• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bu sabah ağlayarak uyanmamışım gibi 😭
Ağrılarım artık iyice zorluyor hayata küstüm😢 ağla ağla çare de yok sabır diliyorum kendime bol bol😔 çocugumu da üzdüm sabah sabah beni ağlarken görünce modu düştü😞

Merhaba,
dogavekitaplar dogavekitaplar @Brokilo listeden bebislerin doğum haftası ve kilosunu gordum. Benimki de 36+2'de 2280 Gr doğdu, 15. Günde 2310 Gr olmuştu. Yarın kontrole gideceğiz tekrar ama evde kucakta tartmalara bakarsak hala pek bir kilo alımı yok. Sizin bebislerin kilo alimlari nasıl? Hiç büyümüyor gibi geliyor bana 🙁
Küvözde kaldı mı canım bizim küvözden çıkınca ilk 3 gün sonraki kontrolünde vermişti sonra genelde aldı bazen günde 10 bazen 60 gr aldı biz mutfak tartısıyla tartıyoruz hani şu küçük hassas tartılarla ama bebekler ilk zamanlar aşırı uykucu oluyor çok zor günlerdi ilk zamanlar kilo aldırmaya çalışmak

Kızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye

Kızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye

Canım kendi atletini yada kokunun sindiği mendil falan ayarla şöyle koy yanına belki işe yarar anneden ayrılmak istemiyor kıyamam

Canım kendi atletini yada kokunun sindiği mendil falan ayarla şöyle koy yanına belki işe yarar anneden ayrılmak istemiyor kıyamam
O kadar ümidim kalmadı ki işe yarayacağını sanmıyorum ama deneyeceğim sağol canım

Öyle tabi neler çekeceğimizi bile bile girdik bu yola şimdi ölmek var dönmek yok daaa azcık bi tırsma payımız da olsun napalım bu da can🤣

Pauayahaha yaaa mantıklı valla ama düşününce
Bence onlar nisan annelerine gitsin patır patır nisanda dogurdular beyaaaaa
Asıl mayıs anneleri biziz 🤩
Hakiki tosun paşa benim gibi oldu 😂😂
Hdsjshahajs
Aaaa ne munasebet 😅 bizler bi kac gunle mayisi kacirmis olabiliriz ama biz mayis annesi sayiliriz kimsecikler yollayamaz bizi nisan annelerine burda basladik burda biter 😅😅
Ayy benimkide oyle.
White noise dene bi bacim.
Benimkide oyle yapti bi iki kez denedim etkili oldu. Tabi daha 5 gunluk oldugumuz icin ancak bu kadar tecrubemiz var 😅😅

Kucagimdayken meme araniyordu ama toktu emindim. White noise actim duyunca bi sakinlesti durdu kapatti gozunu ben şok 😅 sonra dalinca yatiriyorum yatagina. Emzik veriyorum emzigi alinca da sakinlesiyor. Ama bunlar kucak bebesi daha tabi tutabildigimiz kadar tutacagiz napalim 🥰

Aaaa ne munasebet 😅 bizler bi kac gunle mayisi kacirmis olabiliriz ama biz mayis annesi sayiliriz kimsecikler yollayamaz bizi nisan annelerine burda basladik burda biter 😅😅

Ayy benimkide oyle.
White noise dene bi bacim.
Benimkide oyle yapti bi iki kez denedim etkili oldu. Tabi daha 5 gunluk oldugumuz icin ancak bu kadar tecrubemiz var 😅😅

Kucagimdayken meme araniyordu ama toktu emindim. White noise actim duyunca bi sakinlesti durdu kapatti gozunu ben şok 😅 sonra dalinca yatiriyorum yatagina. Emzik veriyorum emzigi alinca da sakinlesiyor. Ama bunlar kucak bebesi daha tabi tutabildigimiz kadar tutacagiz napalim 🥰
Deneyeyim canım sağol şöyle her beslenme arası bile olmasa arada 2saat uyumama izin verse o enerji bana yetecek zaten ama yok imkansız

Küvözde kaldı mı canım bizim küvözden çıkınca ilk 3 gün sonraki kontrolünde vermişti sonra genelde aldı bazen günde 10 bazen 60 gr aldı biz mutfak tartısıyla tartıyoruz hani şu küçük hassas tartılarla ama bebekler ilk zamanlar aşırı uykucu oluyor çok zor günlerdi ilk zamanlar kilo aldırmaya çalışmak
Kuvozde kalmadı, ciğer gelistirici vurulmuştu daha önceden bana. Erken doğum riski vardı. Geçen hafta sariliktan dolayı yoğunbakimda yattı, o zamandan beri aşırı panik oldum ben de. Gerçekten çok zor gunler

Deneyeyim canım sağol şöyle her beslenme arası bile olmasa arada 2saat uyumama izin verse o enerji bana yetecek zaten ama yok imkansız
Insallah ise yarar. Evet o aradaki 2 saatlik uyku bile yetiyor insana. Babasi fln tutamaz mi? Onun kucaginda uyusun sende uyu o arada

Öyle tabi neler çekeceğimizi bile bile girdik bu yola şimdi ölmek var dönmek yok daaa azcık bi tırsma payımız da olsun napalım bu da can🤣

Pauayahaha yaaa mantıklı valla ama düşününce
Bence onlar nisan annelerine gitsin patır patır nisanda dogurdular beyaaaaa
Asıl mayıs anneleri biziz 🤩
Hakiki tosun paşa benim gibi oldu 😂😂
Hdsjshahajs
Neler okuyor gözlerim 👀 beni beni beni bihterini nasıl böyle bi şeyle topikten göndermeye çalışırsın 😂😂😂 bu topik için ne kanlar döküldü 😜

Benimki de aynı. Kucağımda emerken sızıp kalan bebeyi yatağına koyduğum an uyanıyor. Gunzduzleri bizim yatağa bırakıyorum, orada uyuyor gerçekten kokumuzu istiyor sanırım.
Ben şu yarım simit gibi olan emzirme yastığıyla emziriyorum, bebek onun üstünde olunca düşme gibi bir ihtimal olmuyor. Bazen uyuyakaldigim oluyor hatta ama bebeğin ne kadar emdigini göremiyorum o zaman. O da memeyi bırakıp uyumuş oluyor. Oturur pozisyonda uyudugumdan 15-20 dkya uyanıyorum, tekrar emzirmeye çalışmaya başlıyorum vs

hakkim hakkim Z Zynpada @Kadindiyorki
Varsa daha unuttuğummm hatırlatın🙈
Bacılar gelin hele iki gebe muhabbeti edelim lohusalar topiği ele geçirdi😂😂
Valla hevesim kacti dogurmuyorum ozaman diyesim geldi 😂😂 hani iki ci cocuk olmasa diyecem yolun sonu karanlik ben vazgectim gelmiyorum 🙈🙈
Tabi normali bekleyenlerin işi daha zor😊
Benim gün belli sayılır şafak 14 böyle bilerekte hiç geçmiyor ay neyse kendisi gelip sürpriz yapmazsa tabi sezo gün alsak da boş bu işler nasip
Bendede safak 11 ama yinede guven olmaz adi altinda hic birseyi ertesi gune birakamiyorum 😂 basladim mi bitirmem sart diyorum neyse yarin yaparim sonra diyorum yarin yoksa 😂 o yuzden safak kime gore safak 😂
Neler okuyor gözlerim 👀 beni beni beni bihterini nasıl böyle bi şeyle topikten göndermeye çalışırsın 😂😂😂 bu topik için ne kanlar döküldü 😜
Diiimiii topigimi caldilardan nerelere geldik olmek var donmek yok 😂😂

Insallah ise yarar. Evet o aradaki 2 saatlik uyku bile yetiyor insana. Babasi fln tutamaz mi? Onun kucaginda uyusun sende uyu o arada
Babası tutuyor ben kaldırsam yardım et diye kalkar ama bazen kaytarıyor işe gidiyorum sabahları diye bugün mahsustan kaldırmadım ki bak tüm gece uyumadım halim nicedir oldu diyebilmek için işe gitmeyenin de uykuya ihtiyacı vardır görsün diye 😂🤪

Benimki de aynı. Kucağımda emerken sızıp kalan bebeyi yatağına koyduğum an uyanıyor. Gunzduzleri bizim yatağa bırakıyorum, orada uyuyor gerçekten kokumuzu istiyor sanırım.
Ben şu yarım simit gibi olan emzirme yastığıyla emziriyorum, bebek onun üstünde olunca düşme gibi bir ihtimal olmuyor. Bazen uyuyakaldigim oluyor hatta ama bebeğin ne kadar emdigini göremiyorum o zaman. O da memeyi bırakıp uyumuş oluyor. Oturur pozisyonda uyudugumdan 15-20 dkya uyanıyorum, tekrar emzirmeye çalışmaya başlıyorum vs
Allah yardımcımız olsun canım

Babası tutuyor ben kaldırsam yardım et diye kalkar ama bazen kaytarıyor işe gidiyorum sabahları diye bugün mahsustan kaldırmadım ki bak tüm gece uyumadım halim nicedir oldu diyebilmek için işe gitmeyenin de uykuya ihtiyacı vardır görsün diye 😂🤪

Sen bi örtü yada mendili sok memene biraz kalsın sütlü mütlü kokun geçsin bak belki kanar birazcık minnoş
Biraz büyüyünce uyku arkadaşı edinin mutlaka o da çok faydalı oluyo yada emzik cidden kurtarıcı kızlar yoksa sabaha kdr emzik görevi görüyosunuz bırakmıyorlar😌

Back
X