Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Çok geçmiş olsun. Geçen hafta da benim bebeğim yattı, 18di değer, 24 saat olmadan çıktı. İnsan bebeği orada bırakıp tek eve gelince çok kötü oluyor ama sağlıcakla çıkacak sizinki de.Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Çok gecmis olsun insallah (-) çıkar çabucak iyi olursunKızlar 38.7 ateşle hastaneye gittim covid testi yapıldı hemen. Maske ile emzir dediler. Sabaha çakacakmış sonuç. Dua lütfen
Bakalım inşallah ikiside günlerini bekler uzmezler bizi çünkü evde kendi kendine gelen sancidan ağrıdan çok korkuyorum ki eşim benden daha korkak az kaldı şafak dört tutalım içimizdeSelam canım benimde doktorum bgün aynı cümleleri kullandı ,benimde hem sancım çıktı hemde dün nişan geldi açılmam var mış1 cm açılmam ,sancı cok yüksek değil diye 10 mayıs sabahını beklemeye karar verdik ama bu arada temkinli olucaz haberleşicez herhangı bi sancı da diye..inşallah 10 mayıs bekler benim kuzuda ama be dha yuksek sancım cksaydı benimde yatışımı yapıyordu doktorum..
Aaaaa bebegi bırakıp sizi mi gönderdiler, biz esim ve ben yaninda kaldık.Odaya cihazı getirdiler.Çok geçmiş olsun. Geçen hafta da benim bebeğim yattı, 18di değer, 24 saat olmadan çıktı. İnsan bebeği orada bırakıp tek eve gelince çok kötü oluyor ama sağlıcakla çıkacak sizinki de.
Ya sancı cıkıyo nst de ama ben vajina ağrısı kemiklerim ayrılıyomıs gbı hıssedıyorum saga sola donerken baska d bı sancı hıssetmıuorım acıkcası .. suyuna dkkat et nişan gelirse hber ver dedi doktorum. Gün sayıyorum vallahi.. ne kdr olmuş bebeğiniz? Pazartesi anestezi doktoruyla fln görüşmemiz var saati o zmn belirleyecegı ve pcr testı istediler sizdende istendi mi? Eşinizden ya da ?Bakalım inşallah ikiside günlerini bekler uzmezler bizi çünkü evde kendi kendine gelen sancidan ağrıdan çok korkuyorum ki eşim benden daha korkak az kaldı şafak dört tutalım içimizde
İnşallah gerçi eve gelince bi baktım göğüslerim taş gibi olmuş yemek yedim sütümü sağdım laçini emzirirken diğer göğsümden akanı topladım 50 cc süt toplamış oldum. Laçin 2 göğsümü de emdi yetmedi topladığım 50 ccyi de içti yetmedi mama yedi. Gece uyurken hep su gibi ter içinde kaldım şıpır şıpır. İnşallah mikrobu atmışımdır.Çok gecmis olsun insallah (-) çıkar çabucak iyi olursun
Cok gecmis olsun canim. Insallah bi an once iyilesirsin bebegine bulasmadanİnşallah gerçi eve gelince bi baktım göğüslerim taş gibi olmuş yemek yedim sütümü sağdım laçini emzirirken diğer göğsümden akanı topladım 50 cc süt toplamış oldum. Laçin 2 göğsümü de emdi yetmedi topladığım 50 ccyi de içti yetmedi mama yedi. Gece uyurken hep su gibi ter içinde kaldım şıpır şıpır. İnşallah mikrobu atmışımdır.
Mastit olabilir misiniz?aman dikkat edin oda ateş yapabilirİnşallah gerçi eve gelince bi baktım göğüslerim taş gibi olmuş yemek yedim sütümü sağdım laçini emzirirken diğer göğsümden akanı topladım 50 cc süt toplamış oldum. Laçin 2 göğsümü de emdi yetmedi topladığım 50 ccyi de içti yetmedi mama yedi. Gece uyurken hep su gibi ter içinde kaldım şıpır şıpır. İnşallah mikrobu atmışımdır.
Naptin cnm düştü mü bebeğin değeriCok gecmis olsun canim. Insallah bi an once iyilesirsin bebegine bulasmadan
Ya sancı cıkıyo nst de ama ben vajina ağrısı kemiklerim ayrılıyomıs gbı hıssedıyorum saga sola donerken baska d bı sancı hıssetmıuorım acıkcası .. suyuna dkkat et nişan gelirse hber ver dedi doktorum. Gün sayıyorum vallahi.. ne kdr olmuş bebeğiniz? Pazartesi anestezi doktoruyla fln görüşmemiz var saati o zmn belirleyecegı ve pcr testı istediler sizdende istendi mi? Eşinizden ya da ?
Mastit mi diye ben de düşündüm ama göğsüm acımıyor sadece dolmuş.Mastit olabilir misiniz?aman dikkat edin oda ateş yapabilir
Off bilmiyorum ki ya 2 kere kan aldilar ama sonuclarini soylemediler bana. Burda sifir iletisim. Herkes birbirini öldürecek nerdeyse öyle agrasifler hemsireler doktorlar. Bi sey sorulmuyo.Naptin cnm düştü mü bebeğin değeri
Off bilmiyorum ki ya 2 kere kan aldilar ama sonuclarini soylemediler bana. Burda sifir iletisim. Herkes birbirini öldürecek nerdeyse öyle agrasifler hemsireler doktorlar. Bi sey sorulmuyo.
O kadar sacma ki yasadiklarimiz..
Dun medicanada rutin muayene icin gittik sarilik ve topuk kanina bakildi elinden kan aldilar cocugumun. Sariligi 25 cikti dr aradi bizi. Hemen sehir hastanesine gidin diyo cok yuksek cikmis kan degisimi yapilabilir dedi. Medicanada yer yokmus baska ozelede gitme yenidogan doktoru olmasi lazim dedi. Neyse geldik sehir hastanesine.
Allah kimseyi dusurmesin devlet hastanelerine gercekten rezillik. Acilden giriş yapin dedi dr. Yaptik 10 kisi sira bekledik. Bekle bekle sonra aldilar. 25 diyoruz kan sonucunu gosteriyoruz burda bi daha kan almamiz lazim olmaz dediler.. bi daha deldiler cocugumun elini 4 tup kan aldilar aglata aglata. 2 saat sonra cikar sonuc dediler. 2 saat bos bos bekledik vakit kaybettik. Sonra sonuc cikti gittik. Sarilik bakmamis gerizekalilar. Baska seylere bakmislar.. ölür müsün öldürür müsün.. sonra bizim 25 değerimizi kabul edip artik aksam 8de yatirdilar bizi. Bu arada allahtan onceki aldiklari kan labda duruyormus. Ondan sarilik baktilar deger 27ye yukselmis.
25 deger saat 3 gibi alindiginda cikmisti. 27 deger saat 5 gibi alindi. Bizim yatisimiz taaaaa aksam 8 bucukta yapildi. Bide beni acele ettiriyolar hadi hadi cok yukselmis degeriniz diye. Gerizekalilar. Cocugum bos yere saat 5ten aksam 8 bucuga kadar bekledi. Cihaza girdiginde allah bilir kac olmustu degeri.. gercekten sinirlerim cok bozuldu.
Bide doktorlari dövdü diye haber yapiyolar. Doktorlarin tavri oyle ki. Kopek gibi davraniyolar herkese. Biz ki ilimli insanlariz biz bile cinnet gecirecektik artik. Allah kimseyi ama kimseyi bu devlet hastanelerine dusurmesin. Ozel hastanelerede dusurmesin oda ayri onlarda insani cuzdan gibi goruyolar sadece. Ahh ahh neden boyle bizim ulkemiz..
Çok üzüldüm, inşallah düşer bir an önce. Canim kan mevzusuna takılma özelde bizde de gelip gidip kan aldılar.Bilirubin bakilirken çıkan kan yetmedi ,2.yi aldilar.Falan filan kan mevzusuna üzülme. Ama diğer konularda haklısın. Bazen insana köpek muamelesi yapıyorlar, bu tamamen ,insanlıkla ilgili bir sey.Her zaman söylerim Allah hastaneye düşürmesin, nefret ediyorumOff bilmiyorum ki ya 2 kere kan aldilar ama sonuclarini soylemediler bana. Burda sifir iletisim. Herkes birbirini öldürecek nerdeyse öyle agrasifler hemsireler doktorlar. Bi sey sorulmuyo.
O kadar sacma ki yasadiklarimiz..
Dun medicanada rutin muayene icin gittik sarilik ve topuk kanina bakildi elinden kan aldilar cocugumun. Sariligi 25 cikti dr aradi bizi. Hemen sehir hastanesine gidin diyo cok yuksek cikmis kan degisimi yapilabilir dedi. Medicanada yer yokmus baska ozelede gitme yenidogan doktoru olmasi lazim dedi. Neyse geldik sehir hastanesine.
Allah kimseyi dusurmesin devlet hastanelerine gercekten rezillik. Acilden giriş yapin dedi dr. Yaptik 10 kisi sira bekledik. Bekle bekle sonra aldilar. 25 diyoruz kan sonucunu gosteriyoruz burda bi daha kan almamiz lazim olmaz dediler.. bi daha deldiler cocugumun elini 4 tup kan aldilar aglata aglata. 2 saat sonra cikar sonuc dediler. 2 saat bos bos bekledik vakit kaybettik. Sonra sonuc cikti gittik. Sarilik bakmamis gerizekalilar. Baska seylere bakmislar.. ölür müsün öldürür müsün.. sonra bizim 25 değerimizi kabul edip artik aksam 8de yatirdilar bizi. Bu arada allahtan onceki aldiklari kan labda duruyormus. Ondan sarilik baktilar deger 27ye yukselmis.
25 deger saat 3 gibi alindiginda cikmisti. 27 deger saat 5 gibi alindi. Bizim yatisimiz taaaaa aksam 8 bucukta yapildi. Bide beni acele ettiriyolar hadi hadi cok yukselmis degeriniz diye. Gerizekalilar. Cocugum bos yere saat 5ten aksam 8 bucuga kadar bekledi. Cihaza girdiginde allah bilir kac olmustu degeri.. gercekten sinirlerim cok bozuldu.
Bide doktorlari dövdü diye haber yapiyolar. Doktorlarin tavri oyle ki. Kopek gibi davraniyolar herkese. Biz ki ilimli insanlariz biz bile cinnet gecirecektik artik. Allah kimseyi ama kimseyi bu devlet hastanelerine dusurmesin. Ozel hastanelerede dusurmesin oda ayri onlarda insani cuzdan gibi goruyolar sadece. Ahh ahh neden boyle bizim ulkemiz..
Ayyyy iyi cok şükür, cok üzülmüştüm, öğlene düşer tamamenKizlar gece 1de alinan kan sonucumuz 22 cikmis. Sabah 7de alinan kan sonucumuz 16 cikmis. Yavas yavas dusuyor sarilik degerimiz cok sukur. Insallah aksama kadar iyice duser sifirlanir gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?