Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır antalyadayım.Merhaba siz emzirme danışmanlığı alıyordunuz nereden yardım aldınız acaba sanırım bende alacağım İstanbul’dasiniz degil mi
Küvözde kaldı mı canım bizim küvözden çıkınca ilk 3 gün sonraki kontrolünde vermişti sonra genelde aldı bazen günde 10 bazen 60 gr aldı biz mutfak tartısıyla tartıyoruz hani şu küçük hassas tartılarla ama bebekler ilk zamanlar aşırı uykucu oluyor çok zor günlerdi ilk zamanlar kilo aldırmaya çalışmakMerhaba,
dogavekitaplar @Brokilo listeden bebislerin doğum haftası ve kilosunu gordum. Benimki de 36+2'de 2280 Gr doğdu, 15. Günde 2310 Gr olmuştu. Yarın kontrole gideceğiz tekrar ama evde kucakta tartmalara bakarsak hala pek bir kilo alımı yok. Sizin bebislerin kilo alimlari nasıl? Hiç büyümüyor gibi geliyor bana
![]()
Kızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye
O kadar ümidim kalmadı ki işe yarayacağını sanmıyorum ama deneyeceğim sağol canımCanım kendi atletini yada kokunun sindiği mendil falan ayarla şöyle koy yanına belki işe yarar anneden ayrılmak istemiyor kıyamam
Aaaa ne munasebetÖyle tabi neler çekeceğimizi bile bile girdik bu yola şimdi ölmek var dönmek yok daaa azcık bi tırsma payımız da olsun napalım bu da can
Pauayahaha yaaa mantıklı valla ama düşününce
Bence onlar nisan annelerine gitsin patır patır nisanda dogurdular beyaaaaa
Asıl mayıs anneleri biziz
Hakiki tosun paşa benim gibi oldu
Hdsjshahajs
Ayy benimkide oyle.Kızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye
Deneyeyim canım sağol şöyle her beslenme arası bile olmasa arada 2saat uyumama izin verse o enerji bana yetecek zaten ama yok imkansızAaaa ne munasebetbizler bi kac gunle mayisi kacirmis olabiliriz ama biz mayis annesi sayiliriz kimsecikler yollayamaz bizi nisan annelerine burda basladik burda biter
Ayy benimkide oyle.
White noise dene bi bacim.
Benimkide oyle yapti bi iki kez denedim etkili oldu. Tabi daha 5 gunluk oldugumuz icin ancak bu kadar tecrubemiz var
Kucagimdayken meme araniyordu ama toktu emindim. White noise actim duyunca bi sakinlesti durdu kapatti gozunu ben şoksonra dalinca yatiriyorum yatagina. Emzik veriyorum emzigi alinca da sakinlesiyor. Ama bunlar kucak bebesi daha tabi tutabildigimiz kadar tutacagiz napalim
![]()
Kuvozde kalmadı, ciğer gelistirici vurulmuştu daha önceden bana. Erken doğum riski vardı. Geçen hafta sariliktan dolayı yoğunbakimda yattı, o zamandan beri aşırı panik oldum ben de. Gerçekten çok zor gunlerKüvözde kaldı mı canım bizim küvözden çıkınca ilk 3 gün sonraki kontrolünde vermişti sonra genelde aldı bazen günde 10 bazen 60 gr aldı biz mutfak tartısıyla tartıyoruz hani şu küçük hassas tartılarla ama bebekler ilk zamanlar aşırı uykucu oluyor çok zor günlerdi ilk zamanlar kilo aldırmaya çalışmak
Insallah ise yarar. Evet o aradaki 2 saatlik uyku bile yetiyor insana. Babasi fln tutamaz mi? Onun kucaginda uyusun sende uyu o aradaDeneyeyim canım sağol şöyle her beslenme arası bile olmasa arada 2saat uyumama izin verse o enerji bana yetecek zaten ama yok imkansız
Neler okuyor gözlerimÖyle tabi neler çekeceğimizi bile bile girdik bu yola şimdi ölmek var dönmek yok daaa azcık bi tırsma payımız da olsun napalım bu da can
Pauayahaha yaaa mantıklı valla ama düşününce
Bence onlar nisan annelerine gitsin patır patır nisanda dogurdular beyaaaaa
Asıl mayıs anneleri biziz
Hakiki tosun paşa benim gibi oldu
Hdsjshahajs
Benimki de aynı. Kucağımda emerken sızıp kalan bebeyi yatağına koyduğum an uyanıyor. Gunzduzleri bizim yatağa bırakıyorum, orada uyuyor gerçekten kokumuzu istiyor sanırım.Kızlar benim kız kucaktan inmek istemiyor bütün gece uyumadım tam kucakta uyuyor yatağa bırakınca 1-2 dk sonra başlıyor ağlamaya gece oturdum ben de ağladım gözlerim acıyor artık başım gidip geliyor gibi oluyor arada uykusuzluktan şaştım kaldım Allah’a dua ediyorum bi 2 saat olsun uyuyabileyim diye
Valla hevesim kacti dogurmuyorum ozaman diyesim geldihakkim Z Zynpada @Kadindiyorki
Varsa daha unuttuğummm hatırlatın
Bacılar gelin hele iki gebe muhabbeti edelim lohusalar topiği ele geçirdi![]()
Bendede safak 11 ama yinede guven olmaz adi altinda hic birseyi ertesi gune birakamiyorumTabi normali bekleyenlerin işi daha zor
Benim gün belli sayılır şafak 14 böyle bilerekte hiç geçmiyor ay neyse kendisi gelip sürpriz yapmazsa tabi sezo gün alsak da boş bu işler nasip
Diiimiii topigimi caldilardan nerelere geldik olmek var donmek yokNeler okuyor gözlerimbeni beni beni bihterini nasıl böyle bi şeyle topikten göndermeye çalışırsın
bu topik için ne kanlar döküldü
![]()
Babası tutuyor ben kaldırsam yardım et diye kalkar ama bazen kaytarıyor işe gidiyorum sabahları diye bugün mahsustan kaldırmadım ki bak tüm gece uyumadım halim nicedir oldu diyebilmek için işe gitmeyenin de uykuya ihtiyacı vardır görsün diyeInsallah ise yarar. Evet o aradaki 2 saatlik uyku bile yetiyor insana. Babasi fln tutamaz mi? Onun kucaginda uyusun sende uyu o arada
Allah yardımcımız olsun canımBenimki de aynı. Kucağımda emerken sızıp kalan bebeyi yatağına koyduğum an uyanıyor. Gunzduzleri bizim yatağa bırakıyorum, orada uyuyor gerçekten kokumuzu istiyor sanırım.
Ben şu yarım simit gibi olan emzirme yastığıyla emziriyorum, bebek onun üstünde olunca düşme gibi bir ihtimal olmuyor. Bazen uyuyakaldigim oluyor hatta ama bebeğin ne kadar emdigini göremiyorum o zaman. O da memeyi bırakıp uyumuş oluyor. Oturur pozisyonda uyudugumdan 15-20 dkya uyanıyorum, tekrar emzirmeye çalışmaya başlıyorum vs
Ay hiç güleceğim yoktu lari Allah seni iyi etsin o kadar güldüm kiNeler okuyor gözlerimbeni beni beni bihterini nasıl böyle bi şeyle topikten göndermeye çalışırsın
![]()
BEDEL ÖDENDİ.Neler okuyor gözlerimbeni beni beni bihterini nasıl böyle bi şeyle topikten göndermeye çalışırsın
![]()
Neler okuyor gözlerimbeni beni beni bihterini nasıl böyle bi şeyle topikten göndermeye çalışırsın
![]()
Babası tutuyor ben kaldırsam yardım et diye kalkar ama bazen kaytarıyor işe gidiyorum sabahları diye bugün mahsustan kaldırmadım ki bak tüm gece uyumadım halim nicedir oldu diyebilmek için işe gitmeyenin de uykuya ihtiyacı vardır görsün diye![]()