• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yani bana yanlış ölçüm gibi geliyor canım, çünkü gerçekten çok küçük, bakalım, doktor ne diyecek .Bayram bitimi randevu var.
Doğumda çıplak tartıyorlar yanlış ölçmemişlerdir canım ya.

Arkadaşlar biz ne zaman yan ya da yüz üstü yatacağız yahu :işsiz: iciniz de bilen soran var mı,ben unuttum ,oğlan da ne zaman yatmıştım
3. Gün zor da olsa yan yatabilmiştim yan yatınca gazımı da rahat çıkarabilmiştim ama hala yüz üstü yatmayı denemedim

Önemli olan 999 ayar olması canım. Ben e bebekten şunu almıştım çokta memnun kaldım.

Benimki silverette markasi 3 bucuk sene once almistim tabi. Memnunum yani o zamanda memnundum suanda memnunum

Bugün Bende e bebekin kini baby mom aldım bakalım gelsin başlıcam takmaya inşallah o meme acısı düşündükçe şimdiden kabusum yani yeterki işe yarasın

Bugün bayram ziyareti vs derken saatlerdir oturuyorum ayaklar oldu davul ilk defa yani öle gördüm sızlıyo resmen of havada yağmurlu tam teyzeler gibiyim romatizma ağrılarım azdı🥺

M Mvikdn sanırım yan yatmak bi 5 6 günü buluyordu öyle hatırlıyorum öncekinden
Sırt üstü de hiç yatamıyorum ben ya 😩
8. Gün yan yattım ama yüz üstü hiç denemedim M Mvikdn
Ben de öksürmeye korkuyorum sanki öksürsem patlayacak gibi bi his 😂 yok öyle bi şey dimi ama bu his ne zaman geçer acaba 😅

Tam yatmayi konusmussunuz kizlar bende onu sormaya gelmistim. Sezeryan olan bacikolar nasil yatiyosunuz? Ben yastigim dik yari oturur sekilde yatiyorum hala. Sirt ustu yatmaya cesaretim yok kalkamam diye korkuyorum. Ama boyle oturur sekilde de yatmak rahat degil boynum fln agridi artik. Nasil yatiyosunuz sizler? Ne zaman normal yatiliyor acaba

Ben de öksürmeye korkuyorum sanki öksürsem patlayacak gibi bi his 😂 yok öyle bi şey dimi ama bu his ne zaman geçer acaba 😅
Ayy hastanede ilk gun geldi bana oksuruk krizi. Dikisler patlar mi dedim patlamaz dediler. Kendini tutma oksur tutarsan daha kotu olur dediler. Bu aralar arada geliyor yine oksuruk karnima bastiriyorum elimle oksururken daha rahat cok sukur o kadar acimiyor.

Canim sağınca benim de hic gelmiyor vallahi ama bebek emiyor ,sanmıyorum ki ona da ne gidiyor.Inşallah gelir sütümüz,spinal anestezi boynuma vurdu ,dünden beri boynum ve omzumda çok kötü, ama gene de şükürler olsun
Türk kahvesi-filtre kahve ve bitter çikolata demediler mi hastanede? Baş ağrısı ve diğer ağrılar olmasın diye bunları bana baya tembihlediler, hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür, ayak ve ayak bileği şişmesi dışında 😅

Yok ya daha yüzüstü olmaz zaten
Bi yan dönülsün de o da bi nimet bence
bi 15 günden sonra falan ceylan gibi sekersin kuzum inş😜🙏

Ben de hala sırt üstü yatıyorum kızlar🥲🥲 yan yatmayı çok özledim asla cesaretim yok🥹
Öksürmekte çok zor ama ya hapşırmak🥹🥹 L Larissa çok zararlı ama hapşırmamaya çalıştım hep🥲
Ben de asla sırt üstü ve yüksekte yatamazdım mecbur kalınca yatıyorsun canım🙄 A Atalanteda 2 gündür yastıklar normale döndü çok şükür. Yataktan kalkarken hep çok zorlandım. Bir de bizim yatağımız baya yüksekmiş şimdi anladım🫠🫠

Ya bide herkes spinal olmuş
Benim dr epidural daha iyi dedi bana
Göreceğiz bakalım ilki de epiduraldi benim bi sorun olmadı ama bu ara hep spinal duyuyorum

Türk kahvesi-filtre kahve ve bitter çikolata demediler mi hastanede? Baş ağrısı ve diğer ağrılar olmasın diye bunları bana baya tembihlediler, hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür, ayak ve ayak bileği şişmesi dışında 😅

Ohh tam benlik ordan bi dal da sigara versinler değmeyin keyfime😂😂😂

Maşallah kuzucum🧿 Benim sırt ağrım çok fena🥹🥹 ayakta durmakta çok zor, koltukta oturmakta🙄 sırt üstü uzanınca rahat ediyorum ancak oda sürekli mümkün olmuyor kalkınca yine aynı🫠

Hiçbir kiyafet olmuyor ,bez olmuyor .Oğlum 3250ydi ama gayet güzel oluyordu kiyafetleri valla ,aradaki 300 gr bu kadar mı farkediyormuş ,şaşkınım. Erkek bebek kemikleri daha iri diyorlar ama genede aklim almıyor 😃 ayın 5 inde kontrole gidecegiz ,umarım o zaman kilo kaybı duymam.Sararmaya da başladık, sütüm yetiyor mu onuda bilmiyorum.Mama da vermek istemiyorum ,bu bayram tatili cok ters oldu yahu ,çok acemi hissediyorum 😅
Bizim kontrolümüzde bugün bakalım doktor ne diyecek. Cuma günü taburcu olurken sarılık değeri 10du doktoru artacağını düşünmüyorum dedi ama gözlerinde ve yüzünde biraz sarılık var gibi inşallah artış yoktur🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Kızlar benim kaburgam doğumdan beri ağrıyor sağ tarafı. Ebe oraya dirsekleri ile bastırmışlardır dedi. Allahım kaburgam kırılmış biri benim oramı bay baya dövmüş gibi. Sağıma yatamıyorum. Spinal olan yerim çok ağrıyor bir de emzirirken gayri ihtiyari öne eğiliyorum. Bebişin altını alırken yıkarken de öyle eğil kalk belim koptu. Bu ağrılar ne zaman geçecek hayırlısıyla. 😬

Dediler canım, şükür dün baya azaldi

Bizim kontrolümüzde bugün bakalım doktor ne diyecek. Cuma günü taburcu olurken sarılık değeri 10du doktoru artacağını düşünmüyorum dedi ama gözlerinde ve yüzünde biraz sarılık var gibi inşallah artış yoktur🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️
Dün biz de sarılık icin götürdük biraz korkmuştuk.Deger aynen 10 çıktı, dunden beri sütüm var ben de kontrol edebileceğimizi düşünüyorum

Kızlar benim kaburgam doğumdan beri ağrıyor sağ tarafı. Ebe oraya dirsekleri ile bastırmışlardır dedi. Allahım kaburgam kırılmış biri benim oramı bay baya dövmüş gibi. Sağıma yatamıyorum. Spinal olan yerim çok ağrıyor bir de emzirirken gayri ihtiyari öne eğiliyorum. Bebişin altını alırken yıkarken de öyle eğil kalk belim koptu. Bu ağrılar ne zaman geçecek hayırlısıyla. 😬
Yok canim kırılmaz korkma ,bastiriyorlar ,geçecek hepsi inşallah

Türünün son örneği olarak karşınızdayım 😄doğuma 84 kilo ile girdim ,her yerim sis o yuzden bugüne kadar tartilmadim ama en azindan bir 80 görmeyi planlıyordum sonucta 3 kilo cocuk çıktı diolaaaa🥰 tartıldım ve 85.5 kilo çıktım iyi mi.Hasbinallah diyorum başkada bir şey demiyorum

Back
X