Ay maşallahKızlarrr geldim hiç mesaj okuyamaadan direk yazıyorum bakıcam yazdıktan sonraa. Doktorum fetal dna testini önerdi 2li önermiyorum tedavülden kalkıcak onlar da yakında dedi. Ben de sigortam karşıladığı için yapalım dedim, 1 haftaya çıkıcak sonuç ona göre fetal yaptırırım diye düşünüyorum. Normal gelse bile yine de netlemek için yaparım heralde. Bi de sma testi de yaptırcaz 800 tl miş o da. Ultrasona göre her şey normal ve güzel çıktıı. Cinsiyetimiz %90 erkek. Şiödi size pipiyi atıyorum teyzelerifolik asiti bırakıyoruz multivitamin, d vitamini ve kan ilacına başlıyoruzz. Bizden haberler böylee
Ayyy larisaaaa kuzum benim maşallah çok güzel hayırlı olsun cinsiyeti de, iyi olmasına da çok sevindimm amann da amaaaannn teyzesinin yakışıklısı mı diyelim ne diyelimKızlarrr geldim hiç mesaj okuyamaadan direk yazıyorum bakıcam yazdıktan sonraa. Doktorum fetal dna testini önerdi 2li önermiyorum tedavülden kalkıcak onlar da yakında dedi. Ben de sigortam karşıladığı için yapalım dedim, 1 haftaya çıkıcak sonuç ona göre fetal yaptırırım diye düşünüyorum. Normal gelse bile yine de netlemek için yaparım heralde. Bi de sma testi de yaptırcaz 800 tl miş o da. Ultrasona göre her şey normal ve güzel çıktıı. Cinsiyetimiz %90 erkek. Şiödi size pipiyi atıyorum teyzelerifolik asiti bırakıyoruz multivitamin, d vitamini ve kan ilacına başlıyoruzz. Bizden haberler böylee
Yaa evett siz söyleyince baktım bende yaşına doktorum 35 yaş üstü gebelerde 2li yaptırmadan kesin sonuç veren testleri öneriyormuş. Sizin doktorunuz yaştan dolayı yüksek çıkabileceğini söylememiş miydi? S STvenusCanım yaşından dolayı yüksek çıkmıştır bence ciddiye bile alma.yaş direk zaten risk oranıymş.
Seninki de gayet belliKızlar bende videodan gözüken haliyle çektim bacak arasından bu şekilde gözüküyordu
Ay gerçekten bizimkiler ne kadar meraklıymış göstermeye ben şokKızlar bende videodan gözüken haliyle çektim bacak arasından bu şekilde gözüküyordu
Ay aynen ya erkeğiz biz burdayız diye bağırıyorlar resmenAy gerçekten bizimkiler ne kadar meraklıymış göstermeye ben şok
Resmen ben burdayım diyorSeninki de gayet belliaçmış iyice bacakları da maşallah
Bilmiyorumki canım ya ama en azından sma kesin yaptırırım diyorum. İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar da sağlıkla alırız kucağımıza hepimizAyy fotoğraflı kanııttoğluş anaları artıyoorr herşey yolunda olduğu için sevindim canım çok şükür test konusunda iyi yaptın belki çıkan sonuca göre yaptırmaktan vazgeçersin. Test sonuçlarında güzel çıkar inşallah
o zaman aynı böyle görüceksiniz inanın en güzel ultrasonumdu ennnn
ahhh valla %90 dedi doktor ama bence bu pipi kaybolmaz hayırlı olsun oğlan anasıcılıkVaaay oğlan anası vay. Güzel haberlerle gelmiş ya yavrum benimmm
doktor %90 dedi ama bence %100000Ay maşallahne güzel de göstermiş:))) çok belli erkek olduğu sağlıkla gelsin. Erkekler çoğalıyor:)
ayyy çok sağol kuzuuum benimmm vallahi yakışıklı galiba yüzü falan belliAyyy larisaaaa kuzum benim maşallah çok güzel hayırlı olsun cinsiyeti de, iyi olmasına da çok sevindimm amann da amaaaannn teyzesinin yakışıklısı mı diyelim ne diyelim
Kızlarrr geldim hiç mesaj okuyamaadan direk yazıyorum bakıcam yazdıktan sonraa. Doktorum fetal dna testini önerdi 2li önermiyorum tedavülden kalkıcak onlar da yakında dedi. Ben de sigortam karşıladığı için yapalım dedim, 1 haftaya çıkıcak sonuç ona göre fetal yaptırırım diye düşünüyorum. Normal gelse bile yine de netlemek için yaparım heralde. Bi de sma testi de yaptırcaz 800 tl miş o da. Ultrasona göre her şey normal ve güzel çıktıı. Cinsiyetimiz %90 erkek. Şiödi size pipiyi atıyorum teyzelerifolik asiti bırakıyoruz multivitamin, d vitamini ve kan ilacına başlıyoruzz. Bizden haberler böylee
Çikolatayı ultrasondan ne kadar önce yedinizBilmiyorumki canım ya ama en azından sma kesin yaptırırım diyorum. İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar da sağlıkla alırız kucağımıza hepimizŞu grupta bi kız olsa çiçeğimiz olucak çiçeğimizzzz
o zaman aynı böyle görüceksiniz inanın en güzel ultrasonumdu ennnnnasıl ittiriyo kendini nasıl taklalar atıyo ay mutluluktan ağlamalıktı tam inşallah sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruzz
ahhh valla %90 dedi doktor ama bence bu pipi kaybolmaz hayırlı olsun oğlan anasıcılıksizinkileri o kadar merak ediyorumkiiii o kadarrrrrrr
doktor %90 dedi ama bence %100000ben de beklemiyodum bu kadar erken ama sürpriz yaptı bize
ayyy çok sağol kuzuuum benimmm vallahi yakışıklı galiba yüzü falan belliay en güzel ultrasondu kesinlikle çikolata ye taklaları gör o kadar diyim hemen gelsin senin zamanında hemennn
Ah işte benim doktorum bunları söylemeden yaşımı bildiği halde 2li test yaptırdı yarin başka doktordan görüş alicam çok tsk ederim inşallahMerhaba öncelikle sakin olunBenim doktorum da bu yüzden 2li önermedi işte. Hatta duymuşsunuzdur doktor riskli dedi çocuk sağlam doğdu vs falan diye dedi. Eğer aksi bi sonuç çıkarsa fetal sonucuna kadar kendini yiceksin dedi. Bence direk fetal yaptırın doktorunuza güvenin muhtemelen yaştan dolayı vs yüksek çıkmıştır. Sağlıkla gelmesini diliyorum
Yaaa maşallah onaaKızlarrr geldim hiç mesaj okuyamaadan direk yazıyorum bakıcam yazdıktan sonraa. Doktorum fetal dna testini önerdi 2li önermiyorum tedavülden kalkıcak onlar da yakında dedi. Ben de sigortam karşıladığı için yapalım dedim, 1 haftaya çıkıcak sonuç ona göre fetal yaptırırım diye düşünüyorum. Normal gelse bile yine de netlemek için yaparım heralde. Bi de sma testi de yaptırcaz 800 tl miş o da. Ultrasona göre her şey normal ve güzel çıktıı. Cinsiyetimiz %90 erkek. Şiödi size pipiyi atıyorum teyzelerifolik asiti bırakıyoruz multivitamin, d vitamini ve kan ilacına başlıyoruzz. Bizden haberler böylee
Yeriiim onun tipiniiiii maşallahhhhBilmiyorumki canım ya ama en azından sma kesin yaptırırım diyorum. İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar da sağlıkla alırız kucağımıza hepimizŞu grupta bi kız olsa çiçeğimiz olucak çiçeğimizzzz
o zaman aynı böyle görüceksiniz inanın en güzel ultrasonumdu ennnnnasıl ittiriyo kendini nasıl taklalar atıyo ay mutluluktan ağlamalıktı tam inşallah sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruzz
ahhh valla %90 dedi doktor ama bence bu pipi kaybolmaz hayırlı olsun oğlan anasıcılıksizinkileri o kadar merak ediyorumkiiii o kadarrrrrrr
doktor %90 dedi ama bence %100000ben de beklemiyodum bu kadar erken ama sürpriz yaptı bize
ayyy çok sağol kuzuuum benimmm vallahi yakışıklı galiba yüzü falan belliay en güzel ultrasondu kesinlikle çikolata ye taklaları gör o kadar diyim hemen gelsin senin zamanında hemennn
Cok doğru ama yaptırmış oldum o testi işte tsk ederim canımCanım yaşından dolayı yüksek çıkmıştır bence ciddiye bile alma.yaş direk zaten risk oranıymş.
Gerçekten doktor çok önemli bu süreçteAh işte benim doktorum bunları söylemeden yaşımı bildiği halde 2li test yaptırdı yarin başka doktordan görüş alicam çok tsk ederim inşallah
Bana demir ilacını gece uyumadan iç dedi canım evet bazen bulantı yapabilirmişYaaa maşallah onaaaynı şeyleri bana da verdi düüün,bugün demir ilacı sanırım midemi çok kötü yaptı,12.haftadan önce bulantı yapar diye vermemiştim dedi,inşallah çabuk alşr vücudum korktum bulantıdan yeni kurtuluyor gibiydim .
Ay evet sanki pipiSizce benimkinde de gözüken pipi mibana dün uyurken bebiş %99.9 kız dedi,iki dakka sonra uyandı ve bacaklarnı kaldırınca erkek büyük ihtimal dedi de hala muallaktayız , sizce???
O zaman bence doktorunuzu değiştirin. Sizin daha dikkatli takip edilmeniz gerekiyorYok canim öncesi söylemedi bugün ben söyleyince tabiki yasin etkisi var diyor
Yaa öyle mi ben de öyle yapayım o zaman canm sağol söyledğin içinGerçekten doktor çok önemli bu süreçteUmarım stressiz ve güzel geçer gebeliğiniz
Bana demir ilacını gece uyumadan iç dedi canım evet bazen bulantı yapabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?