2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
sarı saçlarına kurban🥰 nasıl özledim ombre botox bakım işlerini fln bende. Seni görünce özendim. Bir doğurayım hemen kendimi kuaföre bakım merkezlerine atacağım🙈
Ben de, ben de bakımsızlıktan öleceğim, hamileliğim ne kadar zor geçmişse saçlarımın yarısı beyazladı, çok kötü görünüyor. Doktorum 12.haftadan sonra boyayabilirsin dedi ama ben riske atmak istemedim.Doğum fotoğraflarında en azindan bir şeye benzeyeyim diye üstten azıcık boyatmayı düşünüyorum, doğum öncesi son gün.

sarı saçlarına kurban🥰 nasıl özledim ombre botox bakım işlerini fln bende. Seni görünce özendim. Bir doğurayım hemen kendimi kuaföre bakım merkezlerine atacağım🙈
Yaa ben de gebe olduğumu öğrenmeden 20 gün önce falan boyamıştım iyi ki boyamışım doğuma yakın evde cila yapacağım sadece organik cila ile 😂💜

İlk hamileliğimde bende doğurur doğurmaz kendimi kısa saçlı bulmuştum. Hayatta inanmasamda kv min hamileyken kestirme çocuğun ömrü kısa olur baskısına kıyamayıp kestirmemiştim. Yerde sürünmesine ramak kalmıştı. Şimdide planlarım o yönde 😂
Ben de çok kestirmek istiyorum ama böyle söyleyenler çok olduğu için mahalle baskısından kesemiyorum 😭

Ah ben de çok özledim ombreli saçlarımııı🥲🥲
Uzun zamandır ilk defa kendi saç rengimi kullanıyorum tatil dönüşü boyatıcam diyordum miniğim bomba gibi düştü hayatımıza kaldı🥰
Bu aralar düşünüyorum doğuma kadar bekleyemicem sanırım😬😬

Ay bende aynısını yazıcaktım şimdi baş aşağı benimde ama wc sorunum katlanarak artıyor 🙄 hastaneden sonra bütün gün dışardaydık kaç kere wc ye girdim sayamadım 💆🏻‍♀️ Ben tekmeleri her yerde hissediyorum ama göğüs altı göbek deliği yanlar, bazen aşağıda titremeler oluyo😂 bi de gerçekten bi sallanıyo bazen karnım o zaman ne hareket yapıyo çok merak ediyorum 😂
Eveet çünkü sadece yan pozsyonda wc konusunda rahat edersin baş aşağı dönünce de kafasıyla baskı ypar demişti doktor , baş aşağıyken de minnoş kafalaryla koştryolar bizi wc ye demek 🤣ama ayaklar aşağıdayken daha çok baskı olyodur bence ,o ayaklar hiç durmyo çünkü her vuruşunda sanki mesanem çok dolmuş da yetşemeyecekmişiö gibi olyorum dışarda korkyorum 🙈😀

İlk hamileliğimde bende doğurur doğurmaz kendimi kısa saçlı bulmuştum. Hayatta inanmasamda kv min hamileyken kestirme çocuğun ömrü kısa olur baskısına kıyamayıp kestirmemiştim. Yerde sürünmesine ramak kalmıştı. Şimdide planlarım o yönde 😂
Ben kestirdim geçenlerde🙈 doğuma kadar uzasın doğumdan snra ombreeeee vakti🙈
Ben de, ben de bakımsızlıktan öleceğim, hamileliğim ne kadar zor geçmişse saçlarımın yarısı beyazladı, çok kötü görünüyor. Doktorum 12.haftadan sonra boyayabilirsin dedi ama ben riske atmak istemedim.Doğum fotoğraflarında en azindan bir şeye benzeyeyim diye üstten azıcık boyatmayı düşünüyorum, doğum öncesi son gün.
benm beyazım yok ama bu da tamamen kendi saçım renk yok kendimi iyi hissetmiyorum😅
Yaa ben de gebe olduğumu öğrenmeden 20 gün önce falan boyamıştım iyi ki boyamışım doğuma yakın evde cila yapacağım sadece organik cila ile 😂💜
Ya bende tam ombre yaptırsammı derken hamile kaldım şu an sdce kendi saçım😆
Ah ben de çok özledim ombreli saçlarımııı🥲🥲
Uzun zamandır ilk defa kendi saç rengimi kullanıyorum tatil dönüşü boyatıcam diyordum miniğim bomba gibi düştü hayatımıza kaldı🥰
Bu aralar düşünüyorum doğuma kadar bekleyemicem sanırım😬😬
Ben bekliyeceğiö sanrm ya ama kendi remgimide özlememişim hiç🙄

Ben kestirdim geçenlerde🙈 doğuma kadar uzasın doğumdan snra ombreeeee vakti🙈

benm beyazım yok ama bu da tamamen kendi saçım renk yok kendimi iyi hissetmiyorum😅

Ya bende tam ombre yaptırsammı derken hamile kaldım şu an sdce kendi saçım😆

Ben bekliyeceğiö sanrm ya ama kendi remgimide özlememişim hiç🙄
Ben de hiç özlememişim🙄 zaten sadece uçları boyanıyor o yüzden düşünüyorum artık🥲

Bebek göğsümün altına vurmaya başladı o kadar yukarı nasıl çıktı ya 😄anlamıyorum birkaç gündür değişik değişik hareketler yapıyor benim kuzum 🤍

Bebek göğsümün altına vurmaya başladı o kadar yukarı nasıl çıktı ya 😄anlamıyorum birkaç gündür değişik değişik hareketler yapıyor benim kuzum 🤍
Ah benim miniğimde öyle beni hep şaşırtıyor😍
Nerdeyse herkesin bebeği aşağıda bizimkiler çıkışı karıştırdı sanırım😅😅

Biraz gecikmeli attım bu defa ama 26+3'den selamlar sevgiler diyoruz oğluşumla 🤰🏼💜
Senin minnoş göbeğini yesinler💙💙
Benide gaza getir yaptırırsan🙄 birşey olmaz falan de. Gelirim belki😃
N Neess bence kararlaştıralım bi gün hepimiz gidip boyatalım 😂😂 bende biraz uzamasını bekliyodum ombre için radikal bi kararla kısa kestirmiştim bi süre kendi rengini kullandım o yüzden ama sıkıldım çooookk

Kızlar selam ben yatmaktan vallaha bunaltı geçireceğim. Eşim kalkmama hayatta izin vermiyor. Vallahi bi kalkayım köpeği dolaştırırken o ben de yanında gezeyim istiyorum yat diyor içim bunaldı

Ah benim miniğimde öyle beni hep şaşırtıyor😍
Nerdeyse herkesin bebeği aşağıda bizimkiler çıkışı karıştırdı sanırım😅😅
😂😂Olabilir gerçekten nasıl çocuklar olacaklarının ipucunu veriyorlar bize şimdiden bizimkiler maşallah hep tersine gidiyorlar 😄

Eveet çünkü sadece yan pozsyonda wc konusunda rahat edersin baş aşağı dönünce de kafasıyla baskı ypar demişti doktor , baş aşağıyken de minnoş kafalaryla koştryolar bizi wc ye demek 🤣ama ayaklar aşağıdayken daha çok baskı olyodur bence ,o ayaklar hiç durmyo çünkü her vuruşunda sanki mesanem çok dolmuş da yetşemeyecekmişiö gibi olyorum dışarda korkyorum 🙈😀
Valla bugün dışardaydım yine işkenceydi 😂 zaten pırpır bi şeyler olup duruyo titreşim gibi napıyosa artık o anlarda ayaklarda göğsümde artıkk 😂 vallahi bende korkuyorum bi gün yetişemicem diye 🙈

Ben bugun bittim bittim kizlar ise zor yerden basladim butun carsaflari kundaklari müslinleri falan yikadim bugun oglumun cekmecesini bosalttim dolabina gecirdim buyuk cekmeceyi kiza hazirladim bunlar kurursa yarinda kiyafetleri yikatacagim hepsi kuruyunca ütü yapıp kaldiracagim hastane cantasinida hazir edecegim ama gozumde cok buyuyor heryer camasir simdi yapmazsam yok ben ilerde hic bulasamacagim bu ise evin butun kapilarinida eşime ciflettim bugun dedim tamam bu isde halloldu 🙈😂

Back