Hayirla gelsin minik kuşDönsün diye beklerken gelmek istediği şekli gösterdi şapşirikanasına inat ayak geliş. Gelişini sevdiğim
Canim yatağa yanina al ,biz eşimle kendimiz bir tık aşağı yatiyoruz ,bebek daha yukarıda kaliyor ,güvenliği açısından. Iyice doyur bir de böyle yatır dene.Seni istiyorKızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye
Yarın gideceğiz bakalım, bizimki de sarılıktan 1 gece fototerapi aldı yoğunbakimda. Hatta dun tekrar sarı gibi geldi bana, acile gittik ama acil doktoru çok sarı değil dedi. Şimdi kan alırsak da bilirubin yükselir dedi, tahlil yapmadı.Selam canım benim bebeğim on gün küvözde kaldı çıkınca doğum kilosunu biraz geçmişti eve geldigimizde birde sarılık geçirdi biz hem az süt hem mama ile besleniyoruz yavaş Yavaş ama bir şekilde kilo alıyorlar eğer saglikliysa kiloyu çok takma bence. Ne zaman doktora gideceksiniz? Doktoru daha iyi değerlendirip gerekirse takviye verebilir
Onu denedim canım da gezmek istiyor buCanim yatağa yanina al ,biz eşimle kendimiz bir tık aşağı yatiyoruz ,bebek daha yukarıda kaliyor ,güvenliği açısından. Iyice doyur bir de böyle yatır dene.Seni istiyor
Sarılık her çocuk oluyor galiba canini sıkma bizim doktorumuz da bir kez tahlil yaptirdi sonraki günlerde tekrar yapmadı gözle kontrol etti zaten beslendikce sarılık degeri düşüyor belki gerekli görürse biraz süt yaninda mama ole desteklemeni ister.Yarın gideceğiz bakalım, bizimki de sarılıktan 1 gece fototerapi aldı yoğunbakimda. Hatta dun tekrar sarı gibi geldi bana, acile gittik ama acil doktoru çok sarı değil dedi. Şimdi kan alırsak da bilirubin yükselir dedi, tahlil yapmadı.
Peki aç kalmadı mı yani sütünüz hep vardı o zaman ki doymus bebek :) benim sütüm yetmiyor doymuyor ki :/3 haftanın sonunda son noktama geldim biberonla uğraşmaktan emmemesinden biberonu asla vermemeye karar verdim ve gak dese meme verdim guk dese meme verdim 2.güne hemen düzelmeye başladı anladı tek karın doyurma aracının meme olduğunu ve emmeye mecbur olduğunu çok şükür Allah’ıma o günden beri biberona elimi sürmedim
Canım benim süt yetmiyorsa mama kaçınılmaz tabi haliyle biberon da hepimizin annelik serüveni farklı ve zor rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahPeki aç kalmadı mı yani sütünüz hep vardı o zaman ki doymus bebek :) benim sütüm yetmiyor doymuyor ki :/
Canim bizim 15 di ,12 saat fototerapi aldı, 7 ye düştü. Sizde halledersiniz inşallah,önemli olan hemen farkedilmesi,geçmiş olsun
Gezgin kız desene ,geçen kardeşim diyor ki ilk çocuğu araba ile gezdirip duruyordunuz simdi benzin olmuş kaç lira ,bunu gezdirmeniz size pahalıya mal olacak diyorOnu denedim canım da gezmek istiyor bu
Şu süreçler çok zor canım ben de çok zorlanıyorumAaa çok ilginç canım deneyeceğim eve gidince en sonunda dayanamadım teyzeme geldim emzirdim ona postaladım kızımı ben şimdi uykuya geçeceğim
Selam canım benimde doktorum bgün aynı cümleleri kullandı ,benimde hem sancım çıktı hemde dün nişan geldi açılmam var mışKızlar selam bugün son kontrolüm vardı doktor haftasıyla gayet uyumlu nefes alış verişi iyi dedi ama bebekde kalp çarpıntısı var dedi biraz yoruldunmu ayakda kaldinmi dedi e bayramda biraz yorulmuştum ondanmiydi bilmiyorum nstde sancı ve kalp atışı biraz yüksek çıkınca doktor ikinci kez nst istedi bugün bebeği alabiliriz dedi ama şükür ki ikinci nst biraz daha iyiydi eve gönderdi salı sabahı 7 bucukda hastahanede olacağım sekiz bucukda sezeryan tabi o zamana kadar Allah'dan birşey olmazsa
Işık tedavisiyle hemencecik düşüşe geçer inşallah sarılık değeri, geçsin gitsin hiçbir hastalık uğramasın bebeklere. Siz de kendinizi üzmemeye çalışın, bebekler çok güçlü hemen toparlanacaktırKizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Geçmiş olsun sıkıp üzme canını, sarılık maalesef bütün bebişlere uğruyor bir şekilde tedavi ile her şey kontrol altında olacak zaten güçlü ol miniğin içinKizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Işık tedavisiyle hemencecik düşüşe geçer inşallah sarılık değeri, geçsin gitsin hiçbir hastalık uğramasın bebeklere. Siz de kendinizi üzmemeye çalışın, bebekler çok güçlü hemen toparlanacaktır
Geçmiş olsun sıkıp üzme canını, sarılık maalesef bütün bebişlere uğruyor bir şekilde tedavi ile her şey kontrol altında olacak zaten güçlü ol miniğin için
Canım ben de çok ağlıyorum Hatta az önce yine ağladım.Benim bebeğim de yattı sarılıktan sonra iyileşti.Zaten hep Işın alacak.Sende bu ara dinlenirsin .1 gün sonrada inşallah bebeğinin sarılığı geçecekKizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?