O zaman bir sure kullanman daha iyi olur arkadaşım, özellikle sezeryan olursa,tabi doktorun yönlendirir zatenPıhtılaşma var başından beri iğne kullanıyorum. Yok tabi bebeğim sağlıkla gelsin de dayanırız tabi ama ben bitecek diye hazırlamıştım kendimi o yüzden şaşırdım bi .
8 yıllık anneyim daha1 yıllık olanlar bana akil vermeye kalkıyor, hıhi diyorumGercekten yildirdilar sezeryanmi normalmi herkeste ayni soru sezeryan diyorum hmm humm agiz buken dolu etraf annelik dogum sekliyle olsaydi keske 2.cocugum olmasina ragmen tek cocugu olan arkadaslarim bu dogsun gorursun bi cocuk hic cocuk diyorlar ben bilmiyorum sanki neyin ne oldugunu seviyorlar insana kılçık atıp kendilerini rahatlatmayı hic sknti yok kizlar kulak tikayin gercekten kimse sezeryandan ölmemiş takmayin kafanizi
İşin maddi boyutunu sorgulayan zaten hiç yokKime neyseboş konuşan çok. Pat pat cevap vermek en mantıklısı. Sonra cekiniyorlar tekrar konuşmaya sanki fazlasını doğurunca kendileri bakacak ilgilenecek maddi manevi. Doğurup atmakla da olmuyor bu iş, o yüzden herkes kendine nasıl güveniyorsa ne istiyorsa öyle yapsinn bana da şimdi diyorlar bunun ardına bi tane de kizin olsun. Siparişle oluyor ya . Diyorum bi taneyi doğurup büyüteyim de önce
Oyle diyolar zaten hmm olsun uzulme bi daha olur erkek olur gibisindenŞu “kızın mı olacak? hım olsun u “ banada yapıyolar Ağzına kürekle vuracam haberi yok
Olsun ne ya üzülme der gibi
Kızlar erkeklerin hayırsız evlat olduğunu düşünenler de bana olsun 2.kız olur diyorlarOyle diyolar zaten hmm olsun uzulme bi daha olur erkek olur gibisindensuursuzlar ya
Oyle diyolar zaten hmm olsun uzulme bi daha olur erkek olur gibisindensuursuzlar ya
Kızlar erkeklerin hayırsız evlat olduğunu düşünenler de bana olsun 2.kız olur diyorlarhangisi değilse onun için teselli ediyorlar
Puset örtüsü müslinlerden aldım taşıma yerine cırt cırtlananlardan bi de görümcem getirdi böyle saran bi kumaştan elbise gibi giydiriyosun puseteGünaydın, bir erken uyanmış anne adayıaklımda yapamadıklarım var hep, az kaldı ya kızlar puset örtüsü aldınız mı hani şu pusete takılanlardan, yaz bebesi olduğundan sırf rüzgar sınek vs korsuun dye ınce olanlardan alsam mı?? Yoksa sadece müslin örtü mü atıcaz bebeğin üstüne ? Takım iki katlı fln olanlar cok kalın onlar yaz olmaz.. birde çikolatayı nereden yaptırayım? İstanbuldayım ben tavsıye var mı arkadaşlar?
GunaydiiinGünaydın, bir erken uyanmış anne adayıaklımda yapamadıklarım var hep, az kaldı ya kızlar puset örtüsü aldınız mı hani şu pusete takılanlardan, yaz bebesi olduğundan sırf rüzgar sınek vs korsuun dye ınce olanlardan alsam mı?? Yoksa sadece müslin örtü mü atıcaz bebeğin üstüne ? Takım iki katlı fln olanlar cok kalın onlar yaz olmaz.. birde çikolatayı nereden yaptırayım? İstanbuldayım ben tavsıye var mı arkadaşlar?
Puset örtüsünü bebek arabasını aldığım yerden aldım canım markasını bilmiyorum. Bebek çikolatasını çikolata atölyesinden aldım çok güzel geldi beğendim.Günaydın, bir erken uyanmış anne adayıaklımda yapamadıklarım var hep, az kaldı ya kızlar puset örtüsü aldınız mı hani şu pusete takılanlardan, yaz bebesi olduğundan sırf rüzgar sınek vs korsuun dye ınce olanlardan alsam mı?? Yoksa sadece müslin örtü mü atıcaz bebeğin üstüne ? Takım iki katlı fln olanlar cok kalın onlar yaz olmaz.. birde çikolatayı nereden yaptırayım? İstanbuldayım ben tavsıye var mı arkadaşlar?
günaaaydınnnnlar efeniiim... ben puset örtüsünü müslin kumaştanaldım çok ciciş üzerinde kuzular var. badeska instagramda. çikolata hacışerif istiyordm fiyatlar çok geldi.melodiden aldım daha uyguna geldi ve lezzet olrak yarışırGünaydın, bir erken uyanmış anne adayıaklımda yapamadıklarım var hep, az kaldı ya kızlar puset örtüsü aldınız mı hani şu pusete takılanlardan, yaz bebesi olduğundan sırf rüzgar sınek vs korsuun dye ınce olanlardan alsam mı?? Yoksa sadece müslin örtü mü atıcaz bebeğin üstüne ? Takım iki katlı fln olanlar cok kalın onlar yaz olmaz.. birde çikolatayı nereden yaptırayım? İstanbuldayım ben tavsıye var mı arkadaşlar?
Puset örtüsünü minderli olan takımlardan aldım ben müslin olanlardan. Trendyoldan. Çikolatayı da çikolataatolyesi diye bir yerden yaptırdım 3 günde geldiGünaydın, bir erken uyanmış anne adayıaklımda yapamadıklarım var hep, az kaldı ya kızlar puset örtüsü aldınız mı hani şu pusete takılanlardan, yaz bebesi olduğundan sırf rüzgar sınek vs korsuun dye ınce olanlardan alsam mı?? Yoksa sadece müslin örtü mü atıcaz bebeğin üstüne ? Takım iki katlı fln olanlar cok kalın onlar yaz olmaz.. birde çikolatayı nereden yaptırayım? İstanbuldayım ben tavsıye var mı arkadaşlar?
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar hastane kontrolüm vardı bugün 09.00da bebek 3 haftadır büyümüyor gelişimi durmuş yarın acilen sezaryene alınacaksın dedi. Kan idrar pcr nst oldum. Annem refakatçim olcak o da pcr verdi. Acil fotoğrafçı ayarladım. Eve gidince temizlikçi gelecek. Şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?