Biz de tam ondan aldık kuzumAiiiy hani böyle sert olanlar var ya medine hurması deniyo heralde ona buruşuk gibi dışı ondan yerim kilolarca heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de tam ondan aldık kuzumAiiiy hani böyle sert olanlar var ya medine hurması deniyo heralde ona buruşuk gibi dışı ondan yerim kilolarca heralde![]()
Eksik varmış hissi doğurana kadar geçmiyor sanırımKızlar evi abla geldi temizledi. Hastane çantam hazır. Köpeğim tıraş oldu. Halılar halı yıkamacıya verilecek bekliyor kapıda. Her şey tamam ama ben eksik var gibi hissediyorum sürekli. Gece duş alacağım. Sabah da süslenip gideceğim. Fotoğrafçı ayarladım. Ayyy heyecan bastı. Kayınvalidemler yola çıktı İstanbul’dan geliyorlar.
Yor dedi kendini ev temizle annemdeyim şimdi kendi evime kadın çağırttım temizlettim iki hafta önce bilsem kendimi yormam gerekiyor ev temizlemem lazım kendi evimi temizlerdimAçılman varsa sen gerekli hareketlere, yiyeceklere ve içeceklere başlayabilirsin canımöyle boş boş beklemek olmaz
![]()
Bebek 2950 benim bir hafta daha beklese belki 3100 3200 olur diye umuyorum benimki bir umut yaniBiraz gecikmişsin şankiiineyse akıllı bebeğin az daha dayanır inşallah
o tuvalet hissi bende sürekli var 1 haftadır. Arada ishal gibi de oluyor çok sık olmasa da. Ama 1 haftadır gelen olmadı demek kii dayanabilir seninki de
![]()
Kilosu şimdi de iyiymiş endişelenme hiçBebek 2950 benim bir hafta daha beklese belki 3100 3200 olur diye umuyorum benimki bir umut yaniolmasa da artık nasıl elini kolunu tutup giydireceğiz bilmiyorum ondan belki dedim bir hafta daha dursa da 39’da mı gelse ama gelirse de ne yapayım ona da amenna kendi sancısıyla gelir suni sancıydı oydu buydu uğraştırmaz beni belki kilosu az diye kesisiz dikişsiz gelir polyannayım bu aralar hepsine olurum var yani
o zaman ben bu ishal hissini belirtiden saymıyorum madem sende de bir haftadır varmış
![]()
Aman üçü geçsin doğana kadar yeter en azından kolay doğar diye umuyorum gerisini dışarda alır artık zaten ilk ay 4.5 oluyormuş bebek yeter ki süt olsunBenimki de minnak ya 36+2 de 2800 dü minyon olcak kesinnapalım dışarda besleyip büyütcez artık
40. Haftayı %5 i falan bekliyomuş zaten ama mayıs bebelerinin adı çıktı bi kere erken gelecekler
Ay hurmaaşeriyorum ama tutuyorum kendimi 38 e girdiğim gün 1 poşet yicem
![]()
Geldim 38.haftaya gecelik sabahlık yok emzirme atleti yok depend yok bebeğe çalıştım hep onu da geçen hafta yıkadım ütüledim biraz daha ötelesem yavrum çıplak kalacaktı korkarımKızlar evi abla geldi temizledi. Hastane çantam hazır. Köpeğim tıraş oldu. Halılar halı yıkamacıya verilecek bekliyor kapıda. Her şey tamam ama ben eksik var gibi hissediyorum sürekli. Gece duş alacağım. Sabah da süslenip gideceğim. Fotoğrafçı ayarladım. Ayyy heyecan bastı. Kayınvalidemler yola çıktı İstanbul’dan geliyorlar.
Epidural mi olucak genel mi ,kaçta hastanede olcaksınız heycan doruktaKızlar evi abla geldi temizledi. Hastane çantam hazır. Köpeğim tıraş oldu. Halılar halı yıkamacıya verilecek bekliyor kapıda. Her şey tamam ama ben eksik var gibi hissediyorum sürekli. Gece duş alacağım. Sabah da süslenip gideceğim. Fotoğrafçı ayarladım. Ayyy heyecan bastı. Kayınvalidemler yola çıktı İstanbul’dan geliyorlar.
İyi benimki bağırsaklarımı rahat bırakmış demek ki yerim onuKilosu şimdi de iyiymiş endişelenme hiçaslında ishal hissi doğumun yaklaştığının belirtisiymiş. Ama hemen bikac gün içinde olacak demek değilmiş. Şimdi bebek aşağı indiği için bağırsaklar organlar eski yerlerine doğru hareket ettiğinden boşaltım hızlanıyormuş
![]()
Ya sırttan karına ya da karından sırta yayılan ağrı doğum belirtisiymiş benim belimden sırtımdan yayılan ağrım adet olacakmış gibi çok hafif sancım ve ishal hissim var bugün ama düzenli değil sürekli artan ağrı sızı sancı değil bir geçiyor sonra hafif hafif tekrar başlıyor doğum sancısı yatınca uzanınca geçmezmiş siz gene takipte kalın benceKızlar merhaba, bir kaç saattir dayanılmaz bir karın ağrısı çekiyorum. Sol taraf ağrıyor sadece istirahate rağmen geçmedi. Aynı durumu yaşayan var mı yalancı kasılma bu mu oluyor?
Takipteyim canım doktora gideceğim böyle giderseYa sırttan karına ya da karından sırta yayılan ağrı doğum belirtisiymiş benim belimden sırtımdan yayılan ağrım adet olacakmış gibi çok hafif sancım ve ishal hissim var bugün ama düzenli değil sürekli artan ağrı sızı sancı değil bir geçiyor sonra hafif hafif tekrar başlıyor doğum sancısı yatınca uzanınca geçmezmiş siz gene takipte kalın bence
Ay ben de bugün onu düşünüyordum hastaneye falan alıyım yanıma diye sütü artırıyomuş bide çokk seviyorum, şuan yemiyorum sezrryan günümden önce gelmesin diye korkumdanAiiiy hani böyle sert olanlar var ya medine hurması deniyo heralde ona buruşuk gibi dışı ondan yerim kilolarca heralde![]()
Evet kuzum galiba onun adı medine hurması tasvir ederken bile ağzı sulananlarAy ben de bugün onu düşünüyordum hastaneye falan alıyım yanıma diye sütü artırıyomuş bide çokk seviyorum, şuan yemiyorum sezrryan günümden önce gelmesin diye korkumdanhani böyle etli etli olan büyük adı medine hurması mı oluyomuş onun
Benim ciğer geliştiriciden sonra azalmıştı 1-2 gün o da normalmiş.sonra yeniden hareketlendi. Ama o enn kuduruk zamanları gibi değil galiba yerleri gerçekten azaldığından. Akrobatik hareketler yokArkadaşlar bebek hareketleri azaldı mı sizin de ,özellikle günü mayıs başı olanlar.Ela daha sakin gibi artık, geceleri falan daha rahat uyuyorum ,bilemedim ,doktor 12 saatte 10 kere hareket diyor ,onu yakalıyoruz ama yoğun hareket yok artık biz de ,kızım çok uslu galiba.Ne sancı ne tekme![]()
Çarşamba günü çok durgundu ama onun dışında hep çok işi varArkadaşlar bebek hareketleri azaldı mı sizin de ,özellikle günü mayıs başı olanlar.Ela daha sakin gibi artık, geceleri falan daha rahat uyuyorum ,bilemedim ,doktor 12 saatte 10 kere hareket diyor ,onu yakalıyoruz ama yoğun hareket yok artık biz de ,kızım çok uslu galiba.Ne sancı ne tekme![]()
Vallahi çok lezzetli yaa süt yapması da çok hoşuma gittiEvet kuzum galiba onun adı medine hurması tasvir ederken bile ağzı sulananlar
Ben de erken doğum korkumdan yemiyorum sonra ne acısını çıkarıcaz hepimiz anlaşılan![]()
Benim ciğer geliştiriciden sonra azalmıştı 1-2 gün o da normalmiş.sonra yeniden hareketlendi. Ama o enn kuduruk zamanları gibi değil galiba yerleri gerçekten azaldığından. Akrobatik hareketler yoksadece çok can yakıyo kemik batırıyo sanki yine de hareketinden göbeğim sallanıyo ve çoğu hareket kasıkta
Yok valla benim hiç canım falan yanmıyor arada bir gerinme gibi bir belli ediyor kendini o kadar.Çarşamba günü çok durgundu ama onun dışında hep çok işi varMesela bugün hep bir itiş kakış sertleşme. 2 saat hareketsiz kalmadıkları sürece sorun yokmuş
![]()