2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ya Ela minicik ya bence 2960 da değil, bana öyle geliyor yani bütün kiyafetler ve bezlerin icinde kayboluyor yahu
Valla yağıztoşumda 3630 ama yine de hala minicik tam bir yeni doğmuş kuş gibi değiller mi minicikliklerine kurban olduklarım

Valla yağıztoşumda 3630 ama yine de hala minicik tam bir yeni doğmuş kuş gibi değiller mi minicikliklerine kurban olduklarım
Hiçbir kiyafet olmuyor ,bez olmuyor .Oğlum 3250ydi ama gayet güzel oluyordu kiyafetleri valla ,aradaki 300 gr bu kadar mı farkediyormuş ,şaşkınım. Erkek bebek kemikleri daha iri diyorlar ama genede aklim almıyor ayın 5 inde kontrole gidecegiz ,umarım o zaman kilo kaybı duymam.Sararmaya da başladık, sütüm yetiyor mu onuda bilmiyorum.Mama da vermek istemiyorum ,bu bayram tatili cok ters oldu yahu ,çok acemi hissediyorum

Kızlar gebelikte sıfır ödemim vardı ama şimdi kollarım, bacaklarım, ayaklarım davul gibi oldu ,çok enteresan yaaaa.Tartilamadim da bu ödemle tartilirsam iyi şeyler görmem herhalde

Ben dün 2 kere mama takviyesi yaptım canım bi.gunduz bi gece. Çığlıklar içindeydi yetmediği belli oldu. Bugün Çok şükür iyiyiz henüz vermedim ama benim dikiş yerlerim çok fena ağrıyor. Bugün dus alıp bandı çıkar dedi doktor ama korkuyorum. Öksurmekten çok zorlandı. Bir de siz yaşadınız mı hiç, benim sağ tarafım böbreklerimin olduğu kısımda sanki organlar yerinden oynuyor gibi bir his ve ağrı oluyor hareket ederken ve yattikca. Omuz ve baş ağrısı şimdilik yaşamadım ben bu arada

Bugün kontrolümüz vardı kızlar. Çok şükür iyi dedi doktor. Artık kucağımızda gidiyoruz, çok güzel değil mii bir güncelleme yapayım. Gece nerdeyse her uyku arası ez 45 dk, ve saatte bir kere mutlaka uyanıp bizi havaya dikiyor bebek kakasını çok yapıyor ama çiş günde 2 ya da 3 kez. Bizim arkadaşa doktoru günde 5 6 kez cıs yaparsa doyduğunu anlayacaksın demiş. Sizlerin nasildi bebekler ilk günlerde

Ayy bizde boyleyiiiz. Butun gece uyumuyor sadece kucagimda uyuyooo.
Sutunde dus alinca ve emdikce geliceek mama da vericez artik lazim oldukca napalim sarilik fln olmasinlar yeterki
Aynen öyle canım aman iyi olsunlar da . Annelik çok kutsal hep bilirdim ama şimdi daha da iyi anliyorum gerçekten. Dün doymadı diye saatlerce istemsiz ağladım. Ağlasın istemiyorum kıyamıyorum

Bugün daha iyiydi. Dediğin gibi olmaya başladı. Şimdilik çığlıklar ve mama ihtiyacımız olmadı en azından . Humana çayı aldırdı doktorum. Ondan içiyorum bi de bol su. Inşallah akşam dus alacağım o zaman daha çok gelirse kendime geleceğim, yetemiyor muyum hissi çok berbatmış

Canim bende bandaj falan yok.Hastaneden çıkarken hemşire çıkardı bir sprey sıktı. Oğlumun doğumunda her gün pansuman yapıyorduk bunda pansuman da demedi.Oyle acik duruyor ,her gün duş al dedi ,kuru ve temiz tut dedi.Acaba batikon sürsem mi diye düşünmüyor değilim. Ic organlarimdaki hareket o kadar fazla ki sanki bebek harekete devam ediyor gibi hissediyorum.Bir de gaz da var ,3 gündür afedersin henuz tuvalete de çıkamadım. Bunlar zamanla rayına oturur gibi geliyor.

Göğüsüm 2 günde yara içinde ve kanıyor. Var mı öneriniz
Kanamıyor ama çok acıyor. Ben emzirme konusunda açıkçası kendime güvenmediğim icin hic emzirmeye dayalı alisveris yapmamıştım, bolca mama odaklı alisveris yapmıştım. Cok acilen benim de bu konuda desteğe ihtiyacım var ,ayva çekirdeğinden jel yaptim ama olmayacak gibi.Arkadaslar kesin tavsiyeniz varsa acilen talibiz

Ben önce altını alıyorum sonra emiyor bir daha ki uyanmaya kadar tekrar altını almıyorum böylelikle uykusu bölünmemiş oluyor
E emdikten sonra kaka yapiyor. Poposu kizarik kızarık zaten pisik olacak diye korkuyorum hemen degistiriyorum bezini valla
Ya Ela minicik ya bence 2960 da değil, bana öyle geliyor yani bütün kiyafetler ve bezlerin icinde kayboluyor yahu
Minnaklar anneleri yaaaa buyuyecekler hic anlamayacagiz bile. Icime sokasim geliyo ya cok minnaciklar
O organlarin yerinden oynamasi hissi rahim kasilmasi olabilir. Benimde sanki icimde bebek tekmeliyor gibi hissediyordum bugun gecti baya artik.

Canım dua et 2960 doğmuş. Benim sıpa 2535 doğdu doğumdan sonra 2335e kadar düştü 10. Gün 2505di doktor kilo alımını beğenmedi 1 meme 1 mama yapıyorduk her öğünde meme + mamaya çevirdi bizi

Canım dua et 2960 doğmuş. Benim sıpa 2535 doğdu doğumdan sonra 2335e kadar düştü 10. Gün 2505di doktor kilo alımını beğenmedi 1 meme 1 mama yapıyorduk her öğünde meme + mamaya çevirdi bizi
Yani bana yanlış ölçüm gibi geliyor canım, çünkü gerçekten çok küçük, bakalım, doktor ne diyecek .Bayram bitimi randevu var.

Arkadaşlar biz ne zaman yan ya da yüz üstü yatacağız yahu iciniz de bilen soran var mı,ben unuttum ,oğlan da ne zaman yatmıştım

Benimde boynumdan omzuma vurmustu ilk 2 gun yatamadim ayakta uyudum yatinca kasiyodu cunku allahtan 3.gunde bisey kalmamisti

Benimki yatarken ,otururken hic farketmiyor ,mahvetti beni ama şükürler olsun bugün bir tık iyi.
Yarina dha cok rahatlarsin canm belirtilerimz hep ayni olms bn kmsyi korkutmamak icin yazamadim ama 8 9 gun böğürdum gazdan okdr fenaydi tuvaletimi 5.gun yaptim ama duzelmedi gaz koca bi kitle icimde bagarsaklar komple disari cikarildigi icin ve idrar kesesiyle yapisikliklar duzeltildigi icin ekstra fazla acim gazim oldu 2 gundur gozum acildi yerdejiyim goktemiyim bilemedim cok sukur bu hallerimize

Bugün tartıldım 62 kiloya düşmüşüm. Hiç bişey yemeye fırsatım olmuyor dünden beri Laçin uyumuyor uyutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…