- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Sizinki yine iyiymiş ben koltukta bile başka koltukta otursun istemiyorumBen de hiç-bir yere gitsin istemez oldumgece ayrı yatıyor bazen eşim. Korkuyorum rahatsız edecem diye diyor. Gece 2 3 oluyor uyandiriyorum yanına gel uyuamıyorum diye
Olmaz mı erken doğum korkusu perileri gelip gidiyorKızlar bi de mart anneleri ve nisan anneleri doğurdukça bana bi allar morlar basıyorsizede oluyormu
Evet canım kaç kere girdim yazayım diye ama dün bir ton isim vardı hastahaneden çıktikdan sonra bebisin elbiseleini doktum yıkadım yoruldum biraz ama değdi
Bebiş olunca biraz salarız gibi geliyorSizinki yine iyiymiş ben koltukta bile başka koltukta otursun istemiyorumyataktada hep kucağında yatıyorum adamın sol omzu yok resmen vücudunun şeklini bozup kendi şeklimi verdm umarm doğumdan sonra salarm adamı
Günaydınn 45 dk lık yürüyüşte benden gelsinGünaydın arkadaşlar ,31.haftama +4 kilo ile uyandımbunu protesto için 1 saat yürüdüm ama inanılmaz zorlandım, evden uzaklaşmış olmasam geri dönerdim, son aya kadar 20 dakika devam edecegim.Riske atmak iyi olmayacak.
Umarm döneriz ya bu seferde bağırmaya başlıyormşm ben uykusuzm yorgunum sen neden uyuyorsun falanBebiş olunca biraz salarız gibi geliyorbenimki bazen diyor sen 2 ay sonra beni atarsan o zaman görüşürüz. Diyorum o belli olmaz oğlumla yalniz yatmak isteyebilirim işin şakası tabi ama bu ara bence duygusal olarak da daha çok bağlandık eşlere . O yüzden bu da normaldir diyorum . Hem üzülüyorum ben uykusunu bozuyorum her dk ağrıyla dönmeyle. Eline koluna yapışmadan durmuyorum. Hem de olsun yanında yatsın modu. 2 ay sonra eski normal hallerimize döneriz heralde
biz sona kalcaz gibi yinede hafta gereğiOlmaz mı erken doğum korkusu perileri gelip gidiyorzamanında gelsin minikaşklarımız
Ben hiç oralı değilim sanki o gün hiç gelmeyecek gibi geliyor şu anKızlar bi de mart anneleri ve nisan anneleri doğurdukça bana bi allar morlar basıyorsizede oluyormu
Günaydın canım. Katıldığım doula eğitimlerinde hepsi 45 dk.nın yeterli olduğunu söylüyor. Birden 45 dk.lık yürüyüş değilde günden güne arttırarak ilerleyebilirsin.Günaydın arkadaşlar ,31.haftama +4 kilo ile uyandımbunu protesto için 1 saat yürüdüm ama inanılmaz zorlandım, evden uzaklaşmış olmasam geri dönerdim, son aya kadar 20 dakika devam edecegim.Riske atmak iyi olmayacak.
Ohh her şeyin yolunda olması şerefine yıkama ütüleme başlamışEvet canım kaç kere girdim yazayım diye ama dün bir ton isim vardı hastahaneden çıktikdan sonra bebisin elbiseleini doktum yıkadım yoruldum biraz ama değdibebeğim iyi şükür dönmemiş daha 1250 Gr 35 cm haftasıyla uyumlu dedi bir ay sonra tekrar çağırdı tahlil ve nst için yüzünü göstermedi malesef doktor o kadar ugrastiki foto almak için artık dışardaki hastalar isyan etmeye başladı sıraları geçti diye bir dahaki kontrole artık dedi elim boş döndüm
Haftası gereği sona kalanlar çok nadir oluyorGünaydınn 45 dk lık yürüyüşte benden gelsinkendinizi zorlamayın asla.
Umarm döneriz ya bu seferde bağırmaya başlıyormşm ben uykusuzm yorgunum sen neden uyuyorsun falan
biz sona kalcaz gibi yinede hafta gereği
Teşekkürler canım, diğer günler yarım saat yürüyorum diye sorun olmaz sandım ama ,oluyormuş ,hayırlısı olsun.Azda olsa önemli olan devamlılıkGünaydın canım. Katıldığım doula eğitimlerinde hepsi 45 dk.nın yeterli olduğunu söylüyor. Birden 45 dk.lık yürüyüş değilde günden güne arttırarak ilerleyebilirsin.
Yok o hiç doğru değil, erkek çocuk geç gelir hipotezi yani.Hayirlisi olsun da tekHaftası gereği sona kalanlar çok nadir oluyor
Ben oğluş ve ilk doğum diye günümü doldururum heralde diyordum ama oğluşlarda erken gelmek isteyebiliyormuş
Her an her şey olabilir diye özellikle nisan ayını diken üstünde geçireceğim sanırım
Teşekkürler canım inşallah bı aksilik olmazsa gösterir kendiniOhh her şeyin yolunda olması şerefine yıkama ütüleme başlamış
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimbir sonraki kontrolde görmek kısmet olur inşallah
Kesinlikle önemli olan devamlılıkTeşekkürler canım, diğer günler yarım saat yürüyorum diye sorun olmaz sandım ama ,oluyormuş ,hayırlısı olsun.Azda olsa önemli olan devamlılık
Öyleymiş valla. Bazen doğru gibi gözüksede burda okuduklarıma göre sırasız ilerliyorYok o hiç doğru değil, erkek çocuk geç gelir hipotezi yani.Hayirlisi olsun da tek
İyi yaptın acele etmeden rahat rahat yaparsınTeşekkürler canım inşallah bı aksilik olmazsa gösterir kendinievet başladım yıkamaya artık daha çok agirlasmadan bide sezeryan olacağı için 38. Haftalarda olur diyince 10 hafta gibi birşey kalmış oluyor az kaldı bı yerden başlamak istedim
Vallahi ya aniden gelecek aslındaBen hiç oralı değilim sanki o gün hiç gelmeyecek gibi geliyor şu an
ya dün bebeklern ortalama doğum zamanları ile ilgili istatistiklere bakıyordm. oğluşlar bi hafta geç, kızlar bi hafta erkenmiş gerçekten ortalama olarak.Haftası gereği sona kalanlar çok nadir oluyor
Ben oğluş ve ilk doğum diye günümü doldururum heralde diyordum ama oğluşlarda erken gelmek isteyebiliyormuş
Her an her şey olabilir diye özellikle nisan ayını diken üstünde geçireceğim sanırım
Nisan ve Mart annelerine göre ilerlerse bizim Mayıs anneleride başlasa iyi olurİyi yaptın acele etmeden rahat rahat yaparsın
Ben de dolabına karar vericem dolap geldiğinde yavaş yavaş başlarım artıkŞimdiden kıyafet yıkama, ütüleme için bile çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?