Çatlatma İğnesi ile Gebelik/ Pozitif Silik Çizgi/ Yalancı Pozitif Test

bu ikinci gebeliğim olucak ilk gebeliğim hemen olmuştu bunda uğraşacak gibiyim sanki öyle Allah büyük o isterse olacak tevekkül ettim
Bende öyle düşünüyorum ikinci hemen olmayacak yada hiç olmayacak nasip hayırlısı

Burdan anladım ki yalancı pozitif diye birşey varmış kesinlikle 12 gün dolmadan test yapmak yanıltıcıymış

Çatlama iğnesi genel olarak 10. Güne kadar vücuttan atılır. Ama 12. Güne kadar beklenmesi söylenir. Ama kanda çok rahat ayırt edebilirsiniz çünkü iğne maksimum 30 beta hcg veriyoe vücuda. Buda zamanla düştüğü için, 10. Günde 30un çok altına düşer. Kan verdiğinde bu değerden yüksek ise hayırlı uğurlu olsun 😊❤️
Canım benim beta 55 çıktı iğneden 4 gün geçti 30 beta diye mi düşünmeliyim ovitrelleyi

Canım benim beta 55 çıktı iğneden 4 gün geçti 30 beta diye mi düşünmeliyim ovitrelleyi
Evet ben iki doktor ve google amcadan öyle biliyorum.
2 gün sonra da tekrarla 2 katına çıkmışsa inşallah sağlıklı gebeliktie hayırlı olsun 🥹❤️

Beklenen adet tarihi canımm. Sat son adet tarihi
benim adetim çok erken geliyordu zaten 15 güne bir adet oluyordum çatlatma iğnesinden 5 gün sonrasında adet olmam gerekiyordu milletin 12 gün sonrasındayken benim 5 gün sonraydı acaba ilk bu ilaç tedavisinde adetim düzene mi girdi ki

Back