• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye
Canim yatağa yanina al ,biz eşimle kendimiz bir tık aşağı yatiyoruz ,bebek daha yukarıda kaliyor ,güvenliği açısından. Iyice doyur bir de böyle yatır dene.Seni istiyor

Selam canım benim bebeğim on gün küvözde kaldı çıkınca doğum kilosunu biraz geçmişti eve geldigimizde birde sarılık geçirdi biz hem az süt hem mama ile besleniyoruz yavaş Yavaş ama bir şekilde kilo alıyorlar eğer saglikliysa kiloyu çok takma bence. Ne zaman doktora gideceksiniz? Doktoru daha iyi değerlendirip gerekirse takviye verebilir
Yarın gideceğiz bakalım, bizimki de sarılıktan 1 gece fototerapi aldı yoğunbakimda. Hatta dun tekrar sarı gibi geldi bana, acile gittik ama acil doktoru çok sarı değil dedi. Şimdi kan alırsak da bilirubin yükselir dedi, tahlil yapmadı.

Yarın gideceğiz bakalım, bizimki de sarılıktan 1 gece fototerapi aldı yoğunbakimda. Hatta dun tekrar sarı gibi geldi bana, acile gittik ama acil doktoru çok sarı değil dedi. Şimdi kan alırsak da bilirubin yükselir dedi, tahlil yapmadı.
Sarılık her çocuk oluyor galiba canini sıkma bizim doktorumuz da bir kez tahlil yaptirdi sonraki günlerde tekrar yapmadı gözle kontrol etti zaten beslendikce sarılık degeri düşüyor belki gerekli görürse biraz süt yaninda mama ole desteklemeni ister.

3 haftanın sonunda son noktama geldim biberonla uğraşmaktan emmemesinden biberonu asla vermemeye karar verdim ve gak dese meme verdim guk dese meme verdim 2.güne hemen düzelmeye başladı anladı tek karın doyurma aracının meme olduğunu ve emmeye mecbur olduğunu çok şükür Allah’ıma o günden beri biberona elimi sürmedim
Peki aç kalmadı mı yani sütünüz hep vardı o zaman ki doymus bebek :) benim sütüm yetmiyor doymuyor ki :/

Peki aç kalmadı mı yani sütünüz hep vardı o zaman ki doymus bebek :) benim sütüm yetmiyor doymuyor ki :/
Canım benim süt yetmiyorsa mama kaçınılmaz tabi haliyle biberon da hepimizin annelik serüveni farklı ve zor rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🍀

Ay kizlar sarilik degerimiz 25 cikmis ya oha. Cok yuksek hemen hastaneye gidin dedi. Ya bu kadar yuksek beklemiyordum. Uyku hali fln yoktu. Of yaa
M Mvikdn sizin kacti degeriniz
Canim bizim 15 di ,12 saat fototerapi aldı, 7 ye düştü. Sizde halledersiniz inşallah,önemli olan hemen farkedilmesi,geçmiş olsun

Kızlar selam bugün son kontrolüm vardı doktor haftasıyla gayet uyumlu nefes alış verişi iyi dedi ama bebekde kalp çarpıntısı var dedi biraz yoruldunmu ayakda kaldinmi dedi e bayramda biraz yorulmuştum ondanmiydi bilmiyorum nstde sancı ve kalp atışı biraz yüksek çıkınca doktor ikinci kez nst istedi bugün bebeği alabiliriz dedi ama şükür ki ikinci nst biraz daha iyiydi eve gönderdi salı sabahı 7 bucukda hastahanede olacağım sekiz bucukda sezeryan tabi o zamana kadar Allah'dan birşey olmazsa 😍🤲
Selam canım benimde doktorum bgün aynı cümleleri kullandı ,benimde hem sancım çıktı hemde dün nişan geldi açılmam var mış 😍 1 cm açılmam ,sancı cok yüksek değil diye 10 mayıs sabahını beklemeye karar verdik ama bu arada temkinli olucaz haberleşicez herhangı bi sancı da diye..inşallah 10 mayıs bekler benim kuzuda ama be dha yuksek sancım cksaydı benimde yatışımı yapıyordu doktorum..

Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Işık tedavisiyle hemencecik düşüşe geçer inşallah sarılık değeri, geçsin gitsin hiçbir hastalık uğramasın bebeklere. Siz de kendinizi üzmemeye çalışın, bebekler çok güçlü hemen toparlanacaktır 🙏🏻

Kizlar hastaneye yattık biz. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz. Ahh ahh lohusalik simdi vurdu beni aglayip duruyorum tutamiyorum kendimi. Allah baska dert vermesin. Gececek biliyorum ama tutamiyorum iste. Kahrolsun lohusalik..
Geçmiş olsun sıkıp üzme canını, sarılık maalesef bütün bebişlere uğruyor bir şekilde tedavi ile her şey kontrol altında olacak zaten güçlü ol miniğin için

Işık tedavisiyle hemencecik düşüşe geçer inşallah sarılık değeri, geçsin gitsin hiçbir hastalık uğramasın bebeklere. Siz de kendinizi üzmemeye çalışın, bebekler çok güçlü hemen toparlanacaktır 🙏🏻
Geçmiş olsun sıkıp üzme canını, sarılık maalesef bütün bebişlere uğruyor bir şekilde tedavi ile her şey kontrol altında olacak zaten güçlü ol miniğin için

İnşallah hemen duser. Bide 4 saatte bi kan alip bakacaklarmis yazik bebem delik desik oldu..
Bebekler hasta olmasin ya..

Canım ben de çok ağlıyorum Hatta az önce yine ağladım.Benim bebeğim de yattı sarılıktan sonra iyileşti.Zaten hep Işın alacak.Sende bu ara dinlenirsin .1 gün sonrada inşallah bebeğinin sarılığı geçecek♥️

Back
X