• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma İğnesi ile Gebelik/ Pozitif Silik Çizgi/ Yalancı Pozitif Test

Kızlar merhaba adetim 2 marttı. Olmadım. Ovitrelleyi 18 şubatta oldum. Bugun 14 gün. Test yaptım negatif. Sizce hala umut var mı ? Hemde hızlı test yaptım ona rağmen negatif 😥
benim de 11 gunum bugun normal kagit test yaptim negatif ama gogus agrim bel agisi vardi 4 gun agri surdu ve bugun de tekrar ayni agrilar basladi sol kasigimda agriyor sizde de boyle oldumu acaba

Bende 2 marta iğne yaptım bugün 7 günüm ama 2 gündür kasık ağrım fazla oldu artık bacağım kollarım hep ağrıyor belim iğnenin etkisi olsa geçer benim ki yeni başladı bu ağrılar eklem yerlerim ağrıyor bı yorgunluk var akıntım vardı durdu sırtım dan ağrı yarın gidip erken gebelik testi mi alsam adet günüm de 7 gün kaldı
Çatlama iğnesi bu tip yan etkiler yapıyor: vücudunuza hamilelik hormonu veriyor. O yüzden biraz daha bekleyin test için

Çatlama iğnesi bu tip yan etkiler yapıyor: vücudunuza hamilelik hormonu veriyor. O yüzden biraz daha bekleyin test için
Ama yorgunluk yoktu dün başladı bugün daha fazla kasık ağrım çok değildi şimdi daha fazla her gün daha artı yok iğne olsa yavaş yavaş geçer

adet agrisi gibi arilarda yaşıyorum 11 gun negatif olup kan tahlilinde pozitif olan varmi 😔çarşamba gunu kan tahlili vericem insallah pozitif tir allah kucamizi bos birakmasin allahim su guzel gunlerde bizlere evlatlar nasip etsin

Back