Kuzum yazamadım gece hastaneye gittik sancım cıkmadı, sabah erken saate doktorumız cagırdı açılma varmış 1 cm elle muayene etti ama ztn eder etmez akabinde nişan dediğimiz o sümüksü kahverengimsi akıntı o tarz bsy geldi peceteye .. dünkü bi iki kan ondan mış , şimdi nst ye gircem bi kere gırdım sancım ckmıs ama kaç blmıyorım pgleden sonra yıne gırcem .. doktor karar vercek, 10 mayıs ztn benim sezeryan tarihim ya beklicez ya da yeni bi tarih belırleyecek..talena ne yaptın canım durum nedir?
Valla hevesim kacti dogurmuyorum ozaman diyesim geldihani iki ci cocuk olmasa diyecem yolun sonu karanlik ben vazgectim gelmiyorum
Bendede safak 11 ama yinede guven olmaz adi altinda hic birseyi ertesi gune birakamiyorumbasladim mi bitirmem sart diyorum neyse yarin yaparim sonra diyorum yarin yoksa o yuzden safak kime gore safak
Diiimiii topigimi caldilardan nerelere geldik olmek var donmek yok
Ay hiç güleceğim yoktu lari Allah seni iyi etsin o kadar güldüm ki
BEDEL ÖDENDİ.
Şahitim ben
Ay ne güldüm ya kızlarHaahahahay
Şaka şakaaa Sen dur aşkım gitme biyereeeee gerekirse Behlül kaçar
Hiç korkma erkene çekilirsede canım benim 38+lardasın zaten muhtemelen kilosu falan her şeyi gayet iyidir. Bizim bebeler kendi tarihlerini kendi belirliyor ah yaramaz kızlarr yaramaazzzzKuzum yazamadım gece hastaneye gittik sancım cıkmadı, sabah erken saate doktorumız cagırdı açılma varmış 1 cm elle muayene etti ama ztn eder etmez akabinde nişan dediğimiz o sümüksü kahverengimsi akıntı o tarz bsy geldi peceteye .. dünkü bi iki kan ondan mış , şimdi nst ye gircem bi kere gırdım sancım ckmıs ama kaç blmıyorım pgleden sonra yıne gırcem .. doktor karar vercek, 10 mayıs ztn benim sezeryan tarihim ya beklicez ya da yeni bi tarih belırleyecek..
Ay ne güldüm ya kızlar
Sayenizde lohusa depresyonu the end
Kızlar yazamıyorum okuyamıyorum cok sık bı koşturma bi heyecean ıçindeyiz dua edim en hayırlısı olsun Miray’ ım için benim için erkene cekeblıtim dedi tarihi bakalım.. normalde 10 mayıstı sezeryanım.. neler olcak bizde bilmyiruoz
Evet kuşum 3300 cktı ölçümde ztn bebekle ilgili bişy yok ama 38+5 e tarih vermişti inşllah bekler ya gününü içime sinmişti benimde böyle Apar topar kostur olalımda ıstemıuorum , sancım varmıs ama yeterli mi blmiyorum bakalım ne dıcek benım yaramaz kızım anne hadi artık demeye başladıHiç korkma erkene çekilirsede canım benim 38+lardasın zaten muhtemelen kilosu falan her şeyi gayet iyidir. Bizim bebeler kendi tarihlerini kendi belirliyor ah yaramaz kızlarr yaramaazzzz
Bu ara depresyon bana da uğrayıp duruyor ne bu lohusalık stajı falan mıGörev tamamlandı o haldeeeee
Bende son düzlük depresyonumdayım zaar sabahtan beri yüzüm gülmüyodu iyi geldiniz canikolar
Canım beşiğe koyarken yan şekilde ve önce ayakları değecek şekilde koymak gerekiyormuş.Sonra başı koyulacakmış böyle deneseneKızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye
Canım çıktık hastaneden şükür
Bu ara depresyon bana da uğrayıp duruyor ne bu lohusalık stajı falan mı
Aaa çok ilginç canım deneyeceğim eve gidince en sonunda dayanamadım teyzeme geldim emzirdim ona postaladım kızımı ben şimdi uykuya geçeceğimCanım beşiğe koyarken yan şekilde ve önce ayakları değecek şekilde koymak gerekiyormuş.Sonra başı koyulacakmış böyle denesene
Selam canım benim bebeğim on gün küvözde kaldı çıkınca doğum kilosunu biraz geçmişti eve geldigimizde birde sarılık geçirdi biz hem az süt hem mama ile besleniyoruz yavaş Yavaş ama bir şekilde kilo alıyorlar eğer saglikliysa kiloyu çok takma bence. Ne zaman doktora gideceksiniz? Doktoru daha iyi değerlendirip gerekirse takviye verebilirMerhaba,
dogavekitaplar Devitamini listeden bebislerin doğum haftası ve kilosunu gordum. Benimki de 36+2'de 2280 Gr doğdu, 15. Günde 2310 Gr olmuştu. Yarın kontrole gideceğiz tekrar ama evde kucakta tartmalara bakarsak hala pek bir kilo alımı yok. Sizin bebislerin kilo alimlari nasıl? Hiç büyümüyor gibi geliyor bana
Aaaaa ben şok, sağlıkla gelsin minik kuş. Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz senin de. İnşallah su gibi aksın geçsin de kavuş güzel kızına
Dönsün diye beklerken gelmek istediği şekli gösterdi şapşirikAyyyy şoklardan şok beğeniyorum kendime şuanhele senin kızdan hiç beklemezdim daha baş aşağı dönecekti vayy bide ayağı sokmuş kanalaaaaa yaramaz hi habersiz bırakma hadi sağlıcakla kurtulun inşallah
Dönsün diye beklerken gelmek istediği şekli gösterdi şapşirikanasına inat ayak geliş. Gelişini sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?