Saat 7.30da çıkacağız. 8de hastaneye yatışımız yapılır. 9da sezaryene alınacağım. Spinal anestezi olacağım.Epidural mi olucak genel mi ,kaçta hastanede olcaksınız heycan dorukta
Olsun önemli olan 2 saat hareketsiz kalmaması.Yok valla benim hiç canım falan yanmıyor arada bir gerinme gibi bir belli ediyor kendini o kadar.
Canım sağlıkla kucağına al inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz yarınSaat 7.30da çıkacağız. 8de hastaneye yatışımız yapılır. 9da sezaryene alınacağım. Spinal anestezi olacağım.
Ben ondan yaklaşık 3 aydır kahve yanında her gün 2 3 tane yiyorumEvet kuzum galiba onun adı medine hurması tasvir ederken bile ağzı sulananlar
Ben de erken doğum korkumdan yemiyorum sonra ne acısını çıkarıcaz hepimiz anlaşılan
Kızım çok uslu galiba diye avunayımOlsun önemli olan 2 saat hareketsiz kalmaması.
Kızlar evi abla geldi temizledi. Hastane çantam hazır. Köpeğim tıraş oldu. Halılar halı yıkamacıya verilecek bekliyor kapıda. Her şey tamam ama ben eksik var gibi hissediyorum sürekli. Gece duş alacağım. Sabah da süslenip gideceğim. Fotoğrafçı ayarladım. Ayyy heyecan bastı. Kayınvalidemler yola çıktı İstanbul’dan geliyorlar.
Hatta o kadarı bile normal demişti bana doktor, bikeresinde 2-3 saat hissetmedim hareket ettiğini dedim güldü , uyuyor uyku düzeni oluşuyo daha karnındayken dediOlsun önemli olan 2 saat hareketsiz kalmaması.
Ben bir iki atıyorum ağzımaAy hurmaaşeriyorum ama tutuyorum kendimi 38 e girdiğim gün 1 poşet yicem
doğurduktan sonrada yeriz yaBen bu hafta günde 5-6 tane yemeye başladımallahtan çok seviyorum doğurana kadar kilolarca yeriz artık
Biraz uyusanız iyi olur. Dinlenmek lazım yarın yorucu olacaktırSon yemeğimi yedim çamaşırları yıkadım allahım durdukça bişey çıkartıyorum. Duşa girip yatacağım tabii uyuyabilirsem.
Benimki 12 saatte 10 kere diyor ,gecen karnımda sarstı, uyuyor mu hocam dedim ,zaten yüzde 99 uyur bebek dedi.Fotoğraf alabilmek için sarsmış.Ama gün azaldıkça paniğimiz artıyor işteHatta o kadarı bile normal demişti bana doktor, bikeresinde 2-3 saat hissetmedim hareket ettiğini dedim güldü , uyuyor uyku düzeni oluşuyo daha karnındayken dedi
Evet evet sütte yapıyor doğumdan sonrada yiyeceğizBen bir iki atıyorum ağzımaama makat geliş türkü sezoyu seçerse bi anlamı kalmayacak
doğurduktan sonrada yeriz yasüt falan yapıyordur belki
Benim doktorum son 3 haftadır her kontrolde günlük 10 hareket ve 2 saat hareketsiz kalmamasına dikkat etmemi söylüyorHatta o kadarı bile normal demişti bana doktor, bikeresinde 2-3 saat hissetmedim hareket ettiğini dedim güldü , uyuyor uyku düzeni oluşuyo daha karnındayken dedi
Amin insallah bebde bayramda olacak diye korkuyordum ama yarin yatisim yapiliyor carsamba sabah kavusucaz kizimlaBen bayramda gelecek diye çok korkuyorumgelecekse ya bayram öncesi yada sonrası olsun şaka bı yana herkes sağlıkla huzurla alsın kucağına bebislerin inşallah
Canim uzulme ne guzel bebisini kucagina alacaksin isteBugun doktorumla konustum hocam sekerim kontrol altinda en azindan 38 i dolduralim dedim sen 38 i doldurabilecegini dusunuyomusun karnin asagi dusmus bebek kanala kafayi dayamis yuruyemiyosun bile ne 38 i dedi anne baba cok iri ve uzun degilse 35 hafta bittiginde bebek kilosu 2800 ve uzeri olanlar yuzde 90 38 i bile dolduramiyor diyede bi bilgi verdi ay cok sinirimi.bozuyo.bu durum sekerim yuksek bile degildi ki simdi normal seviyede niye aliyo 37+0 da hic bilmiyorum az dha ele avuca gelse ne vardi ya uzuluyorum biraz gercekten birde bugün benden bildiginiz meni gibi rengi ve kivami ayni oyle olan bi sivi geldi buda rahim agznin yumusadgni dogumun yakin oldgnu gosteriyorms bilgnz olsn
Ilk oglum sezeryan birde bunu da erken alma karari aldi baksana istesemde doguramayacakmisim yine.. ilk oglumda preeaklampsi sebebiyle 35 haftalik alinmisti cok sacma geliyor yani aclik kan sekeri 100 cikti diye duran cocugu 37 haftada almasi ozaman sekeri olan insulin vurulanlara ne yapiyorlar cok merak ediyorumCanim uzulme ne guzel bebisini kucagina alacaksin isteicinde merak edecegine kucaginda olacak oyle dusun.
Doktorunda bi bildigi vardir insallahguzel dusunelim guzel olsun.
Sende niye normal dogum denenmiyordu?
Evet aslinda boyle soyleyince siz sacma gercektende.Ilk oglum sezeryan birde bunu da erken alma karari aldi baksana istesemde doguramayacakmisim yine.. ilk oglumda preeaklampsi sebebiyle 35 haftalik alinmisti cok sacma geliyor yani aclik kan sekeri 100 cikti diye duran cocugu 37 haftada almasi ozaman sekeri olan insulin vurulanlara ne yapiyorlar cok merak ediyorum
Bence de çok enteresan ,benimki de ne yaptıysam 39+2den bir gün öne çekmiyorBugun doktorumla konustum hocam sekerim kontrol altinda en azindan 38 i dolduralim dedim sen 38 i doldurabilecegini dusunuyomusun karnin asagi dusmus bebek kanala kafayi dayamis yuruyemiyosun bile ne 38 i dedi anne baba cok iri ve uzun degilse 35 hafta bittiginde bebek kilosu 2800 ve uzeri olanlar yuzde 90 38 i bile dolduramiyor diyede bi bilgi verdi ay cok sinirimi.bozuyo.bu durum sekerim yuksek bile degildi ki simdi normal seviyede niye aliyo 37+0 da hic bilmiyorum az dha ele avuca gelse ne vardi ya uzuluyorum biraz gercekten birde bugün benden bildiginiz meni gibi rengi ve kivami ayni oyle olan bi sivi geldi buda rahim agznin yumusadgni dogumun yakin oldgnu gosteriyorms bilgnz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?