Bir forumda okudum olmadı çocuğa hastane çıkışı diye ben de doktor öyle diyince alsam küçük olur mu diye almadım bu özel yapım isim yazılı olan hastane çıkışlarına da özeniyorum ama işte atraksiyona gerek yok ben kendi kendime bir takım yapayım en iyisiEğer ki minnosun boyu uzun olacaksa bencede alma hastahane çıkışı parça parça alıp takım yaparsın öyle yapanda varmerak etme annesi bu onun iyi olduğunun göstergesidir bir kaç hafta sonra yeri daralacak bu seferde niye hareket etmiyor diye endişelenecegiz benimde bu aralar oyle iç zıbın bebek elbisesi bulabileceğin heryerde satılıyor yukarda arkadaşlar yazmış zaten memnun olanlar var
Ben de ayni şeyi düşünüyorum, ilk çocuğum daha mi uysaldı ,ben mi unuttum bu mu daha hareketli.Cok şaşkınım ben de ,aradan 8 yıl geçmiş gerçi
Merhaba teyselerr
29+2den öpücükler hepinizee
Eki Görüntüle 3009390
Bizde kızımla akşam yemeğine hazırlanıyoruzgöbek update. N Neess yarıştırırmıyız dersn
Maşallah mayıs anneleri fıstık gibiBu da bizden gelsin teyzoşlar 28+2 göbüş güncellemesii
Merhaba teyselerr
29+2den öpücükler hepinizee
Eki Görüntüle 3009390
Bizde kızımla akşam yemeğine hazırlanıyoruzgöbek update. N Neess yarıştırırmıyız dersn
Yaaa siziii yeriiim bebeklerim çok tatlısınız çoookBu da bizden gelsin teyzoşlar 28+2 göbüş güncellemesii
Hiiç öyle düşünme fotodan sonra pijama moduma geri döndümBir bakımlı güzel daha maşallah ,herkes elbiseli ,ince çoraplı
Maşallah mayıs anneleri fıstık gibibebişler çok şanslı
Yaaa güzel bakan güzel kızlarrrYaaa siziii yeriiim bebeklerim çok tatlısınız çoook
Benim ilk doğumum olacak markalara da tam hakim değilim hangi markanın kalıpları normal ya da büyük oluyor acaba ona göre alışveriş yapayım e bebekten baya bir şey aldım geldim annem baktı baktı bebek bunları on gün mü giyecek dediE bebek genelde kalıbı küçük oluyor canim ,hastane çıkışlarını ortalama 1 ay giydiriyoruz ancak zaten.Gelisimi yerindeyse
Hiiç öyle düşünme fotodan sonra pijama moduma geri döndümbu da hatıra kalsın diye işte sağolsun kızlar motive etti
Merhaba benm arkadaşımda 35. Haftsında korona oldu. Bir sürü kan testleri yapıldı, o testlerin sonucuna göre karar veriyorlarmış kan sulandırıcıya ihtyiaç olup olmadğna, arkadaşıma sa vermedi kan sulandırıcı doktoruCok teşekkür ederim inşallahbenimki gerek yok dedi, ben de okuduklarımdan mutlaka kullanılması gerekiyormus gibi anladım herkes kullanmış gerçekten. Başka bir doktora daha sorayım dediğiniz gibi içim rahat etmeyecek yoksa
Gecmis olsun çok şükür sıkıntısız gecmis gitmis insallah benimki de öyle olurbir doktora daha sorayım diyorum içim rahatlasın en azından. Coraspinin prospektüsünü okudum hamileliğin son 3 ayı kullanılmaz diyor mesela
İç zıbın ne demek oluyo arkadaşlar beni aydınlatırmısınızBen 4 tane aldım, 3 tanede hastane çıkışının içinde kruvaze üst var yeterli olur diye düşündüm en azından göbek bağı düşene kadar
Şöyle bir şey canım ince ve yandan bağlamalıİç zıbın ne demek oluyo arkadaşlar beni aydınlatırmısınız
Merhaba, ben de bugün bir tanidigimin doktoruna sordurdum hastalığı hafif ayakta geçiren gebelerde komplikasyon gelismedigini bu yüzden mutlaka kullanilmasina gerek olmadigini söylemis. Ben de beklemeye karar verdim hastalık bittikten sonra kan testi vericemMerhaba benm arkadaşımda 35. Haftsında korona oldu. Bir sürü kan testleri yapıldı, o testlerin sonucuna göre karar veriyorlarmış kan sulandırıcıya ihtyiaç olup olmadğna, arkadaşıma sa vermedi kan sulandırıcı doktoru
İçiniz rahat olsun herkese yapılması gerekmedğini ben de belirtmek istediö, çok geçmiş olsuun , bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallahMerhaba, ben de bugün bir tanidigimin doktoruna sordurdum hastalığı hafif ayakta geçiren gebelerde komplikasyon gelismedigini bu yüzden mutlaka kullanilmasina gerek olmadigini söylemis. Ben de beklemeye karar verdim hastalık bittikten sonra kan testi vericem
Sağol canım. Bunu giydirince çıtçıtlı body giydirmiyormuyuz, ablamlar da hiç görmemiştim bundan , göbek bağı için mi iyi oluyormuş bunlar bide onu soryımŞöyle bir şey canım ince ve yandan bağlamalı
Eğer hastane çıkışı almak istemiyorsan hmde çok güzel 3lü altlar ve üstler var onlardan alıp kullanabilirsinizBir forumda okudum olmadı çocuğa hastane çıkışı diye ben de doktor öyle diyince alsam küçük olur mu diye almadım bu özel yapım isim yazılı olan hastane çıkışlarına da özeniyorum ama işte atraksiyona gerek yok ben kendi kendime bir takım yapayım en iyisiBu hareketler herzamankinden farklı olunca ne yapıyor acaba dedim benimki içerde yeri geniş buldu daha dönmemiş bir de bu hafta gittim doktora herkesin bebişleri döndü mü acaba benim eşim de ters gelen bir bebekmiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama işte seksenlerin başında böyle bir teknoloji olmadığı için bilememişler şimdi diyorum bizimki de babasına mı benzedi acaba
Benimki de aynııKizlar benim bebis makat pozisyonunda oyle sert hareketler yapiyo ki su ara ayaklari tam mesaneye geliyo galiba zor duruyorum ayakta artik güm gümsizde nasil durumlar
Göbek bağı olduğu için en azından göbeği düşene kadar bunları tercih ediyorlarmış geneldeSağol canım. Bunu giydirince çıtçıtlı body giydirmiyormuyuz, ablamlar da hiç görmemiştim bundan , göbek bağı için mi iyi oluyormuş bunlar bide onu soryım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?