Canım kayınvalidemgil İstanbul’da oturuyor. Biz antalyadayız. Çocuğu görmeye geldiler 8 gün kaldılar bizde. Başka kalacak yerleri olmadığından gidin de diyemedim. Sinir olduğumla kaldım
Gözün aydın canımGüzel anneleeer
Türküşüm dün epidural sezo ile geldi
2850 gr 49 cm.. sezo sırasında gördüğümüz bir miyomumda alındı. Sezo bir tık uzun sürdü. Evimize geldkdarısı herkesin başına.
Bugun bizim de işitme testimiz vardı cok şükür geçtik ama 7 günlük yoğun bakım serüveni olduğundan 6. Ayda belirli hastanelerden birinde yeniden bakılması lazımmış bizede aynını dediler yaniBilurubin tekrar 15 oldu ,tekrar yatış yaptık. Gecen sefer cok sakin karsiladim bu sefer hüngür hüngür ağlıyorum. Anlamadim neden gene yükseldi. Gunde 3,4 kere kaka yapiyor.Sütüm var ,doyuyor.sonuc çıkmadan işitme testini yaptık önce normal dedi sonra ,sarılık olduğunu duyunca bir kac ay sonra fakültede bakılması gerekiyor dedi.Ne sarilikmis arkadas illallah ettim ya.
Gözünüz Aydın Allah hayırlı evlat eylesin insallahGüzel anneleeer
2850 gr 49 cm.. sezo sırasında gördüğümüz bir miyomumda alındı. Sezo bir tık uzun sürdü. Evimize geldkdarısı herkesin başına.
Fakültenin işitme merkezini söyledi, ona canım sıkılırken, bu değer yeniden yüksek çıkınca iyice koptum .Gecen sefer ağlamamıştım ama bu sefer ağlıyorum. Teşekkürler arkadaşımBugun bizim de işitme testimiz vardı cok şükür geçtik ama 7 günlük yoğun bakım serüveni olduğundan 6. Ayda belirli hastanelerden birinde yeniden bakılması lazımmış bizede aynını dediler yani
Bu arada çok gecmis olsun insallah bu son olur
Anneliğin diğer adı üzülmek .Mutluluktan uçmak ve üzülmek arasında bir uçurum, ilk yavrumdan biliyorum gün içinde kendi sevinç ve üzüntülerine ek olarak onunkini ekleniyor.Neyse biraz destek yaparsin bir sey olmaz insallah.Bak biz hastanedeyiz.Ben de daha ciddi sorunlarla hastanede olanları düşünüp şükredeyim ,ne bileyim valla.Bugun moral sıfır benim.Bugun bizim de işitme testimiz sarılık kontrolümüz vardı işitme testinden geçtik sarılıkta düşüşe geçmiş şükür ama ne yazık ki kg kaybı olmuş surekli emziriyorum şükür sütümde var ama kg kaybetmiş doktor biberonla da besle sağ ver dedi memeyi çekmeye yoruluyordur dedi ama ben memeyi unutur diye istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.her bezi kakali her bezi en az 10 kere kaka yapiyor doktor normal dedi ama ne bileyim üzüldüm kg almamasına
Sizi çok iyi anlıyorum biz hamileliğin 28 haftasından itibaren aynı durumdayızFakültenin işitme merkezini söyledi, ona canım sıkılırken, bu değer yeniden yüksek çıkınca iyice koptum .Gecen sefer ağlamamıştım ama bu sefer ağlıyorum. Teşekkürler arkadaşım
Gozunuz aydin olsun saglikli huzurlu guzel ömrü olsun insallah bebisinGüzel anneleeer
Ah bacimm gecmis olsun insallah bi an once..Bilurubin tekrar 15 oldu ,tekrar yatış yaptık. Gecen sefer cok sakin karsiladim bu sefer hüngür hüngür ağlıyorum. Anlamadim neden gene yükseldi. Gunde 3,4 kere kaka yapiyor.Sütüm var ,doyuyor.sonuc çıkmadan işitme testini yaptık önce normal dedi sonra ,sarılık olduğunu duyunca bir kac ay sonra fakültede bakılması gerekiyor dedi.Ne sarilikmis arkadas illallah ettim ya.
Çarşamba aksam 15le yattık.Gece 3 te cihazla ölçtüler karnı 3 tu kafasi sapkanin altinda diye 11 çıktı, ortalamasini aliyoruz dediler.7 diyip çıkardılar. Bugun kontrole geldik ,doktor kan verin muhtemelen 12 falan çıkacaktır ona göre konuşuruz gene kontrole gelirsiniz dedi.Sonuc çıktı ki gene 15.Ben anlamiyorum madem sıfırlanana kadar dursaydı ya da neden yükseliyor.Mesela bana mama vermene gerek yok dedi.Allah var bayram günü polikinlik açtı bizi muayne etti belki etmese bizimkide dun 20 üstü çıkacaktı .Ela memede durmak istiyor bugun pompa ile biberon getirdim yoksa cihazda yatamayacak.Hic biberon vermemiştim ama su an önceliğim sarılık. Siz ne yaptınız son durum nedir?Gozunuz aydin olsun saglikli huzurlu guzel ömrü olsun insallah bebisin
Ah bacimm gecmis olsun insallah bi an once..
Onceki yattiginizda da 15le yatmistiniz kac olunca cikarmislardi sizi? Kac gun sonra tekrar yukselmis oldu simdi?
Ben anlamadim bu sarilik ne is ya. Benimde bebenin kilo alimi iyi sutum var emiyo uyku hali yok. Yani sariligi nasil bu kadar yuksek. Al simdi yatiyoruz bak sonrasinda geri yukseliyormus.. sonsuz bi dongu gibi degil mi
Seni cok iyi anlıyorum insan sakin kalmaya calisiyor ama o minicik bedenleri oyle cirilciplak isigin altinda yatiyor. Insan bi sey olacak diye korkuyor. Zaten hormonlariniz alt ust olmus durumda.. ahh ahh rabbim butun sifa bekleyenlere sifa versin insallah bebeklerimiz bi an once guclensin toparlansin evlerimize gidelim
Iyi yapmissin canim dun gece bende hep makinede kalsin diye hic emzirmedim once mama verdik sonra esim pompami getirdi sagdim icirdim biberonla butun gece yatti nerdeyse isikta. Bugunde deger dusmus artik biberon verme emzir dediler bugun emziriyorum.Çarşamba aksam 15le yattık.Gece 3 te cihazla ölçtüler karnı 3 tu kafasi sapkanin altinda diye 11 çıktı, ortalamasini aliyoruz dediler.7 diyip çıkardılar. Bugun kontrole geldik ,doktor kan verin muhtemelen 12 falan çıkacaktır ona göre konuşuruz gene kontrole gelirsiniz dedi.Sonuc çıktı ki gene 15.Ben anlamiyorum madem sıfırlanana kadar dursaydı ya da neden yükseliyor.Mesela bana mama vermene gerek yok dedi.Allah var bayram günü polikinlik açtı bizi muayne etti belki etmese bizimkide dun 20 üstü çıkacaktı .Ela memede durmak istiyor bugun pompa ile biberon getirdim yoksa cihazda yatamayacak.Hic biberon vermemiştim ama su an önceliğim sarılık. Siz ne yaptınız son durum nedir?
Canim yatıp çıkıp bir daha yatmaktansa cok durmak daha iyi ,o gun sanki bedavaymis gibi bizi dakikayla çıkardılar 11 saatte ,halbuki dünya para ödedik.Yeterki tam düşsün de ne olursa artık.Iyi yapmissin canim dun gece bende hep makinede kalsin diye hic emzirmedim once mama verdik sonra esim pompami getirdi sagdim icirdim biberonla butun gece yatti nerdeyse isikta. Bugunde deger dusmus artik biberon verme emzir dediler bugun emziriyorum.
Bizimde son durum bi daha kanini aldilar sonucu soylemediler bana ama düşmüş biraz daha dediler isik ciftliymis tekliye dusurduler. Bu gece de hastanedeyiz biz. Yarin sabah kan alinacak tekrar duruma gore cikacagiz.
Evet oyleymis gercekten simdi sordum hemsirelere. Degerimiz 12,5a dusmus. 12nin altina dusunce çıkarıyoruz ama kan grubumuz farkli oldugu icin bebekle, tekrarlamasin diye tedbir olarak fazla tutuyoruz dedi.Canim yatıp çıkıp bir daha yatmaktansa cok durmak daha iyi ,o gun sanki bedavaymis gibi bizi dakikayla çıkardılar 11 saatte ,halbuki dünya para ödedik.Yeterki tam düşsün de ne olursa artık.
Cesaretini tebrik ederim arkadaşımBöyle zamanlarda en iyisi güvendiğiniz bir kişinin yanındakalması bence. Ben pek sevmem kayınvalidesi. Çok görüşmeyerek saygısızlık yapmamaya çalışıyorum sadece eşim için . Çünkü lafını sözünü asla bilmez. Bebek doğacağı zaman eşinin ailesinden annesinden daha yakın gördüğüm kişiler var onlar da dahil kim yardıma gelelim dese ben ann3mden başkasini istemiyorum çocuğa alışırken sakinlik lazım kimse beni yanlış anlamasın deyip kabul etmedim. Bugüne kadar annem kaldı. Zaten bebekle hep ben ilgilendim o sağolsun yemeğini evimin işini her şeyi yaptı. Bugün onu da gönderdim birkaç gün eşimle birlikte bakalım diye. Inan kafam çok rahattı. Kimse gözüme batmadı sakin atlattım çok şükür. Yoksa zaten hormonlar tavan. Kim bilir neler olurdu
Güzel anneleeer
Hastaneye göre değişiyor sanırım, çocuk bölümünde değil de yogunbakima yatırdılar. Öyle olunca da yanına almıyorlar malesef. Sadece yoğunbakimda çıkmak üzere olan bebeklerin annelerini emzirmeleri için alıyorlardı. Beni de üstünü giydirmem için aldılar cikaracakken.Aaaaa bebegi bırakıp sizi mi gönderdiler, biz esim ve ben yaninda kaldık.Odaya cihazı getirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?