• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar hastane kontrolüm vardı bugün 09.00da bebek 3 haftadır büyümüyor gelişimi durmuş yarın acilen sezaryene alınacaksın dedi. Kan idrar pcr nst oldum. Annem refakatçim olcak o da pcr verdi. Acil fotoğrafçı ayarladım. Eve gidince temizlikçi gelecek. Şok oldum.
Sağlıkla gelsin minik insallah.eğer kilosu iyiyse dertlenmeyin ki benim ilk oğlumun 34. Haftada durmuştu doktor 38 kadar zor bekledi 2750 gr olarak doğdu cok şükür sağlıkla 8 yaşına geldi bile.doktorlar anne karnında buyuyemiyor doğum olsun daha iyi buyur diye bekletmeden almak istiyorlar

Kızlar hastane kontrolüm vardı bugün 09.00da bebek 3 haftadır büyümüyor gelişimi durmuş yarın acilen sezaryene alınacaksın dedi. Kan idrar pcr nst oldum. Annem refakatçim olcak o da pcr verdi. Acil fotoğrafçı ayarladım. Eve gidince temizlikçi gelecek. Şok oldum.
yaaa kuzum doktora gitmemişmiydin daha önce? allah sağlıkla kavuştursun laçin hanıma :KK200:

Sağlıkla kavuşun inşallah🙏🏻3 haftadır gitmemişmiydiniz kontrole, güzel kilo alıyordu iki günde baya artmıştı falan , kordonda mı sıkıntı oldu kan akışı gitmedi mi neden olurmuş acaba
3 haftadır gidiyorum her hafta kontrole 3 hafta önce 2900dü her hafta aynı ölçülünce doktor korktu. Suyu da azalmış plesanta eskimeye başlamış.

Sağlıkla gelsin minik insallah.eğer kilosu iyiyse dertlenmeyin ki benim ilk oğlumun 34. Haftada durmuştu doktor 38 kadar zor bekledi 2750 gr olarak doğdu cok şükür sağlıkla 8 yaşına geldi bile.doktorlar anne karnında buyuyemiyor doğum olsun daha iyi buyur diye bekletmeden almak istiyorlar
Sağol kuzum🥰

Hayırlısı olsun canım🙏🏻 Sağlıkla kavuşun inşallah laçin hanımla😍😍

Sen de normal doğum istiyordun sanırım bu durumda suni sancıyla doğumu başlatma seçeneği falan yok mu acaba illa sezeryan mı tek seçenek🙏🏼 Sağlıkla kavuş inşallah Laçin hanıma doğru hissetmişsin 13 gün olmadan kavuşuyosun bak ona odaklan iyi hisset 😍

Bu çok hızlı olduu. Ama ne güzell. Sen de kavuşuyorsun bebişine😊😊 sağlıkla gelsin güzel bir doğum hikayem olsun canimmm🙏

Sağlıkla gelsin inşallah plasenta yaşlanması olmuştur bazı gebeliklerde oluyormuş çıksın dışarda büyüsün biraz da Laçin hanım ☺️

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah 😍merak etme annesi Laçin hanımin kilosuda haftasıda gayet iyi yarın bu saatlerde yanında olacak heyecan basmıştır ☺️

Sizinkide ışık hızıyla olmuş hee.. benimkide birden alcaz deyince bende bi balik gbi kalmistim c.tesi gunu carsamba gunude bizimki alinacak bu gerilik varmiydi dha onceden yani haberiniz varmydi yenimi farkedildi yanls olcmemistir insallah ya

Sizinkide ışık hızıyla olmuş hee.. benimkide birden alcaz deyince bende bi balik gbi kalmistim c.tesi gunu carsamba gunude bizimki alinacak bu gerilik varmiydi dha onceden yani haberiniz varmydi yenimi farkedildi yanls olcmemistir insallah ya
Valla geçen haftaki ölçümlerle karşılaştırdı değişiklik olmayınca sezaryen kararı alındı.

Genelimizin dogum tarihleri mayıs başı oldugundan boyle oldu 39 40 haftayi tamamlayabilenler dogurur anca mayista 🙈😂
Ben bayramda gelecek diye çok korkuyorum😂😂gelecekse ya bayram öncesi yada sonrası olsun 😍şaka bı yana herkes sağlıkla huzurla alsın kucağına bebislerin inşallah

Ayy hadi canim yarin guzel haberlerini bekliyoruz insallah 😊 saglikla al kucagina

Kızlar bizim grup Mayıs anneleri ama Mayıs'ta doguran yok herkes Nisan sonunda dogurucak heralde gün alan alana😂
Benim 2 mayıs yazıyordu tahmni doğum tarihi,nisan olcağına emindim sezryan doğrcağmı bildiğim için en başından, ama yine de bu gruba katıldım,iyikide öyle yapmşım burası daha güzel😀🥰

Kızlar bizim grup Mayıs anneleri ama Mayıs'ta doguran yok herkes Nisan sonunda dogurucak heralde gün alan alana😂
Ben de bayrama gelicek diye çok korkuyorum tam 39 😂 bu durumda çocuğum ya 38 de ya 40 da gelmeli 😂 öööfff iyi hisler yok içimde bayramda patlicaz gibi sanki 😂
Benim 2 mayıs yazıyordu tahmni doğum tarihi,nisan olcağına emindim sezryan doğrcağmı bildiğim için en başından, ama yine de bu gruba katıldım,iyikide öyle yapmşım burası daha güzel😀🥰
yaa çiçek gibiyiz çiçeeeeeeekkkk 🌸🌸

Ben doğuruyor muyum acaba ya böyle sürekli tuvalete gitme hissi vardı ishal gibi olma ama değilim sabah da hafif sancım vardı ama düzenli değildi şimdi geçti yalancı sancı diye umursamadım hayır eşim de yanımda değil ya ne olsa iki hafta var diye bebek çikolatasını söylemedim kendime gecelik sabahlık almıştım internetten daha gelmedi bir sürü eksik var bebeğin değil ama benim eksiklerim hayır neyime güvendiysem 😄doğurmasam iyidir böyle böyle 😄

Ben doğuruyor muyum acaba ya böyle sürekli tuvalete gitme hissi vardı ishal gibi olma ama değilim sabah da hafif sancım vardı ama düzenli değildi şimdi geçti yalancı sancı diye umursamadım hayır eşim de yanımda değil ya ne olsa iki hafta var diye bebek çikolatasını söylemedim kendime gecelik sabahlık almıştım internetten daha gelmedi bir sürü eksik var bebeğin değil ama benim eksiklerim hayır neyime güvendiysem 😄doğurmasam iyidir böyle böyle 😄
Ay benimde 1 haftadan fazladır ağrılarım, sancılarım var canım ama geçiyor çok şükür😅 özellikle geceleri en az bir rahatsızlığım mutlaka oluyor mesela dün gece ishaldim🥲🥲 şimdilik bir şey yok😅 doğuma hazırlık zamanındayız daha bekleyecek inşallah bebişler. Benim eksiklerde hala bitmedi doğuma gidene kadar bitmeyecek heralde😂😂

Back