2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben de hiç-bir yere gitsin istemez oldum gece ayrı yatıyor bazen eşim. Korkuyorum rahatsız edecem diye diyor. Gece 2 3 oluyor uyandiriyorum yanına gel uyuamıyorum diye
Sizinki yine iyiymiş ben koltukta bile başka koltukta otursun istemiyorum yataktada hep kucağında yatıyorum adamın sol omzu yok resmen vücudunun şeklini bozup kendi şeklimi verdm umarm doğumdan sonra salarm adamı

Günaydın arkadaşlar ,31.haftama +4 kilo ile uyandım bunu protesto için 1 saat yürüdüm ama inanılmaz zorlandım, evden uzaklaşmış olmasam geri dönerdim, son aya kadar 20 dakika devam edecegim.Riske atmak iyi olmayacak.

Eklentiler

• 20220224_085303.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 62
Romantiklere bol aşklı günler dilerim ,dün biz beraberliğimizin 14.yilini doldurduk ,10 yıldır evliyiz ,romantizim bitmiş ,ama gideri var ,eh yani

Canım kontrolün vardı ama yazmadın her şey yolunda mı? Y Ygttt
Evet canım kaç kere girdim yazayım diye ama dün bir ton isim vardı hastahaneden çıktikdan sonra bebisin elbiseleini doktum yıkadım yoruldum biraz ama değdibebeğim iyi şükür dönmemiş daha 1250 Gr 35 cm haftasıyla uyumlu dedi bir ay sonra tekrar çağırdı tahlil ve nst için yüzünü göstermedi malesef doktor o kadar ugrastiki foto almak için artık dışardaki hastalar isyan etmeye başladı sıraları geçti diye bir dahaki kontrole artık dedi elim boş döndüm

Sizinki yine iyiymiş ben koltukta bile başka koltukta otursun istemiyorum yataktada hep kucağında yatıyorum adamın sol omzu yok resmen vücudunun şeklini bozup kendi şeklimi verdm umarm doğumdan sonra salarm adamı
Bebiş olunca biraz salarız gibi geliyor benimki bazen diyor sen 2 ay sonra beni atarsan o zaman görüşürüz. Diyorum o belli olmaz oğlumla yalniz yatmak isteyebilirim işin şakası tabi ama bu ara bence duygusal olarak da daha çok bağlandık eşlere . O yüzden bu da normaldir diyorum . Hem üzülüyorum ben uykusunu bozuyorum her dk ağrıyla dönmeyle. Eline koluna yapışmadan durmuyorum. Hem de olsun yanında yatsın modu. 2 ay sonra eski normal hallerimize döneriz heralde

Günaydınn 45 dk lık yürüyüşte benden gelsin kendinizi zorlamayın asla.
Umarm döneriz ya bu seferde bağırmaya başlıyormşm ben uykusuzm yorgunum sen neden uyuyorsun falan
Olmaz mı erken doğum korkusu perileri gelip gidiyor zamanında gelsin minikaşklarımız
biz sona kalcaz gibi yinede hafta gereği

Günaydın canım. Katıldığım doula eğitimlerinde hepsi 45 dk.nın yeterli olduğunu söylüyor. Birden 45 dk.lık yürüyüş değilde günden güne arttırarak ilerleyebilirsin.

Ohh her şeyin yolunda olması şerefine yıkama ütüleme başlamış
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bir sonraki kontrolde görmek kısmet olur inşallah

Haftası gereği sona kalanlar çok nadir oluyor
Ben oğluş ve ilk doğum diye günümü doldururum heralde diyordum ama oğluşlarda erken gelmek isteyebiliyormuş
Her an her şey olabilir diye özellikle nisan ayını diken üstünde geçireceğim sanırım

Günaydın canım. Katıldığım doula eğitimlerinde hepsi 45 dk.nın yeterli olduğunu söylüyor. Birden 45 dk.lık yürüyüş değilde günden güne arttırarak ilerleyebilirsin.
Teşekkürler canım, diğer günler yarım saat yürüyorum diye sorun olmaz sandım ama ,oluyormuş ,hayırlısı olsun.Azda olsa önemli olan devamlılık

Yok o hiç doğru değil, erkek çocuk geç gelir hipotezi yani.Hayirlisi olsun da tek

Ohh her şeyin yolunda olması şerefine yıkama ütüleme başlamış
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bir sonraki kontrolde görmek kısmet olur inşallah
Teşekkürler canım inşallah bı aksilik olmazsa gösterir kendinievet başladım yıkamaya artık daha çok agirlasmadan bide sezeryan olacağı için 38. Haftalarda olur diyince 10 hafta gibi birşey kalmış oluyor az kaldı bı yerden başlamak istedim

Teşekkürler canım, diğer günler yarım saat yürüyorum diye sorun olmaz sandım ama ,oluyormuş ,hayırlısı olsun.Azda olsa önemli olan devamlılık
Kesinlikle önemli olan devamlılık Zorlandığında geri dön ya da bir yerde oturup biraz dinlen mutlaka. Kendimizi zorlamak en son isteyeceğimiz şey

Yok o hiç doğru değil, erkek çocuk geç gelir hipotezi yani.Hayirlisi olsun da tek
Öyleymiş valla. Bazen doğru gibi gözüksede burda okuduklarıma göre sırasız ilerliyor
Bakalım bize ne zaman, nasıl kavuşmak kısmet olcak

İyi yaptın acele etmeden rahat rahat yaparsın
Ben de dolabına karar vericem dolap geldiğinde yavaş yavaş başlarım artık Şimdiden kıyafet yıkama, ütüleme için bile çok heyecanlıyım

Ben hiç oralı değilim sanki o gün hiç gelmeyecek gibi geliyor şu an
Vallahi ya aniden gelecek aslında
ya dün bebeklern ortalama doğum zamanları ile ilgili istatistiklere bakıyordm. oğluşlar bi hafta geç, kızlar bi hafta erkenmiş gerçekten ortalama olarak.

İyi yaptın acele etmeden rahat rahat yaparsın
Ben de dolabına karar vericem dolap geldiğinde yavaş yavaş başlarım artık Şimdiden kıyafet yıkama, ütüleme için bile çok heyecanlıyım
Nisan ve Mart annelerine göre ilerlerse bizim Mayıs anneleride başlasa iyi olur hayırlısıyla sende bir an önce aşkla mutlulukla yıkarsın utulersin oğlusun kıyafetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…