2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sezeryanın ödemini atmadan tartılmamalısın

Sezeryanın ödemini atmadan tartılmamalısın
Bu pek olağan bir sey degil canim benim makus talihim ,bak bekledim 3 gun gecti ,tartıldım, zaten beklentim yoktu ama bari sadece 3 kilo gitseydi .O gitmedi bir de 1.5 kilo artmis

Bu pek olağan bir sey degil canim benim makus talihim ,bak bekledim 3 gun gecti ,tartıldım, zaten beklentim yoktu ama bari sadece 3 kilo gitseydi .O gitmedi bir de 1.5 kilo artmis
Bemce en az bi hafta beklemek lazm. Üç günde ödem geçöeyebilir. tekrar bi bakarsn.

Günaydın kızlar hasta oldum iyi mi donuyorum boğazım ağrıyor. Eşim bugün evden çalışıyor molasız annemi çağırdım. İnşallah sütüm kesilmez.

Canım çok fazla ödeminin olduğunu yazmışsın doktorum bana sezaryan sonrası ödem icin ananas yememi önermişti ben nette de araştırdım evet öyle yazıyordu deneyebilirsin istersen
Tamam canım teşekkür ederim

8. Gün yan yattım ama yüz üstü hiç denemedim M Mvikdn
Ben de öksürmeye korkuyorum sanki öksürsem patlayacak gibi bi his yok öyle bi şey dimi ama bu his ne zaman geçer acaba
ben öksürüyorum ve inanılmaz ağrım oluyor. Dikişlerim.ne durumda anlamıyorum da ama korkuyorum patlamıştır belki diye

8. Gün yan yattım ama yüz üstü hiç denemedim M Mvikdn
Ben de öksürmeye korkuyorum sanki öksürsem patlayacak gibi bi his yok öyle bi şey dimi ama bu his ne zaman geçer acaba
ben öksürüyorum ve inanılmaz ağrım oluyor. Dikişlerim.ne durumda anlamıyorum da ama korkuyorum patlamıştır belki diye

senin yapı ödeme çok müsait demek canım.. bi kaç gün bol şu içip dinlenmeye çalış bakalım

Kızlar korse kullanacak mısınızz? Ne zaman başlayacaksınız ve öneriniz var mı? Hâlâ hamile gibi bi göbeğim var da

Günaydın kızlar hasta oldum iyi mi donuyorum boğazım ağrıyor. Eşim bugün evden çalışıyor molasız annemi çağırdım. İnşallah sütüm kesilmez.
Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et dinlen biraz, bolca vitaminle hemen toparlarsın inşallah

Selam kızlar. Doktorum gün aşırı kontrole gitmen lazım dediği için bugün acile gittim. Nts ultrason falan yapıldı. Herşey normalmiş, suda yeterli dedi doktor. Sancı zaten sıfır :) 40+6 ya kadar bekletiyoruz. Sonra mecburen doğumu başlatmak zorundayız dedi acildeki doktor. 40+2 deyim bende. Son 4 günüm yani kızlar. Doktor kendi sancınla normal doğum yapman zor gibi görünüyor dedi. Bende sancıdan yana umudumu kestim. 8 Mayıs Pazar günü yatışım yapılacak. Şimdi gece suni sancı deneyelim sabaha gelmezse sezeryan olucam. Suni sancı çok zor mu yaşayan var mı? Gelmezse kendimi yormayayım direk sezeryana mı girsem. Karar veremedim.

Suni sancıyla normal doğum olacaksa epidural alınabilir diye düşünüyorum Ama doktorla görüşmek lazım.

Kızlar korse kullanacak mısınızz? Ne zaman başlayacaksınız ve öneriniz var mı? Hâlâ hamile gibi bi göbeğim var da
Ben kullanacağım ama henüz cok erken ,ağrılarımın rahatlatması lazım canım

Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et dinlen biraz, bolca vitaminle hemen toparlarsın inşallah
Sağol kuzum işte süt süt ürünleri et vs yiyemediğimden güçten düştüm herhalde. Laçinin alerjisi var diye. Bitki çayları ile çabucak toparlanacağım inşallah.

Kizlar dogumun üzerinden 2 gun gecti bebegim memeyi aliyo emiyo refleksi guzel oyle olunca bende sut var saniyodum pompayla sagmayi denedim hic sut gelmedi meger bos bos meme emiyomus yavrum ac kalmis cok uzuluyorum humana cay iciyorum bol sıvı aliyorum guzel beslenmeye calisiyorum baska ne yapabilirim? Su an mecburen sadece mamayla devam ediyorum

Kozlar sütü gelmediğini düşünen yeni doğum yapanlara önerim ebe desteği alın. Ben emzirme danışmanlığı aldığımın ertesi günü sütüm fışkırdı resmen. Şu an sağ göğsümü versem çocuğa solda sızlama başlıyor hemen mochi takıyorum akanı topluyorum tek memeden sadece akan süt sağmadığım halde 25 cc çıkıyor. E çocuk sağı emiyor o diğer sütü de cok cok içiyor. Süper bişey. Bu arada ben elle sağımda daha çok sütüm çıkıyor

Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah daha çok yeni sütün yavaş yavaş gelecek sen emzir hep dereotu bol su ve kuru dut kuru siyah üzüm incir bunlarla yapılan komposto çok iyi oluyor süt için ben faydasını görüyorum beslenmene dikkat et su en az 3 litre içmeye çalış sütüm yok diye düşünme Allahın izniyle 2 güne gelmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…