2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ah çocuklar nasıl masum nasıl şekerler
Ay bigünde çıkacaksın demek iyi cesaret ben vallahi 2 gün kalıcam evde ağrı tutarsa yanar ortalık
Canim 1 gece yetiyor her sey yolundaysa ya..
Gercekten ev ortami cok daha rahat hastaneden. Evet agri kesici yapiyorlar fln ama evde de ilac iciyosun oda ise yariyor anam bi wc kalkmak istiyosun yok epidurali bilmem nesi bir suru dert. Hemsireler geliyo zirt birt. Evde mis gibi yatiyosun oh

Kızlar size ultra saçma bi soruyla geldim
Hastane kapısına astıgımız kapı süsü varya onu neyle tutturdunuz bacım askı falanmı lazım yapışkanlı yoksa kurdela vs
Commend çift taraflı bantın askısından aldık canım 3 gün kaldı çıkarmasak uzun sürede kalırdı

Ya ne biliyim ben evde rahat edememiştim hiç yastık koysan olmuyodu kyıyodu ağzı yüzü koymasan olmuyo yan yatamıyodum sırt üstü rahat degildi falan orda indir kaldır istedigin gbi yatak ayarlanıyodu rahattı valla yoksa giyim kuşam ve banyo anlamında kesinlikle eve geçmek istiyo insan tabi

Commend çift taraflı bantın askısından aldık canım 3 gün kaldı çıkarmasak uzun sürede kalırdı
Oo iyimiiş kuzuu tamam kaptım bunu

Sen biberondan önce memeni versen de onlar öyle uyanıklar alışıyorlar ki kolaya biberonu vereceğini biliyor az sonra iyice memeyi bırakıyor biz de yaşadık aynısını
Yaa öyle mi siz nasıl besliyorsunuz biberonla mı vayy cadalozlar vay

Yaa Allah şifa versin,benim bebişte solunum sıkıntısı yüzünden 8 gün kuvozde kaldı. Aynı şekilde bende 30ml anne sütü 2 ölçek mama şeklinde besliyorum. Sütümü sagdiktan sonra göğüs ucum çok çıkıyor ama beyefendi onu bile tutamiyo ağzında Tez zamanda sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Naptimsa sütüm artmadı bu arada süt arttırıcı bir şeyler denediniz mi

Ben bol su tüketiyorum ve kuru dut kuru incir ve kuru üzümden şekersiz komposto yapıyor ablamlar yemişleri ile beraber tüketiyorum tavsiye ederim

Al benden de o kadar tüm gece yarim saat uyudum sadece. Yavrucum sadece emmek istiyor emmese de yatağında yatmıyor benim kucağımda uyuyor. Ne annemde durdu ne babasında . Sabaha kadar emzirdim ama sütüm az geliyormuş meğer. Sabah sağdım hiç yok nerdeyse. Ağlama krizlerine girdi oğlum. Mama verdik mecburen 1 öğün. Inşallah şu sütüm bi an önce gelir

Hiiç üzülme canım benim ilk 2 gün öyle oluyor 3-4. Gün mucizevi bi şekilde süt doluyor zaten göğüs dolgunluğundan sen de anlıyorsun. Ben doğumun ertesi günü hemen duşa girdim hastanede doktorum böyle önerdi, eve gelince de her gün duşa girmeye çalıştım olduğu kadar işte gelicek yani sakın moralini bozma

Ben bol su tüketiyorum ve kuru dut kuru incir ve kuru üzümden şekersiz komposto yapıyor ablamlar yemişleri ile beraber tüketiyorum tavsiye ederim
Ya çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim. Bu arada ben makina ile sağıyorum sütümü yine de artar mı,bebiş emmiyor sonuçta

Ayy bizde boyleyiiiz. Butun gece uyumuyor sadece kucagimda uyuyooo.
Sutunde dus alinca ve emdikce geliceek mama da vericez artik lazim oldukca napalim sarilik fln olmasinlar yeterki

Ya çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim. Bu arada ben makina ile sağıyorum sütümü yine de artar mı,bebiş emmiyor sonuçta
Benim oğlum yoğun bakımda bende sağma yapıp hastaneye götürüyorum günde bir kere emzirebiliyorum.sağma makinası da çok önemli ama bende ev tipi vardı hic çıkmıyordu hastenede hemşire hastane tipi ile sağım yaptırdı çıktı hemen hastaneden çıkıp kiraladık bizde onunla yapıyorum ilk aylar icin hastane tipini öneriyorlar

3 haftanın sonunda son noktama geldim biberonla uğraşmaktan emmemesinden biberonu asla vermemeye karar verdim ve gak dese meme verdim guk dese meme verdim 2.güne hemen düzelmeye başladı anladı tek karın doyurma aracının meme olduğunu ve emmeye mecbur olduğunu çok şükür Allah’ıma o günden beri biberona elimi sürmedim

İyi taktik masaAllah size
Benimki biraz toparlasın deneyeceğim insaAllah

Yaa hastane tipi sağma makinası mı öyle bir şey mi varmış bilmiyodum
Rabbim yavrunuza acil kamil şifalar versin insaAllah tez zamanda kavuşursunuz.

Ben de bugün tutturmayı denedim karnı acıkmışken, denedikçe olacak gibi pes etmeden her fırsatta denemek gerekiyor sanırım. Yine de salı günü emzirmeyle ilgili görüşünce sana da yazarım canım. Doktor nasıl bir yol gösterecek merak ediyorum
Süt için su, kuru incir, hurma, kuru meyvelerden komposto tüketiyorum canım. Birde beslenmeme dikkat ediyorum artıyor çok şükür.
Takviye kullanmıyorum şuanda ama aklımda olan ve çok önerilen galactago damla ve solgarın takviyesini çok öneriyorlar istersen bir bak.

Eklentiler

• 135ECF47-929B-4734-93FD-75A408057228.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
Oğlun nasıl oldu canım, çıkışla ilgili bir şey söylüyorlar mı?

Oğlun nasıl oldu canım, çıkışla ilgili bir şey söylüyorlar mı?
Antibiyotik tedavisi görüyor sabaha belli olacak ne zaman alıp almayacağımız ama çok şükür hergun gidip emziriyorum bir kere de olsa kucağıma alıp vakit geçiriyorum.insallah sabah çifte bayram ederiz gerçekten çok zor Allahim kimseye yaşatmasın

Arkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…