Arkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim
Doğal olarak tahin yağı bana çok iyi gelmişti kesinlikle dene canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim
Gumus kapak kullaniyorum ben. Aciyacak gibiydi cok sukur kapaklari kullaninca geçti hemen agrisi acimasi vsArkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim
Canim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsunAl benden de o kadartüm gece yarim saat uyudum sadece. Yavrucum sadece emmek istiyor emmese de yatağında yatmıyor benim kucağımda uyuyor. Ne annemde durdu ne babasında . Sabaha kadar emzirdim ama sütüm az geliyormuş meğer. Sabah sağdım hiç yok nerdeyse. Ağlama krizlerine girdi oğlum. Mama verdik mecburen 1 öğün. Inşallah şu sütüm bi an önce gelir
![]()
Kuzum ben hastaneden nefret ediyorum,dün doktorun viziti,cocuk doktoru falan derken saat 11 i buldu çıkışımız o bile beni gerdi.Allahim 5 dakika düşürmesin. Eğer kalmak seni daha iyi hissettirecekse o da ne güzel, herkes nasil rahat ederse oyle daha güzelAh çocuklar nasıl masum nasıl şekerler
Ay bigünde çıkacaksın demek iyi cesaret ben vallahi 2 gün kalıcam evde ağrı tutarsa yanar ortalık![]()
Hastanede benim de boynuma vurmuştu çok kötü birseymis 2-3 gun devam etti ama soluğumu kesiyordu resmenCanim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsun
Gumus kapak kullaniyorum ben. Aciyacak gibiydi cok sukur kapaklari kullaninca geçti hemen agrisi acimasi vs
İnşallah canım benimAntibiyotik tedavisi görüyor sabaha belli olacak ne zaman alıp almayacağımız ama çok şükür hergun gidip emziriyorum bir kere de olsa kucağıma alıp vakit geçiriyorum.insallah sabah çifte bayram ederiz gerçekten çok zor Allahim kimseye yaşatmasın
Ben gümüş kapak kullanıyorum canım. Henüz emzirmedim ama 3 saatte bir süt sağıyorum acıma veya yara olmadı çok şükür.Arkadaşlar peki göğüs ucu acımaları ve yaraları için ne kullanıyorsunuz?ben simdi surekli sağma yaptığım icin baya sıkıntılı varsa öneriniz cok sevinirim
Önemli olan 999 ayar olması canım. Ben e bebekten şunu almıştım çokta memnun kaldım.Ya onlarca marka var şu kapaklarda hangisi güzel acaba saf gümüşü nasıl anlıcaz
Benimki silverette markasi 3 bucuk sene once almistim tabi. Memnunum yani o zamanda memnundum suanda memnunumYa onlarca marka var şu kapaklarda hangisi güzel acaba saf gümüşü nasıl anlıcaz
E bebekten aldım ben de baby mom markası, 2 saatte bir emziriyorum sorunumuz olmadı şu ana kadarYa onlarca marka var şu kapaklarda hangisi güzel acaba saf gümüşü nasıl anlıcaz
Dün gece altını değiştirirken coorrtt, sonra tam temizledim yeni bezi koyucam cooortttKizlar sonsuz bir bez degistirme durumunun icinde hissediyorum kendimi
Kizimin bezini degistiriyorum aliyorum kucagima arkadan bi ses cooort
Bide altini degistirirkende durmuyo agliyo surekli allahimnasi anlicaz bu kakasinin bitip bitmedigini yenisi gelir mi gelmez mi bilebilen var mi
![]()
Ay evet gunduz bu kadar yapmiyo benimkide gece cortluyo.. gece gece 1 saat uyandirmaya uğraşıyoruz emsin diye sonra emiyo, bez degistir, sonra tekrar emzir tekrar bez degistir boyle sonsuz bir dongu gibiDün gece altını değiştirirken coorrtt, sonra tam temizledim yeni bezi koyucam cooortttama çok komik
![]()
Ah bizde de malum çiş kazaları oğluşum dönerek sulayan fıskiyeler gibiKizlar sonsuz bir bez degistirme durumunun icinde hissediyorum kendimi
Kizimin bezini degistiriyorum aliyorum kucagima arkadan bi ses cooort
Bide altini degistirirkende durmuyo agliyo surekli allahimnasi anlicaz bu kakasinin bitip bitmedigini yenisi gelir mi gelmez mi bilebilen var mi
![]()
Ben önce altını alıyorum sonra emiyor bir daha ki uyanmaya kadar tekrar altını almıyorum böylelikle uykusu bölünmemiş oluyorAy evet gunduz bu kadar yapmiyo benimkide gece cortluyo.. gece gece 1 saat uyandirmaya uğraşıyoruz emsin diye sonra emiyo, bez degistir, sonra tekrar emzir tekrar bez degistir boyle sonsuz bir dongu gibigunduz olsa daha komik olabilirdi belki ama gece uykusuzken cok zor oluyo bee
Aynen ya resmen fenaydı ama geçeceğini bilmek ve kucağındaki kuzu telafi ettiriyor işteHastanede benim de boynuma vurmuştu çok kötü birseymis 2-3 gun devam etti ama soluğumu kesiyordu resmen
Canım gözün aydın sen de kuzunu aldın kucağına, darısı kalan arkadaşlaraAh bizde de malum çiş kazaları oğluşum dönerek sulayan fıskiyeler gibihiç kullanılmadan ziyan olan yeni bezler
![]()
Çok şükür canım çok sağolCanım gözün aydın sen de kuzunu aldın kucağına, darısı kalan arkadaşlara