2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
talena ne yaptın canım durum nedir?
Kuzum yazamadım gece hastaneye gittik sancım cıkmadı, sabah erken saate doktorumız cagırdı açılma varmış 1 cm elle muayene etti ama ztn eder etmez akabinde nişan dediğimiz o sümüksü kahverengimsi akıntı o tarz bsy geldi peceteye .. dünkü bi iki kan ondan mış , şimdi nst ye gircem bi kere gırdım sancım ckmıs ama kaç blmıyorım pgleden sonra yıne gırcem .. doktor karar vercek, 10 mayıs ztn benim sezeryan tarihim ya beklicez ya da yeni bi tarih belırleyecek..

Kızlar yazamıyorum okuyamıyorum cok sık bı koşturma bi heyecean ıçindeyiz dua edim en hayırlısı olsun Miray’ ım için benim için erkene cekeblıtim dedi tarihi bakalım.. normalde 10 mayıstı sezeryanım.. neler olcak bizde bilmyiruoz

Ay hiç güleceğim yoktu lari Allah seni iyi etsin o kadar güldüm ki
BEDEL ÖDENDİ.
Şahitim ben
Haahahahay
Şaka şakaaa Sen dur aşkım gitme biyereeeee gerekirse Behlül kaçar
Ay ne güldüm ya kızlar
Sayenizde lohusa depresyonu the end

Hiç korkma erkene çekilirsede canım benim 38+lardasın zaten muhtemelen kilosu falan her şeyi gayet iyidir. Bizim bebeler kendi tarihlerini kendi belirliyor ah yaramaz kızlarr yaramaazzzz

Endişelenme canım zaten artık günün çok yakınmış bugün yarın gelse de bişeycik olmaz
Sağlıkla kurtulun inş hayırlısı olsun

Hiç korkma erkene çekilirsede canım benim 38+lardasın zaten muhtemelen kilosu falan her şeyi gayet iyidir. Bizim bebeler kendi tarihlerini kendi belirliyor ah yaramaz kızlarr yaramaazzzz
Evet kuşum 3300 cktı ölçümde ztn bebekle ilgili bişy yok ama 38+5 e tarih vermişti inşllah bekler ya gününü içime sinmişti benimde böyle Apar topar kostur olalımda ıstemıuorum , sancım varmıs ama yeterli mi blmiyorum bakalım ne dıcek benım yaramaz kızım anne hadi artık demeye başladı

Canım beşiğe koyarken yan şekilde ve önce ayakları değecek şekilde koymak gerekiyormuş.Sonra başı koyulacakmış böyle denesene

Canım beşiğe koyarken yan şekilde ve önce ayakları değecek şekilde koymak gerekiyormuş.Sonra başı koyulacakmış böyle denesene
Aaa çok ilginç canım deneyeceğim eve gidince en sonunda dayanamadım teyzeme geldim emzirdim ona postaladım kızımı ben şimdi uykuya geçeceğim

Selam canım benim bebeğim on gün küvözde kaldı çıkınca doğum kilosunu biraz geçmişti eve geldigimizde birde sarılık geçirdi biz hem az süt hem mama ile besleniyoruz yavaş Yavaş ama bir şekilde kilo alıyorlar eğer saglikliysa kiloyu çok takma bence. Ne zaman doktora gideceksiniz? Doktoru daha iyi değerlendirip gerekirse takviye verebilir

P Purple07 ağzımızı hayra açalım sabah muayene diye gittim doğum kanalına ayağını sokmuş benim miniğim sancı da çıkınca bugün alalım dedi doktor yatışımızı yaptık sezo saati bekliyoruz 37+2 yavrum fazlasını bekleyemedi az daha büyüse olcaktı doğumdan sonra güncelleme yapabilirim umarm

Ayyyy şoklardan şok beğeniyorum kendime şuan hele senin kızdan hiç beklemezdim daha baş aşağı dönecekti vayy bide ayağı sokmuş kanalaaaaa yaramaz hi habersiz bırakma hadi sağlıcakla kurtulun inşallah

Aaaaa ben şok, sağlıkla gelsin minik kuş. Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de. İnşallah su gibi aksın geçsin de kavuş güzel kızına

Dönsün diye beklerken gelmek istediği şekli gösterdi şapşirik anasına inat ayak geliş. Gelişini sevdiğim

Kaç kg muş şuan söyledi mi bakalım tutcakmı ölçüm herkesin 200 300 gr eksik geldi gördüğüm kdarıyla bebeler

Kızlar selam bugün son kontrolüm vardı doktor haftasıyla gayet uyumlu nefes alış verişi iyi dedi ama bebekde kalp çarpıntısı var dedi biraz yoruldunmu ayakda kaldinmi dedi e bayramda biraz yorulmuştum ondanmiydi bilmiyorum nstde sancı ve kalp atışı biraz yüksek çıkınca doktor ikinci kez nst istedi bugün bebeği alabiliriz dedi ama şükür ki ikinci nst biraz daha iyiydi eve gönderdi salı sabahı 7 bucukda hastahanede olacağım sekiz bucukda sezeryan tabi o zamana kadar Allah'dan birşey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…