2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?

Eksik varmış hissi doğurana kadar geçmiyor sanırım tek eksik laçin onada yarın kavuşuyorsun her şey güzel olcak inşallah

Açılman varsa sen gerekli hareketlere, yiyeceklere ve içeceklere başlayabilirsin canım öyle boş boş beklemek olmaz
Yor dedi kendini ev temizle annemdeyim şimdi kendi evime kadın çağırttım temizlettim iki hafta önce bilsem kendimi yormam gerekiyor ev temizlemem lazım kendi evimi temizlerdim geldim annemin dibini köşesini temizliyorum ne yapayım artık prenseslik dönemlerim geçmiş anlaşılan gerçi eşim sağ olsun hiç öyle bir muamele göremedim de hayaller hayatlar işte

Bebek 2950 benim bir hafta daha beklese belki 3100 3200 olur diye umuyorum benimki bir umut yani olmasa da artık nasıl elini kolunu tutup giydireceğiz bilmiyorum ondan belki dedim bir hafta daha dursa da 39’da mı gelse ama gelirse de ne yapayım ona da amenna kendi sancısıyla gelir suni sancıydı oydu buydu uğraştırmaz beni belki kilosu az diye kesisiz dikişsiz gelir polyannayım bu aralar hepsine olurum var yani o zaman ben bu ishal hissini belirtiden saymıyorum madem sende de bir haftadır varmış

Kilosu şimdi de iyiymiş endişelenme hiç aslında ishal hissi doğumun yaklaştığının belirtisiymiş. Ama hemen bikac gün içinde olacak demek değilmiş. Şimdi bebek aşağı indiği için bağırsaklar organlar eski yerlerine doğru hareket ettiğinden boşaltım hızlanıyormuş

Aman üçü geçsin doğana kadar yeter en azından kolay doğar diye umuyorum gerisini dışarda alır artık zaten ilk ay 4.5 oluyormuş bebek yeter ki süt olsun doğurduktan sonra da başlasın süt savaşları artık şerbetler otlar havada uçuşur burda

Geldim 38.haftaya gecelik sabahlık yok emzirme atleti yok depend yok bebeğe çalıştım hep onu da geçen hafta yıkadım ütüledim biraz daha ötelesem yavrum çıplak kalacaktı korkarım isme karar veremedik bebeğin kapı süsü yok çikolatayı doğuruyorum sandım da bugün sipariş ettim eksikleri internetten söylemiştim gelene kadar doğurmadam iyidir artık ne alınacağının ekran görüntüsünü anneme attım doğurursam bulun buluşturun bunları alın dedim artık ben ne giysem önemli değil diye senin eksikler benimkilerin yanında hiçtir heralde boş ver bazı şeylerde planlamadan akışta olur onunda ayrı bir güzelliği var

Epidural mi olucak genel mi ,kaçta hastanede olcaksınız heycan dorukta

İyi benimki bağırsaklarımı rahat bırakmış demek ki yerim onu İki üç hafta kabızlık mahvetti beni şurupla gezdim ortalarda bir de kaburgalarıma çalıştı nefesimi kesti durdu bugün o da bir rahat demek gelecek hazırlık yapıyor

Kızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?
Ya sırttan karına ya da karından sırta yayılan ağrı doğum belirtisiymiş benim belimden sırtımdan yayılan ağrım adet olacakmış gibi çok hafif sancım ve ishal hissim var bugün ama düzenli değil sürekli artan ağrı sızı sancı değil bir geçiyor sonra hafif hafif tekrar başlıyor doğum sancısı yatınca uzanınca geçmezmiş siz gene takipte kalın bence

Takipteyim canım doktora gideceğim böyle giderse

Aiiiy hani böyle sert olanlar var ya medine hurması deniyo heralde ona buruşuk gibi dışı ondan yerim kilolarca heralde
Ay ben de bugün onu düşünüyordum hastaneye falan alıyım yanıma diye sütü artırıyomuş bide çokk seviyorum, şuan yemiyorum sezrryan günümden önce gelmesin diye korkumdan hani böyle etli etli olan büyük adı medine hurması mı oluyomuş onun

En önce bütün hazırlıkları bitiren benim ancak hiçbir belirtisi olmayan da benim.Sadece çok ağırlaştığım ,çok yorgunum ,belim ağrıyor ağırlıktan,sancı gibi değil ama.Sabah 1 saat yürüdüm iyi geldi ,sonrada gün boyu yattım Pinky93 gözün aydın, hayırla kucağına al inşallah

Arkadaşlar bebek hareketleri azaldı mı sizin de ,özellikle günü mayıs başı olanlar.Ela daha sakin gibi artık, geceleri falan daha rahat uyuyorum ,bilemedim ,doktor 12 saatte 10 kere hareket diyor ,onu yakalıyoruz ama yoğun hareket yok artık biz de ,kızım çok uslu galiba.Ne sancı ne tekme

Evet kuzum galiba onun adı medine hurması tasvir ederken bile ağzı sulananlar
Ben de erken doğum korkumdan yemiyorum sonra ne acısını çıkarıcaz hepimiz anlaşılan

Benim ciğer geliştiriciden sonra azalmıştı 1-2 gün o da normalmiş.sonra yeniden hareketlendi. Ama o enn kuduruk zamanları gibi değil galiba yerleri gerçekten azaldığından. Akrobatik hareketler yok sadece çok can yakıyo kemik batırıyo sanki yine de hareketinden göbeğim sallanıyo ve çoğu hareket kasıkta

Çarşamba günü çok durgundu ama onun dışında hep çok işi var Mesela bugün hep bir itiş kakış sertleşme. 2 saat hareketsiz kalmadıkları sürece sorun yokmuş

Çarşamba günü çok durgundu ama onun dışında hep çok işi var Mesela bugün hep bir itiş kakış sertleşme. 2 saat hareketsiz kalmadıkları sürece sorun yokmuş
Yok valla benim hiç canım falan yanmıyor arada bir gerinme gibi bir belli ediyor kendini o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…