Çok geçmiş olsun canım scayip üzüldüm bu ne ya saçma sapan işler. Zaten şu başka hastanenin sonucunu kabul etmeme olayı beni benden alıyor.Off bilmiyorum ki ya 2 kere kan aldilar ama sonuclarini soylemediler bana. Burda sifir iletisim. Herkes birbirini öldürecek nerdeyse öyle agrasifler hemsireler doktorlar. Bi sey sorulmuyo.
O kadar sacma ki yasadiklarimiz..
Dun medicanada rutin muayene icin gittik sarilik ve topuk kanina bakildi elinden kan aldilar cocugumun. Sariligi 25 cikti dr aradi bizi. Hemen sehir hastanesine gidin diyo cok yuksek cikmis kan degisimi yapilabilir dedi. Medicanada yer yokmus baska ozelede gitme yenidogan doktoru olmasi lazim dedi. Neyse geldik sehir hastanesine.
Allah kimseyi dusurmesin devlet hastanelerine gercekten rezillik. Acilden giriş yapin dedi dr. Yaptik 10 kisi sira bekledik. Bekle bekle sonra aldilar. 25 diyoruz kan sonucunu gosteriyoruz burda bi daha kan almamiz lazim olmaz dediler.. bi daha deldiler cocugumun elini 4 tup kan aldilar aglata aglata. 2 saat sonra cikar sonuc dediler. 2 saat bos bos bekledik vakit kaybettik. Sonra sonuc cikti gittik. Sarilik bakmamis gerizekalilar. Baska seylere bakmislar.. ölür müsün öldürür müsün.. sonra bizim 25 değerimizi kabul edip artik aksam 8de yatirdilar bizi. Bu arada allahtan onceki aldiklari kan labda duruyormus. Ondan sarilik baktilar deger 27ye yukselmis.
25 deger saat 3 gibi alindiginda cikmisti. 27 deger saat 5 gibi alindi. Bizim yatisimiz taaaaa aksam 8 bucukta yapildi. Bide beni acele ettiriyolar hadi hadi cok yukselmis degeriniz diye. Gerizekalilar. Cocugum bos yere saat 5ten aksam 8 bucuga kadar bekledi. Cihaza girdiginde allah bilir kac olmustu degeri.. gercekten sinirlerim cok bozuldu.
Bide doktorlari dövdü diye haber yapiyolar. Doktorlarin tavri oyle ki. Kopek gibi davraniyolar herkese. Biz ki ilimli insanlariz biz bile cinnet gecirecektik artik. Allah kimseyi ama kimseyi bu devlet hastanelerine dusurmesin. Ozel hastanelerede dusurmesin oda ayri onlarda insani cuzdan gibi goruyolar sadece. Ahh ahh neden boyle bizim ulkemiz..
benim korona hala çıkmadı maskeyle emziriyorum çocuğumu sinirlerim bozuldu.
Kizlar gece 1de alinan kan sonucumuz 22 cikmis. Sabah 7de alinan kan sonucumuz 16 cikmis. Yavas yavas dusuyor sarilik degerimiz cok sukur. Insallah aksama kadar iyice duser sifirlanir gider
Ay bende aynıyım inşallah corona değilimdir diyorum.Zaten son günler zor ağırlaştık birde hastalık iyice zorluyor insanı. İnşallah biran önce toparlanırız. Senin daha zor çocuk oldu mu gerçekten okuldan getiriyorlar.Bende de dünden beri baş ağrısı boğaz ağrısı var yamuluyorum sanırım
Sırasımıydı şimdi şurda kalmış 10 günümcorona falan olmasında atlatırım artık napiyim ama stres oldum sabaha kadar kabus görmüşüm bayramda da çocuk keyifsizdi hep okuldan geliyo.. Bebek doğunca napıcaz bilmiyorum
Ay bende aynıyım inşallah corona değilimdir diyorum.Zaten son günler zor ağırlaştık birde hastalık iyice zorluyor insanı. İnşallah biran önce toparlanırız. Senin daha zor çocuk oldu mu gerçekten okuldan getiriyorlar.
Gecen hafta perşembeden beri tuvalete çıkmamıştım kızlar, yemin ediyorum bugun resmen doğum sancısı ile aci cektim ,midem bulandı, bayılacaktım, rabbim cok şükür, yemek ,içmek gibi yarattığı her şeyin bir sebebi bir mükemmelliği var.Ama ayaklarım ve bacaklarım halen davul gibi.Bugun Ela nin kontrolünden sonra doktora da gideceğim kontrole ,bakalim ne diyecek ,artık 6 gün olmuş, bu ödem normal gelmiyor bana artık
Çıktı canım negatif üşümem titremem ateşim falan düştü ama nefesim daralıyor. Pazartesiye göğüs hastalıklarından randevu aldım. Baktırcam çünkü tüm gün boğulur gibi oldum.Hala mı çıkmadı ya Yoktur inşallah cnm negatiftir
Bende evde hızlı kitlerden yaptım negatif şimdilik
Canım o ödem normal. Spinal yapan hepimizde oldu sanırım onun yan etkisiymiş. Bileklerim ayaklarım ve bacaklarım tanınmayacak haldeydi benimdeGecen hafta perşembeden beri tuvalete çıkmamıştım kızlar, yemin ediyorum bugun resmen doğum sancısı ile aci cektim ,midem bulandı, bayılacaktım, rabbim cok şükür, yemek ,içmek gibi yarattığı her şeyin bir sebebi bir mükemmelliği var.Ama ayaklarım ve bacaklarım halen davul gibi.Bugun Ela nin kontrolünden sonra doktora da gideceğim kontrole ,bakalim ne diyecek ,artık 6 gün olmuş, bu ödem normal gelmiyor bana artık
Bi ise yaramiyolar niye geliyolar anlamiyorum. Sirf geldi desinler diye geliyolar. Karlarindan cok zarari dokunuyo.Kızlar kayınvalidemi çok sevmesem de saygım sonsuzdu. Ama cidden doğuma geldiklerinde o saygımı da kaybedecek gibi oldum. Doğumun olacağı sabah geldiler saat 04.00 gibi. Kadın sabahın köründe bana bunu nereye koyalım şunu kapalım diye uyutmadı 3 saatlik uykuyla doğuma gittim. Sonra doğum oldu fototerapi derken eve bi geldim afedersiniz 2 günde evin içine etmişler ki doğumdan 1 gün önce kadın çağırıp evi bal dök yala yaptırmıştım. Evin her yeri pislik içindeydi. Kayınvalidem evi silmeye kalktı viledamı kırdı. Annem bakmış kırık viledayla uğraşıp duruyor demiş aşığı Sokakta spotçu var. Söylene söylene gitmiş vileda almış eve gelmiş anneme 65 TL verdim yuh demiş. Annem sinir olmuş. Sonra 2 tane tenceremi kırdı. Sonra ankastre ocağımı bozdu. Bin kere söyledim tamirci çağırın dedim çağırmadı da. Bugün tamirci çağırdım. Ocağı değiştirmeniz lazım baya tamiri imkansız bozulmuş dedi. 2 bin TL yoktan yere gidecek yani. Hayır geldiler yediler içtiler gittiler ne eve alışveriş yaptılar ne bişey. Gittikleri gün annem bize geldi baya bi kızdı. Çünkü dolap bomboştu. Kadın ben bebeği saatlerce emzirmişim doymuş uyutmuşum. Çocuğu uykusundan kaldırıp mama veriyordu. Geçen aradım gene bana bu çocuk aç dedi. Allahım kafayı yedirtti. Ben de iletişimi kestim bugün eşimi aramış gelin bizi neden aramıyor demiş. Aramam tabii moral bozmaktan öteye bir şey yaptığınız yok. Kayınpederim geldiği günden gittiği güne kadar anca tvde survivor seyretti. 1 gram faydası dokunmadı. İfrit oldum.
Ay bende aynıyım inşallah corona değilimdir diyorum.Zaten son günler zor ağırlaştık birde hastalık iyice zorluyor insanı. İnşallah biran önce toparlanırız. Senin daha zor çocuk oldu mu gerçekten okuldan getiriyorlar.
Ahhsana da geçmiş olsun canım.
Gerçekten dediğin gibi bu sabah yalvardım zaten yeterince eziyetim var allahım ne olur son anda bunu yaşatma bide diye yaa
İnşallah çabucak atlatırız hafif bi üşütmedir
Valla ocak olayına çok sinirlendim durduk yere masraf çıktı.Bi ise yaramiyolar niye geliyolar anlamiyorum. Sirf geldi desinler diye geliyolar. Karlarindan cok zarari dokunuyo.
Iyi sabretmissin. Neyse gecmis gitmis gecmis olsun. Bi daha gelmezler insallah
Çok geçmiş olsun canım. Hemen toparlayacak inşallah. Allah şifasını bi an önce versin inşallahKizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Böyle zamanlarda en iyisi güvendiğiniz bir kişinin yanındakalması bence. Ben pek sevmem kayınvalidesi. Çok görüşmeyerek saygısızlık yapmamaya çalışıyorum sadece eşim için . Çünkü lafını sözünü asla bilmez. Bebek doğacağı zaman eşinin ailesinden annesinden daha yakın gördüğüm kişiler var onlar da dahil kim yardıma gelelim dese ben ann3mden başkasini istemiyorum çocuğa alışırken sakinlik lazım kimse beni yanlış anlamasın deyip kabul etmedim. Bugüne kadar annem kaldı. Zaten bebekle hep ben ilgilendim o sağolsun yemeğini evimin işini her şeyi yaptı. Bugün onu da gönderdim birkaç gün eşimle birlikte bakalım diye. Inan kafam çok rahattı. Kimse gözüme batmadı sakin atlattım çok şükür. Yoksa zaten hormonlar tavan. Kim bilir neler olurduKızlar kayınvalidemi çok sevmesem de saygım sonsuzdu. Ama cidden doğuma geldiklerinde o saygımı da kaybedecek gibi oldum. Doğumun olacağı sabah geldiler saat 04.00 gibi. Kadın sabahın köründe bana bunu nereye koyalım şunu kapalım diye uyutmadı 3 saatlik uykuyla doğuma gittim. Sonra doğum oldu fototerapi derken eve bi geldim afedersiniz 2 günde evin içine etmişler ki doğumdan 1 gün önce kadın çağırıp evi bal dök yala yaptırmıştım. Evin her yeri pislik içindeydi. Kayınvalidem evi silmeye kalktı viledamı kırdı. Annem bakmış kırık viledayla uğraşıp duruyor demiş aşığı Sokakta spotçu var. Söylene söylene gitmiş vileda almış eve gelmiş anneme 65 TL verdim yuh demiş. Annem sinir olmuş. Sonra 2 tane tenceremi kırdı. Sonra ankastre ocağımı bozdu. Bin kere söyledim tamirci çağırın dedim çağırmadı da. Bugün tamirci çağırdım. Ocağı değiştirmeniz lazım baya tamiri imkansız bozulmuş dedi. 2 bin TL yoktan yere gidecek yani. Hayır geldiler yediler içtiler gittiler ne eve alışveriş yaptılar ne bişey. Gittikleri gün annem bize geldi baya bi kızdı. Çünkü dolap bomboştu. Kadın ben bebeği saatlerce emzirmişim doymuş uyutmuşum. Çocuğu uykusundan kaldırıp mama veriyordu. Geçen aradım gene bana bu çocuk aç dedi. Allahım kafayı yedirtti. Ben de iletişimi kestim bugün eşimi aramış gelin bizi neden aramıyor demiş. Aramam tabii moral bozmaktan öteye bir şey yaptığınız yok. Kayınpederim geldiği günden gittiği güne kadar anca tvde survivor seyretti. 1 gram faydası dokunmadı. İfrit oldum.
Canım kayınvalidemgil İstanbul’da oturuyor. Biz antalyadayız. Çocuğu görmeye geldiler 8 gün kaldılar bizde. Başka kalacak yerleri olmadığından gidin de diyemedim. Sinir olduğumla kaldım.Böyle zamanlarda en iyisi güvendiğiniz bir kişinin yanındakalması bence. Ben pek sevmem kayınvalidesi. Çok görüşmeyerek saygısızlık yapmamaya çalışıyorum sadece eşim için . Çünkü lafını sözünü asla bilmez. Bebek doğacağı zaman eşinin ailesinden annesinden daha yakın gördüğüm kişiler var onlar da dahil kim yardıma gelelim dese ben ann3mden başkasini istemiyorum çocuğa alışırken sakinlik lazım kimse beni yanlış anlamasın deyip kabul etmedim. Bugüne kadar annem kaldı. Zaten bebekle hep ben ilgilendim o sağolsun yemeğini evimin işini her şeyi yaptı. Bugün onu da gönderdim birkaç gün eşimle birlikte bakalım diye. Inan kafam çok rahattı. Kimse gözüme batmadı sakin atlattım çok şükür. Yoksa zaten hormonlar tavan. Kim bilir neler olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?