Benimde sezeryan olacak Nisan sonu diye bekliyordum hep ama doktorum geçen hafta birşey söylemedi 1 hafta sonra kontrol var bakalım Nisan mayismi olacakBenim 2 mayıs yazıyordu tahmni doğum tarihi,nisan olcağına emindim sezryan doğrcağmı bildiğim için en başından, ama yine de bu gruba katıldım,iyikide öyle yapmşım burası daha güzel
Ne bileyim diğer gruba da doğum belirtisi bunlar yazmışlar doğuruyorum haberim mi yok diye ortalığı ayağa kaldırdım annemi eşimi filanAy benimde 1 haftadan fazladır ağrılarım, sancılarım var canım ama geçiyor çok şükürözellikle geceleri en az bir rahatsızlığım mutlaka oluyor mesela dün gece ishaldim şimdilik bir şey yok doğuma hazırlık zamanındayız daha bekleyecek inşallah bebişler. Benim eksiklerde hala bitmedi doğuma gidene kadar bitmeyecek heralde
Aman tut kendini canımBen de bayrama gelicek diye çok korkuyorum tam 39bu durumda çocuğum ya 38 de ya 40 da gelmeli öööfff iyi hisler yok içimde bayramda patlicaz gibi sanki
yaa çiçek gibiyiz çiçeeeeeeekkkk
Uygulamada yazan tahmini tarihten tam bir hafta öncesine amlyat randvsu verdi doktorum 39.haftayaBenimde sezeryan olacak Nisan sonu diye bekliyordum hep ama doktorum geçen hafta birşey söylemedi 1 hafta sonra kontrol var bakalım Nisan mayismi olacakama dediğin gibi grubumuzu bende çok seviyorum ister Nisan ister Mayıs olsun iyiki buradayim
Bu haftalarda her şey olabiliyor canım. İçin rahat etmiyorsa doktorunla görüş o seni yönlendirecektir.Arkadaşlar iki gündür benimde sancım mi var gaz mi sıkıştırıyor anlamıyorum acaba doktora gidip bi nst bağlansam mi ya da kendimi çok mu dinliyorum diyorum malum İstanbul’da havalar birde değişti belki de üşütüyorum diyorum ama özellikle yattığımda bebek hareket ettikçe baya zorluyor beni
Benim annem telefonunu açmadığım her an doğurdum zannediyorNe bileyim diğer gruba da doğum belirtisi bunlar yazmışlar doğuruyorum haberim mi yok diye ortalığı ayağa kaldırdım annemi eşimi filangerçekten doğursam ne olur acaba ya şimdi dikiliyor annem tepemde sancı var mı kaç dakikada bir benimde böyle olmuştu ertesi gün doğurdum diyor sonra yok ya doğurmadan önceki haftalarda olur bu sancılar diyor eşimin umru değil daha erken doğurmazsın dedi kapattı adam telefonu annem kocan senden akıllı valla diyor erkek haliyle böyle böyle doğurursam bugün yarın siz bana inanmadınız diye burunlarından getiririm artık
Annemin ikiz bebekmiş kaçıncı haftada doğurduğunu bile hatırlamıyor kayınvalidem 41.haftada doğurmuş erkek çocuk o kadar erken gelmez diyor şu an kimse ben de dahil doğurabileceğimi düşünmüyor ama böyle böyle doğurursam hiç şaşırmamBenim annem telefonunu açmadığım her an doğurdum zannediyordoğurana kadar günler böyle geçecek sanırım
Ben geçen gün doktora kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt edicem dedim, doğurmaya başladığın kasılma hareketini emin ol anlarsın bi başladım mı da durmaz doğurursun dediBen doğuruyor muyum acaba ya böyle sürekli tuvalete gitme hissi vardı ishal gibi olma ama değilim sabah da hafif sancım vardı ama düzenli değildi şimdi geçti yalancı sancı diye umursamadım hayır eşim de yanımda değil ya ne olsa iki hafta var diye bebek çikolatasını söylemedim kendime gecelik sabahlık almıştım internetten daha gelmedi bir sürü eksik var bebeğin değil ama benim eksiklerim hayır neyime güvendiysemdoğurmasam iyidir böyle böyle
Bana bebek 40.haftayı beklemez dedi aşağıda 1 cm’de açılman var dedi o yüzden her an bekliyorum ama 1 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış bilemedim artık saldım ne zaman gelmek istiyorsa gelsin benim bebekBen geçen gün doktora kasılmayla bebek hareketini nasıl ayırt edicem dedim, doğurmaya başladığın kasılma hareketini emin ol anlarsın bi başladım mı da durmaz doğurursun dedio yüzden neler neler oluyo bana da geçiyo diye hiç ciddiye almıyorum valla aman son zamanlar hepsi olcak tabi su gelmesi, 5-10 dk da bir düzenli kasılma ve sancı yoksa vücut doğuma hazırlanıyor diye düşünelim rahat olalım
Bende öyle tahmin ediyorum bakalım hayırlısıUygulamada yazan tahmini tarihten tam bir hafta öncesine amlyat randvsu verdi doktorum 39.haftayaSana da öyle verirse eğer bayram bitiminde 5-6 mayıs gibi olabilir belki
Kuzu benimde düzenli olan şiddetsiz sancılarım çıkıyor cuma yine çıktı ama daha az sıklıkla açılma da yok beklemedeyizBana bebek 40.haftayı beklemez dedi aşağıda 1 cm’de açılman var dedi o yüzden her an bekliyorum ama 1 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış bilemedim artık saldım ne zaman gelmek istiyorsa gelsin benim bebek
Ben 29.haftadan beri kasılıyorum o zamanda doğuracağım sanıyordum 38.haftaya geldim hala doğuracağım sanıyorum böyle böyle doğuracağım eninde sonunda daKuzu benimde düzenli olan şiddetsiz sancılarım çıkıyor cuma yine çıktı ama daha az sıklıkla açılma da yok beklemedeyizsenin de düzenli sancı gelince artıcak açılma demekki. Gelince anlarız heralde haftalarımız güzel insan bi yandan da sabırsızlanıyor
Açılman varsa sen gerekli hareketlere, yiyeceklere ve içeceklere başlayabilirsin canımBana bebek 40.haftayı beklemez dedi aşağıda 1 cm’de açılman var dedi o yüzden her an bekliyorum ama 1 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyenlerde varmış bilemedim artık saldım ne zaman gelmek istiyorsa gelsin benim bebek
Biraz gecikmişsin şankiiiBen doğuruyor muyum acaba ya böyle sürekli tuvalete gitme hissi vardı ishal gibi olma ama değilim sabah da hafif sancım vardı ama düzenli değildi şimdi geçti yalancı sancı diye umursamadım hayır eşim de yanımda değil ya ne olsa iki hafta var diye bebek çikolatasını söylemedim kendime gecelik sabahlık almıştım internetten daha gelmedi bir sürü eksik var bebeğin değil ama benim eksiklerim hayır neyime güvendiysemdoğurmasam iyidir böyle böyle
ahududu çayı pilates topu hurma ananasAçılman varsa sen gerekli hareketlere, yiyeceklere ve içeceklere başlayabilirsin canımöyle boş boş beklemek olmaz
Benimki de minnak ya 36+2 de 2800 dü minyon olcak kesinBen 29.haftadan beri kasılıyorum o zamanda doğuracağım sanıyordum 38.haftaya geldim hala doğuracağım sanıyorum böyle böyle doğuracağım eninde sonunda dahayırlısı bakalım ama nstlerim maşallah kalbim kadar temiz iki üç haftadır bu bebek gelecek gelecek diyip duruyor doktorda illa bayramdan önce doğurtacak beni 40.haftan bayrama denk geliyor o kadar beklemez seninki dedikçe eşim senin doktor tatile gidecek ondan seni doğurtmaya niyetli diye dalga geçiyor Neyse haftam güzel keşke biraz da tombiş olsaydı benim bebiş iyi olurdu ama gelirse de dışarda alsın biraz da kilo ne yapalım
Ay hurmaahududu çayı pilates topu hurma ananasyenilsin içilsin boş durmayalım.
ahududu çayı pilates topu hurma ananasyenilsin içilsin boş durmayalım.
Ben bu hafta günde 5-6 tane yemeye başladımBenimki de minnak ya 36+2 de 2800 dü minyon olcak kesinnapalım dışarda besleyip büyütcez artık 40. Haftayı %5 i falan bekliyomuş zaten ama mayıs bebelerinin adı çıktı bi kere erken gelecekler
Ay hurmaaşeriyorum ama tutuyorum kendimi 38 e girdiğim gün 1 poşet yicem
Aiiiy hani böyle sert olanlar var ya medine hurması deniyo heralde ona buruşuk gibi dışı ondan yerim kilolarca heraldeBen bu hafta günde 5-6 tane yemeye başladımallahtan çok seviyorum doğurana kadar kilolarca yeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?