- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Sezeryanın ödemini atmadan tartılmamalısınTürünün son örneği olarak karşınızdayımdoğuma 84 kilo ile girdim ,her yerim sis o yuzden bugüne kadar tartilmadim ama en azindan bir 80 görmeyi planlıyordum sonucta 3 kilo cocuk çıktı diolaaaa tartıldım ve 85.5 kilo çıktım iyi mi.Hasbinallah diyorum başkada bir şey demiyorum
Bu pek olağan bir sey degil canimSezeryanın ödemini atmadan tartılmamalısın
Bemce en az bi hafta beklemek lazm. Üç günde ödem geçöeyebilir.Bu pek olağan bir sey degil canimbenim makus talihim ,bak bekledim 3 gun gecti ,tartıldım, zaten beklentim yoktu ama bari sadece 3 kilo gitseydi .O gitmedi bir de 1.5 kilo artmis
Mecburuz artıkBemce en az bi hafta beklemek lazm. Üç günde ödem geçöeyebilir.tekrar bi bakarsn.
Canım çok fazla ödeminin olduğunu yazmışsın doktorum bana sezaryan sonrası ödem icin ananas yememi önermişti ben nette de araştırdım evet öyle yazıyordu deneyebilirsin istersenDediler canım, şükür dün baya azaldi
Tamam canım teşekkür ederimCanım çok fazla ödeminin olduğunu yazmışsın doktorum bana sezaryan sonrası ödem icin ananas yememi önermişti ben nette de araştırdım evet öyle yazıyordu deneyebilirsin istersen
Ay ben hiç sormadım ama hep yan yatıyorumArkadaşlar biz ne zaman yan ya da yüz üstü yatacağız yahuiciniz de bilen soran var mı,ben unuttum ,oğlan da ne zaman yatmıştım
Türünün son örneği olarak karşınızdayımdoğuma 84 kilo ile girdim ,her yerim sis o yuzden bugüne kadar tartilmadim ama en azindan bir 80 görmeyi planlıyordum sonucta 3 kilo cocuk çıktı diolaaaa tartıldım ve 85.5 kilo çıktım iyi mi.Hasbinallah diyorum başkada bir şey demiyorum
Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et dinlen biraz, bolca vitaminle hemen toparlarsın inşallahGünaydın kızlar hasta oldum iyi mi donuyorum boğazım ağrıyor. Eşim bugün evden çalışıyor molasız annemi çağırdım. İnşallah sütüm kesilmez.
Suni sancıyla normal doğum olacaksa epidural alınabilir diye düşünüyorumSelam kızlar. Doktorum gün aşırı kontrole gitmen lazım dediği için bugün acile gittim. Nts ultrason falan yapıldı. Herşey normalmiş, suda yeterli dedi doktor. Sancı zaten sıfır :) 40+6 ya kadar bekletiyoruz. Sonra mecburen doğumu başlatmak zorundayız dedi acildeki doktor. 40+2 deyim bende. Son 4 günüm yani kızlar. Doktor kendi sancınla normal doğum yapman zor gibi görünüyor dedi. Bende sancıdan yana umudumu kestim. 8 Mayıs Pazar günü yatışım yapılacak. Şimdi gece suni sancı deneyelim sabaha gelmezse sezeryan olucam. Suni sancı çok zor mu yaşayan var mı? Gelmezse kendimi yormayayım direk sezeryana mı girsem. Karar veremedim.
Ben kullanacağım ama henüz cok erken ,ağrılarımın rahatlatması lazım canımKızlar korse kullanacak mısınızz? Ne zaman başlayacaksınız ve öneriniz var mı? Hâlâ hamile gibi bi göbeğim var da
Sağol kuzum işte süt süt ürünleri et vs yiyemediğimden güçten düştüm herhalde. Laçinin alerjisi var diye. Bitki çayları ile çabucak toparlanacağım inşallah.Çok geçmiş olsun canım . Dikkat et dinlen biraz, bolca vitaminle hemen toparlarsın inşallah
Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar dogumun üzerinden 2 gun gecti bebegim memeyi aliyo emiyo refleksi guzel oyle olunca bende sut var saniyodum pompayla sagmayi denedim hic sut gelmedi meger bos bos meme emiyomus yavrum ac kalmiscok uzuluyorum humana cay iciyorum bol sıvı aliyorum guzel beslenmeye calisiyorum baska ne yapabilirim? Su an mecburen sadece mamayla devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?