- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 32
Doğumda çıplak tartıyorlar yanlış ölçmemişlerdir canım ya.Yani bana yanlış ölçüm gibi geliyor canım, çünkü gerçekten çok küçük, bakalım, doktor ne diyecek .Bayram bitimi randevu var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumda çıplak tartıyorlar yanlış ölçmemişlerdir canım ya.Yani bana yanlış ölçüm gibi geliyor canım, çünkü gerçekten çok küçük, bakalım, doktor ne diyecek .Bayram bitimi randevu var.
3. Gün zor da olsa yan yatabilmiştim yan yatınca gazımı da rahat çıkarabilmiştim ama hala yüz üstü yatmayı denemedimArkadaşlar biz ne zaman yan ya da yüz üstü yatacağız yahuiciniz de bilen soran var mı,ben unuttum ,oğlan da ne zaman yatmıştım
Önemli olan 999 ayar olması canım. Ben e bebekten şunu almıştım çokta memnun kaldım.
Benimki silverette markasi 3 bucuk sene once almistim tabi. Memnunum yani o zamanda memnundum suanda memnunum
Ayy hastanede ilk gun geldi bana oksuruk krizi. Dikisler patlar mi dedim patlamaz dediler. Kendini tutma oksur tutarsan daha kotu olur dediler. Bu aralar arada geliyor yine oksuruk karnima bastiriyorum elimle oksururken daha rahat cok sukur o kadar acimiyor.
Türk kahvesi-filtre kahve ve bitter çikolata demediler mi hastanede? Baş ağrısı ve diğer ağrılar olmasın diye bunları bana baya tembihlediler, hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür, ayak ve ayak bileği şişmesi dışındaCanim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsun
Türk kahvesi-filtre kahve ve bitter çikolata demediler mi hastanede? Baş ağrısı ve diğer ağrılar olmasın diye bunları bana baya tembihlediler, hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür, ayak ve ayak bileği şişmesi dışında![]()
Maşallah kuzucumTürk kahvesi-filtre kahve ve bitter çikolata demediler mi hastanede? Baş ağrısı ve diğer ağrılar olmasın diye bunları bana baya tembihlediler, hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür, ayak ve ayak bileği şişmesi dışında![]()
Bizim kontrolümüzde bugün bakalım doktor ne diyecek. Cuma günü taburcu olurken sarılık değeri 10du doktoru artacağını düşünmüyorum dedi ama gözlerinde ve yüzünde biraz sarılık var gibi inşallah artış yokturHiçbir kiyafet olmuyor ,bez olmuyor .Oğlum 3250ydi ama gayet güzel oluyordu kiyafetleri valla ,aradaki 300 gr bu kadar mı farkediyormuş ,şaşkınım. Erkek bebek kemikleri daha iri diyorlar ama genede aklim almıyorayın 5 inde kontrole gidecegiz ,umarım o zaman kilo kaybı duymam.Sararmaya da başladık, sütüm yetiyor mu onuda bilmiyorum.Mama da vermek istemiyorum ,bu bayram tatili cok ters oldu yahu ,çok acemi hissediyorum
![]()
Dediler canım, şükür dün baya azaldiTürk kahvesi-filtre kahve ve bitter çikolata demediler mi hastanede? Baş ağrısı ve diğer ağrılar olmasın diye bunları bana baya tembihlediler, hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür, ayak ve ayak bileği şişmesi dışında![]()
Dün biz de sarılık icin götürdük biraz korkmuştuk.Deger aynen 10 çıktı, dunden beri sütüm var ben de kontrol edebileceğimizi düşünüyorumBizim kontrolümüzde bugün bakalım doktor ne diyecek. Cuma günü taburcu olurken sarılık değeri 10du doktoru artacağını düşünmüyorum dedi ama gözlerinde ve yüzünde biraz sarılık var gibi inşallah artış yoktur![]()
Yok canim kırılmaz korkma ,bastiriyorlar ,geçecek hepsi inşallahKızlar benim kaburgam doğumdan beri ağrıyor sağ tarafı. Ebe oraya dirsekleri ile bastırmışlardır dedi. Allahım kaburgam kırılmış biri benim oramı bay baya dövmüş gibi. Sağıma yatamıyorum. Spinal olan yerim çok ağrıyor bir de emzirirken gayri ihtiyari öne eğiliyorum. Bebişin altını alırken yıkarken de öyle eğil kalk belim koptu. Bu ağrılar ne zaman geçecek hayırlısıyla.![]()