihazla bir bakılsın dedi ,sonra çıkacağız. Ama pazartesi gene kontrole çağırdı. En son kaça düştü sizin?Kan uyuşmazlığı olmadığı için bir daha gerek olacağını sanmıyorum dedi.Ama Ela hic kusmuyordu, dunden beri kusuyor.Herhalde biberon veriyoruz ondan mı diyeceğim .Çünkü baya hızlı gidiyor ,sözde aventin 0 numara biberonu ama.Kaka konusunda bizimki doğduğundan beri koyu renkli kakasiEvet insan uzuluyor ama kandan bakilmasi daha garanti.
Ay esin yaninda mi senin ne guzel. Ben yalnızım kimseyi almiyorlar. O yuzden cok uykusuz kaldim bebisin gozu acilacak diye korktum. Hep baktim surekli.
Sekerli suyu bende duydum ya. Valla sarilik olacak gibi olursa verilebilir ya nolacak azicik bi sey.
Ben simdi ilk gece yattigimizda mama verdim uyanmasin makinede cok kalsin diye. Sonra deger biraz dustukten sonra mama verme anne sutu alsin daha iyi, anne sutu aldikca sariligi atacak dediler.
Cocugun kakasi degisti isikta durdukca. Civciv sarisiydi kakasi yesile dondu ve ishal gibi atiyor. Oyle atiyormus bilrubini sizinde oyle oluyor mu?
Ankaradayim ben
Ayy bu banada oldu. Benim kiz daha 3 bucuk yasinda bide. Onceden gayet kucuk geliyodu gozume simdi boyle elleri ayaklari yuzu kafasi kocaman geliyoresimde oyle diyo gozume kocaman gozukuyo diyo
Ayy bu arada mujdeee kan degeri dusmus isiga yatirmicaz artik giydirebilirsin dedilrr aldilar makineyi gittiler cok sevincliyimdoktorlar vizit gezdikten sonra cikariz heralde insallahhhh
Darisi basiniza olsun insallah bacimm
Benim de gözüme kocaman geliyor surekli oğlum sen kg aldın sanki bi tartıl bakalım boyun mu uzadı surekli bunu söylüyorumBenim oğlan bana minicik geliyordu önceden, Ela doğduğundan beri kocaman geliyor.Başka bebekler görüyordum ama genede benim kuzum bana minicik geliyordu.Şimdi Ela doğduğundan beri benim minik kuzu gözüme kocamanından geliyordoktoru bekliyorum ,kim bilir ne zaman gelir .Bugün tam bir haftalık olduk ,rabbim nice güzel zamanlar ,sağlıkla ve huzurla göstersin inşallah
Canim evet 2 gunde de esim yanımdaydı, biraz pahalıya mal oldu ama neyse yeter ki Ela iyi olsundaEvet insan uzuluyor ama kandan bakilmasi daha garanti.
Ay esin yaninda mi senin ne guzel. Ben yalnızım kimseyi almiyorlar. O yuzden cok uykusuz kaldim bebisin gozu acilacak diye korktum. Hep baktim surekli.
Sekerli suyu bende duydum ya. Valla sarilik olacak gibi olursa verilebilir ya nolacak azicik bi sey.
Ben simdi ilk gece yattigimizda mama verdim uyanmasin makinede cok kalsin diye. Sonra deger biraz dustukten sonra mama verme anne sutu alsin daha iyi, anne sutu aldikca sariligi atacak dediler.
Cocugun kakasi degisti isikta durdukca. Civciv sarisiydi kakasi yesile dondu ve ishal gibi atiyor. Oyle atiyormus bilrubini sizinde oyle oluyor mu?
Ankaradayim ben
Ayy bu banada oldu. Benim kiz daha 3 bucuk yasinda bide. Onceden gayet kucuk geliyodu gozume simdi boyle elleri ayaklari yuzu kafasi kocaman geliyoresimde oyle diyo gozume kocaman gozukuyo diyo
Ayy bu arada mujdeee kan degeri dusmus isiga yatirmicaz artik giydirebilirsin dedilrr aldilar makineyi gittiler cok sevincliyimdoktorlar vizit gezdikten sonra cikariz heralde insallahhhh
Darisi basiniza olsun insallah bacimm
Sabah 5deki olcumde 9 cikmis bizim kan degeri. 9 degerle aldilar isiktan bizi. Doktor hala gelmedi. Gorusemedik doktoru bekliyoruz.Gözün aydın canım bize de doktor geldi muayne etti ,iyi görünüyor, kana gerek yok ,usulen cihazla bir bakılsın dedi ,sonra çıkacağız. Ama pazartesi gene kontrole çağırdı. En son kaça düştü sizin?Kan uyuşmazlığı olmadığı için bir daha gerek olacağını sanmıyorum dedi.Ama Ela hic kusmuyordu, dunden beri kusuyor.Herhalde biberon veriyoruz ondan mı diyeceğim .Çünkü baya hızlı gidiyor ,sözde aventin 0 numara biberonu ama.Kaka konusunda bizimki doğduğundan beri koyu renkli kakasi
Ne kadarmis ucret? Bi daha olursa valla bende devlete gelemem heralde. Burda cok uzun bir prosedur var. Saatlerce beklettiler yatis icinCanim evet 2 gunde de esim yanımdaydı, biraz pahalıya mal oldu ama neyse yeter ki Ela iyi olsunda
Teyzeleri şimdi çıktık muayeneden. 37+2 3200 gr olmuş benim oğlan, keyfi yerindeydi uyuyordu. Çatı muayenesi yapıldı normal doğuma uygun dedi doktor bekleyeceğiz artık oğlanın keyfi ne zaman gelmek isterse
Gecen yarim gune 900 vermiştik, bu sefer 1400 verdik canım. Yapılan bir is yok ama kari koca birbirine destek oluyorsun iste ona değer.Yoksa orda verilen de ışık burda verilen de ışıkNe kadarmis ucret? Bi daha olursa valla bende devlete gelemem heralde. Burda cok uzun bir prosedur var. Saatlerce beklettiler yatis icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?