2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canim yatağa yanina al ,biz eşimle kendimiz bir tık aşağı yatiyoruz ,bebek daha yukarıda kaliyor ,güvenliği açısından. Iyice doyur bir de böyle yatır dene.Seni istiyor

Yarın gideceğiz bakalım, bizimki de sarılıktan 1 gece fototerapi aldı yoğunbakimda. Hatta dun tekrar sarı gibi geldi bana, acile gittik ama acil doktoru çok sarı değil dedi. Şimdi kan alırsak da bilirubin yükselir dedi, tahlil yapmadı.

Sarılık her çocuk oluyor galiba canini sıkma bizim doktorumuz da bir kez tahlil yaptirdi sonraki günlerde tekrar yapmadı gözle kontrol etti zaten beslendikce sarılık degeri düşüyor belki gerekli görürse biraz süt yaninda mama ole desteklemeni ister.

Peki aç kalmadı mı yani sütünüz hep vardı o zaman ki doymus bebek :) benim sütüm yetmiyor doymuyor ki :/

Peki aç kalmadı mı yani sütünüz hep vardı o zaman ki doymus bebek :) benim sütüm yetmiyor doymuyor ki :/
Canım benim süt yetmiyorsa mama kaçınılmaz tabi haliyle biberon da hepimizin annelik serüveni farklı ve zor rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ay kizlar sarilik degerimiz 25 cikmis ya oha. Cok yuksek hemen hastaneye gidin dedi. Ya bu kadar yuksek beklemiyordum. Uyku hali fln yoktu. Of yaa
M Mvikdn sizin kacti degeriniz
Canim bizim 15 di ,12 saat fototerapi aldı, 7 ye düştü. Sizde halledersiniz inşallah,önemli olan hemen farkedilmesi,geçmiş olsun

Aaa çok ilginç canım deneyeceğim eve gidince en sonunda dayanamadım teyzeme geldim emzirdim ona postaladım kızımı ben şimdi uykuya geçeceğim
Şu süreçler çok zor canım ben de çok zorlanıyorum Ama her şey oturacak inşallah.Umarım işe yarar canım.Sen de güzelce dinlen

Selam canım benimde doktorum bgün aynı cümleleri kullandı ,benimde hem sancım çıktı hemde dün nişan geldi açılmam var mış 1 cm açılmam ,sancı cok yüksek değil diye 10 mayıs sabahını beklemeye karar verdik ama bu arada temkinli olucaz haberleşicez herhangı bi sancı da diye..inşallah 10 mayıs bekler benim kuzuda ama be dha yuksek sancım cksaydı benimde yatışımı yapıyordu doktorum..

Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Işık tedavisiyle hemencecik düşüşe geçer inşallah sarılık değeri, geçsin gitsin hiçbir hastalık uğramasın bebeklere. Siz de kendinizi üzmemeye çalışın, bebekler çok güçlü hemen toparlanacaktır

Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Geçmiş olsun sıkıp üzme canını, sarılık maalesef bütün bebişlere uğruyor bir şekilde tedavi ile her şey kontrol altında olacak zaten güçlü ol miniğin için

Geçmiş olsun sıkıp üzme canını, sarılık maalesef bütün bebişlere uğruyor bir şekilde tedavi ile her şey kontrol altında olacak zaten güçlü ol miniğin için

İnşallah hemen duser. Bide 4 saatte bi kan alip bakacaklarmis yazik bebem delik desik oldu..
Bebekler hasta olmasin ya..

Canım ben de çok ağlıyorum Hatta az önce yine ağladım.Benim bebeğim de yattı sarılıktan sonra iyileşti.Zaten hep Işın alacak.Sende bu ara dinlenirsin .1 gün sonrada inşallah bebeğinin sarılığı geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…