2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Arkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim

Doğal olarak tahin yağı bana çok iyi gelmişti kesinlikle dene canım

Arkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim
Gumus kapak kullaniyorum ben. Aciyacak gibiydi cok sukur kapaklari kullaninca geçti hemen agrisi acimasi vs

Canim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsun

Ah çocuklar nasıl masum nasıl şekerler
Ay bigünde çıkacaksın demek iyi cesaret ben vallahi 2 gün kalıcam evde ağrı tutarsa yanar ortalık
Kuzum ben hastaneden nefret ediyorum,dün doktorun viziti,cocuk doktoru falan derken saat 11 i buldu çıkışımız o bile beni gerdi.Allahim 5 dakika düşürmesin. Eğer kalmak seni daha iyi hissettirecekse o da ne güzel, herkes nasil rahat ederse oyle daha güzel

Hastanede benim de boynuma vurmuştu çok kötü birseymis 2-3 gun devam etti ama soluğumu kesiyordu resmen

İnşallah canım benim Rabbim kimseyi evladından ayırmasın gerçekten çok zor. Neyse ki geçici bir süreç ve çok yakında sizde sağlıkla kavuşacaksınız inşallah Güzel haberlerinizi bekliyorum

Ben gümüş kapak kullanıyorum canım. Henüz emzirmedim ama 3 saatte bir süt sağıyorum acıma veya yara olmadı çok şükür.

Ya onlarca marka var şu kapaklarda hangisi güzel acaba saf gümüşü nasıl anlıcaz
Önemli olan 999 ayar olması canım. Ben e bebekten şunu almıştım çokta memnun kaldım.

Eklentiler

• EA48C204-59E5-4823-94E2-8CCF05667FF6.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar sonsuz bir bez degistirme durumunun icinde hissediyorum kendimi
Kizimin bezini degistiriyorum aliyorum kucagima arkadan bi ses cooort
Bide altini degistirirkende durmuyo agliyo surekli allahim nasi anlicaz bu kakasinin bitip bitmedigini yenisi gelir mi gelmez mi bilebilen var mi

Ya onlarca marka var şu kapaklarda hangisi güzel acaba saf gümüşü nasıl anlıcaz
E bebekten aldım ben de baby mom markası, 2 saatte bir emziriyorum sorunumuz olmadı şu ana kadar Lansinoh göğüs ucu kremi de almıştım ama sürmeme gerek olmadı henüz onu. Gümüş kapak tavsiyedirr benden de

Dün gece altını değiştirirken coorrtt, sonra tam temizledim yeni bezi koyucam cooorttt ama çok komik

Dün gece altını değiştirirken coorrtt, sonra tam temizledim yeni bezi koyucam cooorttt ama çok komik
Ay evet gunduz bu kadar yapmiyo benimkide gece cortluyo.. gece gece 1 saat uyandirmaya uğraşıyoruz emsin diye sonra emiyo, bez degistir, sonra tekrar emzir tekrar bez degistir boyle sonsuz bir dongu gibi gunduz olsa daha komik olabilirdi belki ama gece uykusuzken cok zor oluyo bee

Ah bizde de malum çiş kazaları oğluşum dönerek sulayan fıskiyeler gibi hiç kullanılmadan ziyan olan yeni bezler

Ben önce altını alıyorum sonra emiyor bir daha ki uyanmaya kadar tekrar altını almıyorum böylelikle uykusu bölünmemiş oluyor

Hastanede benim de boynuma vurmuştu çok kötü birseymis 2-3 gun devam etti ama soluğumu kesiyordu resmen
Aynen ya resmen fenaydı ama geçeceğini bilmek ve kucağındaki kuzu telafi ettiriyor işte şükürler olsun

Ah bizde de malum çiş kazaları oğluşum dönerek sulayan fıskiyeler gibi hiç kullanılmadan ziyan olan yeni bezler
Canım gözün aydın sen de kuzunu aldın kucağına, darısı kalan arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…