2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
benim korona hala çıkmadı maskeyle emziriyorum çocuğumu sinirlerim bozuldu.

Çok geçmiş olsun canım scayip üzüldüm bu ne ya saçma sapan işler. Zaten şu başka hastanenin sonucunu kabul etmeme olayı beni benden alıyor.
Ama neyseki düşüyomuş değeri de bi an önce toparlanır çıkarsınız. Sen lohusa halinle daha da üzülüyosundur anlıyorum ama güzel haberler yakın

Bende de dünden beri baş ağrısı boğaz ağrısı var yamuluyorum sanırım
Sırasımıydı şimdi şurda kalmış 10 günüm corona falan olmasında atlatırım artık napiyim ama stres oldum sabaha kadar kabus görmüşüm bayramda da çocuk keyifsizdi hep okuldan geliyo.. Bebek doğunca napıcaz bilmiyorum

Ay bende aynıyım inşallah corona değilimdir diyorum.Zaten son günler zor ağırlaştık birde hastalık iyice zorluyor insanı. İnşallah biran önce toparlanırız. Senin daha zor çocuk oldu mu gerçekten okuldan getiriyorlar.

Ahhsana da geçmiş olsun canım.
Gerçekten dediğin gibi bu sabah yalvardım zaten yeterince eziyetim var allahım ne olur son anda bunu yaşatma bide diye yaa
İnşallah çabucak atlatırız hafif bi üşütmedir

Gecen hafta perşembeden beri tuvalete çıkmamıştım kızlar, yemin ediyorum bugun resmen doğum sancısı ile aci cektim ,midem bulandı, bayılacaktım, rabbim cok şükür, yemek ,içmek gibi yarattığı her şeyin bir sebebi bir mükemmelliği var.Ama ayaklarım ve bacaklarım halen davul gibi.Bugun Ela nin kontrolünden sonra doktora da gideceğim kontrole ,bakalim ne diyecek ,artık 6 gün olmuş, bu ödem normal gelmiyor bana artık

Ooo ne kdr çok olmuş çatlar insan yaa
Bence ödem de 10 günden sonra geçer cnm

Hala mı çıkmadı ya Yoktur inşallah cnm negatiftir
Bende evde hızlı kitlerden yaptım negatif şimdilik
Çıktı canım negatif üşümem titremem ateşim falan düştü ama nefesim daralıyor. Pazartesiye göğüs hastalıklarından randevu aldım. Baktırcam çünkü tüm gün boğulur gibi oldum.

Canım o ödem normal. Spinal yapan hepimizde oldu sanırım onun yan etkisiymiş. Bileklerim ayaklarım ve bacaklarım tanınmayacak haldeydi benimde yürürken ayaklarımın üzeri langır langır sallanıyodu sanki ama bi anda iniverdi. Bol su, tuzu kesmiştim etkisi oldu mu bilmiyorum

Kızlar kayınvalidemi çok sevmesem de saygım sonsuzdu. Ama cidden doğuma geldiklerinde o saygımı da kaybedecek gibi oldum. Doğumun olacağı sabah geldiler saat 04.00 gibi. Kadın sabahın köründe bana bunu nereye koyalım şunu kapalım diye uyutmadı 3 saatlik uykuyla doğuma gittim. Sonra doğum oldu fototerapi derken eve bi geldim afedersiniz 2 günde evin içine etmişler ki doğumdan 1 gün önce kadın çağırıp evi bal dök yala yaptırmıştım. Evin her yeri pislik içindeydi. Kayınvalidem evi silmeye kalktı viledamı kırdı. Annem bakmış kırık viledayla uğraşıp duruyor demiş aşığı Sokakta spotçu var. Söylene söylene gitmiş vileda almış eve gelmiş anneme 65 TL verdim yuh demiş. Annem sinir olmuş. Sonra 2 tane tenceremi kırdı. Sonra ankastre ocağımı bozdu. Bin kere söyledim tamirci çağırın dedim çağırmadı da. Bugün tamirci çağırdım. Ocağı değiştirmeniz lazım baya tamiri imkansız bozulmuş dedi. 2 bin TL yoktan yere gidecek yani. Hayır geldiler yediler içtiler gittiler ne eve alışveriş yaptılar ne bişey. Gittikleri gün annem bize geldi baya bi kızdı. Çünkü dolap bomboştu. Kadın ben bebeği saatlerce emzirmişim doymuş uyutmuşum. Çocuğu uykusundan kaldırıp mama veriyordu. Geçen aradım gene bana bu çocuk aç dedi. Allahım kafayı yedirtti. Ben de iletişimi kestim bugün eşimi aramış gelin bizi neden aramıyor demiş. Aramam tabii moral bozmaktan öteye bir şey yaptığınız yok. Kayınpederim geldiği günden gittiği güne kadar anca tvde survivor seyretti. 1 gram faydası dokunmadı. İfrit oldum.

Bi ise yaramiyolar niye geliyolar anlamiyorum. Sirf geldi desinler diye geliyolar. Karlarindan cok zarari dokunuyo.

Iyi sabretmissin. Neyse gecmis gitmis gecmis olsun. Bi daha gelmezler insallah

Ahhsana da geçmiş olsun canım.
Gerçekten dediğin gibi bu sabah yalvardım zaten yeterince eziyetim var allahım ne olur son anda bunu yaşatma bide diye yaa
İnşallah çabucak atlatırız hafif bi üşütmedir

Gecmis olsun sizlere kizlar. Bagisikligimiz dusuk tabi hastaliklara acigiz. Insallah doguma kadar toparlanirsiniz c vit. Alin.

Dogumdan sonra da halsizlik hissi devam ediyor cunku toparlayin kendinizi birakmayin

Bi ise yaramiyolar niye geliyolar anlamiyorum. Sirf geldi desinler diye geliyolar. Karlarindan cok zarari dokunuyo.

Iyi sabretmissin. Neyse gecmis gitmis gecmis olsun. Bi daha gelmezler insallah
Valla ocak olayına çok sinirlendim durduk yere masraf çıktı.

Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Çok geçmiş olsun canım. Hemen toparlayacak inşallah. Allah şifasını bi an önce versin inşallah

Böyle zamanlarda en iyisi güvendiğiniz bir kişinin yanındakalması bence. Ben pek sevmem kayınvalidesi. Çok görüşmeyerek saygısızlık yapmamaya çalışıyorum sadece eşim için . Çünkü lafını sözünü asla bilmez. Bebek doğacağı zaman eşinin ailesinden annesinden daha yakın gördüğüm kişiler var onlar da dahil kim yardıma gelelim dese ben ann3mden başkasini istemiyorum çocuğa alışırken sakinlik lazım kimse beni yanlış anlamasın deyip kabul etmedim. Bugüne kadar annem kaldı. Zaten bebekle hep ben ilgilendim o sağolsun yemeğini evimin işini her şeyi yaptı. Bugün onu da gönderdim birkaç gün eşimle birlikte bakalım diye. Inan kafam çok rahattı. Kimse gözüme batmadı sakin atlattım çok şükür. Yoksa zaten hormonlar tavan. Kim bilir neler olurdu

Canım kayınvalidemgil İstanbul’da oturuyor. Biz antalyadayız. Çocuğu görmeye geldiler 8 gün kaldılar bizde. Başka kalacak yerleri olmadığından gidin de diyemedim. Sinir olduğumla kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…