2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim 2 mayıs yazıyordu tahmni doğum tarihi,nisan olcağına emindim sezryan doğrcağmı bildiğim için en başından, ama yine de bu gruba katıldım,iyikide öyle yapmşım burası daha güzel
Benimde sezeryan olacak Nisan sonu diye bekliyordum hep ama doktorum geçen hafta birşey söylemedi 1 hafta sonra kontrol var bakalım Nisan mayismi olacakama dediğin gibi grubumuzu bende çok seviyorum ister Nisan ister Mayıs olsun iyiki buradayim

Ne bileyim diğer gruba da doğum belirtisi bunlar yazmışlar doğuruyorum haberim mi yok diye ortalığı ayağa kaldırdım annemi eşimi filan gerçekten doğursam ne olur acaba ya şimdi dikiliyor annem tepemde sancı var mı kaç dakikada bir benimde böyle olmuştu ertesi gün doğurdum diyor sonra yok ya doğurmadan önceki haftalarda olur bu sancılar diyor eşimin umru değil daha erken doğurmazsın dedi kapattı adam telefonu annem kocan senden akıllı valla diyor erkek haliyle böyle böyle doğurursam bugün yarın siz bana inanmadınız diye burunlarından getiririm artık

Ben de bayrama gelicek diye çok korkuyorum tam 39 bu durumda çocuğum ya 38 de ya 40 da gelmeli öööfff iyi hisler yok içimde bayramda patlicaz gibi sanki

yaa çiçek gibiyiz çiçeeeeeeekkkk
Aman tut kendini canımvinos hanım bı yaramazlik yapmasın benimde sezeryan ama bu sancı ve ağrılardan bı korku sarmadı değilama tek duam sağlıkla gelsin de artık bayram olursada başım gözüm üstüne

Uygulamada yazan tahmini tarihten tam bir hafta öncesine amlyat randvsu verdi doktorum 39.haftaya Sana da öyle verirse eğer bayram bitiminde 5-6 mayıs gibi olabilir belki

Arkadaşlar iki gündür benimde sancım mi var gaz mi sıkıştırıyor anlamıyorum acaba doktora gidip bi nst bağlansam mi ya da kendimi çok mu dinliyorum diyorum malum İstanbul’da havalar birde değişti belki de üşütüyorum diyorum ama özellikle yattığımda bebek hareket ettikçe baya zorluyor beni

Bu haftalarda her şey olabiliyor canım. İçin rahat etmiyorsa doktorunla görüş o seni yönlendirecektir.

Benim annem telefonunu açmadığım her an doğurdum zannediyor doğurana kadar günler böyle geçecek sanırım

Benim annem telefonunu açmadığım her an doğurdum zannediyor doğurana kadar günler böyle geçecek sanırım
Annemin ikiz bebekmiş kaçıncı haftada doğurduğunu bile hatırlamıyor kayınvalidem 41.haftada doğurmuş erkek çocuk o kadar erken gelmez diyor şu an kimse ben de dahil doğurabileceğimi düşünmüyor ama böyle böyle doğurursam hiç şaşırmam

Ben geçen gün doktora kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt edicem dedim, doğurmaya başladığın kasılma hareketini emin ol anlarsın bi başladım mı da durmaz doğurursun dedi o yüzden neler neler oluyo bana da geçiyo diye hiç ciddiye almıyorum valla aman son zamanlar hepsi olcak tabi su gelmesi, 5-10 dk da bir düzenli kasılma ve sancı yoksa vücut doğuma hazırlanıyor diye düşünelim rahat olalım

Bana bebek 40.haftayı beklemez dedi aşağıda 1 cm’de açılman var dedi o yüzden her an bekliyorum ama 1 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış bilemedim artık saldım ne zaman gelmek istiyorsa gelsin benim bebek

Kuzu benimde düzenli olan şiddetsiz sancılarım çıkıyor cuma yine çıktı ama daha az sıklıkla açılma da yok beklemedeyiz senin de düzenli sancı gelince artıcak açılma demekki. Gelince anlarız heralde haftalarımız güzel insan bi yandan da sabırsızlanıyor

Ben 29.haftadan beri kasılıyorum o zamanda doğuracağım sanıyordum 38.haftaya geldim hala doğuracağım sanıyorum böyle böyle doğuracağım eninde sonunda da hayırlısı bakalım ama nstlerim maşallah kalbim kadar temiz iki üç haftadır bu bebek gelecek gelecek diyip duruyor doktorda illa bayramdan önce doğurtacak beni 40.haftan bayrama denk geliyor o kadar beklemez seninki dedikçe eşim senin doktor tatile gidecek ondan seni doğurtmaya niyetli diye dalga geçiyor Neyse haftam güzel keşke biraz da tombiş olsaydı benim bebiş iyi olurdu ama gelirse de dışarda alsın biraz da kilo ne yapalım

Açılman varsa sen gerekli hareketlere, yiyeceklere ve içeceklere başlayabilirsin canım öyle boş boş beklemek olmaz

Biraz gecikmişsin şankiii neyse akıllı bebeğin az daha dayanır inşallah o tuvalet hissi bende sürekli var 1 haftadır. Arada ishal gibi de oluyor çok sık olmasa da. Ama 1 haftadır gelen olmadı demek kii dayanabilir seninki de

Benimki de minnak ya 36+2 de 2800 dü minyon olcak kesin napalım dışarda besleyip büyütcez artık 40. Haftayı %5 i falan bekliyomuş zaten ama mayıs bebelerinin adı çıktı bi kere erken gelecekler
ahududu çayı pilates topu hurma ananas yenilsin içilsin boş durmayalım.
Ay hurma aşeriyorum ama tutuyorum kendimi 38 e girdiğim gün 1 poşet yicem

ahududu çayı pilates topu hurma ananas yenilsin içilsin boş durmayalım.
Ben bu hafta günde 5-6 tane yemeye başladım allahtan çok seviyorum doğurana kadar kilolarca yeriz artık

Kızlar evi abla geldi temizledi. Hastane çantam hazır. Köpeğim tıraş oldu. Halılar halı yıkamacıya verilecek bekliyor kapıda. Her şey tamam ama ben eksik var gibi hissediyorum sürekli. Gece duş alacağım. Sabah da süslenip gideceğim. Fotoğrafçı ayarladım. Ayyy heyecan bastı. Kayınvalidemler yola çıktı İstanbul’dan geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…