2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Pıhtılaşma var başından beri iğne kullanıyorum. Yok tabi bebeğim sağlıkla gelsin de dayanırız tabi ama ben bitecek diye hazırlamıştım kendimi o yüzden şaşırdım bi .
O zaman bir sure kullanman daha iyi olur arkadaşım, özellikle sezeryan olursa,tabi doktorun yönlendirir zaten

Ben
8 yıllık anneyim daha1 yıllık olanlar bana akil vermeye kalkıyor, hıhi diyorum

Zaten lohusalikta kimseyi affetmiyorsun valla ,atara atar ,gidere gider.Affetmeyin hic birinipatavatsız insanlarla uğraşmak çok zor.Olabildiğince insanları kabul etmeyin ,covid zaten cok gerçekçi bir sebep, kabul etmemek için.Herkes bilgisini kendine saklasın

İşin maddi boyutunu sorgulayan zaten hiç yok bakma kısmını hiç demiyorum zaten bir de kız erkek muhabbeti var ben hep kız istiyordum her kız istiyorum dediğimde kayınvalidem bizde erkek olur biz erkekciyiz diyordu çok şaşırıyordum bir ara erkek olsa sevmeyecekler heralde diye düşünmeye başlamıştım gerçekten de erkek oldu ama bizim millet kadar konuşan başka millet var mıdır acaba ya daha bunun sütü var osu busu var benimde tersim ters valla o psikolojiyle hiç acımam biliyorum hakkımızda hayırlısı artık

Misafirim gitti ama belim kilitlenmiş gibi resmen yürüyemiyorum, bulaşıkları ve çayı esime pasladığım halde

Kızlar benim hiç tanımadığım bir komşum beni kızım olacak diye teselli etmeye kalktı. Dövecektim kadını. Bir de süt muhabbeti demişken kayınpederim benim emzirmem gerektiğine sütümün kesinlikle olması gerektiğine vurgu yapıp duruyor. Taktı adam sütüme. Manyak mıdır nedir ?

Günaydın, bir erken uyanmış anne adayı aklımda yapamadıklarım var hep, az kaldı ya kızlar puset örtüsü aldınız mı hani şu pusete takılanlardan, yaz bebesi olduğundan sırf rüzgar sınek vs korsuun dye ınce olanlardan alsam mı?? Yoksa sadece müslin örtü mü atıcaz bebeğin üstüne ? Takım iki katlı fln olanlar cok kalın onlar yaz olmaz.. birde çikolatayı nereden yaptırayım? İstanbuldayım ben tavsıye var mı arkadaşlar?

Puset örtüsü müslinlerden aldım taşıma yerine cırt cırtlananlardan bi de görümcem getirdi böyle saran bi kumaştan elbise gibi giydiriyosun pusete Çikolatayı da grupça hepimiz melodiden aldık sanırım almayan parmak kaldırsın çook lezzetli tavsiye ederim

Gunaydiiin
Zuppers kullandim ben puset ortusu olark cok memnun kalistim. Bu kizimda da kullanacagim insallah
Cikolatayida cikolata atolyesinden yaptirdik. Cok begendim tavsiye ederim

Puset örtüsünü bebek arabasını aldığım yerden aldım canım markasını bilmiyorum. Bebek çikolatasını çikolata atölyesinden aldım çok güzel geldi beğendim.

günaaaydınnnnlar efeniiim... ben puset örtüsünü müslin kumaştanaldım çok ciciş üzerinde kuzular var. badeska instagramda. çikolata hacışerif istiyordm fiyatlar çok geldi.melodiden aldım daha uyguna geldi ve lezzet olrak yarışır

Puset örtüsünü minderli olan takımlardan aldım ben müslin olanlardan. Trendyoldan. Çikolatayı da çikolataatolyesi diye bir yerden yaptırdım 3 günde geldi

Ay bebişin odasına duvar süsü bakıyordum trendyolda çok tatlış bir mağza buldum, şimdi de içlerinden seçemiyorum öyle güzeller benim gibi duvar dekorasyonu arayanınız varsa diye sizle de paylaşıyım dedim

Eklentiler

• 23E8873A-CDAF-4982-837C-44B984D5A0AC.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 33
  • C2C1C858-1A3C-48E6-B8D6-57E9E9E55F9F.webp
    26 KB · Görüntüleme: 34
  • BFBDD653-206C-439F-9A14-127D2CF38A35.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 37
  • EC3AB06A-CAEF-4CED-A91C-56C6D523FB7E.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar hastane kontrolüm vardı bugün 09.00da bebek 3 haftadır büyümüyor gelişimi durmuş yarın acilen sezaryene alınacaksın dedi. Kan idrar pcr nst oldum. Annem refakatçim olcak o da pcr verdi. Acil fotoğrafçı ayarladım. Eve gidince temizlikçi gelecek. Şok oldum.

Sağlıkla kavuşun inşallah3 haftadır gitmemişmiydiniz kontrole, güzel kilo alıyordu iki günde baya artmıştı falan , kordonda mı sıkıntı oldu kan akışı gitmedi mi neden olurmuş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…